Μπερδεύεις την άδεια διαμονής με την ελληνική ιθαγένεια και διαβατήριο.chainsaw έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:38 pmΔε λεμε για ελληνοποιηση εν μια νυκτι. Καμια χάρη ή διασυνδεση. Ολοι ξερουν οτι ο Μιλουτινοφ εχει αγορασει γη εδω. Εμπιπτει καθαρα στις διαταξεις περι ξενων επενδυτων. Ο,τι γινοταν λιγο παλιοτερα στην κυπρο με τους Ρωσους.papp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:33 pm
Εεε όχι αυτό από ένα σημείο και μετά είναι τραγικό.
Θα κάνουμε κάθε χρόνο τον Χ ξένο Έλληνα γιατί δεν μας βγαίνουν τα κουκιά από δική μας υπαιτιότητα;
Αν αυτό είναι το καινούργιο our way να μου λείπει.
Ντροπή, τα ρίχναμε στο προηγούμενο "σύστημα" γιατί ευνοούσε τον Παναθηναϊκό και τώρα έχουμε εμείς τις διασυνδέσεις για να μας βολεύουν ;
Αυτή τη γραμμή της ομάδας δεν είμαι διατεθειμένος να τη στηρίξω.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3289
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ αναφέρεσαι στην Golden Visa που σε πολίτες 3ων χωρών δίνει άδεια παραμονής. Απέχει αρκετά από μόνιμο ελληνικό διαβατήριοchainsaw έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:38 pmΔε λεμε για ελληνοποιηση εν μια νυκτι. Καμια χάρη ή διασυνδεση. Ολοι ξερουν οτι ο Μιλουτινοφ εχει αγορασει γη εδω. Εμπιπτει καθαρα στις διαταξεις περι ξενων επενδυτων. Ο,τι γινοταν λιγο παλιοτερα στην κυπρο με τους Ρωσους.papp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:33 pm
Εεε όχι αυτό από ένα σημείο και μετά είναι τραγικό.
Θα κάνουμε κάθε χρόνο τον Χ ξένο Έλληνα γιατί δεν μας βγαίνουν τα κουκιά από δική μας υπαιτιότητα;
Αν αυτό είναι το καινούργιο our way να μου λείπει.
Ντροπή, τα ρίχναμε στο προηγούμενο "σύστημα" γιατί ευνοούσε τον Παναθηναϊκό και τώρα έχουμε εμείς τις διασυνδέσεις για να μας βολεύουν ;
Αυτή τη γραμμή της ομάδας δεν είμαι διατεθειμένος να τη στηρίξω.
2
2

Μέχρι φέτος
2
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Οπως τα λες!Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:34 pmΕγώ ξέρω ότι οι μεγάλες ομάδες κινούνται αμέσως για να καλύψουν τα κενά τους
Δεν περιμένουν . Κλείνουν παίκτες όπου έχουν ανάγκη , χωρίς υπεροψιες και μα και μου
τώρα , κάτι μεσαίες ομάδες με 0/4 Φ4 που επιδιώκουν την χαρά της συμμετοχής και είναι και υπεροπτικες, μπορούν να ψωνίσουν κι απ' τη λαϊκή δεν χάλασε κι ο κόσμος
Μακάρι τουλάχιστον να είχαμε 2-3 under 24 Έλληνες να τους χαιρόμαστε κι αν μας βγουν , να ταυτιστούμε και να αλληλοαγαπηθουμε όπως είχαμε τον Πρίντεζη τη σημαία μας .... Από το να έχω Σικμα, Πίτερς και είναι είμαι μικρομεσαίος ας είμαι μικρομεσαίος με κανα " δικό μας " παιδί
Αυτό που κάνει φέτος ο Ολυμπιακός είναι ημίμετρα. Που είναι τραγικά χειρότερο γιατί δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον
Χρονιά με 8-9 ξένους είναι απ' τα Άγραφα. Καταστροφικό
Και ποιός σου είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα; Μεσαία ομάδα είναι με 0/4 Φ4 που επιδιώκει τη χαρά της συμμετοχής, και όσοι γουστάρουν ακολουθούν.
Όσοι δεν γουστάρουν, υπάρχει και το ποδόσφαιρο, που έχουμε υπερομάδα, με υπερπρόεδρο και σούπερ παίκτες.
Και να μη το ξεχάσω: αν ο Μαρινάκης είχε κάνει για την πρόοδο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού το 1/20 που έχουν κάνει οι αφοί, θα του είχαν στήσει άγαλμα στην είσοδο του Πειραιά.
Τώρα, που έχει φτιάξει μια ομάδα για γέλια, το περίγελο της Ευρώπης, δεν τρέχει μία. Κανείς δεν του τα σούρνει, όπως τα σούρνουν ορισμένοι στους άμοιρους τους αφους.
Φτάνει που έχουμε σαράντα τόσα πρωταθλήματα, άνευ αξίας.
5
5

