2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Όταν παλεύετε να μπείτε στην 8αδα από το παράθυρο, ξαναμιλάμε. Επί της ουσίας έχεις να απαντήσεις κατι; Δεν έγραψα καποιο ψεμματα, νομίζωmanj13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 15, 2023 1:11 pmΕνταξει βρε αδερφε ...Δεν πηραμε και τον πυρηνικο Σικμα...αλλα ενα μπασκετακι θα το παιξουμε φετος κομματια να γινει!!!chainsaw έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 8:50 pmΊσως έρθει 2αρο3αρι. Καθαρό γκαρντ όμως δε χωράει, όντως. Τώρα πάτε για τους ψηλούς.
Εκτόξευση, εκτόξευση αλλά τελικά οι 2 από τους 4 γκαρντ ειναι φτηνοι και χωρις εμπειρία στην ευρωλιγκα...Μάλλον δε θα φτασει η αξία των συμβολαιων ουτε τα 13-14 μύρια από κει που ήταν απεριόριστο το μπατζετ....![]()
0
-
- Reactions: 259
- Προειδοποιήσεις:
0
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εχουμε να παρουμε 4 παικτες ακομη....ΒΑΣΙΚΟΥΣ...Αν εσυ πιστευεις οτι το μπατζετ θα ναι 10 εκατ...δικαιωμα σου...για την ωρα εσυ εχεις παρει Σικμα ητοι το δεξι του Βεζε και τον Μιλου...Οποτε ασε τι θα κανουμε εμεις και κοιτα μην τριτωσει αφου εσυ πας ανετα φ4 να χασεις ΤΡΙΤΗ Ευρωλιγκα στο σουτ ...γιατι εγω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ αν ηταν να ξερα οτι θα το ζησω αυτο θα ηθελα να μην παω ποτε!!...
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΟΙ δύο φωτό του ΔΠΓ εκτιμώ πως περιέχουν ονόματα που ανήκουν σε τρεις κατηγορίες:
1) Παίχτη (ή παίχτες) που έχουν ήδη κλείσει.
2) Παίχτες που σαν ονόματα ιντριγκάρουν.
3) Παίχτες που το όνομα τους μπήκε εκεί μόνο για την σκόνη και τον τζέρτζελο (π.χ. Λαρεντζάκης).
Επίσης, ας κρατήσουμε τον παρακάτω της λίστας:
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... le/003840/
Δυαροτριαρι, με 45% τρίποντο στο Eurocup.
Από Τουρκία και με μάνατζερ τον Μίσκο.
Τυχαίο;...
3) Παίχτες που το όνομα τους μπήκε εκεί μόνο για την σκόνη και τον τζέρτζελο (π.χ. Λαρεντζάκης).
Τυχαίο;...
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2771
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τρίτος Eurocup παίκτης; Δεν είμαι κατά του να βαζεις εναν κάθε τόσο μηπως και κάνει το step up και σου βγει, αλλ δεν είναι λίγο χλωμό να κάνουν όλοι μαζί step up την ίδια χρονιά;nikkal έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 1:46 amΟΙ δύο φωτό του ΔΠΓ εκτιμώ πως περιέχουν ονόματα που ανήκουν σε τρεις κατηγορίες:
Τυχαίο;...
