2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2496
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 13, 2023 10:04 am

Sloukas(24) - Grant(16) - Moraitis
Vildoza(24) - Guy(16)
Nunally(22) - Papapetrou(18)
Cornelie(20) - Mitoglou(10) - Matzoukas(10)
Lessort(24) - Papagiannis(16)

Μια χαρά ροστερ μου φαίνεται να πω την αλήθεια, κάπως έτσι το χα στο μυαλό μου κι εγώ με Matt Thomas αντι του Guy. Θεωρώ πως προς το παρον είναι άλλη κλάση ο Thomas, αλλά o Guy είναι νεότερος ηλικιακά και έχει μεγαλύτερη προοπτική.

Ο Γκραντ και ο Γκαι έρχονται για πολυ ειδικές αποστολές, ο Γκραντ θα είναι ο facilitator γκαρντ μας που θα βγάζει τις άμυνες και θα παιζει δίπλα στον Γκαι ή στον Σλουκα για να τους κρύβει στα μετόπισθεν και ο Γκαι θα παιζει επίσης για 10-15 λεπτά ως game changer , να βάζει κανα σουτ και να βγαίνει πριν προλάβουν να τον στοχεύσουν αμυντικά. Ο Βιλντοζα είναι ο μόνος γκαρντ μας που μπορεί να παίξει σε όλα τα σχήματα (δίπλα και σε Γκραντ και σε Γκαι και σε Σλουκα).

Το ζητούμενο είναι να φέρουμε παιχταρα στο 3 (ιδανικα καποιον καλύτερο του Ναναλι αλλά ειναι ο καλύτερος διαθεσιμος από γιουρολιγκ), αυτός πρέπει να μπορεί να παίζει και στο 2 και να είναι πολύ καλός σκορερ αλλά και σούπερ αμυντικός, να μπορεί να παίξει με όλους τους παιχτες της περιφέρειας.

Επίσης στο 4 δεν χρειάζεται να βρούμε κάτι εξεζητημένο, ένας Κορνελι αρκει. Ωστόσο, δεν ξέρω αν σε αυτή τη βάση κολλάει ο Παπαγιάννης, είναι προτιμότερο να πάρουμε ένα θηρίο που δαγκώνει και παιζει αμυνα για ολους, παρά ένα στρετς-5αρι.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 13, 2023 10:20 am

JohnnyPao έγραψε:
Vildoza(24) - Guy(16)

Μια χαρά ροστερ μου φαίνεται να πω την αλήθεια, κάπως έτσι το χα στο μυαλό μου κι εγώ με Matt Thomas αντι του Guy. Θεωρώ πως προς το παρον είναι άλλη κλάση ο Thomas, αλλά o Guy είναι νεότερος ηλικιακά και έχει μεγαλύτερη προοπτική.

Ο Γκραντ και ο Γκαι έρχονται για πολυ ειδικές αποστολές, ο Γκραντ θα είναι ο facilitator γκαρντ μας που θα βγάζει τις άμυνες και θα παιζει δίπλα στον Γκαι ή στον Σλουκα για να τους κρύβει στα μετόπισθεν και ο Γκαι θα παιζει επίσης για 10-15 λεπτά ως game changer , να βάζει κανα σουτ και να βγαίνει πριν προλάβουν να τον στοχεύσουν αμυντικά. Ο Βιλντοζα είναι ο μόνος γκαρντ μας που μπορεί να παίξει σε όλα τα σχήματα (δίπλα και σε Γκραντ και σε Γκαι και σε Σλουκα).

Το ζητούμενο είναι να φέρουμε παιχταρα στο 3 (ιδανικα καποιον καλύτερο του Ναναλι αλλά ειναι ο καλύτερος διαθεσιμος από γιουρολιγκ), αυτός πρέπει να μπορεί να παίζει και στο 2 και να είναι πολύ καλός σκορερ αλλά και σούπερ αμυντικός, να μπορεί να παίξει με όλους τους παιχτες της περιφέρειας.

