2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:13 pm

Dedalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:56 pm
Προς το παρών ο μεταγραφικός σχεδιασμός μοιάζει τρικυμία. Όπου φυσάει ο άνεμος πάω.
Επιπλέον δεν έχουν λογική συνέπεια αυτά που μας λένε οι κόκκινοι δημοσιογράφοι.
750000στον ελεύθερο σιγκμα οι Αγγελόπουλοι;
Γιατι δε χτυπήσαμε οτζιλεγιε με λίγα παραπάνω; Προσφέραμε 2,5 στο μιροτιτς υποτίθεται, και τελικά θα έχουμε δίδυμο στο 4
με 1,6 και οι δύο. Με αθλητικοτητα α1. Η τρύπα στην άμυνα θα είναι σαν του Τιτανικού.
Θα παίρνει χρόνο στο 4 κι ο Παπ, ταυτόχρονα με το τρία βέβαια, γιατί δε πήραμε ούτε αναπληρωματικό 3.
Θα φυλάει τον κλαιμπερν ο λαρε τζακης.
Τώρα λένε ότι τα λεφτά θα σωθούν στο 2.
Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου δε πείθουν κανέναν. Οι Αγγελόπουλοι κέρδισαν το τζόκερ το 12(ενώ τα είχαν παρατήσει) και νομίζουν από τότε ότι αυτοί είναι οι μάγκες και οι υπόλοιποι που πληρώνουν χαζοί.
Βέβαια δεν έχουν ξαναπάρει κούπα από το 13 αλλά μετράνε ρεκόρ χαμένων τελικών.
Κέρδισαν πάλι το τζόκερ με βαζενκοφ,μακισικ,γουοκαπ, λαρε και 2 χρονιά αντί να κάνουν διορθωτικη κίνηση μέσα στη χρονιά , ρίσκαραν και τελικά έχασαν.
Και το καλοκαίρι διαλύουν πάλι και φτου από την αρχή.
Δεν τους είδα δημοσίως να προσφέρουν 3 μύρια στο Σάσα πριν αποφασίσει. Η μετά ,δημοσίως,στο μιροτιτς
Το Σλούκα δεν τον πήραν χαμπάρι κι έφυγε ,καλύτερα,αλλά δε χτύπησαν αντικαταστάτη που να μας πείθουν. Πάμε κι εκεί για έξυπνη λυση
Διοργανώνουν όμως λιτανεία όπου όλοι οι ολυμπιακοί θα προσευχηθούμε ο Πίτερς να κάνει το στεπ υπ( τον τρόμαζε πέρυσι ο Σάσα) κι ο κάναν να βάζει 6/7 σε όλα τα παιχνίδια.

ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΑΙΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΗΤΕΡΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΙΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΤΕΡΣ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ.

0
Άβαταρ μέλους
Obradovicikos

Reactions: 11
Αγαπημένος παίκτης: Zeljko Obradovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:14 pm

chainsaw έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:08 pm
Obradovicikos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:05 pm
Η απροθυμία/αδιαλλαξία/απαξίωση στο να δοθούν 150.000 χιλιάρικα για να αποκτηθεί ο Τανουλης θυμίζει την απροθυμία/αδιαλλαξία/απαξίωση να δοθούν 250 χιλιάρικα για τον Ματζουκα και επίσης θυμίζει την απροθυμία/αδιαλλαξία/απαξίωση στο να βρεθεί κοινό έδαφος με τον Σλούκα.

Φαντάζομαι με Σλουκα Ματζουκα το φετινό ροστερ θα είχε αλλά δεδομένα.

Γενικά η απροθυμία, αδιαλλαξία, απαξίωση κάποια στιγμή εμφανίζει εντονότερα τα αποτελέσματα της.
Που ακουσες τα περι 250 χιλιαρικων για τον Μαντζουκα; Εγω ξερω οτι θελαμε και οι 2 ομαδες τον παικτη και απλα εκεινος επελεξε τον Παο. Με την ομαδα τα ειχαμε βρει και οι 2
Ο Ματζουκας είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρητρα 500k. Όταν μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ενδιαφέρθηκαν και οι δύο και ενημερώθηκαν ότι η ρήτρα είναι πλέον 250k. Ο Ολυμπιακός έκανε ενέργειες να τον πάρει το καλοκαίρι ελευθερο, κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ένα ποσό κοντά στην ρητρα και τον πήρε.