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- nikolas_asteri
- Reactions: 2731
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν λες πάλι καλά που δεν είμαστε αγγλική ομάδα να ζητήσουν από τον Κάρολο να χρίσει τον Μιλουτινοφ ιππότη, Sir Nikolas of Buckingham
2
2

Μέχρι φέτος
Πάντως
Επειδή δυστυχώς είχα δει το ματς του Παναθηναϊκου στο Βερολίνο και θυμόμουν ότι ο Σικμα πήγε καλά, κοιτούσα τώρα τα στατιστικά του στο ματς
Σε 26 λεπτά 16 πόντοι 4/7 δίποντα 2/3 τρίποντα 2/2 βολές 15 ριμπάουντ 6 ασίστ 33 pir
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... /#boxscore
Θα μου πεις οκ ο Παναθηναϊκός ήταν θίασος, αλλά και πάλι. Ο παίκτης έχει πολύ μπάσκετ μέσα του και σε μια δουλεμένη ομάδα θα το βγάλει.
Φρονω ότι στα κρίσιμα και στα play off θα είναι από τους καλύτερους παίκτες με ουσιώδη συμμετοχή σε 10 15 λεπτά
Επειδή δυστυχώς είχα δει το ματς του Παναθηναϊκου στο Βερολίνο και θυμόμουν ότι ο Σικμα πήγε καλά, κοιτούσα τώρα τα στατιστικά του στο ματς
Σε 26 λεπτά 16 πόντοι 4/7 δίποντα 2/3 τρίποντα 2/2 βολές 15 ριμπάουντ 6 ασίστ 33 pir
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... /#boxscore
Θα μου πεις οκ ο Παναθηναϊκός ήταν θίασος, αλλά και πάλι. Ο παίκτης έχει πολύ μπάσκετ μέσα του και σε μια δουλεμένη ομάδα θα το βγάλει.
Φρονω ότι στα κρίσιμα και στα play off θα είναι από τους καλύτερους παίκτες με ουσιώδη συμμετοχή σε 10 15 λεπτά
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για το ποδόσφαιρο και το σανό που ταΐζει η διοίκηση της ΠΑΕlefpan έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:49 pmΟπως τα λες!Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:34 pmΕγώ ξέρω ότι οι μεγάλες ομάδες κινούνται αμέσως για να καλύψουν τα κενά τους
Δεν περιμένουν . Κλείνουν παίκτες όπου έχουν ανάγκη , χωρίς υπεροψιες και μα και μου
τώρα , κάτι μεσαίες ομάδες με 0/4 Φ4 που επιδιώκουν την χαρά της συμμετοχής και είναι και υπεροπτικες, μπορούν να ψωνίσουν κι απ' τη λαϊκή δεν χάλασε κι ο κόσμος
Μακάρι τουλάχιστον να είχαμε 2-3 under 24 Έλληνες να τους χαιρόμαστε κι αν μας βγουν , να ταυτιστούμε και να αλληλοαγαπηθουμε όπως είχαμε τον Πρίντεζη τη σημαία μας .... Από το να έχω Σικμα, Πίτερς και είναι είμαι μικρομεσαίος ας είμαι μικρομεσαίος με κανα " δικό μας " παιδί
Αυτό που κάνει φέτος ο Ολυμπιακός είναι ημίμετρα. Που είναι τραγικά χειρότερο γιατί δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον
Χρονιά με 8-9 ξένους είναι απ' τα Άγραφα. Καταστροφικό
Και ποιός σου είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα; Μεσαία ομάδα είναι με 0/4 Φ4 που επιδιώκει τη χαρά της συμμετοχής, και όσοι γουστάρουν ακολουθούν.
Όσοι δεν γουστάρουν, υπάρχει και το ποδόσφαιρο, που έχουμε υπερομάδα, με υπερπρόεδρο και σούπερ παίκτες.
Και να μη το ξεχάσω: αν ο Μαρινάκης είχε κάνει για την πρόοδο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού το 1/20 που έχουν κάνει οι αφοί, θα του είχαν στήσει άγαλμα στην είσοδο του Πειραιά.
Τώρα, που έχει φτιάξει μια ομάδα για γέλια, το περίγελο της Ευρώπης, δεν τρέχει μία. Κανείς δεν του τα σούρνει, όπως τα σούρνουν ορισμένοι στους άμοιρους τους αφους.
