θα πηρε ο σκινδηλιας και θα πε να σου πω νικολακη..εμαθα θα παρεις το 80% του συμβολαιου σου αποζημιωση..ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σου πουμε οτι σου δινουμε και το αλλο 20 για να ρθεις να παιξεις στην αρμαδα του μπαρτζωκα..και θα νομιζαν οτι τους το εκλεισε επειδη λιποθυμησε απο την χαρα γιαυτο και εβγαινε κλεισμενος ο παικτης τοσο καιρο..pisto-linas έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 2:09 amΑν του έκαναν τέτοια πρόταση η που θα τους κατέβαζε τους δώδεκα αποστόλους(δυσκολακι ο συγκεκριμένος) η που θα τους το έκλεινε στα μούτρα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 2:05 am
κοιτα απο την στιγμη που αντι για μιρο και ντορσει παμε σε σικμα και τομας το πιο πιθανο ειναι οτι δεν του καναμε ποτε προταση γιατι δεν θα ειχαμε να τον πληρωσουμε η του καναμε 1εκ..
οι ρεπορτερ μας λεγαν οτι φτασαμε μεχρι τα 3(σε αυτο θα συμφωνησω και εγω αλλα οχι εκατομμυρια)
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5678
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτός δεν είναι Μαυροβούνιος που έπαιζε εθνική Ισπανίας και σε αγώνα εναντίον της Σερβίας τράβηξε από φίλαθλο σημαία της Σερβίας που του την άπλωσε στη μούρη με αποτέλεσμα να σκιστεί ;;
Anyway το τι αγαπάει εκτός από λεφτά , αυτός το ξέρει
Εγώ πιστεύω ότι όντως δείξαμε ενδιαφέρον μέχρι ενός λογικού σημείου , για το επίπεδο του και τα υπόλοιπα ήταν σιχαμερές σάλτσες δημοσιογράφων. Και δεν μου φαίνεται για τους Αγγελόπουλους να είπαν οκ για Μιροτιτς δίνουμε και 2,5 Μ αλλά για κανένα άλλο , αν κάτσει
έτσι έγινε και με τον Καλάθη πριν πάει Μπαρτσελόνα , η πρόταση ίσχυε , το ποσό αφορούσε μόνο εκείνον κλπ
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά μεταξύ μας , το ότι δεν θέλει να παίξει Ελλάδα ή τουλαχ. Ολυμπιακό είναι το μόνο που πιστεύω από τους δημοσιογράφους γιατί φαντάζει λογικό
Αν η ομάδα έμενε ίδια πλην Βεζενκοφ ίσως ψηνόταν λιγάκι ΑΝ είχε φιλοδοξίες , που δεν φαίνεται να έχει αλλά ίσως ψηνόταν . Ίσως μετά είδε ότι έφυγε κι ο Σλούκας και δεν ασχολήθηκε άλλο
Κακά τα ψέματα , σαφώς πιο ενδιαφέρον προτζεκτ η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς. Και όλοι προορισμοί που ακούστηκαν πλην ημών και Αρμάνι
Αν η ομάδα έμενε ίδια πλην Βεζενκοφ ίσως ψηνόταν λιγάκι ΑΝ είχε φιλοδοξίες , που δεν φαίνεται να έχει αλλά ίσως ψηνόταν . Ίσως μετά είδε ότι έφυγε κι ο Σλούκας και δεν ασχολήθηκε άλλο
Κακά τα ψέματα , σαφώς πιο ενδιαφέρον προτζεκτ η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς. Και όλοι προορισμοί που ακούστηκαν πλην ημών και Αρμάνι
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εμείς μια χαρά θελκτικος προορισμός είμαστε με τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων 2 χρόνων και έναν από τους καλύτερους της δεκαετιας.Αλλα για την ψυχή της μάνας του δεν παίζει κανένας.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 2:27 amΚαλά μεταξύ μας , το ότι δεν θέλει να παίξει Ελλάδα ή τουλαχ. Ολυμπιακό είναι το μόνο που πιστεύω από τους δημοσιογράφους γιατί φαντάζει λογικό
0
-
- Reactions: 259
- Προειδοποιήσεις:
0
Από μιχαλιουκ λέει ξεπεφτουμε σε Ματομας
Ετοιμαζόμαστε για χρόνια στρομπερι τσεριζ άραγε;
Σλούκας έγινε Γκος. Χειρότερα γενικά στα κρίσιμα
Όχι τρύπα στην άμυνα βέβαια σαν τον 34χρονο
Κανααν θα ναι κλειδί. Θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του αποτι φαίνεται.
Αχτίδα ελπίδας οι εμφανίσεις του στα πλέι οφ.
Με περισσότερες μπάλες στα χέρια του θα γράφει καλύτερα νούμερα λογικά
Αντίστοιχα και ο Μακκισικ
Λίγο πολύ το κενό του Σλούκα καλύπτεται. Αλλά δύσκολα να καλυφθεί του Σάσα φυσικα. Εξ ορισμού δηλαδή. Παραμονή Πίτερς λάθος. Τρέμουν τα χεράκια του στην πίεση. Μέτριος αμυντικός. Επίσης Α1 μας λείπει ένας ψηλός ακόμα και με καλό τανουλη (χλωμό)
Αγραβάνης ή Θανασοκουμπο. Θεωρητικά οι επιλογές. Θανασοκουμπο δεν είναι μπασκετμπολίστας πλεον. Αγραβάνης κάηκε που πήγε δπγ μάλλον πέραν αντιπάθειας Κοουτς.
12αδα Α1 λογικά.
Ουοκαπ, Γκος
Κανααν, Μακκισικ, Παππάς/Λουτζης
Παπ, Λαρυ
Σικμα, Τανουλης
Λείπει ένα 4-5αρι
Μιλου, Φολ
Γενικά λείπει ένα λιντιν Γκαρντ να καλύψει κάπως το κενό Σασαρου.
Α ρε Μπι. Μπασκετικός κομμουνισμός αλλά δώσε στα τελευταία 2 λεπτά 2 σουτ στον κάναν να τελειώναμε την υπόθεση να μπαίναμε στο πάνθεον.... Αχ αχ what if what if
Ετοιμαζόμαστε για χρόνια στρομπερι τσεριζ άραγε;
Σλούκας έγινε Γκος. Χειρότερα γενικά στα κρίσιμα
Όχι τρύπα στην άμυνα βέβαια σαν τον 34χρονο
Κανααν θα ναι κλειδί. Θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του αποτι φαίνεται.
Αχτίδα ελπίδας οι εμφανίσεις του στα πλέι οφ.
Με περισσότερες μπάλες στα χέρια του θα γράφει καλύτερα νούμερα λογικά
Αντίστοιχα και ο Μακκισικ
Λίγο πολύ το κενό του Σλούκα καλύπτεται. Αλλά δύσκολα να καλυφθεί του Σάσα φυσικα. Εξ ορισμού δηλαδή. Παραμονή Πίτερς λάθος. Τρέμουν τα χεράκια του στην πίεση. Μέτριος αμυντικός. Επίσης Α1 μας λείπει ένας ψηλός ακόμα και με καλό τανουλη (χλωμό)
Αγραβάνης ή Θανασοκουμπο. Θεωρητικά οι επιλογές. Θανασοκουμπο δεν είναι μπασκετμπολίστας πλεον. Αγραβάνης κάηκε που πήγε δπγ μάλλον πέραν αντιπάθειας Κοουτς.
12αδα Α1 λογικά.
Ουοκαπ, Γκος
Κανααν, Μακκισικ, Παππάς/Λουτζης
Παπ, Λαρυ
Σικμα, Τανουλης
Λείπει ένα 4-5αρι
Μιλου, Φολ
Γενικά λείπει ένα λιντιν Γκαρντ να καλύψει κάπως το κενό Σασαρου.
Α ρε Μπι. Μπασκετικός κομμουνισμός αλλά δώσε στα τελευταία 2 λεπτά 2 σουτ στον κάναν να τελειώναμε την υπόθεση να μπαίναμε στο πάνθεον.... Αχ αχ what if what if
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τόμας είναι ταμάμ για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Κι ο Νέιπιερ ταμάμ ήταν βέβαια και δεν ασχολήθηκαν.
Για το Μίροτιτς υποθέτω ότι του έκαναν πρόταση με όσα τους περίσσευαν από το Βεζένκοφ, 2-2,5 όσα ήταν και μόλις είδαν πλειστηριασμό την έκαναν, δεν είναι για τέτοια οι Αφοί. Δεν αποκλείω όντως να υπήρχε ενδιαφέρον από Μίροτιτς αρχικά που ατόνησε όταν είδε ότι δεν έχει διάθεση ο Ολυμπιακός να μπει σε παιχνίδι πλειοδοσίας.
Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ανάγκη Έλληνα δωδεκάδας. Μα μου ξου δεν ξέρω, εγώ τον Αγραβάνη θα τον έπαιρνα.
Για το Μίροτιτς υποθέτω ότι του έκαναν πρόταση με όσα τους περίσσευαν από το Βεζένκοφ, 2-2,5 όσα ήταν και μόλις είδαν πλειστηριασμό την έκαναν, δεν είναι για τέτοια οι Αφοί. Δεν αποκλείω όντως να υπήρχε ενδιαφέρον από Μίροτιτς αρχικά που ατόνησε όταν είδε ότι δεν έχει διάθεση ο Ολυμπιακός να μπει σε παιχνίδι πλειοδοσίας.
Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ανάγκη Έλληνα δωδεκάδας. Μα μου ξου δεν ξέρω, εγώ τον Αγραβάνη θα τον έπαιρνα.
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 952
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Τσαλμπουρης θα μπορουσε να είναι μια λύση στο 4-5 για το ελληνικό πρωτάθλημα
2.16 με 34% στο τρίποντο στο καλύτερο ευρωπαικό πρωτάθλημα δεν το λες κι ασχημα
https://www.acb.com/jugador/temporada-a ... d/30002108
0
Εμένα ο Ματ Τομας μου κάνει.Είναι εξαιρετικός παίχτης και elite σουτέρ.
Νομίζω ότι φέτος έχει ο κόσμος παρασυρθεί από τις μεταγραφές των απέναντι που σκορπάνε χρήμα αλλά και από διάφορους insiders της κακιάς ώρας στο τουιτερ.Εδώ μέχρι και χθες γράφανε ότι πάμε για Κλαιμπερν!Ο Ολυμπιακός την τελευταία δεκαετία δεν χτύπαγε ποτέ παίχτες τύπου Τζέιμς,Κλαιμπερν,Καμπατσο.Είναι εκτός μπατζετ για εμάς και θα πρέπει να το αποδεχθούμε.
Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα είμαστε περήφανοι για το μπάσκετ που θα παίζει η ομάδα μας.
Νομίζω ότι φέτος έχει ο κόσμος παρασυρθεί από τις μεταγραφές των απέναντι που σκορπάνε χρήμα αλλά και από διάφορους insiders της κακιάς ώρας στο τουιτερ.Εδώ μέχρι και χθες γράφανε ότι πάμε για Κλαιμπερν!Ο Ολυμπιακός την τελευταία δεκαετία δεν χτύπαγε ποτέ παίχτες τύπου Τζέιμς,Κλαιμπερν,Καμπατσο.Είναι εκτός μπατζετ για εμάς και θα πρέπει να το αποδεχθούμε.
Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα είμαστε περήφανοι για το μπάσκετ που θα παίζει η ομάδα μας.
1
1

-
- Reactions: 951
- Προειδοποιήσεις:
1
καλημερα περσυ ο τσαλμπουρης εκανε καμποσε προπονησεις σε εμας αν του κολλαγε καπως του κοουτς λες να μην τον επαιρνε απο περσυ ? προφανως κατι δεν του εφτανε , φετος θα μου πεις ειναι κι αλλες οι συνθηκες και με τα τα διαβατηρια οποτε ισως να τον δεχοταν .Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 6:28 amΚαι ο Τσαλμπουρης θα μπορουσε να είναι μια λύση στο 4-5 για το ελληνικό πρωτάθλημα
0
-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
Ρε παιδια αν εχει καποιος την καλοσυνη ας σχολιασει
να ακουσω καμια αλλη γνωμη ,
εκθεση μπηκα και εγραψα, για να τα πω καπου
να ακουσω καμια αλλη γνωμη ,
εκθεση μπηκα και εγραψα, για να τα πω καπου

XamenaF4_the_return έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 9:25 pmΧαιρετω και παλι.
ο ΧamenaF4 ειμαι. Μπηκα την σεζον που μας περασε στο Forum εγραψα τις αποψεις μου τοτε που στην ομαδα σκεφτομασταν την προσθηκη παιχτη αντι για Κανααν,
οταν εσβησε και το τελευταιο καιρακι μεταγραφης αποχωρησα. Ευτυχως η Δυστυχως πηγαμε οπως περιμενα στον τελικο και αυτο ηταν κατορθωμα τοτε τον Οκτωβρη που το γραφα, αλλα για να πω την αληθεια τον ΜΑΙΟ περιμενα να το σηκωσει η ομαδα. Δεν βαριεσαι...
Στα μεταγραφικα δεν ειμαι ενθουσιασμενος καθολου.
Λογω της μη-αποκτησης Mirotic.
Επισης η Προεδροι εχουν μια αλαζονεια να κοκορευονται για το μοντελο τους, και δεν ειναι διατεθιμενοι να κανουν εξαιρεσεις.
ΘΕΩΡΩ οτι επρεπε να κανουν εξαιρεση και να αντικατασταθει ο Βενενκοφ με παιχτη πολλαπλων εκατομυριων
Οι Αφοι αυτο ειναι δεν αλλαζουν. Επαναλαμβανουν τα λαθη τους και στις λεπτομεριες χανουμε τοσες κουπες.
Κατα τα αλλα
η φυγη Βεζενκοφ ΚΟΥΜΠΩΝΕ τοσο ΤΕΛΕΙΑ να κλεισει με ΜΙΡΟΤΙΤΣ. Ποσο κριμα.
η φυγη Σλουκα ειναι αδιαφορη, οπως και ο ιδιος ο παιχτης. Προβληματικος για την ομαδα και για τα αποδυτηρια .
ακομα θελω να πιστευω οτι θα φερουν 4αρι της προκοπης ή αλλιως ας αλλαξουν στυλ παιχνιδιου και ας ερθει βομβα 2αρι η βομβα 3αρι.
η φυγη του τιμιου μπλακ αδιαφορη
η φυγη μπολο αδιαφορη
η μεταγραφη σικμα αδιαφορη
Μιλου και Γκος δυνατες προσθηκες
ο Dedalos που τοσο εκραζα τοτε, για την ασταματητη κριτικη του πλεον γραφει καποια σωστα πραγματα.
Οπως πχ οτι Ο Ολυμπιακος εχει ενα πλανο και το τηρει τοσο αυστηρα, ενω θα πρεπε να ειναι λιγο πιο ευκαμπτος.
Συν οτι η ομαδα χανει στις λεπτομερειες δυο κουπες που θα μπορουσε να ειχε παρει.
Αυτοι ειναι και οι λογοι που δεν ειμαι ενθουσιασμενος με την εικονα της ομαδας. Για να δουμε ομως
πως θα ειναι ο Μιλου, ο Γκος και ο Λουντζης φετος.
Καμια φορα σκεφτομαι οτι ενας Μαρινακης στο μπασκετ θα τα εκανε ολα μπουρλωτο... Αυτη η σκεψη πηγαζει κυριως
με την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξαιρεση στους κανονες της διοικησης που θα ηθελα να ειχε κανει και αυτη ηταν ο Μιροτις. Κανε μια ριμαδα εξαιρεση
στο μοντελο σου.
Λειπει ο Σταυροπουλος
Θα ηταν καλυτερο να μην υπηρχε οριο ξενων. Δεν βγαζουμε πια ρε παιδια τι να κανουμε.
Η εστω ας μην υπαρχιε οριο ξενων για τις ομαδες που αγωνιζονται Ευρωπη. Ωστε να εχουν ενα ενιαιο ροστερ.
θα περιμενα απο τους ανμιν, με την ιδια αυστηροτητα που αντιμετωπιζουν πολλα θεματα, να αντιμετωπιζαν και το θεμα του walkup
στο οποιο δεν θεωρω οτι τηρουν τις αναλογιες.
Αυτα παιδια.
Το οτι Θελω Μιροτιτς δεν ξερω αν το γραψα
0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα σου σχολιάσω εγώ ότι ο Σταυρόπουλος είναι ωραίος τύπος. Όντως λείπει, είναι και καταπληκτικός στην δουλειά του και χωρίς να είναι ανούσια ψείρας με όλα. Δες πως άφησε τον Μητογλου στους απέναντι ή σε όποιον ήθελε χωρίς την παραμικρή μανούρα. Συμβόλαιο είχε, κανονικά.
Από την άλλη, είναι σοβαρός άνθρωπος. Τι δουλειά έχει να παραμένει στην ελληνική πραγματικότητα;
Ούτε συμφωνώ στο ότι δεν κάνει καλή δουλειά ο Ολυμπιακός από τότε που έφυγε. Δεν θα άλλαζε κάτι στην υπόθεση Σλούκα πχ το να ήταν εκεί. Είτε εκείνος, είτε ένας Παπαλουκάς πχ που διάβασα.
Από την άλλη, είναι σοβαρός άνθρωπος. Τι δουλειά έχει να παραμένει στην ελληνική πραγματικότητα;
Ούτε συμφωνώ στο ότι δεν κάνει καλή δουλειά ο Ολυμπιακός από τότε που έφυγε. Δεν θα άλλαζε κάτι στην υπόθεση Σλούκα πχ το να ήταν εκεί. Είτε εκείνος, είτε ένας Παπαλουκάς πχ που διάβασα.
0