2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

pk13

euroleague
Reactions: 132
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 14, 2023 12:37 am

Εγω έχω σοκαριστεί πάντως. Δλδ υπάρχουν σοβαρά άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Παπαγιαννης είναι παίκτης υψηλού επιπέδου?

Ενας παίκτης που δεν ποσταρει ούτε γκαρντ, έχει butter fingers και του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια διαρκως, τον ποσταρει και τον χώνει στα καλάθια οποιοσδήποτε ψηλός ευρωλιγκας, τρώει κάθε προσποίηση είτε από κοντό είτε από ψηλό, είναι εξαιρετικά ραθυμος, τον χτυπάνε ανελέητα στα πικ εν ρολ αλλά ξέχασα σούταρε φέτος καλά από το τρίποντο παίρνοντας 1,2 ανά αγώνα οπότε έγινε ξαφνικά παικταράς και μεγάλη απώλεια.
Τι να πω, εγω μάλλον άλλο παίκτη έβλεπα τόσα χρόνια...

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 14, 2023 12:51 am

Tracy Mac έγραψε:
Πως θα σας φαινοταν ο Τζεκιρι για 2ος σεντερ τωρα που λογικα παει ο Παπ εκει? Εγω θεωρω οτι ταιριαζει σε εμας και αν συδυαστει και με ενα καλο και ακριβο 4αρι, ειμαστε πολυ κομπλε.

Αλλα 5αρια απο ΝΒΑ που ειναι ελευθερα: Mayers Leonard , Willie Cauley-Stein, Gorgui Dieng, Moses Brown. Εγραψα μερικους απο αυτους που θεωρω οτι μπορουν να παιξουν σε μας με καλη παρουσια. Θα θελατε κανεναν απο αυτους?

Για 4αρι ο Wenyen Gabriel?
Αφού έχετε πάρει φόρα, γιατί δεν φέρνετε Ιμπακα; :D

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 14, 2023 12:53 am

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 12:51 am
Tracy Mac έγραψε:
Πως θα σας φαινοταν ο Τζεκιρι για 2ος σεντερ τωρα που λογικα παει ο Παπ εκει? Εγω θεωρω οτι ταιριαζει σε εμας και αν συδυαστει και με ενα καλο και ακριβο 4αρι, ειμαστε πολυ κομπλε.

Αλλα 5αρια απο ΝΒΑ που ειναι ελευθερα: Mayers Leonard , Willie Cauley-Stein, Gorgui Dieng, Moses Brown. Εγραψα μερικους απο αυτους που θεωρω οτι μπορουν να παιξουν σε μας με καλη παρουσια. Θα θελατε κανεναν απο αυτους?

Αφού έχετε πάρει φόρα, γιατί δεν φέρνετε Ιμπακα; :D
Mην κανεις κανα λαθος και το στειλεις στον ΔΓ στην twilight zone που βρισκεται!! :banana:

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2789
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:05 am

Κάτι που με μπερδεύει είναι το εξής. Στο SDNA λέει για συμφωνία με Ντορσει και ότι πάμε για το κόλπο γκρόσο (οκ, τσιλ) με Γκαι. Δηλαδή εμείς με 15 θα κατεβαίνουμε του χρόνου; Ή όντως χρειαζόμαστε και τους 2; Εκτός κι αν ο Γκαι έρχεται για τον ρόλο του Τόμας. Ο οποίος ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί, ούτε ο Γκριγκόνις.

Τεσπά. Ίδωμεν.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:10 am

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 1:05 am
Κάτι που με μπερδεύει είναι το εξής. Στο SDNA λέει για συμφωνία με Ντορσει και ότι πάμε για το κόλπο γκρόσο (οκ, τσιλ) με Γκαι. Δηλαδή εμείς με 15 θα κατεβαίνουμε του χρόνου; Ή όντως χρειαζόμαστε και τους 2; Εκτός κι αν ο Γκαι έρχεται για τον ρόλο του Τόμας. Ο οποίος ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί, ούτε ο Γκριγκόνις.