Επίσης στο 4 δεν χρειάζεται να βρούμε κάτι εξεζητημένο, ένας Κορνελι αρκει. Ωστόσο, δεν ξέρω αν σε αυτή τη βάση κολλάει ο Παπαγιάννης, είναι προτιμότερο να πάρουμε ένα θηρίο που δαγκώνει και παιζει αμυνα για ολους, παρά ένα στρετς-5αρι.
Καλημέρα!

Συμφωνώ πολύ για το 5αρι έτσι όπως έχει δομηθεί το ροστερ και για αυτό με προβληματίζει που βγαίνει εδώ και καιρό ότι ο Αταμάν τον θέλει τον Πάπα. Εκτός αν άλλαξε κάτι στην πορεία.

Για Γκαι, νομίζω ότι είστε ακριβώς η ομάδα που αυτήν την στιγμή μπορεί να σηκώσει το ρίσκο της πρώτης χρονιάς μετάβασης του στην Ευρωλιγκα. Δεν θα στηριχτεί σε αυτόν το πλάνο, ο ρόλος του θα είναι να μπαίνει και να σκοράρει κατά βούληση για λίγη ώρα, να αναστατώνει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Σε κάποια ματς δεν θα τα καταφέρει και θα είναι πολλή η δουλειά για να καλυφθεί πίσω (high risk), Σε κάποια άλλα θα μπαίνει μέσα και θα αλλάζει τον ρυθμό, θα σας βάζει ξανά σε ένα χαμένο ματς (high reward).

Αν ήταν για μας ο Γκαι όπως νόμιζα κάποια στιγμή χτες το βράδυ, θα ήταν καταστροφική κίνηση. Για σας είναι ίσως ότι πρέπει... και ας λατρεύω τον Τόμας.

Υγ: ίσως να ήθελα καλύτερο σουτ από τον Κορνελιε σε αυτό το ροστερ που έβαλες; δε ξέρω.

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 13, 2023 10:51 am

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 10:20 am
JohnnyPao έγραψε:
Vildoza(24) - Guy(16)

Καλημέρα!

Συμφωνώ πολύ για το 5αρι έτσι όπως έχει δομηθεί το ροστερ και για αυτό με προβληματίζει που βγαίνει εδώ και καιρό ότι ο Αταμάν τον θέλει τον Πάπα. Εκτός αν άλλαξε κάτι στην πορεία.

Για Γκαι, νομίζω ότι είστε ακριβώς η ομάδα που αυτήν την στιγμή μπορεί να σηκώσει το ρίσκο της πρώτης χρονιάς μετάβασης του στην Ευρωλιγκα. Δεν θα στηριχτεί σε αυτόν το πλάνο, ο ρόλος του θα είναι να μπαίνει και να σκοράρει κατά βούληση για λίγη ώρα, να αναστατώνει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Σε κάποια ματς δεν θα τα καταφέρει και θα είναι πολλή η δουλειά για να καλυφθεί πίσω (high risk), Σε κάποια άλλα θα μπαίνει μέσα και θα αλλάζει τον ρυθμό, θα σας βάζει ξανά σε ένα χαμένο ματς (high reward).

Αν ήταν για μας ο Γκαι όπως νόμιζα κάποια στιγμή χτες το βράδυ, θα ήταν καταστροφική κίνηση. Για σας είναι ίσως ότι πρέπει... και ας λατρεύω τον Τόμας.

Υγ: ίσως να ήθελα καλύτερο σουτ από τον Κορνελιε σε αυτό το ροστερ που έβαλες; δε ξέρω.
Ο Κορνελι είναι εξαιρετικός σουτερ πάντως και πιο έτοιμος απτον Σαμανιτς.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:20 am

Δεν ταιριαζει ο Γκαι στην ομαδα, καθως με σλουκα θα ναι τρυπες πισω. Επισης αν μεινει και ο Παπαγιαννης και παρουμε παλι και κανα 3-4αρι κακο αμυντικο, να δω πως θα το καλυπτουμε ολο αυτο.

