Το ειπα απο την αποψη οτι δεν ενδιαφερθηκε κανεις ακομα και εκει..δεν ειδα καμια τοξικοτητα ακομα και στο πολιτισμενο συνολικα ισπανικο μπασκετ.Το ποδοσφαιρο ειναι αλλο πραγμα ακομα και στην ισπανια γι αυτο και ανεφερα τον φιγκο οποιος ηταν σα θεος στους καταλανουν στα 90ς.Κατι που δεν ηταν ο μιρο στη ρεαλ μεχρι τα 23.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:15 pmακριβως δηλαδη τι χειροτερο να ζησει απο το ρεαλ μπαρτσαpisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:14 pmΠαντως και οταν επεστρεψε ευρωπη μπαρτσα πηγε.Στη ρεαλ ανδρωθηκε.Αλλα δε νομιζω να εγινε και κατι.Δε τον λενε και φιγκο αλλωστε.....![]()
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:22 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 399
- Προειδοποιήσεις:
2
Ε είμαστε λίγο πιο ούγκανοι εδώ, όσο πατάει η γάτατουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:15 pmακριβως δηλαδη τι χειροτερο να ζησει απο το ρεαλ μπαρτσαpisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:14 pmΠαντως και οταν επεστρεψε ευρωπη μπαρτσα πηγε.Στη ρεαλ ανδρωθηκε.Αλλα δε νομιζω να εγινε και κατι.Δε τον λενε και φιγκο αλλωστε.....![]()
0
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Με βάση τον έγκυρο Ιωάννου ούτε ένα στο δισεκατομμύριοDEJAN21 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:16 pmΌσο δεν υπογράφει κάπου ο Μιροτιτς και ο Σενγκελια δεν αποδεσμεύεται από την Μπολόνια υπάρχουν πιθανότητες να έρθει ο Μιροτιτς στον Παναθηναϊκό. Αυτά τα δεν έρχομαι Ελλάδα κλπ τα ακούω βερεσέ.και ο Σλούκας δεν υπήρχε πιθανότητα να έρθει στο Παναθηναϊκό και μια χαρά ήρθε.
Ο mirotic θα ντυθεί στα πράσινα, εκτός αν θεωρήσει πως η Ελλάδα είναι επικίνδυνη για την οικογένεια του και επιλέξει κάτι πιο ήρεμο και τουριστικό τύπου Μονακό
0
-
- Reactions: 471
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ιστορία με την Μπαρτσελόνα έχει δρόμο.austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:15 pmκάποιος πάντως έγραψε πρόσφατα (νομίζω ο Βετάκης) ότι ο Μίροτιτς δε μπορεί να υπογράψει πουθενά αν δεν ολοκληρωθεί η ιστορία με τη Μπαρτσελόνα (δικαστήριο κτλ) και επειδή ο ίδιος έχει και την τάση να συμφωνεί προφορικά με πολλές ομάδες το πιθανότερο είναι ότι θα τραβήξει κι άλλο το πράγμα, μη περιμένετε ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο.
Θα εκδικαστεί εντός μηνός από την ημερομηνία που ο παίκτης θα προσβάλλει την μονομερή πράξη της ομαδας. Νομίζω πως ο παίκτης έχει προθεσμία 20 ημερών για να καταθέσει την προσφυγή του. Άρα μιλάμε συνολικά για 1,5 μήνα. Εάν ίσχυε ότι πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει δικαστικά και μετά να υπογράψει, τότε ούτε ο ίδιος θα έλεγε δημόσια πως θα συνεχίσει άλλου στην Ευρώπη εκτός Σερβιας. Αντίθετα, δεν θα έλεγε το παραμικρό.
Άρα μια χαρά θα προχωρήσει η μεταγραφή του, αφού η Μπαρτσελόνα τον έχει ήδη αποδεσμεύσει.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2731
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα τελείωσε νομίζω η φάση με τη Μπαρτσελονα. Πάνε δικαστήριο.austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:15 pmκάποιος πάντως έγραψε πρόσφατα (νομίζω ο Βετάκης) ότι ο Μίροτιτς δε μπορεί να υπογράψει πουθενά αν δεν ολοκληρωθεί η ιστορία με τη Μπαρτσελόνα (δικαστήριο κτλ) και επειδή ο ίδιος έχει και την τάση να συμφωνεί προφορικά με πολλές ομάδες το πιθανότερο είναι ότι θα τραβήξει κι άλλο το πράγμα, μη περιμένετε ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο.
Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι ότι λέει ο Μιρο «δέχτηκα απειλές και προσβολές και δεν θέλω να διχάζω κλπ κλπ» και μετα «ούτε μισή απειλή απο τον ερυθρό Αστέρα»; Δηλαδή εννοεί τον επίσημο οργανισμό; Ότι δηλαδή δεν του έστειλε χριστοπαναγιες σε letterhead ο Ivanovic; Ποιος τον απειλούσε αν όχι οι οπαδοί του Ερυθρού;
Ας πάει Αρμανι να ξεμπερδεύουμε. Κούρασε. Εμένα προσωπικά, σαν άνθρωπο που τώρα πίνω τον καφέ μου και διαβάζω ον-λάιν πρωτοσέλιδα, δεν έχω δει γυμναστήριο ούτε απ’εξω τόσα χρόνια και δουλεύω 9-5, δεν μπορώ, με αγχώνει το δραμα που ζει αυτός ο πολυεκατομμυριούχος επαγγελματίας αθλητής

2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οι οπαδοι τον εβριζαν στα σοσιαλ οταν πηγε στην μπαρτσα και εδω το ιδιο θα κανουν σιγα το πραγμαpisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:21 pmΤο ειπα απο την αποψη οτι δεν ενδιαφερθηκε κανεις ακομα και εκει..δεν ειδα καμια τοξικοτητα ακομα και στο πολιτισμενο συνολικα ισπανικο μπασκετ.Το ποδοσφαιρο ειναι αλλο πραγμα ακομα και στην ισπανια γι αυτο και ανεφερα τον φιγκο οποιος ηταν σα θεος στους καταλανουν στα 90ς.Κατι που δεν ηταν ο μιρο στη ρεαλ μεχρι τα 23.
δηλαδη τι φοβαται μην αναψουν καπνογονα στο γηπεδο
αν την εχει δει ζαμπουνης ας εμενε στην αμερικη στην ευρωπη τον πληρωνουν και για τετοια σκηνικα
στην ιταλια δεν θα τον βριζουν σιγα το πραγμα
0
-
- Reactions: 89
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως δεν λέω ότι ο Παναθηναϊκός είναι το Φαβορί αλλά ότι έχει πιθανότητες. Ωστόσο ότι δεν έρχεται Ελλάδα λόγω τοξικότητας των ομάδων μου φαίνεται κουραφέξαλα.Soupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:22 pmΜε βάση τον έγκυρο Ιωάννου ούτε ένα στο δισεκατομμύριοDEJAN21 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:16 pmΌσο δεν υπογράφει κάπου ο Μιροτιτς και ο Σενγκελια δεν αποδεσμεύεται από την Μπολόνια υπάρχουν πιθανότητες να έρθει ο Μιροτιτς στον Παναθηναϊκό. Αυτά τα δεν έρχομαι Ελλάδα κλπ τα ακούω βερεσέ.και ο Σλούκας δεν υπήρχε πιθανότητα να έρθει στο Παναθηναϊκό και μια χαρά ήρθε..
Ο mirotic θα ντυθεί στα πράσινα, εκτός αν θεωρήσει πως η Ελλάδα είναι επικίνδυνη για την οικογένεια του και επιλέξει κάτι πιο ήρεμο και τουριστικό τύπου Μονακό
0
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
δε ξέρω, πραγματικά.nikkal έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:23 pmΗ ιστορία με την Μπαρτσελόνα έχει δρόμο.austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:15 pmκάποιος πάντως έγραψε πρόσφατα (νομίζω ο Βετάκης) ότι ο Μίροτιτς δε μπορεί να υπογράψει πουθενά αν δεν ολοκληρωθεί η ιστορία με τη Μπαρτσελόνα (δικαστήριο κτλ) και επειδή ο ίδιος έχει και την τάση να συμφωνεί προφορικά με πολλές ομάδες το πιθανότερο είναι ότι θα τραβήξει κι άλλο το πράγμα, μη περιμένετε ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο.
Θα εκδικαστεί εντός μηνός από την ημερομηνία που ο παίκτης θα προσβάλλει την μονομερή πράξη της ομαδας. Νομίζω πως ο παίκτης έχει προθεσμία 20 ημερών για να καταθέσει την προσφυγή του. Άρα μιλάμε συνολικά για 1,5 μήνα. Εάν ίσχυε ότι πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει δικαστικά και μετά να υπογράψει, τότε ούτε ο ίδιος θα έλεγε δημόσια πως θα συνεχίσει άλλου στην Ευρώπη εκτός Σερβιας. Αντίθετα, δεν θα έλεγε το παραμικρό.
Άρα μια χαρά θα προχωρήσει η μεταγραφή του, αφού η Μπαρτσελόνα τον έχει ήδη αποδεσμεύσει.
και σίγουρα δεν είμαι δικηγόρος αλλά υποθέτω ότι έχει και κάποια σημασία ο λόγος που θα πάει στο δικαστήριο, τον οποίο δε γνωρίζω. εννοώ θα πάει για το ύψος της αποζημίωσης ή για να υποστηρίξει ότι είναι άκυρη η μονομερής λήξη της σύμβασης; λογικά το πρώτο ισχύει αλλά αν πάει για το δεύτερο πώς θα μπορέσει να υπογράψει αλλού;
-
- Reactions: 17
- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 947
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ελα ντε, απορώ γιατί δεν ακούγεται.Esteban_bachoso έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:29 pmΗ Εφές είναι άδεια από PF και έχει εξοικονομήσει λεφτά από τον Μισιτς,λέτε? Επίσης μια έκπληξη θα ήταν να τον έφερνε ο Λάσο στο Μόναχο που οικονομικά μπορούν να κάνουν την υπέρβαση..
0
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Flexo_ την Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιώργο ρώτα τον Κετσετσογλου αν ξέρει τίποταGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:31 pmπροσωπικη μου γνωμη ειναι οτι καταντησε καπως αηδια το θεμα "που θα παει ο Μιροτιτς". Τέτοιο σήριαλ ούτε με τον θρύλο Ντραζεν Πέτροβιτς το 1993 πριν πεθανει

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum