2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

- kein
- Reactions: 622
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχαχα ρε σύ κάτσε πρώτα να φύγει, και μετά αρχίζεις να ανησυχείς μήπως ξαναγυρίσει !!!τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 5:42 amκαλα μην το γρουσουζευεις και τοσοpk13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 5:37 am
Ειμαι σίγουρος ότι ο Αταμαν οπως παρουσιασαν τα αρδ του sdna με τον πόνο του Παπαγιαννη κοιμόταν και ξυπνουσε, σήμερα ειδικά που έχασε τέτοιον παικταρα δεν θα μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, έχει και καύσωνα, δύσκολες νύκτες για τον Τουρκο.
Ο Ιτουδης έταζε και στον Κώστα Αντετοκουμπο μέσα στη σεζόν οταν τραυματιστηκε ο Τζεκιρι ότι θα παίζει 20λεπτα για αυτό και πήγε και κατέληξε σε 3λεπτα και dnp μετά από 2-3 παιχνίδια μόλις είδε ότι δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο. Ομοιως θα συμβεί με τον Παπαγιαννη από σημαντικό ρόλο που θα του έχει παρουσιάσει θα καταλήξει να τον χρησιμοποιεί βαριά βαριά κανένα 10-12λεπτο.
μας συμφερει να κανει υποφερτη χρονια αλλιως τους χρονου η σε δυο χρονια θα τον ξαναφερει ο ταραντουλας
2
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα
- Reactions: 3970
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το πλανο το ειπαν σημερα στο καθεστωτικοEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 5:44 amΜε Γκαι,Χιλλιαρντ,Σαμανιτς,Νιμπο ειμαι σουπερ ευχαριστημενος
σλουκας βιλντοζα γκραντ
ντορσευ γκαι
τον νειπερ τον αποκλεισαν δεν τους κανει λεει γιανα μην τον βαζετε σε ροστερ το γραφω
μου φαινεται πολυ πιθανο παντως να υπαρξει η παραπανω 5αδα στα γκαρντ
θα εδινα μεγαλα ποσοστα να ειναι αυτη
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Παρ Ιούλ 14, 2023 5:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
O Αταμαναρος με τις οποίες αμυντικές ικανότητες έχει η 6αδα κοντών που θέλει να παραθέσει -λόγω τρεξίματος και πίεσης- θα ζορισει σε γρήγορο τέμπο τον αντίπαλο προσδοκώντας στα λάθη του.
Αν αξιοποιήσει όλη την εξάδα και δεν ξεζουμισει τους 4 κερδισμένος θα βγει σε πνεύμονια ,δυνάμεις παιχτών και προφανώς υψηλό σκορ και γρήγορο τέμπο.
Συνήθως η Εφές του Αταμάν έχανε από τον Παναθηναϊκό με 20+λόγω τριπόντων των κοντών του και τρέξιμο στο Οακα.Παρεπιπτοντως η συγκεκριμένη ομάδα θρύλος πήγαινε ΦΦ και το σήκωνε κερδίζοντας κυρίως ομάδες με νορμάλ τέμπο και όχι γρήγορες αντιπάλους με τρίποντο.
Αν αξιοποιήσει όλη την εξάδα και δεν ξεζουμισει τους 4 κερδισμένος θα βγει σε πνεύμονια ,δυνάμεις παιχτών και προφανώς υψηλό σκορ και γρήγορο τέμπο.
Συνήθως η Εφές του Αταμάν έχανε από τον Παναθηναϊκό με 20+λόγω τριπόντων των κοντών του και τρέξιμο στο Οακα.Παρεπιπτοντως η συγκεκριμένη ομάδα θρύλος πήγαινε ΦΦ και το σήκωνε κερδίζοντας κυρίως ομάδες με νορμάλ τέμπο και όχι γρήγορες αντιπάλους με τρίποντο.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
https://www.sdna.gr/mpasket/1102537_eni ... apagiannis
Ξημερώματα ώρα Ελλάδας ο Γιώργος Παπαγιάννης ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι χρειάζεται μια αλλαγή στην καριέρα του και θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Ξημερώματα ώρα Ελλάδας ο Γιώργος Παπαγιάννης ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι χρειάζεται μια αλλαγή στην καριέρα του και θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

