Σε ακούω φίλε μου και τα λαμβάνω υπόψη αυτά που λες.portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2020 12:03 pm
ειναι προσφατο παρελθον και το χω απομνημονευσει καλα 8-) σε λιγους μηνες αν η μνημη μου δεν βοηθησει πιθανον να εχω ξεχασει προσωπα και καταστασεις,οπως αυτα που γραφω για Μπραουν-Μπεντιλ πχ.αλλα θα εχει μεινει φυσικα η 2η αποτυχημενη θητεια Πιτινο ,οπως επισης και το φιασκο με την 3η του Πεδουλακη.συμφωνω μαζι σου για Πιτινο ,διαφωνω ομως για Πεδουλακη,τον οποιο εκτιμουσα μεχρι να επιστρεψει για 3η φορα και να δεχθει να τον πεταξουν παλι σαν στημενη λεμονοκουπα.περιμενα περισσοτερο απο τον καλως εννοουμενο εγωισμο.
βλεποντας κανεις τις επιλογες του δειχνει σαν να ηθελε να γινει κατι διαφορετικο απ αυτο που ο ιδιος ηταν και στο τελος επεσε θυμα του ιδιου του εαυτου.
τελος και απο μενα το οφτοπικ.παντα εντος θεματος ειμαστε ομως.οριστε για παικτες που συζητιεται η παραμονη τους η οχι μιλαμε![]()
Ο Πεδουλάκης, έπεσε στα μάτια μου από τη στιγμή που υπέγραψε για τρίτη φορά. Έπρεπε να μείνει στις 2.
Στα του νήματος, τώρα: Ο Λάπρο, αν φύγει τελικά, δεν τον βλέπω να γυρνάει Καταλονία. Η Μπανταλόνα πήρε ήδη Φεράν Μπάσας και κατά πάσα πιθανότητα κλείνει και Ρίμπας.