Τεσπά. Ίδωμεν.
Μποχωριδη να μην εχω κι ας εχω 22 στο ροστερ να στελνω και καναν ψηλο που δεν ταιριαζει στο αγωνιστικο πλανο .... κεντρικο αμυντικο στη Λεωφορο!! crown.gif :hoho:

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:33 am

pk13 έγραψε:
Εγω έχω σοκαριστεί πάντως. Δλδ υπάρχουν σοβαρά άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Παπαγιαννης είναι παίκτης υψηλού επιπέδου?
O Ataman και ο Ιτούδης είναι δύο, προφανώς. Άσχετοι παιδί μου, μυρωδιάδες

3
3 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Dimitiris k

Reactions: 14
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:38 am

Παπαγιάννη θα λέμε και θα κλαίμε ο DPG ΤΟΥ ΚΛΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ! :banghead: Θα τον κάνει ο ιτουδης παιχταρά και θα επιστρέψει Ελλάδα θα πάει Ολυμπιακό έτοιμος παιχταράς.. steamingears.gif το κάρμα που μας κυνηγά :roulette: Έχει δείξει ότι μπορεί να κυριαρχήσει μην τα ξαναλέμε. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ! :@#$: ο γκαι ίσως είναι φτηνότερος από τομας για να πάνε τα λεφτά σε ντορσεη. Για πονιτκα τα έλεγα οτι θυμίζει περίπτωση ματσιουλης και θα το αποδείξει ο Ομπραντοβιτσ. Φέτος που έχουμε χρήμα έχει στέρεψη η αγορά από παίχτες.

0
Μπάλα δικιά σου ξεκινά πρώτος
δεν είν’ παρκέ είναι τσιμέντο άλλος κρότος
δεν έχει κόσμο έχει πιο γήινους κανόνες
δεν έχει κύπελλα εδώ οι στιγμές είναι σαν αιώνες
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2789
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:11 am

Ponitka ποιοτικός μπασκετμπολίστας. Κρίμα που πληρώνει την γενική απαράδεκτη χρόνια. Το δίδυμο για χαμαλοδουλεια στο 3 Ponitka-Παπαπετρου δεν ακούγεται άσχημο.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3970
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:23 am

τωρα διαβαζω οτι μαλλον εκλεισε στην φενερ αλλα μεχρι να ανακοινωθει επισημα δεν πανηγυριζω

ο αταμαν μπορει να τον ηθελε αλλα επεσε σχετικο προμοταρισμα οτι περιπου εβαλε ορο να προπονει παπαγιαννη αλλιως δεν θα αντεχε σαν προπονητης ωστε να το δεχτουν οι παναθηναικοι πιο ευκολα

επισης οτι τον ηθελε ο αταμαν δεν μου λεει κατι,στο τριπλ κραουν του 2007 ο ζελικο ηθελε στην ομαδα γιαφτοκας και σακοτα ,αυτο δεν σημαινει οτι επρεπε να μας αρεσει η αποφαση του η οτι ηταν σωστη

τωρα θα κανει καρδια του πετρα ο αταμαν και θα αρκεστει σε αλλον σεντερ

0
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:33 am

Tracy Mac έγραψε:

Ο Γκαμπριελ είναι καλός,έχει σουτακι,καλή άμυνα,καλός στα ριμπ

Ο Λέοναρντ είναι θηριο στο 2.13-2.15 με σουτ,Άργος,χωρίς παιχνίδι με πλάτη καλός στα ριμπ
Ο Cauley-Stein αν και ήταν καλό αμυντικό Projekt τίποτα το σπουδαίο
Ο ντιεγκ είναι λίγο αργός με καλό σουτακι και λίγο παιχνίδι κοντά στο καλάθι
Για τον μπραουν δεν ξέρω πολλα αλλά είναι 2.18 χωρίς καθόλου σουτ ευέλικτος ενώ έχει κάποιες κινήσεις με πλάτη

Αυτός ο κορνετ θα μας ταίριαζε καλύτερο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:37 am

