Ψιλό σαλάτα νομίζω ότι τα έκανε, αλλά είχε και κομβικους τραυματισμούς ενώ προσπαθούσε να ρολάρει καινούργια ομάδα...
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει θα πρέπει να κάνει πολλές αποτυχημένες σεζόν για να βρεθεί εκτός ευρωλιγκας νομίζω. Όπως και να χει πήγε ΤΣΣΚΑ και ενώ μέχρι τότε τίποτα δεν λειτουργούσε, πήραν 2 κούπες. Και η χρονιά που πέρασε δεν είναι και ενδεικτική.
Ψιλό σαλάτα νομίζω ότι τα έκανε, αλλά είχε και κομβικους τραυματισμούς ενώ προσπαθούσε να ρολάρει καινούργια ομάδα...
2
1
1

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μεγάλο μείον του Ιτουδη είναι ότι ανέλαβε την εθνική όταν πήγε σε καινούρια ομάδα.... Οι νέοι παίχτες έμαθαν τη φιλοσοφία απ το Δεδα και ξαφνικά είδαν μπροστά τους στους αγώνες τον Ιτουδη....AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 10:43 pmΕντάξει θα πρέπει να κάνει πολλές αποτυχημένες σεζόν για να βρεθεί εκτός ευρωλιγκας νομίζω. Όπως και να χει πήγε ΤΣΣΚΑ και ενώ μέχρι τότε τίποτα δεν λειτουργούσε, πήραν 2 κούπες. Και η χρονιά που πέρασε δεν είναι και ενδεικτική.
Παρόμοια κατάσταση και στην ομάδα σας που οι πολλοί νέοι παίχτες θα βρουν για προπονητή το Σερελη και ξαφνικά στις 20 Σεπτεμβρίου θα γνωρίσουν τον Αταμαν.... Θα κάνετε καιρό να βρείτε τα πατήματα σας...
Το θεωρώ μείζον πρόβλημα για καινούριες ομάδες.
1
1

- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Oπως ειπε πρωτος ο Στηβ ο Γιατζογλου και ο Εργκιν μετα ....Δωστε μου κι εμενα 40 μυρια ροστερ και μετα γκρινιαξτε οσο θελετε...Στον Εργκιν που τα δωσαν εγραψε 2/3 EL....A ρε ατυχε Στηβ....AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 10:43 pmΕντάξει θα πρέπει να κάνει πολλές αποτυχημένες σεζόν για να βρεθεί εκτός ευρωλιγκας νομίζω. Όπως και να χει πήγε ΤΣΣΚΑ και ενώ μέχρι τότε τίποτα δεν λειτουργούσε, πήραν 2 κούπες. Και η χρονιά που πέρασε δεν είναι και ενδεικτική.
2
2