0

- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Και σου ξαναλεω ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ εχει καμμια δουλεια να ενημερωνει για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ της ομαδας???..Η μητερα Τερεζα κι ο κσλος Σαμαρειτης το παιξε..Που το χει δει γραμμενο αυτο...ποτε εχει ξαναγινει να τιναζει στον αερα το ροστερ ψυχολογικα ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ??...Γι αυτο και με Ομπραντοβιτς τα σπασανε για 2 χρονια μετα....Οσο για το μπατζετ...σιγα μην παραμυθιαζοταν ο κοσμος οτι Κιτσεν/Μπανκς/Μποχω/Γιανκοβιτς/Μπατιστα κτλ κανουν 30 εκατ....Οσο περι πιστης ...εγω πιατευω αυτον που εμεινε στην ομαδα φανερα ή απο πισω και την κραταει ορθια....Με τα καλα και τα κακα του...Οποιος μου βρει προεδρο με νοοτροπια Αγιου Παισιου και να βαλει εκατομμυρια στην ομαδα ναι θα τον προτιμησω μολις μπει αγγελια και απαντησει γιατι απο το 2012 δεν βλεπω ουτε ...Τσακα....ΙΝ ΔΓ I trust και σε οσους δεν πουλησαν στα δυσκολα την ομαδα...Ολοι οι αλλοι απλα κομματια της ιστοριας της...Τελος της αρχαιολογιας...Ελπιζω ο ΔΓ να φτιαξει τελειωνοντας το καλοκαιρι ομαδα που να μου θυμιζει του πατερα του...yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 15, 2023 10:24 pmO ΔΓ στο βίντεο μας είπε ότι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έφυγαν επειδή ήταν απλήρωτοι, το οποίο μετά διέψευσε, άρα είπε ψέμματα.manj13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 15, 2023 9:53 pm
Κανενας ΔΓ δεν το ειπε ΜΟΝΟ...Το επιβεβαιωσε ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ στην επιστροφη του στην ομαδα....Το αν αληθευει ΚΑΙ ο Βουγιουκας??...Ε μαλλον το οτι ο βοηθος του Ζοτς προσπαθησε και προσπαθει ΑΚΟΜΗ να παρει αλλα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ στον Παναθηναικο -ακομη κι αυτους που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ- θα ναι ΤΥΧΑΙΟ ...Γελανε και τα στεφανια του ΟΑΚΑ....
Ο Βουγιουκας αυτό που είπε ήταν ότι ο Ιτουδης τους είπε ότι θα υπάρχει μικρότερο μπάτζετ, ότι πρόεδρος θα είναι ο ΔΓ και ότι το μέλλον είναι αβέβαιο. Δηλαδή τους περιέγραψε ακριβώς την αλήθεια, όπως όφειλε να κάνει έντιμα απέναντι σε παίκτες με τους οποίους συνεργαζόταν, τι ήθελες να τους πει ψέμματα για να μη συγχυστεί ο αξιόπιστος?.
Οχι βέβαια, δεν είπαν ότι αρνούνται να κάνουν ομάδα με 10εκ, είπαν ότι αρνούνται να κάνουν ομάδα με 10εκ και τα μέσα του ΔΓ να γράφουν ότι κόστισαν 30 κι ότι πάμε για το έβδομο αστέρι.
Τέλος πάντων εάν εσύ επιλέγεις να θεωρείς τον κύριο Δημήτρη άνθρωπο που μπορεί να σου πει αξιόπιστα έστω και την ώραμπραβο, εγώ όχι, οσες φορες και να βραβεύσειτον εαυτο του η να πληρωσει διαφημίσεις την ιδια του τη συνέντευξη με το Σροιτερ.
Μπορώ να σου αριθμησω τουλάχιστον 10 περιπτώσεις που έχει αντικρουσει τον ίδιο του τον εαυτό δημόσια, δεν έχει πάτο το βαρέλι. Είναι θέμα ποια από τις εκδοχές της αλήθειας που αυτοδιαψευδεται θες να επιλέξεις, δεν έχουμε όλοι χρόνο να παίζουμε τον Πινόκιο με κακομαθημένους αποτυχημενους ινφλουενσερ ναρκισσους γόνους με σύνδρομα Τόνι Μοντάνα . Καλά να είναι ο άνθρωπος κι όσοι τον αντέχουν να τον παρακολουθούν και να τον θαυμάζουν, μόνο επιτυχίες.
Τέλος αρχαιολογίας από μένα.