Αυτή είναι η ιστορία για όποιον γνωρίζει

1
1 Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:15 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:55 pm
Δεν ειναι και λιγο υποπτο οτι την πρωτη χρονια που βγαλαμε τα διαρκειας ενω παιζοταν ακομα η προηγουμενη οτι χασαμε τους 2 ηγετες μας και πηγαμε σε μειωση μπατζετ και ρολιστες? Εχω την εντυπωση οτι αν βγαιναν τωρα ουτε τα μισα θα χαν φυγει.Μαλιστα ανεβηκαν αρκετα οι τιμες αποτι ξερω..
Όποιος δεν το θέλει επειδή πήραμε Σικμα και όχι Μιροτιτς, να το βάλει για πώληση διαδικτυακά, να κονομήσει. Θα φύγει σε πέντε λεπτά το διάρκειας.

Κατά τα άλλα, σίγουρα δεν θαμπωθκαμε από την τελευταία μεταγραφή, σίγουρα δεν μπορεί να λογιστεί σε κανένα σύμπαν ως αντι-Βενζεκοφ. Όμως, αυτόν ήθελε η σκακιστής, αυτόν μπορεί η ομάδα σε αυτό το χρονικό σημείο, προχωράμε και τα βλέπουμε όλα στο παρκε.

Νομίζω, απλή μπασκετική λογική, ότι θα παρουμε και αθλητικό 4-5αρι και ο Πιτερς θα κατεβαίνει και στο 3. Με δεδομένο ότι μάλλον θα παρουμε και γκαρντ, αν δεν είναι ο Ντορσει μου φαίνεται βαβέλ η φάση με 9 ξένους. Ίδωμεν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazz thrilos την Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:11 pm
δεν είναι ότι με έχει πιάσει απαισιοδοξία (οκ μπορεί λίγο :D ) αλλά σκέφτομαι ότι κάθε μα κάθε χρόνο καταλήγουμε (εδώ μέσα, όχι η ΚΑΕ) να λέμε το κλασικό "έναν ακόμη στη θέση Χ και κλείσαμε" και κάθε μα κάθε χρόνο δε τον παίρνουμε. πραγματικά δε θυμάμαι χρονιά στην οποία να υπάρχει η αίσθηση ότι κατεβαίνουμε πλήρεις.

πιστεύω ότι έτσι θα γίνει και φέτος και επειδή απ' ότι φαίνεται το our way είναι πάνω απ' όλα και όλους έχω αρχίσει να αμφιβάλλω ότι θα φέρουμε ακριβό γκαρντ και θεωρώ και αρκετά πιθανό να αποκτηθεί ένας ξένος ΜΑΠ μόνο για Ευρωλίγκα.

έχει πει και ο Σκακιστής εδώ και καιρό ότι θα έχει αυξημένο ρόλο ο Πάπας :roll:

και πάλι εκεί θα είμαστε να στηρίξουμε αλλά μαζεύονται πολλά deja vu αυτό το καλοκαίρι.
Αν οντως δεν εχουν τη διαθεση να χωσουν χρημα, τοτε προφανως εχει πολλη περισσοτερη λογικη να ερθει ξενος ΜΑΠ, παρα ενας μετριος γκαρντ σε μια ηδη πολυπληθη περιφερεια. Θα προσθεσει αρκετα πραγματα, οποιος και αν ειναι.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:18 pm

jazz thrilos έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:55 pm
Δεν ειναι και λιγο υποπτο οτι την πρωτη χρονια που βγαλαμε τα διαρκειας ενω παιζοταν ακομα η προηγουμενη οτι χασαμε τους 2 ηγετες μας και πηγαμε σε μειωση μπατζετ και ρολιστες? Εχω την εντυπωση οτι αν βγαιναν τωρα ουτε τα μισα θα χαν φυγει.Μαλιστα ανεβηκαν αρκετα οι τιμες αποτι ξερω..
Όποιος δεν το θέλει επειδή πήραμε Σικμα και όχι Μιροτιτς, να το βάλει για πώληση διαδικτυακά, να κονομήσει. Θα φύγει σε πέντε λεπτά το διάρκειας.

