Προμηθέας Πατρών - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άγνωστο,αρκετές μεταβλητές ακόμα.
Πάντως μιλάμε για 3 ξένους στην περιφέρεια και 3 στους ψηλούς.
Δεδομένους τους Γκάρετ, Λούντζη, Χριστοδούλου, Μαντζούκα στην περιφέρεια και τους Φαγιέ, Αγραβάνη, Αγκμπελέσε στους ψηλούς
Ερωτηματικά οι Λίποβι, Κασελάκης αν κι έχουν συμβόλαιο
Χολ, Μαυροκεφαλίδης επιθυμία της ομάδας να παραμείνουν αλλά άγνωστο τι θα γίνει
Φλόιντ για το 5 κλεισμένος αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν φυγει ο χολ, εμενα θα μου αρεσε παρα πολυ, τωρα που λογικα θα εχει πεσει και λιγο το κασε του και λογο τραυματισμου, να ερθει ο ουολτερς της μακαμπι. σιγουρα τουλαχιστον αρχικα θα ναι πιο ακριβος, αλλα αν περασει λιγο ο καιρος και δεν εχει βρει συμβολαιο, μπορει να τον τσιμπησει ο προμηθεας προς τελη ιουλιου-αρχες αυγουστου.
μπορει να κανει μια τετοια προσπαθεια αν τυχον και εχει κλεισει το ολο το αλλο ροστερ του.
μπορει να κανει μια τετοια προσπαθεια αν τυχον και εχει κλεισει το ολο το αλλο ροστερ του.
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
με αυτον, με γκαρετ και με λουντζη-χριστοδουλου, τοτε 100% εφυγε ο χολ, γιατι δεν χωραει αλλος. ας ελπισουμε να μεινει ο λιποβι. ετσι οπως ειναι η ομαδα καλυτερα να φυγει ο κασελακης και να ρθει ο ελληνας ντατομε-γιαννοπουλος λογω σουτ.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 10:53 amhttps://www.basketblog.gr/o-ian-miller- ... (vid).html
Ian Miller στον Προμηθέα
στους ψηλους λενε οτι ο αγκμπελεσε θα ειναι ο βασικος σεντερ του χρονου, αν και ακομα δεν εχει ανακοινωθει. δεν μου αρεσει αυτη η κινηση.
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Miller ειναι καλός παίκτης κι εκρηκτικος κι με μια χαρά σουτ, αλλα έχω την αίσθηση πως θέλει αρκετή ώρα την μπάλα στα χέρια, αρα θα έχει μεγάλο ρόλο του χρόνου κι διαφορετικό από εκείνο του Χολ. Στην δημιουργία χρειάζεται κάτι ο Προμηθέας, καθώς δεν βλέπω ποιος μπορεί να καλύψει την δημιουργία του Χολ.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 11:14 amμε αυτον, με γκαρετ και με λουντζη-χριστοδουλου, τοτε 100% εφυγε ο χολ, γιατι δεν χωραει αλλος. ας ελπισουμε να μεινει ο λιποβι. ετσι οπως ειναι η ομαδα καλυτερα να φυγει ο κασελακης και να ρθει ο ελληνας ντατομε-γιαννοπουλος λογω σουτ.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 10:53 amhttps://www.basketblog.gr/o-ian-miller- ... (vid).html
Ian Miller στον Προμηθέα
στους ψηλους λενε οτι ο αγκμπελεσε θα ειναι ο βασικος σεντερ του χρονου, αν και ακομα δεν εχει ανακοινωθει. δεν μου αρεσει αυτη η κινηση.
Ο Αγμπελεσε μέτριος, αλλα για 10-15 λεπτά με συγκεκριμένο ρόλο, δεν είναι κι η κακος νομίζω.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Την δημιουργία του Χολ την καλύπτει ο Γκάρετ, 6 ασσίστ είχε πέρσι EurcoupPeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 11:26 amO Miller ειναι καλός παίκτης κι εκρηκτικος κι με μια χαρά σουτ, αλλα έχω την αίσθηση πως θέλει αρκετή ώρα την μπάλα στα χέρια, αρα θα έχει μεγάλο ρόλο του χρόνου κι διαφορετικό από εκείνο του Χολ. Στην δημιουργία χρειάζεται κάτι ο Προμηθέας, καθώς δεν βλέπω ποιος μπορεί να καλύψει την δημιουργία του Χολ.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 11:14 amμε αυτον, με γκαρετ και με λουντζη-χριστοδουλου, τοτε 100% εφυγε ο χολ, γιατι δεν χωραει αλλος. ας ελπισουμε να μεινει ο λιποβι. ετσι οπως ειναι η ομαδα καλυτερα να φυγει ο κασελακης και να ρθει ο ελληνας ντατομε-γιαννοπουλος λογω σουτ.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 10:53 amhttps://www.basketblog.gr/o-ian-miller- ... (vid).html
Ian Miller στον Προμηθέα
Ο Αγμπελεσε μέτριος, αλλα για 10-15 λεπτά με συγκεκριμένο ρόλο, δεν είναι κι η κακος νομίζω.
1 ο Γκάρετ και 2 ο Μίλερ που είναι ασσόδυο με 3-3,5 ασσίστ κάθε χρόνο, δηλαδή με Γκάρετ πάγκο πάει στο 1
Για να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση
Όπως πάει το ρόστερ πάντως καλύτερα Γιαννόπουλος αντι Κασελάκη
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eχεις δίκιο, τσέκαρα τα στατιστικά του Γκαρετ κι όχι μόνο καλύπτει τον Χολ, αλλα μπορείς να τον πεις κι αναβάθμιση. Ο Κατσιβελης θα φύγει? Γτ ακούστηκε διαφορά με Προμηθέα κ ενδιαφέρον Περιστέριουpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 11:38 amΤην δημιουργία του Χολ την καλύπτει ο Γκάρετ, 6 ασσίστ είχε πέρσι EurcoupPeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 11:26 amO Miller ειναι καλός παίκτης κι εκρηκτικος κι με μια χαρά σουτ, αλλα έχω την αίσθηση πως θέλει αρκετή ώρα την μπάλα στα χέρια, αρα θα έχει μεγάλο ρόλο του χρόνου κι διαφορετικό από εκείνο του Χολ. Στην δημιουργία χρειάζεται κάτι ο Προμηθέας, καθώς δεν βλέπω ποιος μπορεί να καλύψει την δημιουργία του Χολ.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 11:14 am
με αυτον, με γκαρετ και με λουντζη-χριστοδουλου, τοτε 100% εφυγε ο χολ, γιατι δεν χωραει αλλος. ας ελπισουμε να μεινει ο λιποβι. ετσι οπως ειναι η ομαδα καλυτερα να φυγει ο κασελακης και να ρθει ο ελληνας ντατομε-γιαννοπουλος λογω σουτ.
1 ο Γκάρετ και 2 ο Μίλερ που είναι ασσόδυο με 3-3,5 ασσίστ κάθε χρόνο, δηλαδή με Γκάρετ πάγκο πάει στο 1
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελεύθερος είναι, τώρα τι θα γίνει θα φανείPeristeriBCfan έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 12:29 pmEχεις δίκιο, τσέκαρα τα στατιστικά του Γκαρετ κι όχι μόνο καλύπτει τον Χολ, αλλα μπορείς να τον πεις κι αναβάθμιση. Ο Κατσιβελης θα φύγει? Γτ ακούστηκε διαφορά με Προμηθέα κ ενδιαφέρον Περιστέριουpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 11:38 amΤην δημιουργία του Χολ την καλύπτει ο Γκάρετ, 6 ασσίστ είχε πέρσι EurcoupPeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 11:26 am
O Miller ειναι καλός παίκτης κι εκρηκτικος κι με μια χαρά σουτ, αλλα έχω την αίσθηση πως θέλει αρκετή ώρα την μπάλα στα χέρια, αρα θα έχει μεγάλο ρόλο του χρόνου κι διαφορετικό από εκείνο του Χολ. Στην δημιουργία χρειάζεται κάτι ο Προμηθέας, καθώς δεν βλέπω ποιος μπορεί να καλύψει την δημιουργία του Χολ.
Έχει ακουστεί και για ενδιαφέρον Ηρακλή.
Από Έλληνες οι μόνοι που θεωρούνται σίγουροι είναι Αγραβάνης,Λούντζης, Χριστοδούλου
Από εκεί και πέρα στους ψηλούς αν τελικά δεν μείνει Μαυροκεφαλίδης θα αποκτηθεί Έλληνας, αν φύγει ο Κασελάκης ομοίως και αν φύγει ο Μαντζούκας ίσως πάρει άλλος μικρός τη θέση του ή αξιοποιηθεί το buy out για να μείνει πχ ο Κατσίβελης(σε τέτοια περίπτωση ο Χριστοδούλου θα πάει πιο πίσω στο ροτέισον) ή να έρθει κάποιος άλλος Έλληνας.
Η υπόθεση Μαντζούκα δεν είναι τελειωμένη, ο Ολυμπιακός είναι πρόθυμος να πληρώσει το buy out να τον πάρει(που δεν είναι καθόλου μικρό, ακούγεται ότι είναι μεγαλύτερο από αυτό που είχε ο Έλις) αλλά ο Μαντζούκας προβλέπεται να έχει ρόλο φέτος καλό.
Οπότε το ζυγίζει αν τον συμφέρει να παίζει 15' σταθερά σε Α1-Eurocup ή να πάει ηγέτης στην αναπτυξιακή του Ολυμπιακού.
Πάντως δεν φαίνεται ότι θα κάτσει για πολύ στην Ευρώπη,ήδη έχουν έρθει σκάουτερ από nba σε παιχνίδια του και θεωρείται δεδομένο ότι αν συνεχίσει έτσι θα είναι στο draft του 2022, το πρώτο που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής
- portokalopita13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μου προκαλει εντυπωση παντως που παει σε τετοια ριζικη αναδομηση ο Γιατρας.