0
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον παίκτη δεν τον έχω παρακολουθήσει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 1:56 amΚαι τρίτος Eurocup παίκτης; Δεν είμαι κατά του να βαζεις εναν κάθε τόσο μηπως και κάνει το step up και σου βγει, αλλ δεν είναι λίγο χλωμό να κάνουν όλοι μαζί step up την ίδια χρονιά;nikkal έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 1:46 amΟΙ δύο φωτό του ΔΠΓ εκτιμώ πως περιέχουν ονόματα που ανήκουν σε τρεις κατηγορίες:
Τυχαίο;...
Αλλά τα στοιχεία που έγραψα με κάνουν να πιστεύω πως κάτι παίζει με αυτόν.
Ο Αταμάν σίγουρα τον ξέρει.
Από τον Μίσκο ψωνίζουμε.
3 ειναι
Εάν μάθουμε ότι είναι και d τότε ποντάρω πάνω του!
0
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα έπαιρνα όρκο ότι διαβάζω την ίδια συζήτηση κάθε καλοκαίρι από το 12 και μετά σ αυτο το τοπικ. Είναι έθιμο πλέον, έχει καθιερωθείmanj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 1:58 amΚαι σου ξαναλεω ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ εχει καμμια δουλεια να ενημερωνει για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ της ομαδας???..Η μητερα Τερεζα κι ο κσλος Σαμαρειτης το παιξε..Που το χει δει γραμμενο αυτο...ποτε εχει ξαναγινει να τιναζει στον αερα το ροστερ ψυχολογικα ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ??...Γι αυτο και με Ομπραντοβιτς τα σπασανε για 2 χρονια μετα....Οσο για το μπατζετ...σιγα μην παραμυθιαζοταν ο κοσμος οτι Κιτσεν/Μπανκς/Μποχω/Γιανκοβιτς/Μπατιστα κτλ κανουν 30 εκατ....Οσο περι πιστης ...εγω πιατευω αυτον που εμεινε στην ομαδα φανερα ή απο πισω και την κραταει ορθια....Με τα καλα και τα κακα του...Οποιος μου βρει προεδρο με νοοτροπια Αγιου Παισιου και να βαλει εκατομμυρια στην ομαδα ναι θα τον προτιμησω μολις μπει αγγελια και απαντησει γιατι απο το 2012 δεν βλεπω ουτε ...Τσακα....ΙΝ ΔΓ I trust και σε οσους δεν πουλησαν στα δυσκολα την ομαδα...Ολοι οι αλλοι απλα κομματια της ιστοριας της...Τελος της αρχαιολογιας...Ελπιζω ο ΔΓ να φτιαξει τελειωνοντας το καλοκαιρι ομαδα που να μου θυμιζει του πατερα του...yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 15, 2023 10:24 pm
O ΔΓ στο βίντεο μας είπε ότι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έφυγαν επειδή ήταν απλήρωτοι, το οποίο μετά διέψευσε, άρα είπε ψέμματα.
Ο Βουγιουκας αυτό που είπε ήταν ότι ο Ιτουδης τους είπε ότι θα υπάρχει μικρότερο μπάτζετ, ότι πρόεδρος θα είναι ο ΔΓ και ότι το μέλλον είναι αβέβαιο. Δηλαδή τους περιέγραψε ακριβώς την αλήθεια, όπως όφειλε να κάνει έντιμα απέναντι σε παίκτες με τους οποίους συνεργαζόταν, τι ήθελες να τους πει ψέμματα για να μη συγχυστεί ο αξιόπιστος?.
Οχι βέβαια, δεν είπαν ότι αρνούνται να κάνουν ομάδα με 10εκ, είπαν ότι αρνούνται να κάνουν ομάδα με 10εκ και τα μέσα του ΔΓ να γράφουν ότι κόστισαν 30 κι ότι πάμε για το έβδομο αστέρι.
Τέλος πάντων εάν εσύ επιλέγεις να θεωρείς τον κύριο Δημήτρη άνθρωπο που μπορεί να σου πει αξιόπιστα έστω και την ώραμπραβο, εγώ όχι, οσες φορες και να βραβεύσειτον εαυτο του η να πληρωσει διαφημίσεις την ιδια του τη συνέντευξη με το Σροιτερ.
