Βρε συ, είσαστε πολύ δουλεμένη ομάδα, θα το βρείτε το δρόμο σας. Μέσα στην χρονιά δουλεύατε σαν ρολόι, και να σου πω την αλήθεια, μερικές φορές ήθελα πιο πολύ να δω δικό σας αγώνα παρά της ομάδας μου, μιλάω ειλικρινά και άκρως μπασκετικά. Αν πάρουμε το ματς θα είναι μεγάλη έκπληξη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 8:03 pmΔεν έχουμε πλεονέκτημα. Χάσαμε τους βασικούς σκόρερς της ομάδας!
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- shaq7
- Reactions: 7272
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω νομιζω οτι ειναι μικρο το πλεονεκτημα μιας και εφυγαν οι παικτες με το μεγαλυτερο usage..και πλεον θα παιζουμε διαφορετικο μπασκετ.. το οτι ηρθαν γκος και μιλου που εχουν ξαναπαιξει πριν χρονια δεν λεει κατι αλλωστε και στον παο ηρθαν παπ μητο. Σιγουρα ειναι χειροτερο να εχεις νεο προπονητη και τελειως νεα ομαδα αλλα μιας και ειναι ντερμπι και στο οακα θα ειναι φαση 55-45 υπερ μας κατα την γνωμη μου.
0
- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι υποτιμάς τον βασικό κορμό της ομάδας σου. Οκ μπορεί να έφυγαν οι δυο καλύτεροι παίχτες σου, όμως η ομάδα είναι πολύ δουλεμένη και χαίρεσαι να την βλέπεις όταν ρολάρει. Θα τον βρει τον τρόπο ο Μπαρτζωκας να ξαναγίνετε οπως πρώτα ή έστω κάπως έτσι. Εν αντιθέσει εμείς είμαστε καινούργια ομάδα, εντελώς καινούργια, εκτός από τον Μαντζούκα, δεν έμεινε τίποτα άλλο, καμμένη γη, καινούργιο ρόστερ, προπονητής που θα έρθει αργότερα λόγω εθνικών ομάδων, ε μεχρι και η μασκότ άλλαξε!!!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 11:03 pmεγω νομιζω οτι ειναι μικρο το πλεονεκτημα μιας και εφυγαν οι παικτες με το μεγαλυτερο usage..και πλεον θα παιζουμε διαφορετικο μπασκετ.. το οτι ηρθαν γκος και μιλου που εχουν ξαναπαιξει πριν χρονια δεν λεει κατι αλλωστε και στον παο ηρθαν παπ μητο. Σιγουρα ειναι χειροτερο να εχεις νεο προπονητη και τελειως νεα ομαδα αλλα μιας και ειναι ντερμπι και στο οακα θα ειναι φαση 55-45 υπερ μας κατα την γνωμη μου.
Το κεω εντελώς ειλικρινά χωρίς καμία οπαδική πονηριά, με εντελώς μπασκετική λογική.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βλεπω πολυ κοσμο του Ολυμπιακου να ειναι απαισιοδοξος,και εδω ,και γενικα.
Εγω διαφωνω,μπορει να χαθηκαν οι 2 πιο κομβικοι παικτες της ομαδας,αλλα το ατου του Ολυμπιακου δεν ηταν τοσο τα προσωπο,οσο η δουλεια που εχει γινει.Ακομα και σε ματς που παιξατε περσυ,χωρις τον Σλουκα,η χωρις τον Βεζενκοφ, δεν φανηκε η απωλεια τους,και ο Ολυμπιακος ηταν το ιδιο αποδοτικος.
Οι προσθηκες που εχουν γινει ειναι καλες,ο Μιλουτινοφ ειναι ο καλυτερος ποστ παικτης,ο Γκος ειναι ενα γραναζι πολυτελειας,δεν ξεχωριζει καπου,αλλα εχει λιγο απο ολα,και ειναι καλος αμυντικος, ενω ο Σικμα,μπορει να ειναι 35,να ειναι αργος,να μην εχει αθλητικοτητα,να μην ειναι συνεπης αμυντικος,αλλα εχει τρομερη ποιοτητα,τρομερο μπασκετικο μυαλο,στο συστημα του Ολυμπιακου μπορει να μας εκπληξει. Εγω παντως απολαμβανα να τον βλεπω. Ο Μπαρτζωκας ειναι προπονηταρα,πιστευω πως δεν θα δουμε δραματικες μεταπτωσεις στο παιχνιδι του Ολυμπιακου.
Εγω διαφωνω,μπορει να χαθηκαν οι 2 πιο κομβικοι παικτες της ομαδας,αλλα το ατου του Ολυμπιακου δεν ηταν τοσο τα προσωπο,οσο η δουλεια που εχει γινει.Ακομα και σε ματς που παιξατε περσυ,χωρις τον Σλουκα,η χωρις τον Βεζενκοφ, δεν φανηκε η απωλεια τους,και ο Ολυμπιακος ηταν το ιδιο αποδοτικος.
Οι προσθηκες που εχουν γινει ειναι καλες,ο Μιλουτινοφ ειναι ο καλυτερος ποστ παικτης,ο Γκος ειναι ενα γραναζι πολυτελειας,δεν ξεχωριζει καπου,αλλα εχει λιγο απο ολα,και ειναι καλος αμυντικος, ενω ο Σικμα,μπορει να ειναι 35,να ειναι αργος,να μην εχει αθλητικοτητα,να μην ειναι συνεπης αμυντικος,αλλα εχει τρομερη ποιοτητα,τρομερο μπασκετικο μυαλο,στο συστημα του Ολυμπιακου μπορει να μας εκπληξει. Εγω παντως απολαμβανα να τον βλεπω. Ο Μπαρτζωκας ειναι προπονηταρα,πιστευω πως δεν θα δουμε δραματικες μεταπτωσεις στο παιχνιδι του Ολυμπιακου.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνώ φίλε,αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα. Στα κρίσιμα θες και τις προσωπικότητες να πάρουν τις προσπάθειες!j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 10:33 amΒλεπω πολυ κοσμο του Ολυμπιακου να ειναι απαισιοδοξος,και εδω ,και γενικα.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολλά θα εξαρτηθούν με την τελευταία προσθήκη.Τι παίκτης θα είναι αυτός που θα έρθει.Αν θα είναι ένας Τόμας η ενας μιχαιλουκ έχει μια κάποια διαφορά νομίζω...j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 10:33 amΒλεπω πολυ κοσμο του Ολυμπιακου να ειναι απαισιοδοξος,και εδω ,και γενικα.
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχεις δικιο,και εγω το ιδιο πιστευω, αλλα η γενικη εικονα/αποδοση του Ολυμπιακου,φρονω που λεει και μια ψυχη,οτι θα ειναι για τα υψηλα επιπεδα της βαθμολογιας.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 10:52 amΣυμφωνώ φίλε,αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα. Στα κρίσιμα θες και τις προσωπικότητες να πάρουν τις προσπάθειες!j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 10:33 amΒλεπω πολυ κοσμο του Ολυμπιακου να ειναι απαισιοδοξος,και εδω ,και γενικα.
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θεωρω πως αν οντως παιζει ο Τομας,οτι προοριζεται για το βασικο scoring 2αρι.Περισσοτερο σαν εξτρα προσθηκη τον βλεπω. Βασικο παικτη ο Ολυμπιακος θελει αλλο στυλ απο τον Τομας.pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 10:59 amΠολλά θα εξαρτηθούν με την τελευταία προσθήκη.Τι παίκτης θα είναι αυτός που θα έρθει.Αν θα είναι ένας Τόμας η ενας μιχαιλουκ έχει μια κάποια διαφορά νομίζω...j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 10:33 amΒλεπω πολυ κοσμο του Ολυμπιακου να ειναι απαισιοδοξος,και εδω ,και γενικα.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο έξτρα παίκτης στο δύο που λογικά θα είναι καλύτερος του χρόνου στη δεύτερη του χρόνια,είναι ο κάναν.Που έχουμε δει ότι μπορεί να παίξει και άμυνα υψηλού επιπέδου με αποκορύφωμα το Φ4.Θελουμε ένα βασικό 2 που θα πάρει χοντρά λεπτά και αρμοδιότητες.Ο Τόμας μου αρέσει το στυλ και γενικά σαν μπασκετική αξία μέχρι ενός σημείου όμως.Δεν είναι τέτοιος παίκτης.Ο παίκτης που θα έρθει θα τραβάει το κάρο και στα ελληνικά ντέρμπι καθώς ο κάναν κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκτός.Ε τέτοιος παίκτης δεν είναι ο Τόμας.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 11:09 amΔεν θεωρω πως αν οντως παιζει ο Τομας,οτι προοριζεται για το βασικο scoring 2αρι.Περισσοτερο σαν εξτρα προσθηκη τον βλεπω. Βασικο παικτη ο Ολυμπιακος θελει αλλο στυλ απο τον Τομας.pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 10:59 am
Πολλά θα εξαρτηθούν με την τελευταία προσθήκη.Τι παίκτης θα είναι αυτός που θα έρθει.Αν θα είναι ένας Τόμας η ενας μιχαιλουκ έχει μια κάποια διαφορά νομίζω...
0
- berry
- Reactions: 2238
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.protoporia.gr/suggrafeas-gk ... ntr-916318
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... zon-202324
1η Αγωνιστική Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
2η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
3η Αγωνιστική Αρμάνι - Ολυμπιακός
4η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Παρτίζαν
5η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Εφές
6η Αγωνιστική Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
7η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Μπασκόνια
8η Αγωνιστική Μακάμπι - Ολυμπιακός
9η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
10η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις
11η Αγωνιστική Μονακό - Ολυμπιακός
12η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Ρεάλ
13η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Μπάγερν
14η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Βαλένθια
15η Αγωνιστική Βίρτους - Ολυμπιακός
16η Αγωνιστική Βιλερμπάν -Ολυμπιακός
17η Αγωνιστική Άλμπα - Ολυμπιακός
18η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Αρμάνι
19η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Μονακό
20η Αγωνιστική Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
21η Αγωνιστική Μπασκόνια - Ολυμπιακός
22η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Μακάμπι
23η Αγωνιστική Ρεάλ - Ολυμπιακός
24η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Άλμπα
25η Αγωνιστική Μπάγερν - Ολυμπιακός
26η Αγωνιστική Βαλένθια - Ολυμπιακός
27η Αγωνιστική Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός
28η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Βίρτους
29η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
30η Αγωνιστική Εφές - Ολυμπιακός
31η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
32η Αγωνιστική Παρτίζαν - Ολυμπιακός
33η Αγωνιστική Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
34η Αγωνιστική Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
1
1

- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Βεζενκοφ θα μας λειψει.
Οχι ο Σλουκας.
Τον Σλουκα θα τον εχουν ξεχασει ολοι εκτος απο μερικους αγαπητικους του που βλεπουν ελληνικο διαβατηριο και "μελος της ομαδας 2012-13" και ερχονται σε εξαψη.
1
1

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Sharp Shooter
- Reactions: 1104
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”