2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/ar ... o-7822949/
Αφιερωμένο στους σκληροπυρηνικούς φανζ του Πάπα!
Αφιερωμένο στους σκληροπυρηνικούς φανζ του Πάπα!

0
δεν έχω αντίλογο, γενικά είμαι της άποψης πάντως ότι για να έχει σημαντικό ρόλο σε ομάδα που στοχεύει σε final 4 ένας 19χρονος θα πρέπει να είναι generational talent που λένε και στο χωριό μου και ο Μαντζούκας σίγουρα δεν είναι.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 10:42 pmΓενικά συμφωνώ αλλά είναι και ανάγκη να βγάλεις κάνα παίκτη για θέμα Ελλήνων.austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 10:18 pm
ενώ συμφωνώ σε όσα έγραψες διαφωνώ στο τελικό συμπέρασμα. κατά τη γνώμη μου ο Μαντζούκας σε ομάδα Ευρωλίγκας που διεκδικεί την επιστροφή στην ελίτ αποτελεί liability τη στιγμή που μιλάμε. αν έχει σοβαρό ρόλο στον Παναθηναϊκό απλά θα δίνετε την ευκαιρία στους αντιπάλους να το εκμεταλλευτούν.
το ιδανικό για τον ίδιο νομίζω θα ήταν να πάει σε κάνα Περιστέρι να ψηθεί ή ακόμα καλύτερα σε ομάδα BCL - Eurocup, αν και δε ξέρω πόσο χρόνο θα έβρισκε εκεί.
στον περσινό Παναθηναϊκό που ουσιαστικά ήταν εκτός στόχων από το Γενάρη εννοείται καλά έκανε και έπαιξε, αν τώρα πάτε για 8άδα/φάιναλ φορ νομίζω ότι απλά θα χαλάσει το όνομα και την ψυχολογία του, δεν είναι έτοιμος.
Φαίνεται ότι στην θέση 4 συνειδητά θα υπάρχει μια τρύπα αφού Μήτογλου-Μαντζούκας λογικά θα παίζουν τον περισσότερο χρόνο.
Το να παει σε ομάδα τύπου Περιστέρι δανεικός δεν έχει κάποιο νόημα πιστεύω εκτός αν θεωρούν ότι μπορεί να τους βοηθήσει άμεσα και σκοπεύουν να τον χρησιμοποιούν πολύ όπως τον Βούκσεβιτς.
Να πάει εκεί για να παίζει 15 λεπτά Α1 όπως έπαιζε ο Χουγκάζ δεν του δίνει κάτι, το ίδιο θα κάνει και εδώ.
Αλλά ούτε του δίνει κάτι να πάει σε μια μικρομεσαία ομάδα Α1 που θα τον έχει για ηγέτη να προσπαθεί να κάνει τον Λεμπρόν όπως στην Εθνική Νέων γιατί λογικά ποτέ στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον δεν θα έχει τέτοιο ρόλο σε ομάδα Ευρωλίγκας.
προσωπικά δε πιστεύω ότι θα έβρισκε σταθερό χρόνο συμμετοχής ούτε σε ομάδα BCL και μου φαίνεται υπερβολή να το κάνει στον Παναθηναϊκό.
από την άλλη δε ξέρω και τι είναι το καλύτερο για εκείνον, ίσως το να περάσει μια χρονιά στα χέρια του Αταμάν να του κάνει καλό αν και ο Αταμάν δε φημίζεται για την ανάδειξη ταλέντων. το να παίζει πάντως 15 λεπτά Ευρωλίγκα πιστεύω κακό θα του κάνει γιατί δε πιστεύω ότι μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη.
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για ρολιστας μια χαρά είναι ο Μαντζουκας, εδώ πέρσι όσες φορές έπαιξε και βοήθησε και δεν ήταν φοβισμένος. Γενικά είναι meterial που μπορεί να γίνει πολύ καλός παίκτης στο μέλλον, αλλά ακόμα δεν είναι και σίγουρα ο Αταμάν δεν θα ρισκάρει την χρονιά για να κάνει 5αδατο παίκτη τον Μαντζουκα.austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 12:20 amδεν έχω αντίλογο, γενικά είμαι της άποψης πάντως ότι για να έχει σημαντικό ρόλο σε ομάδα που στοχεύει σε final 4 ένας 19χρονος θα πρέπει να είναι generational talent που λένε και στο χωριό μου και ο Μαντζούκας σίγουρα δεν είναι.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 16, 2023 10:42 pm
Γενικά συμφωνώ αλλά είναι και ανάγκη να βγάλεις κάνα παίκτη για θέμα Ελλήνων.
Φαίνεται ότι στην θέση 4 συνειδητά θα υπάρχει μια τρύπα αφού Μήτογλου-Μαντζούκας λογικά θα παίζουν τον περισσότερο χρόνο.
Το να παει σε ομάδα τύπου Περιστέρι δανεικός δεν έχει κάποιο νόημα πιστεύω εκτός αν θεωρούν ότι μπορεί να τους βοηθήσει άμεσα και σκοπεύουν να τον χρησιμοποιούν πολύ όπως τον Βούκσεβιτς.
Να πάει εκεί για να παίζει 15 λεπτά Α1 όπως έπαιζε ο Χουγκάζ δεν του δίνει κάτι, το ίδιο θα κάνει και εδώ.
Αλλά ούτε του δίνει κάτι να πάει σε μια μικρομεσαία ομάδα Α1 που θα τον έχει για ηγέτη να προσπαθεί να κάνει τον Λεμπρόν όπως στην Εθνική Νέων γιατί λογικά ποτέ στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον δεν θα έχει τέτοιο ρόλο σε ομάδα Ευρωλίγκας.
προσωπικά δε πιστεύω ότι θα έβρισκε σταθερό χρόνο συμμετοχής ούτε σε ομάδα BCL και μου φαίνεται υπερβολή να το κάνει στον Παναθηναϊκό.
από την άλλη δε ξέρω και τι είναι το καλύτερο για εκείνον, ίσως το να περάσει μια χρονιά στα χέρια του Αταμάν να του κάνει καλό αν και ο Αταμάν δε φημίζεται για την ανάδειξη ταλέντων. το να παίζει πάντως 15 λεπτά Ευρωλίγκα πιστεύω κακό θα του κάνει γιατί δε πιστεύω ότι μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη.
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Walkup vs Σλούκας
Canaan vs .................
Παπανικολάου vs Παπαπετρου
Peters vs ................
Fall. vs Lessort
Will-Goss vs Vildoza
................. vs. Kyle Guy
McKissic. vs ..............
Sikma vs Μιτογλου
Μilutinov. vs. .............
Λούντζης. vs Μωραιτης
Παππάς. vs Grant
Λαρεντζάκης vs Π.Καλαιντζακης
4-5αρι. vs Μαντζουκας
vs K.Αντετοκουνμπο
Canaan vs .................
Παπανικολάου vs Παπαπετρου
Peters vs ................
Fall. vs Lessort
Will-Goss vs Vildoza
................. vs. Kyle Guy
McKissic. vs ..............
Sikma vs Μιτογλου
Μilutinov. vs. .............
Λούντζης. vs Μωραιτης
Παππάς. vs Grant
Λαρεντζάκης vs Π.Καλαιντζακης
4-5αρι. vs Μαντζουκας
vs K.Αντετοκουνμπο
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δύσκολα τα πράγματα από εδώ και στο εξής για τις μεταγραφές, είναι πολύ περιορισμένη η αγορά.
Για παράδειγμα για τη θέση "5" που συζητούσαμε αν μας έκανε ο Παπαγιάννης, πόσες επιλογές έχουμε? Του Μοτιεγιουνας από έμπιστη πηγή φαίνεται πως είναι fake news και δεν ασχολείται η ομαδα, ο Μπιτατζε που αναφέρετε αρκετοί βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο Βεσελι που θα ήταν η πιο ΙΔΑΝΙΚΗ επιλογή είναι πολύ δύσκολο να φυγει από Μπαρτσα (εγώ έχω μια ελπίδα) και μετά το χάος. Στην Ευρώπη υπάρχει ο Νιμπο, ο Τζεκιρι και όλοι οι άλλοι (Μπλακ, Ριβερο, Κουματζε, Χαντερ, Μπακο - Μπουκερ δεν γράφω γιατί πάει Μπαγερν) είναι πολυ χαμηλότερου επιπέδου. Παράλληλα, η αγορά στο ΝΒΑ τουλάχιστον για εμάς είναι άγνωστη, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και κάποια σοβαρή κουβέντα, οποιος και να ρθει απο εκει ακόμα και για τον Αταμαν θα είναι ρίσκο. Μόνο αν μεινει ελεύθερος κανας Πουαριε, αλλά κι αυτό πολύ δύσκολο...
Στο "4" τι υπάρχει? Ο 22χρονος Σαμανιτς που είναι σούπερ ταλέντο με μεγάλο potential, αλλά δεν ξέρουμε αν έχουμε την υπομονή να του δώσουμε χρόνο (είδαμε πως αντιμετωπισε ο Αταμαν τον Πετρουσεφ πριν 2 χρόνια) και ο τίμιος ρολιστας Κορνελι. Ίσως και ο Τζαρελ Μαρτιν που παιζει να μένει ελεύθερος από τη Μακαμπι. Όλοι οι άλλοι, τουλάχιστον από Ευρώπη, δεν βλέπονται.
Στο "2-3" τώρα υπάρχουν κάποιες επιλογές, αλλά όχι κάτι ουαου κι όλας. Δηλαδή υπάρχει ο Ολιντε, υπάρχει ο Καμπαρο, αντε πες κι ο Χιλιαρντ, τίποτα άλλο. Για Γκριγκονις δεν θέλω καν να το συζητάω...
Όπως φαίνεται θα πρέπει να κινηθούμε σχεδόν αποκλειστικά στην αγορά του ΝΒΑ και να περιμένουμε τους Χουαντσο και Μιχαλιουκ μέχρι τον Σεπτέμβρη. Εμενα πάντως ένα τέτοιο ροστερ θα μαρεσε για φετος :
Sloukas(24) - Grant(16) - Moraitis
Vildoza(24) - Guy(16)
Papapetrou(22) - Olinde(18)
Cornelie(20) - Mitoglou(10) - Matzoukas(10)
Lessort(24) - Leonard(16)
Εννοείται πως δεν είναι για φαιναλ-4, αλλά είναι για επιστροφή στην κανονικότητα και απτο επόμενο καλοκαίρι με 3 αλλαγές (Γκραντ/Ολιντε/Κορνελι) πας για την εκτόξευση.
Για παράδειγμα για τη θέση "5" που συζητούσαμε αν μας έκανε ο Παπαγιάννης, πόσες επιλογές έχουμε? Του Μοτιεγιουνας από έμπιστη πηγή φαίνεται πως είναι fake news και δεν ασχολείται η ομαδα, ο Μπιτατζε που αναφέρετε αρκετοί βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο Βεσελι που θα ήταν η πιο ΙΔΑΝΙΚΗ επιλογή είναι πολύ δύσκολο να φυγει από Μπαρτσα (εγώ έχω μια ελπίδα) και μετά το χάος. Στην Ευρώπη υπάρχει ο Νιμπο, ο Τζεκιρι και όλοι οι άλλοι (Μπλακ, Ριβερο, Κουματζε, Χαντερ, Μπακο - Μπουκερ δεν γράφω γιατί πάει Μπαγερν) είναι πολυ χαμηλότερου επιπέδου. Παράλληλα, η αγορά στο ΝΒΑ τουλάχιστον για εμάς είναι άγνωστη, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και κάποια σοβαρή κουβέντα, οποιος και να ρθει απο εκει ακόμα και για τον Αταμαν θα είναι ρίσκο. Μόνο αν μεινει ελεύθερος κανας Πουαριε, αλλά κι αυτό πολύ δύσκολο...
Στο "4" τι υπάρχει? Ο 22χρονος Σαμανιτς που είναι σούπερ ταλέντο με μεγάλο potential, αλλά δεν ξέρουμε αν έχουμε την υπομονή να του δώσουμε χρόνο (είδαμε πως αντιμετωπισε ο Αταμαν τον Πετρουσεφ πριν 2 χρόνια) και ο τίμιος ρολιστας Κορνελι. Ίσως και ο Τζαρελ Μαρτιν που παιζει να μένει ελεύθερος από τη Μακαμπι. Όλοι οι άλλοι, τουλάχιστον από Ευρώπη, δεν βλέπονται.
Στο "2-3" τώρα υπάρχουν κάποιες επιλογές, αλλά όχι κάτι ουαου κι όλας. Δηλαδή υπάρχει ο Ολιντε, υπάρχει ο Καμπαρο, αντε πες κι ο Χιλιαρντ, τίποτα άλλο. Για Γκριγκονις δεν θέλω καν να το συζητάω...
Όπως φαίνεται θα πρέπει να κινηθούμε σχεδόν αποκλειστικά στην αγορά του ΝΒΑ και να περιμένουμε τους Χουαντσο και Μιχαλιουκ μέχρι τον Σεπτέμβρη. Εμενα πάντως ένα τέτοιο ροστερ θα μαρεσε για φετος :
Vildoza(24) - Guy(16)
Εννοείται πως δεν είναι για φαιναλ-4, αλλά είναι για επιστροφή στην κανονικότητα και απτο επόμενο καλοκαίρι με 3 αλλαγές (Γκραντ/Ολιντε/Κορνελι) πας για την εκτόξευση.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3929
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Μια χαρα ηταν η αγορα αλλα οταν κανεις 4 μηνες διαπραγματευσεις με τον εναν 3 με τον αλλον περιμενεις τον τριτο δεν σου κανει ο τεταρτος σου βρωμαει ο πεμπτος ειναι πολυ ακριβος ο εκτος δεν θελει να ερθει ο εδβομος δεν του αρεσει η ελλαδα του ογδοου μελετας 6 μηνες τον ενατο,ε οι παιχτες θα κλεισουν δεν θα περιμενουν τον καθε παο
0
Οι κατευθυνόμενοι επί πληρωμή κονδυλοφόροι χτυπάνε μέχρι και την Εθνική ομάδα για να κάνουν το χατήρι του αφεντικού τους.manj13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 6:41 amAYTO...τοσο απλα...https://www.sdna.gr/mpasket/1103173_the ... me-ntorsei
Δημοσιογραφικη κατάντια
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά είναι τα πράγματα. Το βασικό 2αρι είναι η μόνη "δύσκολη" μεταγραφή (εφόσον δείχνει να χάνεται ο Ντορσει) τα υπόλοιπα βρίσκονται.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 2:02 amΔύσκολα τα πράγματα από εδώ και στο εξής για τις μεταγραφές, είναι πολύ περιορισμένη η αγορά.
Vildoza(24) - Guy(16)
Ο Ολίντε μου αρέσει πολύ (γενικά) και κολλάει τέλεια σε αυτό το ροστερ. Θα βοηθήσει πάρα πολύ και τελικά δεν θα συζητάς για αλλαγή του το επόμενο καλοκαίρι

Μην ξεχνάμε ότι 99% θα έρθει ο σούπερ Μάριο του χρόνου.
Για το 5 δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Θα έπαιρνα Νιμπο να τελειώνω στην χειρότερη που δεν τον σπρώχνεις εύκολα και θα τον έβαζα να κάνει σκριν για τον Σλούκα όλο το βράδυ. Του χρόνου κάτι καλύτερο και πιο ταιριαστό θα βρεθεί.
Και ο Κορνελι για φέτος μια χαρά, του χρόνου αν όλα πάνε καλά δεν θα "χωράει".
