Και αυτό διαβάζεται ανάποδα αν θέλειςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 5:50 pmΒεβαια τα χει με την αλμπα που δεν κερδιζει ουτε με αιτηση..Θα κερδισει εδω κανα 3ρι ματς σερι και θα παθει εγκεφαλικο απο την χαρα! Επισης το οτι εμεινε στην αλμπα τοσα χρονια ειναι πολυ περιεργο,δεν ηθελε να φυγει απο εκει? Γιατι δεν εχει φιλοδοξιες?Λογικα θα χε καλυτερες προτασεις...AlexD έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 5:38 pm
Νταξει, υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά που λέει ότι ο τύπος σε 4 σεζόν (μετά από 4 σεζόν με παρόμοια νούμερα) έχει 14pir, 5 ασίστ και 5 ριμπ ανά ματς σχεδόν. Θέλω να πω ότι μπορεί να μην είναι πρώτο όνομα, αλλά δεν είναι και κανένας τελευταίος. Ξέρει πολύ μπάσκετ ο άνθρωπος.
Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την γραφικότητα των αρδ που λένε ότι να ναι.
Εγω δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης εντωμεταξυ..Ισα ισα εχει ιδιαιτερο στυλ μπασκετ..Απλα ειναι το πως ερχεται σε μας ,για ποιο ρολο και τα σχετικα.. Και ο γκος μια χαρα παικτης ειναι αλλα αν τον πηραμε για ηγετη θα γελασει και το σκυλι..
Λογικα ο μπαρτζω θελει μια ομαδα να ακολουθει ακριβως το πλανο του..να πασαρουν ολοι χωρις εγωισμους.. να μην υπαρχει σταρ μεσα.. Να δουμε αν θα του βγει..

Έπαιζε 4 χρόνια σε μια ομάδα που δεν είχε ποτέ Μιλου, Παπ, Γουόκαπ, Φαλ κτλ. Έπρεπε να τραβήξει περισσότερο κουπί.
Αν είχε 5 ασίστ με αυτούς, εδώ θα έχει περισσότερες

Στο τελευταίο κομμάτι συμφωνώ. Μακάρι να του βγει όπως το περιμένει.
Για Γκος δεν έχω να πω κάτι άλλο τα έχω πει όλα. Περιμένω να κάνει εξαιρετική χρονιά. Το αν είναι "Ηγέτης" ή όχι δεν το ξέρουμε άλλωστε. Την ρούκι σεζόν του έδειξε τσαμπουκά πάντως, όπως και πέρυσι στο 3ο ματς των πλέι οφφ όταν η Ρεαλ χρειάστηκε το κάτι παραπάνω βγήκε μπροστά. Μέχρι και κλατς σουτ έβαλε.
Ξέρουμε σίγουρα ότι δεν αισθάνεται σαν να πρέπει να του φέρονται σαν ηγέτη και αυτό είναι μια αρχή.