2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 21, 2023 12:54 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 12:50 pm
AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 11:33 am

Φυσικά και θα πάρει έναν καλό παίχτη. Και αναρωτιέμαι:

Το Μπολομποι/Βεζε είναι πολύ καλύτερο από Μιλου/Σικμα; και μετά, το Γκος/σκόρερ που θα πάρουμε, είναι χειρότερο από σκέτο Σλούκα;
Οχι δεν είναι καλύτερα τα περσινά, η διαφορά είναι στις προσωπικότητες, και ο Βεζενκοφ με τον Σλούκα μπορούσαν να κάνουν αυτό έχτρα παραπάνω όταν δεν θα σου βγει το σύστημα ή η ομάδα κολλάει
Σίγουρα μπορούσαν και το έκαναν κιόλας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το κάνουν και άλλοι. Και ο Γκος πέρυσι όταν κοτζάμ ρεαλ δεν έβρισκε λύσεις με Παρτιζαν μπήκε μέσα και το πήρε πάνω με προσωπικές φάσεις και κλατς σουτ στο τέλος. Ο Κανααν δεν μπήκε ποτέ στο 4ο δεκάλεπτο πέρυσι, μπορεί να μας βγει κλατς φέτος. Και περιμένουμε έναν ακόμα παίχτη.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 644

Παρ Ιούλ 21, 2023 12:57 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
AlexD έγραψε:

Μεταξύ μας τώρα, όσο ήταν σε φόρμα δεν ήταν απλά ρολιστας. Τα κοπάναγε στο 4ο δεκάλεπτο και γύρναγε παιχνίδια ο τύπος!
Συμφωνώ μπορούσε να πάρει κρίσιμες φάσεις! Δεν ξέρω όμως γιατί έπεσε τόσο πολύ για μεγάλη διάρκεια! Πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι πυροτέχνημα!
To είχε πει και ο ίδιος σε μια συνέντευξη ότι αυτό που πρέπει να βελτιώσει είναι η σταθερότητα του. Στον 1ο γύρο αν θυμάμαι καλά ήταν από τους καλύτερους closer στην λίγκα , είχε τους περισσότερους πόντους στο 4ο δεκάλεπτο. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι βελτιωμένος φέτος.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 21, 2023 1:03 pm

AlexD έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Οχι δεν είναι καλύτερα τα περσινά, η διαφορά είναι στις προσωπικότητες, και ο Βεζενκοφ με τον Σλούκα μπορούσαν να κάνουν αυτό έχτρα παραπάνω όταν δεν θα σου βγει το σύστημα ή η ομάδα κολλάει
Σίγουρα μπορούσαν και το έκαναν κιόλας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το κάνουν και άλλοι. Και ο Γκος πέρυσι όταν κοτζάμ ρεαλ δεν έβρισκε λύσεις με Παρτιζαν μπήκε μέσα και το πήρε πάνω με προσωπικές φάσεις και κλατς σουτ στο τέλος. Ο Κανααν δεν μπήκε ποτέ στο 4ο δεκάλεπτο πέρυσι, μπορεί να μας βγει κλατς φέτος. Και περιμένουμε έναν ακόμα παίχτη.
Εχεις ένα δίκιο, άλλα δυστυχώς παίκτη σαν τον Βεζένκοφ δύσκολα θα ξαναβρούμε, τον Σλούκα άντε οκ μεγάλωσε κιόλας, τον ήθελα στην ομάδα άλλα δεν θα σκάω κιόλας που έφυγε.

Κάποια καλά ματς μπορεί να κάνει ο καθένας, ο Γκος που ανέφερες έκανε καλά playoffs και τίμιο F4, άλλα αν δεις στα τελικά με την Μπάρτσα στην Ισπανία ήταν σε άλλο γήπεδο, σερνόταν...κάτι τέτοια έκανε και σε εμάς παλιότερα, έκανε 1-2 καλά ματς και μετά εξαφανιζόταν και βρίζαμε. Αυτό περιμένω και φέτος από αυτόν, δεν είναι σταθερός στην απόδοσή του όπως είναι ο Βεζένκοφ που και ακόμα και σε κακή μέρα θα σου βάλει10+ πόντους και 6+ ριμπάουντ για πλάκα.