Όντως ο Ολυμπιακός δεν κινείται ούτε φέρεται σαν μεγάλη ομάδα αλλά σαν ομάδα που νομίζει ότι είναι μεγάλη , πόσο μάλλον με 3/12 Φ4 από την μέρα που γεννήθηκα και μετά ( 1991 )
Και σίγουρα έχει την υπεροψία και την απαίτηση να της φέρονται σαν μεγάλη ομάδα , μονομερώς
Τα υπόλοιπα περί όποιος γουστάρει και όποιος δεν γουστάρει να πάει στο ποδόσφαιρο είναι gatekeeping , που δεν δικαιούται κανείς να κάνει
Όλοι όσοι έχουμε στηρίξει και στηρίζουμε το μπασκετικό τμήμα είμαστε ο Ολυμπιακός
Από κει και πέρα δικαίωμα του καθενός η οπτική του και οι απαιτήσεις του
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ΔΥΟ Ευρωλιγκες...Και δεν θελω να γινω μαντης κακων ή να γυρισω μαχαιρι σε πληγες κτλ....αλλα βασει κινησεων του Ολυμπιακου εως τωρα ....ισως αυτες οι δυο ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ Ευρωλιγκες να αργησουν να του δοθουν ως ευκαιρια ξανα....αλλα αυτο το λεει η δικια μου η γκλαβα κι οχι του Μπαρτζωκα...μπορει να ειναι μια του 2012 μια του 2023...στο ΠΑΡΚΕ πολλες φορες ολα ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:55 pmΡε παιδιά χάθηκε μια Ευρωλίγκα στο σουτ. Γιατί υποβαθμίζετε την ομάδα σας έτσι;
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Aρα, ουτε η Μπαρτσελονα ειναι μεγαλη ομαδα ε; Ποιες ειναι οι μεγαλες ομαδες της ευρωπης αραγε; Ποιες εχουν περισσοτερα φ4 και περισσοτερα χρονια στην αφροκρεμα;Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 4:03 pmΌντως ο Ολυμπιακός δεν κινείται ούτε φέρεται σαν μεγάλη ομάδα αλλά σαν ομάδα που νομίζει ότι είναι μεγάλη , πόσο μάλλον με 3/12 Φ4 από την μέρα που γεννήθηκα και μετά ( 1991 )lefpan έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:49 pm
Οπως τα λες!
Ρεαλ, Τσκαα. Αντε βαλε και Μακαμπι, ΠΑΟ που εχουν περισσοτερες κατακτησεις. Μετα; Η Αρμανι; Η Φενερ και η Εφες που απλα εχωσαν λεφτα για μια 5ετια/7ετια;
0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως πλακα πλακα αν δεν γινει κατι να γινουν ελληνες μιλου και μακισικ δεν βλεπω πως μπορουμε να εχουμε διαβατηρια στην ομαδα.. Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι μπορουν να παρουν εντωμεταξυ εκτος και γινει καποιο μαγειρεμα..
Προσωπικα δεν με πειραζε να παμε με 9 ξενους αρκει ο στοχος να ταν η κατακτηση της ευρωλιγκας.. Τωρα στοχο μπορουμε να εχουμε μονο την α1 (ωραιες οι 8δες αλλα τιτλος δεν ειναι..) και παμε εκει με μειονεκτημα.. Πως τα καταφεραν ετσι φετος δεν ξερω.. Η πλακα ειναι οτι λενε οτι αν αφησουν τον ντορσει εχει κλεισει στον παο.. Εχουμε τοσα πρωταθληματα που δεν μας πειραζει να χαρισουμε και ενα
Προσωπικα δεν με πειραζε να παμε με 9 ξενους αρκει ο στοχος να ταν η κατακτηση της ευρωλιγκας.. Τωρα στοχο μπορουμε να εχουμε μονο την α1 (ωραιες οι 8δες αλλα τιτλος δεν ειναι..) και παμε εκει με μειονεκτημα.. Πως τα καταφεραν ετσι φετος δεν ξερω.. Η πλακα ειναι οτι λενε οτι αν αφησουν τον ντορσει εχει κλεισει στον παο.. Εχουμε τοσα πρωταθληματα που δεν μας πειραζει να χαρισουμε και ενα

