2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 14, 2023 9:50 pm

Συμβαίνει σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, να υπάρχει μερίδα οπαδών που να μην είναι ικανοποιημένοι από τον προπονητή ή τους παίκτες ή την διοίκηση.
Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα.

Και στον Παναθηναϊκό μέχρι πέρυσι υπήρχαν συμφουρομίτες που δεν τους άρεσε ο εκάστοτε προπονητής ή υπήρχαν κι άλλοι που δεν τους άρεσε ο πρόεδρος.
Όμως -κι εδώ είναι η διαφορά- αυτοί οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν γκρίνιαζαν απλώς και καθημερινά.
Έκαναν και κάτι άλλο: Ζητούσαν να φύγει ο εκάστοτε προπονητής ή ζητούσαν να πουλήσει ο πρόεδρος για να δούνε άσπρη μέρα.
Αυτό, δηλαδή, που δεν κάνουν οι δικοί μας γκρινιάρηδες.

Παραπονιούνται καθημερινά για τον εμμονικό προπονητή με το εξελάκι, παραπονιούνται με την my way διοίκηση, αλλά δεν έχουν τα κότσια να βγούνε και να πούνε ανοικτά (όπως έκαναν οι αντίστοιχοι Παναθηναϊκοί): "διώξτε τον Μπαρτζώκα, δεν κάνει για την ομάδα" ή ¨αφοί αδειάστε μας τη γωνιά και πουλήστε στον Βαγγέλα (Θεός φυλάξοι!) ή οπουδήποτε αλλού".

Μέχρι, λοιπόν, να βρείτε το θάρρος να βγείτε δημόσια και να ζητήσετε αποπομπή του προπονητή και αλλαγή ιδιοκτησίας, σταματήστε αυτή τη γκρίνια. Δεν θα γίνει λιγότερο εμμονικός ο Μπαρτζώκας, ούτε θ' αλλάξουν μοντέλο οι αφοί με τη γκρίνια σας.

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 14, 2023 9:51 pm

Δεν μας κάνει ο Χίλιαρντ! Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δωθούν λεφτά στο 2 γιατί να αυτοκτονήσουμε?

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2267
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 14, 2023 9:53 pm

Τελείωσαν οι διακοπές και αρχίζω και το χάνω

https://www.spotrac.com/nba/portland-tr ... tatistics/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 14, 2023 9:57 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 9:50 pm
Συμβαίνει σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, να υπάρχει μερίδα οπαδών που να μην είναι ικανοποιημένοι από τον προπονητή ή τους παίκτες ή την διοίκηση.
Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα.

Και στον Παναθηναϊκό μέχρι πέρυσι υπήρχαν συμφουρομίτες που δεν τους άρεσε ο εκάστοτε προπονητής ή υπήρχαν κι άλλοι που δεν τους άρεσε ο πρόεδρος.
Όμως -κι εδώ είναι η διαφορά- αυτοί οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν γκρίνιαζαν απλώς και καθημερινά.
Έκαναν και κάτι άλλο: Ζητούσαν να φύγει ο εκάστοτε προπονητής ή ζητούσαν να πουλήσει ο πρόεδρος για να δούνε άσπρη μέρα.
Αυτό, δηλαδή, που δεν κάνουν οι δικοί μας γκρινιάρηδες.

Παραπονιούνται καθημερινά για τον εμμονικό προπονητή με το εξελάκι, παραπονιούνται με την my way διοίκηση, αλλά δεν έχουν τα κότσια να βγούνε και να πούνε ανοικτά (όπως έκαναν οι αντίστοιχοι Παναθηναϊκοί): "διώξτε τον Μπαρτζώκα, δεν κάνει για την ομάδα" ή ¨αφοί αδειάστε μας τη γωνιά και πουλήστε στον Βαγγέλα (Θεός φυλάξοι!) ή οπουδήποτε αλλού".

Μέχρι, λοιπόν, να βρείτε το θάρρος να βγείτε δημόσια και να ζητήσετε αποπομπή του προπονητή και αλλαγή ιδιοκτησίας, σταματήστε αυτή τη γκρίνια. Δεν θα γίνει λιγότερο εμμονικός ο Μπαρτζώκας, ούτε θ' αλλάξουν μοντέλο οι αφοί με τη γκρίνια σας.
Δεν είχαν άδικο οι φίλοι του ΠΑΟ που ήθελαν να φύγουν οι πριφτιδες και οι σερεληδες. Ούτε για τον ΔΓ όσο είχε παρκάρει και κορόιδευε.

παραπονο ιδιαιτερο προσωπικά δεν έχω. Ανταγωνιστική θα είναι η ομάδα, με τίμιους/καλούς παίκτες. Και λογικά fun to watch μπασκετακι. Αλλά μην μας παταμυθιαζουν για μιροτις, Ντόρσευ, τούμπανο 2αρι κλπ και στο τέλος σικμα. Ας το πουν από την αρχή να ξέρουμε τι μας γίνεται

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:00 pm

Μην αγχώνεσαι με την αποχώρηση Σλουκα και το buy out του Βεζε, με πρόχειρους υπολογισμούς έχουμε και 500 εκατομμύρια να διαθέσουμε για 2αρι.
Τα λεφτά υπάρχουν τον κατάλληλο ψάχνουμε. Να είναι προσωπικότητα αλλά να κάθεται και στον πάγκο , να έχει το ένστικτο του σκόρερ αλλά να παίζει και πάσα πάσα πάσα , να βάζει το εμείς πάνω από το εγώ, να παίρνει μέχρι 950Κ, αν παίρνει και 750Κ ακόμη καλύτερα ( ναι έχουμε λεφτά , τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να τα δώσουμε κι όλας; ) .Υπομονή έχουμε χρόνο ακόμη.
Βλέπω σε καμία βδομάδα άρθρο για το πώς θα μεταμορφωθεί το ΣΕΦ

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:05 pm

papp7 έγραψε:
Μην αγχώνεσαι με την αποχώρηση Σλουκα και το buy out του Βεζε, με πρόχειρους υπολογισμούς έχουμε και 500 εκατομμύρια να διαθέσουμε για 2αρι.
Τα λεφτά υπάρχουν τον κατάλληλο ψάχνουμε. Να είναι προσωπικότητα αλλά να κάθεται και στον πάγκο , να έχει το ένστικτο του σκόρερ αλλά να παίζει και πάσα πάσα πάσα , να βάζει το εμείς πάνω από το εγώ, να παίρνει μέχρι 950Κ, αν παίρνει και 750Κ ακόμη καλύτερα ( ναι έχουμε λεφτά , τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να τα δώσουμε κι όλας; ) .Υπομονή έχουμε χρόνο ακόμη.

Ωστόσο αν τα λεφτά πάνε για την διαμόρφωση/σουλουπωμα του ΣΕΦ, μην σου πω πως είναι και η πιο σωστή απόφαση που θα την καταλάβαινε κι ο κόσμος (λέω γω τώρα)

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:08 pm

papp7 έγραψε:
500εκ βλεπω... Δραχμες? Γιεν? Γουον? Γιουαν?
Ωστόσο αν τα λεφτά πάνε για την διαμόρφωση/σουλουπωμα του ΣΕΦ, μην σου πω πως είναι και η πιο σωστή απόφαση που θα την καταλάβαινε κι ο κόσμος (λέω γω τώρα)
Εγω μια χαρα ειμαι οποτε παω. Βρισκω το ΠΙΟ σπασμενο καθισμα και αραζω. Μου αρεσει να καθομαι αλλα να ειμαι λες και ετοιμαζομαι να φυγω απο τσουληθρα.

Καμια φορα με πιανει το τολμηρο μου και παω οσο πιο ψηλα γινεται και ψαχνω το εντομολογιο μου να βρω ποια αραχνη ειναι ποια. Εχουμε αρκετα ηδη.

Οποτε ειχα την τυχη να βρω εισητηριο κοντα στα εκπληκτικα διαχωριστικα με τις ΠΑΛΟΥΚΑΡΕΣ στη μεση που δεν μπορω να δω καν αγωνα απο τη μια πλευρα του γηπεδου... φοβερη εμπειρια που δε θα μπορουσα να ζησω καπου αλλου.

υ.γ
συνηθως αδειαζω οτι εχω και δεν εχω πριν παω ΣΕΦ και δεν πινω εκει υγρα ακομα και αν ειμαι στα προθυρα του θανατου. Γιατι τουαλετα δεν πλησιαζεις αν εισαι σχετικα νορμαλ ανθρωπος.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Παρ Ιούλ 14, 2023 10:14 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:11 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 10:05 pm
papp7 έγραψε:

Εεεεε όχι βρε συνΆιβερσονικε , έτσι είχα απορήσει με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ όταν έφτιαχνε την Αγιά Σοφιά και γκρινιαζαν οι φίλαθλοι για τις μεταγραφές, έτσι κάθε μέρα βγάζανε άρθρο για το φοβερό νέο πέταλο που σηκώθηκε. Πρέπει να είχα δει 20 πέταλα, αφού σκεφτόμουν τι σκατά πολυγωνικό θα είναι το γήπεδο; 🤔