Δεν έχουμε τέτοιο παίκτη να τραβάει όλη την άμυνα πάνω του και να ξέρεις ότι θα σου δώσει σκορ και ριμπάουντ όπως και να έχει. Η ομάδα φέτος όπως είναι είναι φουλ του ρολίστα, σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε και άλλους πρωταγωνιστές, αυτό όμως είναι και καλό και κακό.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Παρ Ιούλ 21, 2023 1:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιούλ 21, 2023 1:06 pm

AO DAFNIS έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Συμφωνώ μπορούσε να πάρει κρίσιμες φάσεις! Δεν ξέρω όμως γιατί έπεσε τόσο πολύ για μεγάλη διάρκεια! Πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι πυροτέχνημα!
To είχε πει και ο ίδιος σε μια συνέντευξη ότι αυτό που πρέπει να βελτιώσει είναι η σταθερότητα του. Στον 1ο γύρο αν θυμάμαι καλά ήταν από τους καλύτερους closer στην λίγκα , είχε τους περισσότερους πόντους στο 4ο δεκάλεπτο. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι βελτιωμένος φέτος.
Ο Λαρετζάκης είναι αργός σαν παίκτης και δεν έχει και τρίπλα....αυτά είναι σοβαρά μειονεκτήματα και δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ πολύ καλός παίκτης, απλά αν είναι σταθερός σε απόδοση μπορεί να έχει ένα σοβαρό ρόλο στην ομάδα. Πέρυσι έκανε σημαντικό step up που δεν του το είχα, άλλα στα Playoffs και στο f4 εξαφανίστηκε, 0 κυριολεκτικά.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 644

Παρ Ιούλ 21, 2023 1:13 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 1:06 pm
AO DAFNIS έγραψε:

Ο Λαρετζάκης είναι αργός σαν παίκτης και δεν έχει και τρίπλα....αυτά είναι σοβαρά μειονεκτήματα και δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ πολύ καλός παίκτης, απλά αν είναι σταθερός σε απόδοση μπορεί να έχει ένα σοβαρό ρόλο στην ομάδα. Πέρυσι έκανε σημαντικό step up που δεν του το είχα, άλλα στα Playoffs και στο f4 εξαφανίστηκε, 0 κυριολεκτικά.
Δεν περιμένει κανείς να μας κουβαλήσει ο Λάρε. Αν καταφέρει σταθερά 15 λεπτά να δίνει καλή άμυνα και πίεση στην μπάλα, σποτ σουτ και να βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας είναι σούπερ. Αρκεί να μην θολώνει όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι και παίρνει εξεζητημένες αποφάσεις. Stick to the basics

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 21, 2023 1:29 pm

karamelitsa έγραψε:
AlexD έγραψε:

Εχεις ένα δίκιο, άλλα δυστυχώς παίκτη σαν τον Βεζένκοφ δύσκολα θα ξαναβρούμε, τον Σλούκα άντε οκ μεγάλωσε κιόλας, τον ήθελα στην ομάδα άλλα δεν θα σκάω κιόλας που έφυγε.

Κάποια καλά ματς μπορεί να κάνει ο καθένας, ο Γκος που ανέφερες έκανε καλά playoffs και τίμιο F4, άλλα αν δεις στα τελικά με την Μπάρτσα στην Ισπανία ήταν σε άλλο γήπεδο, σερνόταν...κάτι τέτοια έκανε και σε εμάς παλιότερα, έκανε 1-2 καλά ματς και μετά εξαφανιζόταν και βρίζαμε. Αυτό περιμένω και φέτος από αυτόν, δεν είναι σταθερός στην απόδοσή του όπως είναι ο Βεζένκοφ που και ακόμα και σε κακή μέρα θα σου βάλει10+ πόντους και 6+ ριμπάουντ για πλάκα.

Δεν έχουμε τέτοιο παίκτη να τραβάει όλη την άμυνα πάνω του και να ξέρεις ότι θα σου δώσει σκορ και ριμπάουντ όπως και να έχει. Η ομάδα φέτος όπως είναι είναι φουλ του ρολίστα, σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε και άλλους πρωταγωνιστές, αυτό όμως είναι και καλό και κακό.
Εντάξει ναι Βεζενκοφ δεν έχεις και το μόνο πρόσωπο που θα το κάλυπτε αυτό σχετικά θα ήταν ο Μίροτιτς. Αλλά έχεις Μιλου/Σικμα που θα δώσουν κάποιο από το σκορ του και περισσότερα Ριμπάουντ (+δημιουργία για να καλύψεις Σλουκα), έχεις έναν έτοιμο Πίτερς να βάλει κάποιους από τους πόντους του και να ανοίγει χώρους όπως έκανε εκείνος και αν έρθει ένας σκόρερ στο 2 θα παίρνεις περισσότερο σκορ από τα γκαρντ γιατί αυτός θα αντικαταστήσει το σκορ του Σλούκα και θα έχεις και Γκος και μάλλον βελτιωμένο/πιο σταθερό Κανααν.

Αν υπάρχει και σταθερός Λαρεντζακης μιας και τον συζητάμε σήμερα, έχεις καλύψει αρκετά καλά το κενό των Σάσα/Σλούκα με Μιλου/Σικμα/Γκος και 2αρι.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιούλ 21, 2023 1:45 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 1:29 pm
karamelitsa έγραψε:

Εντάξει ναι Βεζενκοφ δεν έχεις και το μόνο πρόσωπο που θα το κάλυπτε αυτό σχετικά θα ήταν ο Μίροτιτς. Αλλά έχεις Μιλου/Σικμα που θα δώσουν κάποιο από το σκορ του και περισσότερα Ριμπάουντ (+δημιουργία για να καλύψεις Σλουκα), έχεις έναν έτοιμο Πίτερς να βάλει κάποιους από τους πόντους του και να ανοίγει χώρους όπως έκανε εκείνος και αν έρθει ένας σκόρερ στο 2 θα παίρνεις περισσότερο σκορ από τα γκαρντ γιατί αυτός θα αντικαταστήσει το σκορ του Σλούκα και θα έχεις και Γκος και μάλλον βελτιωμένο/πιο σταθερό Κανααν.

Αν υπάρχει και σταθερός Λαρεντζακης μιας και τον συζητάμε σήμερα, έχεις καλύψει αρκετά καλά το κενό των Σάσα/Σλούκα με Μιλου/Σικμα/Γκος και 2αρι.
Για μένα το κλειδί θα είναι αν έρθει ένας καλός σκόρερ στο 2. Από αυτή την κίνηση θα κριθούν πολλά. Οπως είμαστε τώρα οκ δεν έχουμε κακή ομάδα, άλλα δύσκολα βλέπω να πάμε πάνω από τους 8 της Ευρωλίγκα.

Για να το πω αλλιώς για να πάμε f4 του χρόνου και να το διεκδικήσουμε πρέπει να κάνουν σημαντικό step up ο Κάνναν και ο Πίτερς, ο Λαρετζάκης να αποκτήσει σταθερότητα, ο Γκος και ο Σικμα να ανταποκριθούν στις ανάγκες τις ομάδας και φυσικά να πάρουμε ένα καλό σκόρερ 2αρι. Τον Μιλουτινοφ δεν τον αναφέρω γιατί θεωρώ ότι 8+ πόντους και 5+ ριμπάνουντ θα έχει σε κάθε μάτς, ενώ θα κάνει και μπόλικλα double double μέσα στην χρονιά, είναι σταθερή αξία ο άνθρωπος και είναι ο μόνος από τους καινούριος που δεν το φοβάμαι.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 21, 2023 2:25 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 12:10 pm
Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 12:03 pm

Για τον ΠΑΠ δεν ξερω . Στον Σλουκα ειχαν προτεινει παραπανω απο οσα επαιρνε ηδη. Νομιζω 2,3 - 2,4.
Αυτό για τον Σλουκα από που το ξέρουμε; δεν το είχα ξανά ακούσει για αυτό ρωτάω. Είχα μείνει ότι του κάναμε μια πρώτη πρόταση με λιγότερα (1,5) και μετά έγινε η συνάντηση με τους Αφους 4 ωρες αλλά εκεί δεν βγήκε ποτέ πόσο που προτείναμε ή εγώ δεν το έχω δει.
Λοιπόν άκου πως έγινε ο διάλογος εκείνο το 4ωρο.....έγκυρη πηγή..... Insider...

Αφοί. Τι έγινε Κωστάκη, πώς ήτανε η Ιταλία;;;;;; μπροστά σου είναι το στυλό.... 1,5Μ για 3.....

Σλου. Τι λέτε ρε πρόεδροι...... Ο Ιτουδης μου δίνει 2 μιλιονια.... Αν τη ματσαρετε κάθομαι αν και με βαριά καρδιά..... Ούτε με ευρώ λιγότερο δε θέλω να βλέπω τον Μπαρτζώκα....