1
1

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Τώρα, εύχομαι να κερδίσω το... ΛΑΧΕΙΟ.Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 29, 2023 5:26 pmΕύχομαι να κινηθούμε για την απόκτηση του πολύπειρου Luke Sikma, εξαιρετικός χαρακτήρας, παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα, passer υψηλού επιπέδου και «δυνατός» rebounder. Η αντικατάσταση του «Αλέκου» θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη, είναι καλύτερος «σουτέρης» από τον Sikma αλλά σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους τομείς ΥΣΤΕΡΕΙ.

3
2
1

Ελα ρε θηριο. Ρισπεκτ χαχα. Περιμενες ομως και την παραμονη Βεζενκοφ, φανταζομαιGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 4:10 pmΤώρα, εύχομαι να κερδίσω το... ΛΑΧΕΙΟ.Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 29, 2023 5:26 pmΕύχομαι να κινηθούμε για την απόκτηση του πολύπειρου Luke Sikma, εξαιρετικός χαρακτήρας, παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα, passer υψηλού επιπέδου και «δυνατός» rebounder. Η αντικατάσταση του «Αλέκου» θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη, είναι καλύτερος «σουτέρης» από τον Sikma αλλά σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους τομείς ΥΣΤΕΡΕΙ.![]()
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3658
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια βαθύτερη αναλυση του φετινού τελικού η ευρωλίγκα δε χάθηκε στο σουτ του Γιουλ αλλά στην ανικανότητα της ομαδας μας να σκοραρει για 4 λεπτά για να τελειώσει το ματς. Ούτε ο Λαρε, ούτε ο Καναν, ούτε ο Μακισικ, ούτε ο Παπ θα έπαιρναν αυτά τα κρίσιμα σουτ. Σλούκας και Βέζε (που κλείστηκαν από την Ρεάλ) μαζί με την αναβαθμιση που δεν ήρθε στα γκαρντ θα ήταν αυτοί που θα είχαν το κρύο αίμα για αυτές τις φάσεις σε final 4.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:55 pmΡε παιδιά χάθηκε μια Ευρωλίγκα στο σουτ. Γιατί υποβαθμίζετε την ομάδα σας έτσι;

Οπότε θεωρώ ότι το "χάσαμε στο σουτ" κρύβει τον σκοπό του Μπαρτζώκα στη φετινή μεταγραφική περίοδο.
5
5

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Eπειδη ειδα τα τελευταια 3-4 λεπτα πολλες φορες. Ο Κανααν εβαλε τα 2 τελευταια καλαθια μας στον τελικο. Μια χαρα κρυο αιμα ειχε λοιπον. Παρατηρησα δυστυχως, οτι ενω η Ρεαλ αφηνε χωρο στις πλευρες λογω της ζωνης και εκει βρισκοταν ο Κανααν, σε 2-3 συνεχομενς επιθεσεις ΔΕΝ πηρε καθολου πασα. Μου εκανε πολλη εντυπωση. Σε μια φαση μονο ο Καναναν ειχε λιγο χωρο για να εκτελεσει τριποντο απο την κορυφη, αλλα δεν το επιχειρησε. Εκει σταματαει η ευθυνη του νομιζω.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 4:15 pmΣε μια βαθύτερη αναλυση του φετινού τελικού η ευρωλίγκα δε χάθηκε στο σουτ του Γιουλ αλλά στην ανικανότητα της ομαδας μας να σκοραρει για 4 λεπτά για να τελειώσει το ματς. Ούτε ο Λαρε, ούτε ο Καναν, ούτε ο Μακισικ, ούτε ο Παπ θα έπαιρναν αυτά τα κρίσιμα σουτ. Σλούκας και Βέζε (που κλείστηκαν από την Ρεάλ) μαζί με την αναβαθμιση που δεν ήρθε στα γκαρντ θα ήταν αυτοί που θα είχαν το κρύο αίμα για αυτές τις φάσεις σε final 4.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 3:55 pmΡε παιδιά χάθηκε μια Ευρωλίγκα στο σουτ. Γιατί υποβαθμίζετε την ομάδα σας έτσι;
Αν θέλουμε να ξαναδούμε αυτό το παράθυρο η λύση ειναι το χέρι να μπει στην τσέπη και όχι να λέμε " ο ολυμπιακός είναι οικογένεια, όλοι θέλουν να έρθουν σε εμάς" . Και να μην στοχεύουμε το τρόπαιο γιατί δεν βγήκαν οι αριθμοί των Αφών ή δεν κλείσαμε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες για άλλες αιτίες, πάλι θα στηρίζουμε την ομάδα. Ας μην μπλέκουμε όμως σε ηθικολογίες.
Οπότε θεωρώ ότι το "χάσαμε στο σουτ" κρύβει τον σκοπό του Μπαρτζώκα στη φετινή μεταγραφική περίοδο.
Αν θελουμε να κανουμε και μια γενικοτερη αναλυση του ματς. Εισαι σε τελικο ευρωλιγκα οπου τα περιθωρια στενευουν. Δεν επιτρεπεται να τρως καλαθι σε καθε επιθεση της Ρεαλ με τον ιδιο τροπο. Δεν ειμαι κοουτς για να ξερω πως μπορει να αντιμετωπιστει αυτο, αλλα συνηθως ο τροπος να κρατησεις εναν τετοιο ματς, ειναι να παιξεις αποτελεσματικη αμυνα. Δε γινεται να περιμενεις μονο μεσω της επιθεσης να κερδισεις εναν τελικο.
2
1
1