manj13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:57 pm

Φιλε βαρεθηκα να βλεπω ολα αυτα τα χρονια τον Παπαγιαννη να σκοραρει ΜΟΝΟ με αλευ ουπ...Οχι βαρεθηκα απλα..ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ....Κατα τ αλλα καθε αθλητικο τεσσαροπενταρι τον εκανε γιογιο και επιθετικα ο ιδιος 2.20 κορμι επαιζε με πλατη ακομη και τον Λεκαβιτσιους για να τον φτασει στην ρακετα και να κανει ραβερσε.... :banghead: ...Αντι να βαλει και την μπαλα και τον γκαρντ στο καλαθι....Αν τον φτιαξει ο αλλος στην Φενερ χαλαλι του...Ενα πραγμα ΔΕΝ φταιχνεται σ εναν παικτη ...το να ναι μαμουχαλομπουνταλας....Ακομη κι αν καποιος μπορει να το φτιαξει..ΑΡΚΕΤΑ προσπαθησε να το φτιαξει ο Παναθηναικος......Τον αλλαζω χτες με Ντορσει στα 28 του...κι εχει ο θεος για 5αρι...
συμφωνω απολυτως
ο παπαγιαννης ειναι στον παναθηναικο συνολικα 7 χρονια!!!
δεν εχει δειξει τιποτα αγωνιστικα
αρκετα τραβηξε το αστειο νομιζω οτι συμφωνει και η μεγαλη πλειοψηφια των παναθηναικων
και να μεινει δηλαδη θα υπαρχει αρνητικοτητα απεναντι του οποτε δεν εχει νοημα ειναι καλυτερα και για εμας και γιαυτον

το να γινει παιχτης στην φενερ μου ειναι αδιαφορο μερικοι παιχτες μπορει να μπορουν να αποδωσουν σε συγκεκριμενο περιβαλλον οποτε ας παει να το βρει και να γινει παιχταρας και να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα να παει στην αμερικη αυτο ειναι που θελει πραγματικα
δεν γινεται να εχω εναν παιχτη στην ομαδα που ειναι μειονεκτημα απλα επειδη φοβαμαι οτι αν παει αλλου θα παιξει καλυτερα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 14, 2023 3:30 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 2:37 am
manj13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:57 pm

Φιλε βαρεθηκα να βλεπω ολα αυτα τα χρονια τον Παπαγιαννη να σκοραρει ΜΟΝΟ με αλευ ουπ...Οχι βαρεθηκα απλα..ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ....Κατα τ αλλα καθε αθλητικο τεσσαροπενταρι τον εκανε γιογιο και επιθετικα ο ιδιος 2.20 κορμι επαιζε με πλατη ακομη και τον Λεκαβιτσιους για να τον φτασει στην ρακετα και να κανει ραβερσε.... :banghead: ...Αντι να βαλει και την μπαλα και τον γκαρντ στο καλαθι....Αν τον φτιαξει ο αλλος στην Φενερ χαλαλι του...Ενα πραγμα ΔΕΝ φταιχνεται σ εναν παικτη ...το να ναι μαμουχαλομπουνταλας....Ακομη κι αν καποιος μπορει να το φτιαξει..ΑΡΚΕΤΑ προσπαθησε να το φτιαξει ο Παναθηναικος......Τον αλλαζω χτες με Ντορσει στα 28 του...κι εχει ο θεος για 5αρι...
συμφωνω απολυτως
ο παπαγιαννης ειναι στον παναθηναικο συνολικα 7 χρονια!!!
δεν εχει δειξει τιποτα αγωνιστικα
αρκετα τραβηξε το αστειο νομιζω οτι συμφωνει και η μεγαλη πλειοψηφια των παναθηναικων
και να μεινει δηλαδη θα υπαρχει αρνητικοτητα απεναντι του οποτε δεν εχει νοημα ειναι καλυτερα και για εμας και γιαυτον

το να γινει παιχτης στην φενερ μου ειναι αδιαφορο μερικοι παιχτες μπορει να μπορουν να αποδωσουν σε συγκεκριμενο περιβαλλον οποτε ας παει να το βρει και να γινει παιχταρας και να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα να παει στην αμερικη αυτο ειναι που θελει πραγματικα
δεν γινεται να εχω εναν παιχτη στην ομαδα που ειναι μειονεκτημα απλα επειδη φοβαμαι οτι αν παει αλλου θα παιξει καλυτερα
Τα παραλές λίγο (σε φάση εμμονής).
Ο Παπαγιάννης έπαιξε στα χρόνια εσόδων-εξόδων, πρότζεκτ ελληνοποίησης και λιτότητας στον Παναθηναϊκό.
Προφανώς, και δε βοηθήθηκε απ τη διοίκηση αλλά ούτε δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει την αξία του σε ένα σταθερό και υγιές περιβάλλον.

Έχει περιθώρια βελτίωσης και είναι σε εξαιρετική ηλικία, απ εκεί και πέρα του λείπει νεύρο και τσαγανό.
Ότι τον ήθελε ο Αταμαν και τον πήρε ο ιτουδης είναι δείγμα εμπιστοσύνης …πως δεν εχει φτάσει ακόμα στο πικ του.