Αφοί. Τι λε ρε Κωστάκη;;;;; αύξηση όσο μεγάλωνε δε ζήταγε ούτε ο Σπανουλης....

Σλου. Εγώ είμαι καλύτερος απ το Σπανουλη......

Αφοι. Καλά Κωστάκη εμείς φεύγουμε τώρα..... Εσύ μεινε καμιά ωρίτσα μη γίνουμε ρεζίλι και στους "ερευνητές δημοσιογράφους"που περιμένουν κατω.... Σου βάζουμε στην tv nickelodeon, αν κάποια στιγμή ξεκουνισει ο εγκέφαλος σου ξαναμιλάμε, εδώ είμαστε...

Σλου. ..........

Τέτοιο ρεπορτάζ ούτε ο Καβαλιερατος....

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
assistant

nba

Παρ Ιούλ 21, 2023 2:31 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 12:49 pm
Για να δούμε που θα κυμανθεί φέτος ο Λαρεντζάκης! Είχε κάνει μεγάλο step up αλλά για καιρό είναι παίχτης champions league. Για να δούμε αν μπορεί να επανέλθει πάλι σε χρήσιμο ρολίστα!
Διαφωνώ, είναι μια χαρά ευρωλιγκατος παίχτης των 600--700k......χρησιμοτατος ρολιστας είναι των 10--15 λεπτων.... Τώρα αν επειδή κάνει και 5 σπέσιαλ παιχνίδια με 15--20 πόντους εμείς ζητάμε να σταθεροποιηθει εκεί δε φταίει αυτός, εμείς φταίμε....

2
2 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Ιούλ 21, 2023 2:35 pm

assistant77 έγραψε:
AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 12:10 pm

Αυτό για τον Σλουκα από που το ξέρουμε; δεν το είχα ξανά ακούσει για αυτό ρωτάω. Είχα μείνει ότι του κάναμε μια πρώτη πρόταση με λιγότερα (1,5) και μετά έγινε η συνάντηση με τους Αφους 4 ωρες αλλά εκεί δεν βγήκε ποτέ πόσο που προτείναμε ή εγώ δεν το έχω δει.

Αφοί. Τι έγινε Κωστάκη, πώς ήτανε η Ιταλία;;;;;; μπροστά σου είναι το στυλό.... 1,5Μ για 3.....

Σλου. Τι λέτε ρε πρόεδροι...... Ο Ιτουδης μου δίνει 2 μιλιονια.... Αν τη ματσαρετε κάθομαι αν και με βαριά καρδιά..... Ούτε με ευρώ λιγότερο δε θέλω να βλέπω τον Μπαρτζώκα....

Αφοι. Καλά Κωστάκη εμείς φεύγουμε τώρα..... Εσύ μεινε καμιά ωρίτσα μη γίνουμε ρεζίλι και στους "ερευνητές δημοσιογράφους"που περιμένουν κατω.... Σου βάζουμε στην tv nickelodeon, αν κάποια στιγμή ξεκουνισει ο εγκέφαλος σου ξαναμιλάμε, εδώ είμαστε...

Σλου. ..........

ολα καλα αλλα δεν παιζει να του εβαλαν nickelodeon και μονο για 1 ωρα.
5 ωρες ηταν μεσα. μαλλον τον Ιρλανδο του Σκορτσεζε ειδε στο Νετφλιξ.

0
assistant

nba

Παρ Ιούλ 21, 2023 2:40 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 2:35 pm
assistant77 έγραψε:

Σλου. ..........

ολα καλα αλλα δεν παιζει να του εβαλαν nickelodeon και μονο για 1 ωρα.
5 ωρες ηταν μεσα. μαλλον τον Ιρλανδο του Σκορτσεζε ειδε στο Νετφλιξ.
Είχε backtoback τις αγαπημένες του σειρές και κόλλησε παραπάνω....