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:13 pm

reignman έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 10:08 pm
papp7 έγραψε:
500εκ βλεπω... Δραχμες? Γιεν? Γουον? Γιουαν?
Pass , τώρα θα είναι market pass , fuel pass ,Salonpas; Θα δείξει

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:39 pm

Eγω προσωπικα εχω βαρεθει αυτο το συντηρητικο μοντελο.Θα ηθελα να τροποποιηθει με αισθητη αυξηση του μπατζετ.Παντα με λογικη,πλανο και επαγγελματισμο.Δε θα ζηταγα σε καμια περιπτωση να γυρισουμε σε εποχες προ 2011 με τις αλογιστες σπαταλες και τις υπεραξιες σε οσους εσκαγαν τη σπυριαρα.Θα ηθελα μια μεση λυση.Ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Δε θεωρω σε καμια περιπτωση αποτυχημενο αυτο το μοντελο αλλα θα μπορουσαν να ειχαν επιτευχθει περισσοτερα αν ειχαν κρατησει οι αφοι μια πιο διαλλακτικη σταση.Θα ηθελα οι ξενοι να πληρωνονται αρκετα μεγαλυτερα συμβολαια και να μην κοιταγαμε το πως οι ελληνες θα ειναι σχεδον παντα οι πιο καλοπληρωμενοι και αυτοι που θα περνουν τις οποιες υπεραξιες ανα τα χρονια.Μια καλυτερη ισσοροπια δηλαδη που αυτο θα αποτυπονωταν και στο μπατζετ της ομαδας χωρις να λεμε απο που θα κοψουμε και ποιος θα ερθει με λιγοτερα για να βγει το πραγμα.

Ολα αυτα ειναι απλα μια δικη μου επιθυμια χωρις να ζηταω να φυγει καποιος η τι θα γινοταν αν ειχαμε καποιον αλλον σε οποιαδηποτε θεση ,ακομα και τον γερο σκιν που καλο θα ηταν σε διαπραγματευσεις να τον κλεινουν σε κανα δωματιο συντηρησης με μπαρες και νερο για να μην παθει και τιποτα μεγαλος ανθρωπος.... :lol: :lol: :roofl:

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:46 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 8:18 pm
Dedalos έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 5:19 pm

Φίλε μου γιατί άπορεις; Είναι η ίδια διοίκηση που ΕΙΧΕ κι χασε Χάινς,Χάντερ,Ντάστον, χάκετ, παντερ, αντιτς ,Παπαπέτρου ,έχασε Μαντζουκα γιατί τον ήθελε τζάμπα,Παπαγιάννη γιατί δεν ήθελε να του δινει οδοιπορικά, βουκτσεβιτς μέσα από την ακαδημία της κτλ
Πιστεύεις ότι υπάρχει κάνας προγραμματισμός; Μόνο φέτος κάνανε μόνο κάποιες ανανεώσεις στην ώρα τους
Όλα όσα αραδιάζεις είναι άκυρα.
Αλλά, με τέτοια ζέστη, πού να κάθομαι να απαντάω σε κάθε σαχλαμάρα!
Χάινς έληξε το συμβόλαιό του και πήραμε Ντάνστον και αργότερα Χάντερ, που τους αναφέρεις κι εσύ.
Μόλις έληξε το συμβόλαιό τους πήραμε Μιλουτίνοφ (τότε που τον κορόιδευαν αρκετοί εδώ μέσα) και πιο μετά Μπιρτς και Γιανγκ και πιό μετά Λεντέι και την άλλη χρονιά Ρούμπιτ.
Άρα, για τους ψηλούς που αναφέρεις, δεν ισχύει τίποτα, ότι τους είχαμε και τους χάσαμε. Στη θέση τους ήρθαν άλλοι αξιόλογοι.
Χάκετ είχε τον τραυματισμό.
Πάντερ όσο έπαιξε δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο.
Άντιτς πήγε στους Χοκς.
Παπαπέτρου γνωστή ιστορία.
Ρε φίλε 15 Ιουλίου πήγε κι ακόμα ασχολείσαι;;;;;; πέρνα ένα όμορφο καλοκαίρι κι ας τον..... Από Οκτώβρη ξαναβλεπουμε

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2267
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:46 pm

agios paisios 1

– Γέροντα, σὲ πόσο καιρὸ θὰ συμβοῦν αὐτὰ τὰ γεγονότα;

– Ἐξ αἰτίας σου καὶ ἐξ αἰτίας μου καθυστεροῦν, γιὰ νὰ ἀποκτήσουμε καλὴ πνευματικὴ κατάσταση. Μᾶς κάνει ὑπομονὴ ὁ Θεός, γιατί, ἂν συμβοῦν τώρα, ἐγὼ καὶ ἐσὺ θὰ πᾶμε χαμένοι.