3
1
2

Μου κάνει τρομερή εντυπωση η απαξίωση του Παπαγιάννη ρε παιδιά απο ορισμένους φίλους. Νομίζω οτι αποδεσμευμένος απο το ελληνικό περιβάλλον αντιπαράθεσης και αφήνοντας πίσω του μια τριετία οπου γενικά ο Παο δεν ήταν ανταγωνιστικός στην ευρώπη, ο Παπαγιάννης στην Φενερ θα κάνει πολύ καλή χρονιά. Πολύ ελαφρά έχουν πάρει την αποχώρηση του οι φίλοι Παναθηναικοί. Δεν ξέρω που θα βρεθεί άλλος ψηλός να πλαισιώσει Λεσόρ, να μην ζητάει να παίζει βασικούρα και να μην θέλει 2 μύρια. Και μιλάμε για μια χρονιά όπου υπάρχει ο Σλούκας και δεδομένα θα συνεργαζόταν πολύ καλά με τον Παπαγιάννη.
Και το ερώτημα είναι, δεν χώραγε στα πλάνα του Αταμαν ή ήταν περιορισμένα τα χρήματα που ήταν διαθέσιμα για αυτόν; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μιλήσει ο Αταμαν για τον Παπαγιάννη.
Και το ερώτημα είναι, δεν χώραγε στα πλάνα του Αταμαν ή ήταν περιορισμένα τα χρήματα που ήταν διαθέσιμα για αυτόν; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μιλήσει ο Αταμαν για τον Παπαγιάννη.
-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικά τον ήθελα τον Παπατζον, τον εκτιμάω και τον πιστεύω πολύ. Κάπου διάβασα για μονοετές, ελπίζω να είναι μονοετές και του χρόνου να επιστρέψει καβαλα στο άλογο, κάνοντας μια εξαιρετική χρόνια φέτος.jazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 8:57 amΜου κάνει τρομερή εντυπωση η απαξίωση του Παπαγιάννη ρε παιδιά απο ορισμένους φίλους. Νομίζω οτι αποδεσμευμένος απο το ελληνικό περιβάλλον αντιπαράθεσης και αφήνοντας πίσω του μια τριετία οπου γενικά ο Παο δεν ήταν ανταγωνιστικός στην ευρώπη, ο Παπαγιάννης στην Φενερ θα κάνει πολύ καλή χρονιά. Πολύ ελαφρά έχουν πάρει την αποχώρηση του οι φίλοι Παναθηναικοί. Δεν ξέρω που θα βρεθεί άλλος ψηλός να πλαισιώσει Λεσόρ, να μην ζητάει να παίζει βασικούρα και να μην θέλει 2 μύρια. Και μιλάμε για μια χρονιά όπου υπάρχει ο Σλούκας και δεδομένα θα συνεργαζόταν πολύ καλά με τον Παπαγιάννη.
Επίσης θα ξαναπώ ότι ο Παπαγιαννης μπορεί να είναι αντάλλαγμα για τον Ντορσει.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
πρωτον ο παπαγιαννης θελει να παιζει βασικος,απλα δεν μπορειjazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 8:57 amΜου κάνει τρομερή εντυπωση η απαξίωση του Παπαγιάννη ρε παιδιά απο ορισμένους φίλους. Νομίζω οτι αποδεσμευμένος απο το ελληνικό περιβάλλον αντιπαράθεσης και αφήνοντας πίσω του μια τριετία οπου γενικά ο Παο δεν ήταν ανταγωνιστικός στην ευρώπη, ο Παπαγιάννης στην Φενερ θα κάνει πολύ καλή χρονιά. Πολύ ελαφρά έχουν πάρει την αποχώρηση του οι φίλοι Παναθηναικοί. Δεν ξέρω που θα βρεθεί άλλος ψηλός να πλαισιώσει Λεσόρ, να μην ζητάει να παίζει βασικούρα και να μην θέλει 2 μύρια. Και μιλάμε για μια χρονιά όπου υπάρχει ο Σλούκας και δεδομένα θα συνεργαζόταν πολύ καλά με τον Παπαγιάννη.
δευτερον προοριζοταν για δευτερο σεντερ και συμφωνα με την προταση τον δευτερο χρονο θα επαιρνε πιο πολλα απτον λεσορ!
τριτον αν τον ειχατε και εσεις 7 χρονια στην ομαδα σας την ιδια αποψη με την πλειοψηφια των παναθηναικων θα ειχατε
τεταρτον αν τον εχετε πολυ σε εκτιμηση μπορουσατε να τον παρετε ευκολα,και εμεις αυτο θελαμε να παει στον οσφπ
5ον αν ειναι να δινεις 2 εκατ στον δευτερο σου σεντερ κλεισε το μαγαζι καλυτερα
6ον οταν εχεις παιχτη που συστηματικα προμοταρετε απτον βασικο σου αντιπαλο για να τον κρατησεις τον διωχνεις χτες
6ο εκτος του αγωνιστικου δεν ειχε το καταλληλο μενταλιτι ηταν εκτος τοπου και χρονου αυτα που ζηταγε για να ανανεωσει,αλλο που τελικα σχεδον του τα εδωσε ο δγ
2
2