Vildoza(24) - Guy(16)
Nunally(22) - Papapetrou(18)
Cornelie(20) - Mitoglou(10) - Matzoukas(10)
Lessort(24) - Papagiannis(16)
Μια χαρά ροστερ μου φαίνεται να πω την αλήθεια, κάπως έτσι το χα στο μυαλό μου κι εγώ με Matt Thomas αντι του Guy. Θεωρώ πως προς το παρον είναι άλλη κλάση ο Thomas, αλλά o Guy είναι νεότερος ηλικιακά και έχει μεγαλύτερη προοπτική.
Ο Γκραντ και ο Γκαι έρχονται για πολυ ειδικές αποστολές, ο Γκραντ θα είναι ο facilitator γκαρντ μας που θα βγάζει τις άμυνες και θα παιζει δίπλα στον Γκαι ή στον Σλουκα για να τους κρύβει στα μετόπισθεν και ο Γκαι θα παιζει επίσης για 10-15 λεπτά ως game changer , να βάζει κανα σουτ και να βγαίνει πριν προλάβουν να τον στοχεύσουν αμυντικά. Ο Βιλντοζα είναι ο μόνος γκαρντ μας που μπορεί να παίξει σε όλα τα σχήματα (δίπλα και σε Γκραντ και σε Γκαι και σε Σλουκα).
Το ζητούμενο είναι να φέρουμε παιχταρα στο 3 (ιδανικα καποιον καλύτερο του Ναναλι αλλά ειναι ο καλύτερος διαθεσιμος από γιουρολιγκ), αυτός πρέπει να μπορεί να παίζει και στο 2 και να είναι πολύ καλός σκορερ αλλά και σούπερ αμυντικός, να μπορεί να παίξει με όλους τους παιχτες της περιφέρειας.
Επίσης στο 4 δεν χρειάζεται να βρούμε κάτι εξεζητημένο, ένας Κορνελι αρκει. Ωστόσο, δεν ξέρω αν σε αυτή τη βάση κολλάει ο Παπαγιάννης, είναι προτιμότερο να πάρουμε ένα θηρίο που δαγκώνει και παιζει αμυνα για ολους, παρά ένα στρετς-5αρι.