Κατά τα άλλα, σίγουρα δεν θαμπωθκαμε από την τελευταία μεταγραφή, σίγουρα δεν μπορεί να λογιστεί σε κανένα σύμπαν ως αντι-Βενζεκοφ. Όμως, αυτόν ήθελε η σκακιστής, αυτόν μπορεί η ομάδα σε αυτό το χρονικό σημείο, προχωράμε και τα βλέπουμε όλα στο παρκε.

Νομίζω, απλή μπασκετική λογική, ότι θα παρουμε και αθλητικό 4-5αρι και ο Πιτερς θα κατεβαίνει και στο 3. Με δεδομένο ότι μάλλον θα παρουμε και γκαρντ, αν δεν είναι ο Ντορσει μου φαίνεται βαβέλ η φάση με 9 ξένους. Ίδωμεν.
Ειναι στη μεση και η διαθεση του κοουτς να αποφορτισει λιγο τον Παπ. Ισως σκεφτεται και σχηματα με Πιτερς και Σικμα

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:19 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:56 pm
AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:38 pm

Το ρεπορτάζ την εποχή του Φ4 έλεγε ότι αν μείνει ο Σάσα θα αλλάξει τον Πίτερς με Σικμα. Όταν έφυγε ο Σάσα, νομίζαμε ότι έκλεισε το θέμα Σικμα για μας, προφανώς υπήρχε άλλο πλαν Α (Χουάντσο τότε, μετά Μίροτιτς). Όταν δεν έκατσε αυτό, πήγε στο πλαν C, Sikma ΚΑΙ άλλον έναν που θα είναι καλύτερος από ότι υπολόγιζε.

Για τον Σλούκα δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να συζητάμε το 1,4 ή το 1,8 όταν οι απέναντι του έδωσαν 2.7 και τα κλειδιά της ομάδας στο χέρι. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο θέλαμε να του δώσουμε εμείς σε πλάνο τριετίας. Κατά την γνώμη μου σωστά, αλλά οκ εκεί μπορεί κανείς να διαφωνήσει.

Για την ηχηρή μεταγραφή και τον καλό Έλληνα εννοείται συμφωνούμε. Αν και το πλάνο των 8 τουλάχιστον ξένων είναι ήδη γεγονός.
Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι φτάσαμε τους οκτώ ξένους. :o
Αυτή την στιγμή την ομάδα κουμπώνει ένα πολύ καλό ακριβό τριαρο - δυάρι τύπου Clyburn που θα μετακινήσει παίκτες στο rotation προς τα κάτω και ένας φτηνός Έλληνας τρίτος σέντερ - Τανουλης.

Η απροθυμία να δωθουν τα 150.000 στο buyout του Τανουλη δυσκολεύει το πλάνο της απόκτησης ενός Έλληνα. Μετά έχει μείνει ο Καλάθης ο οποίος με λίγα λεφτά δεν με πειράζει να υπάρχει στο ρόστερ - και ο Ντόρσεϊ που θεωρώ απίθανο να τον πλησιάσουμε οικονομικά.

Δεν είχα καταλάβει μέχρι τώρα ότι ο Σλούκας μετακινεί περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας στον μεταγραφικό σχεδιασμό σε σχέση με την απώλεια Βεζενκοφ γιατί παίζει μεγάλο ρόλο το διαβατήριο
Οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι κερκόπορτα άνοιξε με την ταυτόχρονη αποχώρηση του Σλουκα και του Βεζε. Το πήραν και λίγο πατριωτικά "σιγά μην σε παρακαλάμε κι όλας '' , το πήραν και λίγο αλαζονικά με ονόματα που ακούστηκαν και λέγανε καλύτερα. Και ξανά λέω εγώ που ήμουν αρνητικοτατος στο πώς πηρε διαβατήριο ο Γουοκαπ για πολλούς λόγους , τώρα λέω σκατά στο στόμα μου και πάλι καλά. Δεν έχουν καταλάβει ότι υπήρχε η πολυτέλεια οι 2 καλύτεροι σου παίκτες να έχουν ελληνικό διαβατήριο.