Τωρα οι υπολοιπες θεσεις πρεπει να κλεισουν με 3 n d παικτες, σουτ και αθλητικοτητα, αλλιως πως θα κερδιζουμε. Ο Οσφπ θα μας δερνει σε καθε φαση, θα παιζει αργα και θα ταιζει τους ψηλους του. Δεν βγαινεις Ευρωλιγκας χωρις καλους αμυντικους.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:34 am

Σκεφτείτε ότι ο Γκάι είναι πολύ καλή επένδυση για το μέλλον όμως. Από την στιγμή που θα μπει σε διαδικασία να πληρώσει την ομάδα θα τον δέσει για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Είναι ένα μικρό ρίσκο , γιατί υπάρχει ο Σλούκας , Βιλντοζα, συν ένα ακόμη γκαρντ που δεν νομίζω να είναι φθηνό , το οποίο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να σας ανταμείψει. Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή "χτίζει" σε όλα τα επίπεδα και στο ελληνικό στοιχείο (ναι αυτό είναι ορθή ελληνοποίηση καμία σχέση με το παρελθόν ) και στον κορμό του ως σύνολο. Φαίνεται ότι δεν πάει στη λογική ή φέτος ή ποτέ , αλλά γερές βάσεις από φέτος για να ανεβαίνει κάθε χρόνο ( χωρίς να αποκλείεται να γίνει από φέτος το μπαμ).

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6786
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:04 pm

και εγω ετσι το βλεπω οτι ο παο μπορει να το παρει το ρισκο με τον γκαι..μιας και μπορει να φερει αλλους 3 ξενους και να μην του βγει δεν εγινε και τιποτα..εχει μεγαλο ποτενσιαλ αυτος..Απο την αλλη αν μπορει να σκασει 2εκ να φερει αλλον δεν το συζηταμε,δεν υπαρχει λογος να ρισκαρει.

0
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 226
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:19 pm

Επιβεβαιώνει και ο Κατσιωνης...
Φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες θέλει ο Αταμάναρος, γουστάρω😎

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Πέμ Ιούλ 13, 2023 1:33 pm

Ο Τόμας είναι περισσότερο σποτ σουτερ και μέχρι εκεί.
Ο Γκαι δημιουργεί και μόνος του τις προϋποθέσεις να σουτάρει και κατεβάζει πολύ εύκολα τη μπάλα.

Στη μέρα του είναι ασταμάτητος, αξίζει το ρίσκο εφόσον έρθει άλλος ένας, ντορσει η άλλος.

Δε ξέρω αν μπορεί να σταθεί στην Ευρωλιγκα, πάντως έκανε πλάκα στην άμυνα της Ρεαλ στα πλέι οφ.😅

Απορώ που δε τον τσίμπησαν Ρεαλ Μπάρτσα.

1
1 Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 13, 2023 1:39 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:20 am
Δεν ταιριαζει ο Γκαι στην ομαδα, καθως με σλουκα θα ναι τρυπες πισω. Επισης αν μεινει και ο Παπαγιαννης και παρουμε παλι και κανα 3-4αρι κακο αμυντικο, να δω πως θα το καλυπτουμε ολο αυτο.

Τωρα οι υπολοιπες θεσεις πρεπει να κλεισουν με 3 n d παικτες, σουτ και αθλητικοτητα, αλλιως πως θα κερδιζουμε. Ο Οσφπ θα μας δερνει σε καθε φαση, θα παιζει αργα και θα ταιζει τους ψηλους του. Δεν βγαινεις Ευρωλιγκας χωρις καλους αμυντικους.
Έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ. Με Γκαι Σλουκα Παπαγιαννη πρέπει το τεσσάρι να ναι ο Μπεν Γουάλας και το τριάρι ο Ροντμαν.

0
DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA

Πέμ Ιούλ 13, 2023 1:44 pm

Η Άμυνα με τους παρών παίκτες συν τον Παπαγιαννη φαίνεται όντως προβληματική.Βέβαια ο Αταμαν είναι της επιθέσης και θελει επίσης όλοι να σουτάρουν, μέχρι και οι φροντιστές 😂😂
Σου λέει όσα μου βάλετε στην άμυνα θα σας βάλω περισσότερα στην επίθεση.

1
1 Εικόνα
pk13

euroleague
Reactions: 136

Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:19 pm

Εαν έρθει ο Guy, που προσωπικά όπως είπα έτσι όπως έχει δομηθεί η περιφέρεια δεν μου κολλάει καθόλου, δεν υπάρχει πραγματικά καμία λογική να πας να πάρεις και Ντορσει ή αντίστοιχο σκόρερ στο 2. Ενα 2-3αρι θέλεις με μέγεθος, σουτ και που να μπορεί να σταθεί ικανοποιητικα αμυντικά. Εναν Ναναλι ας πούμε που είναι και εξαιρετικός από το τρίποντο ή έναν Λουβαβου Καμπαρο.

Δλδ να μπορείς να έχεις 2 τριάδες στη περιφέρεια
Σλουκας
Βιλντοζα
Παπαπετρου

και
Γκραντ
Γκαι
Ναναλι ή Καμπαρο

2
2 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:31 pm

ντορσει κ ξενο σεντερ!ποιος θα παιξει αμυνα?ο παπαγιαννης κ ο γκαι?ο ναναλι ειναι καλος σουτερ κ παιζει κ αμυνα!

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:33 pm

pk13 έγραψε:
Εαν έρθει ο Guy, που προσωπικά όπως είπα έτσι όπως έχει δομηθεί η περιφέρεια δεν μου κολλάει καθόλου, δεν υπάρχει πραγματικά καμία λογική να πας να πάρεις και Ντορσει ή αντίστοιχο σκόρερ στο 2. Ενα 2-3αρι θέλεις με μέγεθος, σουτ και που να μπορεί να σταθεί ικανοποιητικα αμυντικά. Εναν Ναναλι ας πούμε που είναι και εξαιρετικός από το τρίποντο ή έναν Λουβαβου Καμπαρο.

Σλουκας
Βιλντοζα
Παπαπετρου

και
Γκραντ
Γκαι
Ναναλι ή Καμπαρο
Ο Ναναλι υπέγραψε πρώτος ανανέωση αποσο θυμάμαι. Μην τον βάζετε στα ρόστερ. Ο Καμπαρο ταιριάζει πιο πολύ. Πολύ ωραίος παίχτης, 3d.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 236

Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:54 pm

pk13 έγραψε:

Σλουκας
Βιλντοζα
Παπαπετρου

και
Γκραντ
Γκαι
Ναναλι ή Καμπαρο
Προφανώς προορίζει Παπί για πρώτο 3αρι.Μακαρι να αλλάξει γνώμη.

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:00 pm

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:33 pm
pk13 έγραψε:

Σλουκας
Βιλντοζα
Παπαπετρου

και
Γκραντ
Γκαι
Ναναλι ή Καμπαρο
Ο Ναναλι υπέγραψε πρώτος ανανέωση αποσο θυμάμαι. Μην τον βάζετε στα ρόστερ. Ο Καμπαρο ταιριάζει πιο πολύ. Πολύ ωραίος παίχτης, 3d.
Δεν ισχύει παιδιά, δεν ξέρω που το έχετε δει και το γράφετε τόσο επίμονα αυτο. Ελεύθερος είναι ο παιχτης και μάλιστα δεν τα βρίσκει οικονομικά με την παρτιζαν για να ανανεώσει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”