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω τον γουστάρω και χωρίς να βγάζουν αφρούς.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 11:23 pm
Προσωπικα γουστάρω Μικχαιλιουκ για να βγάζουν αφρούς οι απέναντι.![]()
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Έχει βάλει ένα σούπερ κλατς τρίποντο φετος πάντως. Άλλωστε ο Αταμαν δεν θελει σκορ απο τους ψηλους, ολόκληρο Σιγκλετον πήρε και τον έβαλε να παίρνει 3 σουτ ανα ματς. Επίσης ίσως τον υποτιμούμε, ο όρος "υβρίδιο Σιγκλετον" από τέτοιον μπασκετανθρωπο δεν ειναι και λίγο. Όντως θα μπορούσε να σουτάρει καλύτερα σίγουρα, αλλά και πάλι κάνει πολλά άλλα.
0
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Aντε ας ακουσουμε και κανα νεο ονομα κι ας ειναι και μουφες....
https://www.sportdog.gr/sports/mpasket/ ... yper-mario
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κατέληξα στη τελική μου πρόταση για τον μπακαπ σεντερ της ομαδας μας και το όνομα του είναι Neemias Queta (το επίθετο προφέρεται Κέιτα). Κατάγεται απτη Πορτογαλία, είναι 24 χρόνων (1999) με ύψος 2'13 και 113 κιλά, επιπλέον βρισκόταν στη λίστα που ανέβασε ο ΔΠΓ αν έχει κάποια σημασία αυτό.
Μιλάμε για τέρας της φύσης, βρήκα ένα εξαιρετικό scouting report από έναν σούπερ μπασκετικό τύπο στο YouTube που τον παρακολουθώ χρόνια και αναφέρει πως αν ερθει στην Ευρώπη ο συγκεκριμένος μπορεί να αφήσει το αντίκτυπο του Udoh. Προφανώς θα του πάρει 2-3 μήνες να προσαρμοστεί, αλλα θα τον θέλουμε για 10-15 λεπτά πίσω από τον Lessort (προς το τέλος της χρονιάς μπορεί να μοιράζονται τον χρόνο στο "5" στα ίσα). Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ αμυντικός, τρομερος στην αμυνα στις αλλαγές με σπάνιο switchability και mobility για το μέγεθος του, αλλά επίσης εξαιρετικά σκληρός και δυνατός, πολύ δύσκολα σπρώχνεται στο low post. Επιπλέον είναι σούπερ ριμπαουντερ, τόσο επιθετικός, όσο και αμυντικός και φυσικά elite μπλοκερ. Στην επίθεση είναι ετερόφωτος βέβαια, σούπερ τελειώματα στο ζωγραφιστό αλλά δεν εχει σουτ (πολύ μικρό το κακο), αν ερθει Ευρώπη θα τον συζητάμε για καιρό.
Μιλάμε για τέρας της φύσης, βρήκα ένα εξαιρετικό scouting report από έναν σούπερ μπασκετικό τύπο στο YouTube που τον παρακολουθώ χρόνια και αναφέρει πως αν ερθει στην Ευρώπη ο συγκεκριμένος μπορεί να αφήσει το αντίκτυπο του Udoh. Προφανώς θα του πάρει 2-3 μήνες να προσαρμοστεί, αλλα θα τον θέλουμε για 10-15 λεπτά πίσω από τον Lessort (προς το τέλος της χρονιάς μπορεί να μοιράζονται τον χρόνο στο "5" στα ίσα). Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ αμυντικός, τρομερος στην αμυνα στις αλλαγές με σπάνιο switchability και mobility για το μέγεθος του, αλλά επίσης εξαιρετικά σκληρός και δυνατός, πολύ δύσκολα σπρώχνεται στο low post. Επιπλέον είναι σούπερ ριμπαουντερ, τόσο επιθετικός, όσο και αμυντικός και φυσικά elite μπλοκερ. Στην επίθεση είναι ετερόφωτος βέβαια, σούπερ τελειώματα στο ζωγραφιστό αλλά δεν εχει σουτ (πολύ μικρό το κακο), αν ερθει Ευρώπη θα τον συζητάμε για καιρό.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Στο μυαλό μου είναι το sportdog. Ο Anthony Lamb επίσης είμαι ρεαλιστική επιλογή (όπως και o Queta) αν και δεν μου γεμίζει το μάτι, μου φαίνεται αργός και βαρύς στα βίντεο. Επιπλέον θελουμε 3/2αρι και ο Lamb είναι 3/4αρι.manj13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 1:32 amAντε ας ακουσουμε και κανα νεο ονομα κι ας ειναι και μουφες....https://www.sportdog.gr/sports/mpasket/ ... yper-mario
1
1

- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα που παρακολουθώ λίγο βιντεάκια του Queta, έχω την εντύπωση πως μπορεί να βγει η μεταγραφή και να είναι μια πολύ σοβαρή προσθήκη, από αυτές που σε αλλάζουν επίπεδο. Αν προσαρμοστεί, έχει όλα τα φόντα να γίνει σημείο αναφοράς στην Ευρωλίγκα, για οποιαδήποτε ομάδα τον αποκτήσει.
Γενικά εμείς θελουμε απεγνωσμένα σέντερ-μπαμπούλα, να τρώει για πρωινό γριές, σκυλιά, γατιά, παιδιά…
Γενικά εμείς θελουμε απεγνωσμένα σέντερ-μπαμπούλα, να τρώει για πρωινό γριές, σκυλιά, γατιά, παιδιά…
3
2
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Οπως ειπες αυτον τον σεντερ... φανταζομαι αυτες τις αρετες ειδε στον Παπαγιαννη ο προπονητης της Φενερ και εδωσε γη και υδωρ για να τον παρει....Παιζει βεβαια και να του της εμφυσησει και να βγαλει απο μεσα του τον κρυμμενο Μπατιστ που ειπε ενας αλλος φιλος και μετα να φαει τη θεση του Φαλ στον Ολυμπιακο...Τι χασαμε μες στα ματια μας ρε ατιμη κενωνια ...kein έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 3:30 amΤώρα που παρακολουθώ λίγο βιντεάκια του Queta, έχω την εντύπωση πως μπορεί να βγει η μεταγραφή και να είναι μια πολύ σοβαρή προσθήκη, από αυτές που σε αλλάζουν επίπεδο. Αν προσαρμοστεί, έχει όλα τα φόντα να γίνει σημείο αναφοράς στην Ευρωλίγκα, για οποιαδήποτε ομάδα τον αποκτήσει.
2
2