δηλαδη σχεδον ολοι για φευγα ηταν αυτο το καλοκαιρι.εκτος του Αγραβανη.
καλες περιπτωσεις Ελληνων βρηκε ηδη ,αλλα θεωρω πως πρεπει να ειναι προσεκτικοι εκει.γιατι Ελληνες 2ης γραμμης δεν βρισκεις τοσο ευκολα να αντικαταστησεις παικτες οπως ο Μαυροκεφαλιδης κ ο Κατσιβελης.ο ενας σουπερ ποιοτικος κ ο αλλος το απολυτο εργαλειο.
θα πονταρα παντως οτι στο τελος θα μεινουν καμποσοι απ αυτους που δειχνουν τωρα να βρισκονται πιο κοντα προς την εξοδο..!συμπεριλαμβανομενων κ των ξενων,οπως ο Λιποβι ισως.για Χολ πιο δυσκολα
καλες περιπτωσεις Ελληνων βρηκε ηδη ,αλλα θεωρω πως πρεπει να ειναι προσεκτικοι εκει.γιατι Ελληνες 2ης γραμμης δεν βρισκεις τοσο ευκολα να αντικαταστησεις παικτες οπως ο Μαυροκεφαλιδης κ ο Κατσιβελης.ο ενας σουπερ ποιοτικος κ ο αλλος το απολυτο εργαλειο.
θα πονταρα παντως οτι στο τελος θα μεινουν καμποσοι απ αυτους που δειχνουν τωρα να βρισκονται πιο κοντα προς την εξοδο..!συμπεριλαμβανομενων κ των ξενων,οπως ο Λιποβι ισως.για Χολ πιο δυσκολα
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η αναδόμηση είναι λίγο πολύ εξ ανάγκηςportokalopita13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 12:59 pmμου προκαλει εντυπωση παντως που παει σε τετοια ριζικη αναδομηση ο Γιατρας.
Δηλαδή Μαυροκεφαλίδη, Κασελάκη, Λίποβι, Χολ, Μαντζούκα σίγουρα θέλουν να τους κρατήσουν αλλά δεν εξαρτάται από αυτούς.
Ο πρώτος είναι πιθανό να πάει στον ΠΑΟΚ για να κλείσει την καριέρα του, οι άλλοι 2 έχουν συμβόλαιο αλλά πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες οικονομικές συνθήκες, ο Χολ πέρα από το ότι χρειάζεται αύξηση για να μείνει αν ενδιαφέρεται ο Παναθηναικός έχει τελειώσει το θέμα και ο Μαντζούκας είναι περίπτωση Έλις, αν κάποιος πληρώσει το buy out και θέλει να φύγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις.
Πιθανώς να θέλουν να κρατήσουν και Κατσίβελη αλλά έχει να κάνει με το οικονομικό κι αυτό
Οι μόνοι που απ'ότι φαίνεται σίγουρα ήθελαν να ξεφορτωθούν ήταν οι Μάντζαρης, Τζόουνς, Μπέλ, Μπάμπ,Φίλερ
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως φανεί λίγο αιρετική η άποψή μου, αλλά νομίζω πως πολλές φορές το παρακάνει ο Προμηθέας με τους Έλληνες, με αποτέλεσμα οι ξένοι που επιλέγει να είναι επί τούτου χαμηλότερης δυναμικότητας από αυτήν που θα μπορούσε.. Προσωπικά θα προτιμούσα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του με 4-5 πραγματικά καλούς ξένους (έχει την οικονομική δυνατότητα) και να περιοριστεί στους απολύτως απαραίτητους Έλληνες.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχεις αδικο.benchwarmer έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 1:27 pmΊσως φανεί λίγο αιρετική η άποψή μου, αλλά νομίζω πως πολλές φορές το παρακάνει ο Προμηθέας με τους Έλληνες, με αποτέλεσμα οι ξένοι που επιλέγει να είναι επί τούτου χαμηλότερης δυναμικότητας από αυτήν που θα μπορούσε.. Προσωπικά θα προτιμούσα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του με 4-5 πραγματικά καλούς ξένους (έχει την οικονομική δυνατότητα) και να περιοριστεί στους απολύτως απαραίτητους Έλληνες.
Αν το διδυμο στο 1-2 ειναι Γκαρετ-Μιλερ ειναι καλυτερο απο το φετινο στα χαρτια
Με Λιποβι η αντιστοιχου επιπεδου 3 η first unit στη περιφερεια ειναι σουπερ
Μετα με Φαγιε-Αγραβανη να μοιραζονται το 4 επισης ειναι πολυ καλα
Στο 5 τωρα αν δεν μεινει ο Μαυροκεφαλιδης χρειαζεται ενα τοπ 5αρι με Αγκμπελεσε μπακαπ του
Η second unit μαλλον θα ειναι χειροτερη απο την φετινη(εκτος αν κανουν step up Λουντζης και Χριστοδουλου) αλλα...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο