2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
γιατι δεν ειναι ελληνας ειναι μαυροβουνιοςshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:01 pmαν ο μιρο δεν πηγε παρτιζαν για να μην διχασει κοσμο η γιατι δεχτηκε απειλες και τετοια πως θα ερθει στον παο?Η μηπως τα δικα μας αουγκανα δεν θα τον απειλησουν τωρα ειδικα που ειδαν οτι πιανει? Αυτος στους τελικους θα σηκωθει να φυγει και να εχει ερθει![]()
Η λογικη λεει οτι θα παει καμια μιλανο.
τι να διχασει εδω δηλαδη ηταν απο μικρος παο η οσφπ για να του την λενε
δεν ειχε ποτε σχεση με την ελλαδα
1
1

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ναι, είναι λίγο ντίβα ο τύπος.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 2:57 pmΔεν ειναι θεμα αξιας και ικανοτητων,απλα δεν μπορω αυτο το γαιτανακι,που εχει αλλαξει 10 ομαδες στις οποιες ηταν ετοιμος να υπογραψει βαση ρεπορταζ.xomitsious έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 2:55 pm
Διαφωνώ. ΔΠΓ χωσου για Μιροτιτς και άσε τον άλλον τον παιχταρα στη Μπολόνια να τους τα φάει.
Εμείς θα φάμε φασολάκια.
Εγώ πάντως αν ήμουν ο ΔΠΓ θα έπαιζα τα ρέστα μου στο Μιροτιτς.
Μετά ούτε Ντόρσεϊ έχεις ανάγκη. Τον αφήνεις κι αυτόν και το Σενγκελια και γλυτώνεις τα εξωπραγματικά μπάι άουτ που ζητάνε οι ομάδες τους.
Με ότι ψιλό περισσεύει φέρνεις κι ένα σέντερ και ας είναι και χειρότερο του Κ.Αντετ
0
- shaq7
- Reactions: 5641
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω νομιζω εννοει δεν θελει να μπει σε πολεμο ομαδων ..ειναι και χριστιανοταλιμπαν αυτος.. δεν ξερω ετσι οπως τα εγραψε παντως φαινεται οτι θα παει καπου ηρεμα.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:04 pmγιατι δεν ειναι ελληνας ειναι μαυροβουνιοςshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:01 pmαν ο μιρο δεν πηγε παρτιζαν για να μην διχασει κοσμο η γιατι δεχτηκε απειλες και τετοια πως θα ερθει στον παο?Η μηπως τα δικα μας αουγκανα δεν θα τον απειλησουν τωρα ειδικα που ειδαν οτι πιανει? Αυτος στους τελικους θα σηκωθει να φυγει και να εχει ερθει![]()
Η λογικη λεει οτι θα παει καμια μιλανο.
τι να διχασει εδω δηλαδη ηταν απο μικρος παο η οσφπ για να του την λενε
δεν ειχε ποτε σχεση με την ελλαδα
1
1

1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
κάποιος πάντως έγραψε πρόσφατα (νομίζω ο Βετάκης) ότι ο Μίροτιτς δε μπορεί να υπογράψει πουθενά αν δεν ολοκληρωθεί η ιστορία με τη Μπαρτσελόνα (δικαστήριο κτλ) και επειδή ο ίδιος έχει και την τάση να συμφωνεί προφορικά με πολλές ομάδες το πιθανότερο είναι ότι θα τραβήξει κι άλλο το πράγμα, μη περιμένετε ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο.
- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ακριβως δηλαδη τι χειροτερο να ζησει απο το ρεαλ μπαρτσαpisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:14 pmΠαντως και οταν επεστρεψε ευρωπη μπαρτσα πηγε.Στη ρεαλ ανδρωθηκε.Αλλα δε νομιζω να εγινε και κατι.Δε τον λενε και φιγκο αλλωστε.....![]()
0
- shaq7
- Reactions: 5641
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εχετε δει ποτε στο ιδιο δωματιο μιροτιτς και μανθο φουστανο? αχ ολυμπιακε μοναδικη μου αγαπη ,ποτε θα παμε μια βολτα με την πορσε παρτιζαν ειναι ο τυπος..austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:15 pmκάποιος πάντως έγραψε πρόσφατα (νομίζω ο Βετάκης) ότι ο Μίροτιτς δε μπορεί να υπογράψει πουθενά αν δεν ολοκληρωθεί η ιστορία με τη Μπαρτσελόνα (δικαστήριο κτλ) και επειδή ο ίδιος έχει και την τάση να συμφωνεί προφορικά με πολλές ομάδες το πιθανότερο είναι ότι θα τραβήξει κι άλλο το πράγμα, μη περιμένετε ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο.
Παντως πριν πει οτι θα παει παρτιζαν ειχε απορριψει προταση 4εκ λενε του παο επειδη δεν ερχεται ελλαδα..τωρα τι μπορει να αλλαξε? Αν και δεν βγαζεις ακρη με τον τυπο..
0