0
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Παρ Ιούλ 21, 2023 2:50 pm

Πάντως θα τολμήσω να πω ότι ακόμη και να έμεναν στην ομάδα και ο Βεζένκοφ και ο Σλούκας, ο Μπαρτζώκας θα αποφάσιζε να κάνει ούτως η άλλως τομές στο παιχνίδι της ομάδας. Γιατί; Διότι η άμυνα του Ιτούδη κλόνισε αρκετά μπορώ να πω την αυτοπεποίθηση μας. Εκείνες οι βοήθειες στα pop-out του Βεζενκοφ και οι αλλαγές στα πικ του Σλούκα με ξύλο μας έφεραν στα όρια μας. Μην ξεχνάμε φυσικά ότι η σειρά ενδεχομένως να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα αν δεν έμπαινε το σουτ του Σλούκα στην Πόλη. Η Φενέρ μπορεί να αποκλείστηκε, ωστόσο ο Ιτούδης έδειξε τον δρόμο για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί τελωσπάντων η μπασκετική μηχανή του Ολυμπιακού. Φυσικά και ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ μάτωσαν στην σειρά αυτή.

Επίσης κανείς δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί πως ακόμη και αν έμεναν οι δύο, αν θα έκαναν χρονιά ανάλογη των προσδοκιών όλων μας. Η διοργάνωση φέτος θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Τρομακτικά γοητευτική μπορώ να πω, με τα ρόστερ που σχηματίζονται. Με αυτά τα δεδομένα, επαναλαμβάνω πως είτε έτσι είτε αλλιώς, θα βλέπαμε (και θα δούμε) άλλα πράγματα φέτος.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Ιούλ 21, 2023 3:17 pm

Maurice_Evans έγραψε:

Επίσης κανείς δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί πως ακόμη και αν έμεναν οι δύο, αν θα έκαναν χρονιά ανάλογη των προσδοκιών όλων μας.
Αν έμενε Βεζε-Σλουκας με τις προσθήκες Μιλου-Γκος και ένα αθλητικό 4-5αρι ή σκέτο 5αρι, μέχρι και ο Ζέλικο θα στο είχε εγγυηθεί.

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Παρ Ιούλ 21, 2023 3:40 pm

papp7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 3:17 pm
Maurice_Evans έγραψε:

Επίσης κανείς δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί πως ακόμη και αν έμεναν οι δύο, αν θα έκαναν χρονιά ανάλογη των προσδοκιών όλων μας.
Αν έμενε Βεζε-Σλουκας με τις προσθήκες Μιλου-Γκος και ένα αθλητικό 4-5αρι ή σκέτο 5αρι, μέχρι και ο Ζέλικο θα στο είχε εγγυηθεί.
Ναι οκ, στην θεωρία τουλάχιστον θα ήταν υψηλότατου επιπέδου το ρόστερ, ωστόσο και πάλι αφ'ενός δεν έχεις συμβόλαιο με τα φ4 ή τους τίτλους, αφετέρου οι ομάδες όλες εξελίσσονται. Δεν υπάρχει δηλαδή ομάδα που να πηγαίνει κάθε χρονιά φ4 (εκτός αν είσαι Τσσκα ξερωγω με 40 εκατομμύρια μπατζετ που δεν είμαστε) και να παίρνει σερί τους τίτλους. Εμείς το 12/13 και η Εφές σαφώς είμασταν εξαιρέσεις, αλλά σε μια διοργάνωση λιγότερο ανταγωνιστική. Θέλω να καταλήξω στο ότι ακόμη και αν δεν είχαμε τις απώλειες, ίσως ο Μπαρτζώκας να όφειλε να "απογαλακτιστεί" (ας το πούμε έτσι) από το παιχνίδι του Βεζένκοφ. Να βάλει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι. Ε τώρα απλά θα το κάνει θέλοντας και μη. Δεν ξέρω, ίσως να χρυσώνω και το χάπι μέσα μου και να παρηγορούμαι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη, πως του λείπουν κομμάτια τα οποία ο κόουτς ξέρει, και το ότι δεν υπάρχουν ακόμη μας κάνουν το ρόστερ να φαντάζει μη ανταγωνιστικό για το υψηλότατο επίπεδο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 21, 2023 3:47 pm

αν εμεναν σλουκας βεζε μαζι με γκος μιλου 200% ειχαμε παει τελικο.. Τωρα να κερδιζαμε και την ρεαλ με εξτρα τον καμπατσο μεσα δεν ξερω,θα επρεπε να κανουν στεπ απ οι ηγετες μας. Εντωμεταξυ φετος η ρεαλ αν εχει πανω απο 3 αποδοση για κατακτηση εγω θα παω να τα καρφωσω,μου φαινεται θα το παρει πιο χαλαρα απο ποτε.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”