0
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα ο Παναθηναϊκός εφόσον δεν έρχεται ο Ντόρσεϊ, έχει όλη την άνεση να περιμένει Μιχαλιουκ και αν ο παίκτης μείνει NBA απλά κρατάει Γκριγκονις.
Προφανώς είναι δύο πολύ διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Μιχαλιουκ αν έρθει θα παίζει πολύ περισσότερο και στην ιεραρχία θα είναι ο τρίτος βασικός περιφερειακός με Σλούκα Βιλντοζα.
Ο Γκριγκονις θα μοιράζεται τη θέση 3 με Παπαπέτρου και Ματζουκα. Έτσι όμως δίνεις ρόλο και στο Μωραιτη που μάλλον είναι ο καλύτερος αμυντικός από τους γκαρντ μας, και μπορεί να φανεί χρήσιμος.
Αυτό σου δίνει χρόνο να ασχοληθείς για ψηλό (η ψηλούς), που, σύμφωνα με τον τύπο ψάχνουμε ότι καλύτερο.
Ιδανικά θα ήταν ένα 4-5αρι στυλ Σινγκλετον που να μπορεί να παίζει και με το Λεσσορ και να τον ξεκουράζει.
Υπάρχει τέτοιος παίκτης? Δεν ξέρω, πάντως αν απλα περιμένεις Μιχαλιουκ και σταματήσεις να ασχολείσαι με Ντόρσεϊ και Ιτουδη και εστιάσεις στον ψηλό έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις, σπάζοντας κάποιο συμβόλαιο και πληρώνοντας buyout
Προφανώς είναι δύο πολύ διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Μιχαλιουκ αν έρθει θα παίζει πολύ περισσότερο και στην ιεραρχία θα είναι ο τρίτος βασικός περιφερειακός με Σλούκα Βιλντοζα.
Ο Γκριγκονις θα μοιράζεται τη θέση 3 με Παπαπέτρου και Ματζουκα. Έτσι όμως δίνεις ρόλο και στο Μωραιτη που μάλλον είναι ο καλύτερος αμυντικός από τους γκαρντ μας, και μπορεί να φανεί χρήσιμος.
Αυτό σου δίνει χρόνο να ασχοληθείς για ψηλό (η ψηλούς), που, σύμφωνα με τον τύπο ψάχνουμε ότι καλύτερο.
Ιδανικά θα ήταν ένα 4-5αρι στυλ Σινγκλετον που να μπορεί να παίζει και με το Λεσσορ και να τον ξεκουράζει.
Υπάρχει τέτοιος παίκτης? Δεν ξέρω, πάντως αν απλα περιμένεις Μιχαλιουκ και σταματήσεις να ασχολείσαι με Ντόρσεϊ και Ιτουδη και εστιάσεις στον ψηλό έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις, σπάζοντας κάποιο συμβόλαιο και πληρώνοντας buyout
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι έτσι όπως έχει πάει, δεν ταιριάζει ο (κατά τα άλλα αγαπημένος) Γκριγκονις. Είναι πολύ σοφτ πίσω. Κατά την γνώμη μου το βασικό 2αρι θα πρέπει να είναι ελίτ 3 n d.xomitsious έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 9:04 amΓια μένα ο Παναθηναϊκός εφόσον δεν έρχεται ο Ντόρσεϊ, έχει όλη την άνεση να περιμένει Μιχαλιουκ και αν ο παίκτης μείνει NBA απλά κρατάει Γκριγκονις.
Αν όχι, τουλάχιστον ας είναι πολύ επικίνδυνος με την μπάλα στα χέρια χωρίς να είναι σοφτ πίσω. Με πιστοποιητικό, γιατί άνευ είναι και ο Γκαι. Αν είχε φάει έναν εκ των Μπομπουα/Μπριαντ από Εφες όλα θα ήταν πιο εύκολα τώρα. Αμ ξέραμε ότι είναι καλά ο Χιγκινς αυτόν θα διάλεγα με κλειστά τα μάτια.
Υγ: Ο Γκριγκονις θα ταίριαζε περισσότερο σε εμάς έτσι όπως είμαστε.
0