Σώπα μην σε ακούσουν οι Νέλσον(aka Στεργάκος), Σοκ και Κούουσμα και διαμαρτυρηθούν για θέματα πρωτείων.Obradovicikos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:10 pmΜετά την πρώτη Ελληνοποίηση σε μια βραδιά θα έχουμε και την πρώτη παραχώρηση σε μια βραδιά. Εδώ το ανακοινώνει η διοίκηση του Ολυμπιακου πριν το μάθει η κυβέρνηση
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 691
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ψάχνω στα φεκ τον ανοικτό διαγωνισμό παραχώρησης του οακα αλλά δεν τον βρίσκω. Μάλλον είναι στη στήλη των , χαρίζονται 50 εκ €.AO DAFNIS έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:59 pmΣώπα μην σε ακούσουν οι Νέλσον(aka Στεργάκος), Σοκ και Κούουσμα και διαμαρτυρηθούν για θέματα πρωτείων.Obradovicikos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:10 pmΜετά την πρώτη Ελληνοποίηση σε μια βραδιά θα έχουμε και την πρώτη παραχώρηση σε μια βραδιά. Εδώ το ανακοινώνει η διοίκηση του Ολυμπιακου πριν το μάθει η κυβέρνηση
6
6

Ενώ το ΟΑΚΑ δεν δόθηκε σε μια βραδιά, ούτε απειλές ούτε τίποταObradovicikos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:10 pmΜετά την πρώτη Ελληνοποίηση σε μια βραδιά θα έχουμε και την πρώτη παραχώρηση σε μια βραδιά. Εδώ το ανακοινώνει η διοίκηση του Ολυμπιακου πριν το μάθει η κυβέρνηση

2
2

1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Προσωπικά έχω την ίδια γνώμη και για το ΣΕΦ κακώς παραχωρείται δημόσια περιουσία σε 2 πλούσιες οικογένειες και μάλιστα με όρους τριτοκοσμικής χώρας . Αν θέλουν να φτιάξουν δικά τους γήπεδαtarp7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 9:13 amΕνώ το ΟΑΚΑ δεν δόθηκε σε μια βραδιά, ούτε απειλές ούτε τίποταObradovicikos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:10 pmΜετά την πρώτη Ελληνοποίηση σε μια βραδιά θα έχουμε και την πρώτη παραχώρηση σε μια βραδιά. Εδώ το ανακοινώνει η διοίκηση του Ολυμπιακου πριν το μάθει η κυβέρνηση![]()
![]()
Υπάρχουν τόσα οπαδικά φόρουμ να πατε να γράφετε
2
2

Κι εγώ μαζί σου, αλλά η Ελλάδα έτσι είναι (είμαστε). Ξεπουλάμε μέχρι και τη μάνα μας για ένα φακελάκι (ή ψήφο). Τώρα, πέρα από αυτό, φίλοι του Παναθηναϊκού δεν είμαι σίγουρος γιατί γκρινιάζουν, εφόσον το ΟΑΚΑ είναι, και ας με διορθώσει κάποιος αν λέω ψέματα, καλύτερο κτίσμα και πιο σύγχρονο. Το ΣΕΦ από την άλλη έχει ωραία θέση, αλλά σαν κτίριο είναι ένα σκαλί κάτω.
Υ.Σ. δεν παραπονιέμαι, είναι μια δίκαιη κίνηση στα μάτια μου, εφόσον και οι δύο ομάδες αποκτούν έδρα. Ξέρει κανείς τι ισχύει τώρα με final four και αν μπορούμε να διοργανώσουμε?
- golitog7
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει καλά το ΣΕΦ: έβγαλα σήμερα εισιτήριο διαρκείας στην 5. Αν το ματς δεν είναι Sold out με όλες τις θέσεις πιασμένες και υπάρχουν γενικά ελεύθερα καθίσματα μπορείς να μετακινηθείς από θύρα σε θύρα και να πας πιο κεντρικά ας πούμε ή δεν επιτρέπεται αυτό? Υπάρχει έλεγχος των εισιτηρίων μπροστά από κάθε θύρα? Αν θυμάμαι καλά όχι.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά και κατά μέσο όρο μπορείς. Ακόμα και ελεγκτές να υπάρχουν δεν κάνουν και καμία σοβαρή δουλειά (ανάλογα σε ποιον θα πέσεις βέβαια). Στα “VIP” θα σ’το κοιτάξουν όμως.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 5:28 pmΜία ερώτηση για όποιον γνωρίζει καλά το ΣΕΦ: έβγαλα σήμερα εισιτήριο διαρκείας στην 5. Αν το ματς δεν είναι Sold out με όλες τις θέσεις πιασμένες και υπάρχουν γενικά ελεύθερα καθίσματα μπορείς να μετακινηθείς από θύρα σε θύρα και να πας πιο κεντρικά ας πούμε ή δεν επιτρέπεται αυτό? Υπάρχει έλεγχος των εισιτηρίων μπροστά από κάθε θύρα? Αν θυμάμαι καλά όχι.
0