Το γέρο σοκ θα το πάθουμε όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ και θα πρέπει να διαλέξεις ποιους 6+1 θα χρησιμοποιείς για την Α1. Από τους συνολικά 9 όπως πάει το πράγμα. Και προσέξτε τραυματισμός ξένου έστω για ένα παιχνίδι στους τελικούς ή γρήγορα φάουλ πυλώνα πχ Γουοκαπ/Μιλου/Φαλ θα πονέσει άπειρα.
Δεν είναι ο Παναθηναϊκός των προηγούμενων ετών που πχ στο 2ο τελικό στο ΟΑΚΑ το 2022 που Γουοκαπ Φαλ πήραν γρήγορα τα φάουλ και έκατσαν από νωρίς στον πάγκο , έφτανε μισό 3ο δεκάλεπτο για να κερδίσεις. Ή στον 2ο τελικό φέτος που χωρίς Σλουκα,Βεζε,Γουοκαπ έχασες στο σουτ.Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει σε απόλυτο βαθμό τι έχει συμβεί.

Είμαι κατά των πλειστηριασμών αλλά αυτή την στιγμή αναγκαστικά πρέπει να κάνεις all in για Ντόρσεϊ. Διαφορετικά πρέπει να έχουμε όλη την τύχη του σύμπαντος και να μας βγουν από τα 10 αν , τουλάχιστον τα 7.

2
2 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:22 pm

Εγω ειμαι σιγουρος οτι στην ΚΑΕ δουλευουν ηδη το σχεδιο ελληνοποιησης του Μιλουτινοφ. Ξερει κανεις τι διορια υπαρχει για να ισχυσει απο φετος ενδεχομενη αλλαγη στο πρωταθλημα;

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2764
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:23 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:05 pm
Περιττό να πω ότι η απροθυμία να δώσουμε παραπάνω λεφτά από το 1.4 τον χρονο για τον 33χρονο Σλουκα έρχεται σε ασυμφωνία με τα 750.000 για τον Σικμα που ειναι 34 .
Ο Σίκμα δε πιστεύω οτι ανήκει ούτε στο Plan C του Μπαρτζώκα. Απλά υπάρχει τεράστια έλλειψη επιλογών και οι αντζέντηδες έχουν το πάνω χέρι μπροστά στις ανάγκες του Ολυμπιακού.
Χάνοντας Σλούκα, Βεζε χρειάζεται μια ηχηρή μεταγραφή για να βρεις ισορροπία επιθετικά και οπωσδήποτε 1 Έλληνα που να βρίσκεται στο rotation 8 παικτών. Ειδάλλως θα πάμε στο πλάνο με 8 ή 9 ξένους που καλύπτουν αυτές τις τρύπες , πλάνο πιο "ακριβό" σε σχέση με την καλύτερη πρόταση στον Σλούκα, που προσωπικά ήθελα να είχαμε κάνει.
Οι επιλογές είναι αντικειμενικά λίγες και γίνονται ακόμα λιγότερες από τη στιγμή που η ομάδα στοχεύει αποκλειστικά σε παίκτες που έχουν πρότερη εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Ο Sikma θα βοηθήσει με την εμπειρία του και την ικανότητα του στη δημιουργία, είμαι σίγουρος πως στο τέλος της σεζόν η παρουσία του θα έχει θετικό πρόσημο. Προφανώς και δεν έρχεται στον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει το Βεζένκοφ, τους πόντους του Σάσα ο Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να τους πάρει τόσο από τον Peters (που καλείται πλέον να κάνει step up στο επιθετικό του παιχνίδι) όσο και από παίκτες που παίζουν σε άλλες θέσεις.

Προσωπικά δεν ανησυχώ ούτε παραξενεύομαι από το γεγονός πως ο Mirotic έγινε τελικά ...Sikma. Άλλωστε ο τρόπος που κινούνται στην αγορά οι Αγγελόπουλοι είναι εντελώς "αντισυμβατικός", άλλοτε τους βγαίνει και άλλοτε έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι το σενάριο να πορευτεί ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν με 8-9 ξένους παίκτες κάτι που θα είναι ίσως δύσκολα διαχειρίσιμο τόσο για τον προπονητή όσο και για τους παίκτες που θα κληθούν να αγωνίζονται μόνο σε ευρωπαϊκά ματς. Εδώ φαίνεται το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε δουλέψει καλά ένα πλάνο για το σενάριο όπου οι Σλούκας-Βεζένκοφ θα αποχωρούσαν, παρόλο που γνώριζαν εδώ και μήνες ότι αυτό το ενδεχόμενο ήταν αρκετά πιθανό.

Τα λεφτά δεν έκαναν τη διαφορά στην υπόθεση του Σλούκα, ήταν γνωστό εδώ και μήνες ότι υπήρχε διάσταση απόψεων με το Μπαρτζώκα και οι σχέσεις τους ήταν τυπικές. Και πέρα από την ανυπαρξία ικανού πλάνου για την περίπτωση φυγής του παίκτη, φαίνεται και η αδράνεια (το εικάζουμε προφανώς αλλά μάλλον είναι πραγματικότητα) που έδειξε η ομάδα όσον αφορά τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ παίκτη-προπονητή εν τη γενέσει του. Όταν έγινε η κουβέντα του Σλούκα με τους Αφούς, ήταν ήδη πολύ αργά. Κάτι τέτοιο φυσικά προϋποθέτει την παρουσία ικανού και έμπειρου GM που θα μπορούσε ίσως να είχε αποτρέψει τις εξελίξεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Όπως όμως έθιξε πολύ εύστοχα ο χρήστης Αpegnosmenos σε προηγούμενες σελίδες του thread, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός τέτοια άτομα δεν υπάρχουν παρά μόνο χειροκροτητές των Αφών.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:27 pm

GK_23 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:23 pm
SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 2:05 pm
Περιττό να πω ότι η απροθυμία να δώσουμε παραπάνω λεφτά από το 1.4 τον χρονο για τον 33χρονο Σλουκα έρχεται σε ασυμφωνία με τα 750.000 για τον Σικμα που ειναι 34 .
Ο Σίκμα δε πιστεύω οτι ανήκει ούτε στο Plan C του Μπαρτζώκα. Απλά υπάρχει τεράστια έλλειψη επιλογών και οι αντζέντηδες έχουν το πάνω χέρι μπροστά στις ανάγκες του Ολυμπιακού.
Χάνοντας Σλούκα, Βεζε χρειάζεται μια ηχηρή μεταγραφή για να βρεις ισορροπία επιθετικά και οπωσδήποτε 1 Έλληνα που να βρίσκεται στο rotation 8 παικτών. Ειδάλλως θα πάμε στο πλάνο με 8 ή 9 ξένους που καλύπτουν αυτές τις τρύπες , πλάνο πιο "ακριβό" σε σχέση με την καλύτερη πρόταση στον Σλούκα, που προσωπικά ήθελα να είχαμε κάνει.
Όταν έγινε η κουβέντα του Σλούκα με τους Αφούς, ήταν ήδη πολύ αργά. Κάτι τέτοιο φυσικά προϋποθέτει την παρουσία ικανού και έμπειρου GM που θα μπορούσε ίσως να είχε αποτρέψει τις εξελίξεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Όπως όμως έθιξε πολύ εύστοχα ο χρήστης Αpegnosmenos σε προηγούμενες σελίδες του thread, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός τέτοια άτομα δεν υπάρχουν παρά μόνο χειροκροτητές των Αφών.
Χωρις να ξερω λεπτομερειες εκ των εσω, το ρολο αυτο θα επρεπε να τον παιξει ο Μπαφες. Ο Λεπενιωτης ασχολειται με τα εμπορικα και το μαρκετινγκ περισσοτερο.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:29 pm

Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση "2 παίχτες" στους ψηλούς, ίσως (στο πολύ αισιόδοξο σενάριο) κρύβει κάποια έκπληξη. Ίσως έχουν συμφωνήσει με Ντορσει προς έκπληξη όλων μας ή κάτι άλλο που δεν φαντάζομαι.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:32 pm