Μπορώ να σου αριθμησω τουλάχιστον 10 περιπτώσεις που έχει αντικρουσει τον ίδιο του τον εαυτό δημόσια, δεν έχει πάτο το βαρέλι. Είναι θέμα ποια από τις εκδοχές της αλήθειας που αυτοδιαψευδεται θες να επιλέξεις, δεν έχουμε όλοι χρόνο να παίζουμε τον Πινόκιο με κακομαθημένους αποτυχημενους ινφλουενσερ ναρκισσους γόνους με σύνδρομα Τόνι Μοντάνα . Καλά να είναι ο άνθρωπος κι όσοι τον αντέχουν να τον παρακολουθούν και να τον θαυμάζουν, μόνο επιτυχίες.
Τέλος αρχαιολογίας από μένα.

7
2
4
1

- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Οσο ποσταρουμε εγω κι ο George το νιntage /retro παντα θα θριαμβευει!!!Quincy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 2:02 amΘα έπαιρνα όρκο ότι διαβάζω την ίδια συζήτηση κάθε καλοκαίρι από το 12 και μετά σ αυτο το τοπικ. Είναι έθιμο πλέον, έχει καθιερωθείmanj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 1:58 am
Και σου ξαναλεω ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ εχει καμμια δουλεια να ενημερωνει για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ της ομαδας???..Η μητερα Τερεζα κι ο κσλος Σαμαρειτης το παιξε..Που το χει δει γραμμενο αυτο...ποτε εχει ξαναγινει να τιναζει στον αερα το ροστερ ψυχολογικα ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ??...Γι αυτο και με Ομπραντοβιτς τα σπασανε για 2 χρονια μετα....Οσο για το μπατζετ...σιγα μην παραμυθιαζοταν ο κοσμος οτι Κιτσεν/Μπανκς/Μποχω/Γιανκοβιτς/Μπατιστα κτλ κανουν 30 εκατ....Οσο περι πιστης ...εγω πιατευω αυτον που εμεινε στην ομαδα φανερα ή απο πισω και την κραταει ορθια....Με τα καλα και τα κακα του...Οποιος μου βρει προεδρο με νοοτροπια Αγιου Παισιου και να βαλει εκατομμυρια στην ομαδα ναι θα τον προτιμησω μολις μπει αγγελια και απαντησει γιατι απο το 2012 δεν βλεπω ουτε ...Τσακα....ΙΝ ΔΓ I trust και σε οσους δεν πουλησαν στα δυσκολα την ομαδα...Ολοι οι αλλοι απλα κομματια της ιστοριας της...Τελος της αρχαιολογιας...Ελπιζω ο ΔΓ να φτιαξει τελειωνοντας το καλοκαιρι ομαδα που να μου θυμιζει του πατερα του...![]()
2
2

-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν αφαιρέσεις Μωραιτη,Σάμο,Κωστα (Χουγκαζ,Αβδαλα) βγαίνει 12αδα Ευρωλιγκας στο χαρτι του.
Χαλαρά μας τρολαρει.Βεσελι,Λαρε κλπ
Μετά τον Παπαπετρου μίλησε για 2-3 πολύ δυνατά ονόματα!!!!!!!!!
Στην λίστα του ψάχνει 2 αρι,2-3αρι,4-5αρι,5αρι ξενοι πλέον όλοι ξενοι .επομένως 8 ξενοι όπως το λεγα lol
Όχι Γκριγκονις Πρόεδρε θα μας πεθάνεις!!!!!
Χαλαρά μας τρολαρει.Βεσελι,Λαρε κλπ
Μετά τον Παπαπετρου μίλησε για 2-3 πολύ δυνατά ονόματα!!!!!!!!!
Στην λίστα του ψάχνει 2 αρι,2-3αρι,4-5αρι,5αρι ξενοι πλέον όλοι ξενοι .επομένως 8 ξενοι όπως το λεγα lol
Όχι Γκριγκονις Πρόεδρε θα μας πεθάνεις!!!!!
1
1