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -diarkeias
Δεν πέρασαν καλά-καλά τέσσερις ημέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για τους νέους κατόχους και ήδη έχουν εξαφανιστεί περισσότερα από 6.000
Δεν πέρασαν καλά-καλά τέσσερις ημέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για τους νέους κατόχους και ήδη έχουν εξαφανιστεί περισσότερα από 6.000
2
2

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... do/4895155
Στο καλό παιχταρά!
Εύχομαι να πας τόσο καλά που στα επόμενα ΝΒΑ στα μπλιμπλίκια να είσαι το αναπληρωματικο 4αρι πίσω από τον Γουέμπερ να παίζεις στην ίδια 5αδα με τον Έντι Τζόνσον στους all time Kings να παστελώνω για χρόοοοοοόνια!
Στο καλό παιχταρά!
Εύχομαι να πας τόσο καλά που στα επόμενα ΝΒΑ στα μπλιμπλίκια να είσαι το αναπληρωματικο 4αρι πίσω από τον Γουέμπερ να παίζεις στην ίδια 5αδα με τον Έντι Τζόνσον στους all time Kings να παστελώνω για χρόοοοοοόνια!
0
-
- Reactions: 87
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκτός από τα sold out, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάτσει ποτέ στην κανονική του θέσηgolitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 5:28 pmΜία ερώτηση για όποιον γνωρίζει καλά το ΣΕΦ: έβγαλα σήμερα εισιτήριο διαρκείας στην 5. Αν το ματς δεν είναι Sold out με όλες τις θέσεις πιασμένες και υπάρχουν γενικά ελεύθερα καθίσματα μπορείς να μετακινηθείς από θύρα σε θύρα και να πας πιο κεντρικά ας πούμε ή δεν επιτρέπεται αυτό? Υπάρχει έλεγχος των εισιτηρίων μπροστά από κάθε θύρα? Αν θυμάμαι καλά όχι.

0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
fun story. Παίζει η Εθνική με τους Σέρβους στα 2 αοράκια στο Ηράκλειο, έχω κλείσει κεντρικές θέσεις χαμηλά και έχω πάρει τον ανιψιό μου μαζί. Καθόμαστε και μετά από λίγη ώρα να σου οι Πελαργοί με τα τύμπανα, όρθιοι να στηρίξουν κλπ ακριβώς μπροστά μας..., λέω δεν θα δούμε αγώνα σήμερα, ήταν και γεμάτο το γήπεδο.passer έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 07, 2023 1:01 pmΕκτός από τα sold out, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάτσει ποτέ στην κανονική του θέσηgolitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 5:28 pmΜία ερώτηση για όποιον γνωρίζει καλά το ΣΕΦ: έβγαλα σήμερα εισιτήριο διαρκείας στην 5. Αν το ματς δεν είναι Sold out με όλες τις θέσεις πιασμένες και υπάρχουν γενικά ελεύθερα καθίσματα μπορείς να μετακινηθείς από θύρα σε θύρα και να πας πιο κεντρικά ας πούμε ή δεν επιτρέπεται αυτό? Υπάρχει έλεγχος των εισιτηρίων μπροστά από κάθε θύρα? Αν θυμάμαι καλά όχι.![]()
Μετά από λίγη ώρα 2 παιδιά μου λένε συγγνώμη κύριε, (ούτε καν ένα συγγνώμη bro) εδώ είναι οι θέσεις μας. Κοιτάζω τα νούμερα όντως είχα π.χ. το 1-2 αλλά ξεκινούσε από την άλλη μεριά. Ω, λέω με ένα χαμόγελο, συγγνώμη. Πήγαμε κάτσαμε στην θέση μας, είδαμε το ματς, τα 2 παιδιά είδαν τους Πελαργούς και όλα καλά
2
2

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefpan την Σάβ Ιούλ 15, 2023 1:27 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one