Λόγω της έντασης που επικρατεί ανάμεσα στον κόσμο και τον παίκτη, η καλύτερη λύση για τον σύλλογο και τον παίκτη είναι να πάρουν διαφορετικούς δρόμους, ώστε να βρει ο καθένας την ηρεμία του.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 14, 2023 5:11 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:07 pm
Ενώ γενικά δεν συμπαθούμε τον Παπαγιάννη, το SDNA έγραφε ότι ήταν από τους τοπ της λίστας του Αταμάν.

Άρα ή παπατζα πουλούσαν (γιατί όμως;) ή χάσαμε έναν παίκτη που ήθελε ο προπονητής.
πουλουσαν παπατζα για να μετριασουν τις αντιδρασεις του κοσμου
οπως εγραφαν οτι ο αταμαν γουσταρει τον γκιγκονις εχει σαν ονειρο να προπονησει τον τομας και του αρεσει ο λι και ολα αυτα
ο αταμαν μπορει να τον ηθελε γιατι εβλεπε στα ματια του εναν νεο πλεις με την διαφορα οτι δεν ηταν αλλα επρεπε να τον κανει και ολο αυτο θα μας κοστιζε οπως ειπαν σημερα στο καθεστωτικο 1.2 + 1.6 !!!!!
δηλαδη την δευτερη χρονια θα επερνε πιο πολλα απτον λεσορ!!!!

τα δεν υπαρχουν σεντερ τα ακουω βερεσε ,ας μην εχαναν 2 μηνες με τον παπαγιαννη και να ειχαν πιο πολλες επιλογες
ακομα και τωρα αν εχουν την διαθεση να δωσουν τα ιδια λεφτα κατι καλυτερο θα βρεθει δεν ειναι και πολυ δυσκολο αφου η παρουσια του παπαγιαννη στην ομαδα ως τωρα ηταν σχεδον μηδενικη

1
1 Εικόνα
pk13

euroleague
Reactions: 132

Παρ Ιούλ 14, 2023 5:37 am

yorgos έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 1:33 am
pk13 έγραψε:
O Ataman και ο Ιτούδης είναι δύο, προφανώς. Άσχετοι παιδί μου, μυρωδιάδες

Ειμαι σίγουρος ότι ο Αταμαν οπως παρουσιασαν τα αρδ του sdna με τον πόνο του Παπαγιαννη κοιμόταν και ξυπνουσε, σήμερα ειδικά που έχασε τέτοιον παικταρα δεν θα μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, έχει και καύσωνα, δύσκολες νύκτες για τον Τουρκο.

Ο Ιτουδης έταζε και στον Κώστα Αντετοκουμπο μέσα στη σεζόν οταν τραυματιστηκε ο Τζεκιρι ότι θα παίζει 20λεπτα για αυτό και πήγε και κατέληξε σε 3λεπτα και dnp μετά από 2-3 παιχνίδια μόλις είδε ότι δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο. Ομοιως θα συμβεί με τον Παπαγιαννη από σημαντικό ρόλο που θα του έχει παρουσιάσει θα καταλήξει να τον χρησιμοποιεί βαριά βαριά κανένα 10-12λεπτο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 14, 2023 5:42 am

pk13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 5:37 am

Ειμαι σίγουρος ότι ο Αταμαν οπως παρουσιασαν τα αρδ του sdna με τον πόνο του Παπαγιαννη κοιμόταν και ξυπνουσε, σήμερα ειδικά που έχασε τέτοιον παικταρα δεν θα μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, έχει και καύσωνα, δύσκολες νύκτες για τον Τουρκο.

Ο Ιτουδης έταζε και στον Κώστα Αντετοκουμπο μέσα στη σεζόν οταν τραυματιστηκε ο Τζεκιρι ότι θα παίζει 20λεπτα για αυτό και πήγε και κατέληξε σε 3λεπτα και dnp μετά από 2-3 παιχνίδια μόλις είδε ότι δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο. Ομοιως θα συμβεί με τον Παπαγιαννη από σημαντικό ρόλο που θα του έχει παρουσιάσει θα καταλήξει να τον χρησιμοποιεί βαριά βαριά κανένα 10-12λεπτο.
καλα μην το γρουσουζευεις και τοσο
μας συμφερει να κανει υποφερτη χρονια αλλιως τους χρονου η σε δυο χρονια θα τον ξαναφερει ο ταραντουλας

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”