Μ αρέσει που κάποιοι πιστεύουν ακόμη ότι θα πέσει το πολύ χρήμα στο 2. Έναν παίκτη τύπου σικμα θα πάρει και εκεί.
Ειλικρινά δεν μπορώ να ερμηνεύσω μερικές φορές πως σκέφτεται ο κοουτς. Και το χουμε ξαναπεί, όπως κάνει χίλια καλά και το λέμε έτσι κάνει και λάθη. Φυσικά όλα θα φανούν στο γήπεδο απλά μην ρίχνει καντήλια όταν ο σικμα δεν θα μπορεί να κάνει αυτά που έκανε ο βεζενκοφ η όταν ο Γκος δεν θα παίζει σαν τον Σλούκα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:33 pm

chainsaw έγραψε:
Εγω ειμαι σιγουρος οτι στην ΚΑΕ δουλευουν ηδη το σχεδιο ελληνοποιησης του Μιλουτινοφ. Ξερει κανεις τι διορια υπαρχει για να ισχυσει απο φετος ενδεχομενη αλλαγη στο πρωταθλημα;
Εεε όχι αυτό από ένα σημείο και μετά είναι τραγικό.
Θα κάνουμε κάθε χρόνο τον Χ ξένο Έλληνα γιατί δεν μας βγαίνουν τα κουκιά από δική μας υπαιτιότητα;
Αν αυτό είναι το καινούργιο our way να μου λείπει.
Ντροπή, τα ρίχναμε στο προηγούμενο "σύστημα" γιατί ευνοούσε τον Παναθηναϊκό και τώρα έχουμε εμείς τις διασυνδέσεις για να μας βολεύουν ;
Αυτή τη γραμμή της ομάδας δεν είμαι διατεθειμένος να τη στηρίξω.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:34 pm

Εγώ ξέρω ότι οι μεγάλες ομάδες κινούνται αμέσως για να καλύψουν τα κενά τους

Δεν περιμένουν . Κλείνουν παίκτες όπου έχουν ανάγκη , χωρίς υπεροψιες και μα και μου

τώρα , κάτι μεσαίες ομάδες με 0/4 Φ4 που επιδιώκουν την χαρά της συμμετοχής και είναι και υπεροπτικες, μπορούν να ψωνίσουν κι απ' τη λαϊκή δεν χάλασε κι ο κόσμος

Μακάρι τουλάχιστον να είχαμε 2-3 under 24 Έλληνες να τους χαιρόμαστε κι αν μας βγουν , να ταυτιστούμε και να αλληλοαγαπηθουμε όπως είχαμε τον Πρίντεζη τη σημαία μας .... Από το να έχω Σικμα, Πίτερς και είναι είμαι μικρομεσαίος ας είμαι μικρομεσαίος με κανα " δικό μας " παιδί

Αυτό που κάνει φέτος ο Ολυμπιακός είναι ημίμετρα. Που είναι τραγικά χειρότερο γιατί δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον

Χρονιά με 8-9 ξένους είναι απ' τα Άγραφα. Καταστροφικό

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:38 pm

papp7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:33 pm
chainsaw έγραψε:
Εεε όχι αυτό από ένα σημείο και μετά είναι τραγικό.
Θα κάνουμε κάθε χρόνο τον Χ ξένο Έλληνα γιατί δεν μας βγαίνουν τα κουκιά από δική μας υπαιτιότητα;
Αν αυτό είναι το καινούργιο our way να μου λείπει.
Ντροπή, τα ρίχναμε στο προηγούμενο "σύστημα" γιατί ευνοούσε τον Παναθηναϊκό και τώρα έχουμε εμείς τις διασυνδέσεις για να μας βολεύουν ;
Αυτή τη γραμμή της ομάδας δεν είμαι διατεθειμένος να τη στηρίξω.
Δε λεμε για ελληνοποιηση εν μια νυκτι. Καμια χάρη ή διασυνδεση. Ολοι ξερουν οτι ο Μιλουτινοφ εχει αγορασει γη εδω. Εμπιπτει καθαρα στις διαταξεις περι ξενων επενδυτων. Ο,τι γινοταν λιγο παλιοτερα στην κυπρο με τους Ρωσους.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:40 pm

Και για να το παω ενα βημα παραπερα. Απο ποτε λειτουργουν οι απεναντι με το σταυρο στο χερι, για να κανουμε και εμεις τα καλα παιδια; Που ξαναλεω, τιποτα παρατυπο δεν εγινε. Ουτε χαρη μας εκαναν, ουτε καταστρατηγηθηκαν τιποτα κανονες της λιγκας.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”