Δὲν ἀναφέρεται πουθενὰ στὴν διδασκαλία τοῦ Χριστοῦ συγκεκριμένος χρόνος6. Λέει ὅμως ἡ Γραφὴ ὅτι τὰ σημεῖα τῶν καιρῶν θὰ προειδοποιήσουν γιὰ τὴν ἔλευσή τους7.

Νὰ εἴμαστε πάντα ἕτοιμοι καὶ θὰ τὰ δοῦμε,ὅταν θὰ πλησιάση ὁ καιρός. Τότε θὰ εἴμαστε πιὸ σίγουροι.

«Ὁ χρόνος ἀποκαλύψει καὶ ἡ πεῖρα τοῖς νήφουσι»8, λέει ὁ Ἅγιος Ἀνδρέας Καισαρείας.

Ἔπεσε στὰ χέρια μου ἕνα βιβλίο ποὺ στὸ ἐξώφυλλο εἶχε τρία μεγάλα ἑξάρια! Ἔ,τοὺς ἀφιλότιμους!

Τὸ κάνουν γιὰ νὰ παρουσιάσουν ὄμορφα τὸ ἕξι καὶ νὰ ἐξοικειωθῆ ὁ κόσμος μὲ αὐτό. Ἔτσι σιγὰ‐σιγὰ θὰ ἔρθη καὶ τὸ σφράγισμα.

https://www.romfea.gr/pneumatika/49369- ... n-gegon-ta

0
assistant

nba

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:51 pm

shtarkws έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 8:20 pm
lefpan έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 8:18 pm

Όλα όσα αραδιάζεις είναι άκυρα.
Αλλά, με τέτοια ζέστη, πού να κάθομαι να απαντάω σε κάθε σαχλαμάρα!
Χάινς έληξε το συμβόλαιό του και πήραμε Ντάνστον και αργότερα Χάντερ, που τους αναφέρεις κι εσύ.
Μόλις έληξε το συμβόλαιό τους πήραμε Μιλουτίνοφ (τότε που τον κορόιδευαν αρκετοί εδώ μέσα) και πιο μετά Μπιρτς και Γιανγκ και πιό μετά Λεντέι και την άλλη χρονιά Ρούμπιτ.
Άρα, για τους ψηλούς που αναφέρεις, δεν ισχύει τίποτα, ότι τους είχαμε και τους χάσαμε. Στη θέση τους ήρθαν άλλοι αξιόλογοι.
Χάκετ είχε τον τραυματισμό.
Πάντερ όσο έπαιξε δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο.
Άντιτς πήγε στους Χοκς.
Παπαπέτρου γνωστή ιστορία.
lefpan μην παιρνεις προσωπικα οτιδηποτε στο οποιο διαφωνεις και μην χρησιμοποιεις εκφρασεις που χαλανε μια συζητηση. Μην λεμε καθε φορα τα ιδια ρε παιδια
Στο αντίστοιχο δικό σας τοπικ που εμφανίστηκε ένας πουθενάς κι έλεγε ότι να ναι τον έστειλες αδιάβαστο στο λεπτό....
Εμείς εδώ πρέπει να να είμαστε politically correct και χωρις εντάσεις για τον καθένα που μας μπριζωνει όλο το χρόνο....
Οκ......

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:52 pm

berry έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 9:01 pm
Παίζει να είμαι ο μοναδικός που δεν τον χαλάει ο Χιλιαρντ

Αν λέω Αν το Μαξ που μπορούσαμε.να δώσουμε είναι 1 μυριο

Που δεν το πιστεύω βέβαια προς θεού (είμαι σε άρνηση έχω προβλημα)
Κι εμένα δεν με χαλάει αρκεί όπου Χιλι να βάλουμε.. Λιλ.
Μάξιμουμ και αυτός ένα μυριο γιατί 33αριζει.

:dribble: :dribble:

1
1 Εικόνα
assistant

nba

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:58 pm

:bball:
chainsaw έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 8:54 pm
Θα χώραγε ο Γκαι στον Ολυμπιακό πιστευετε; Δεν κόστισε πολλά λένε
Όχι δε χώραγε.... Έχεις τον Κααναν αντίστοιχο παίχτη που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στο ανώτερο επίπεδο..... Ο Γκαι πρέπει πρώτα να δείξει ότι ανοικει σ αυτό το επίπεδο....

2
2 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”