Και αμέσως μετά είπε αυτό..: Ανέφερα και μέσα στην ομιλία μου ότι μέχρι τις εκλογές του Ερασιτέχνη θα περιμένω να δω να παρουσιάζεται η αρχική συμφωνία. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία δεν θα βρει εμένα πρόεδρο. Δεν θα επιτρέψω να γίνει εγώ. Αν υπάρχει η διάθεση από την Πολιτεία και τον Δήμο δεν θα μείνω ασυγκίνητος. Είμαι Παναθηναϊκός στρατιώτης και θα είμαι ο πρώτος στο τραπέζι».Stavros83 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 4:29 pmΗ απάντηση του στην τελευταία ερώτηση του Σαπουντζάκη από SDNA δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας:Δημήτρης Γιαννακόπουλος: ''Θα το ξαναπώ για 4η φορά: Κανένα προγραμματισμό δεν έχω για το μέλλον. Δεν θα είμαι μέλος του προγραμματισμού. Από σήμερα ο Παναθηναικός είναι προς πώληση. Το κεφάλαιο ''Παναθηναικός'' για μένα έχει κλείσει. Ο Παναθηναικός από σήμερα και μέχρι να βρεθεί αγοραστής θα είναι προς πώληση. Είτε θα είναι το 2021, είτε το 2022, είτε το 1542''.
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- Nemesakos
- Reactions: 39
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Nemesakos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από μια συνέντευξη θες να κρατήσεις μόνο αυτο? Κράτα μόνο αυτό. Εγώ θα κρατήσω αυτό που είπε παραπάνω. Που είναι όλο το ζουμί της συνέντευξης... ;)Stavros83 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 4:36 pmΜoderator λάθος κάνεις. Αυτό που ανέφερα εγώ ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του τοποθέτηση πριν κλείσει η συνέντευξη. Τα τελευταία του λόγια δηλαδή.
Μετά έφυγε. Τα τελευταία λόγια είναι που μετρούν. Χαιρέτηση οριστικά ο DPG. Το έβλεπες άλλωστε στο βλέμμα του. Πρώτη φορά ένιωσα πως ότι έλεγε το εννοούσε.
0
- Jimmer
- Reactions: 27
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Τόση ανάλυση δεν έχει γίνει ούτε στην Ιλιάδα παιδιά.Μην ψάχνετε να βρείτε κρυφά νοήματα.Ο ΔΓ πήδηξε απ'το καράβι.Αφού πρώτα βέβαια έκανε τις επικοινωνιακές πατάτες του αιώνα ,΄λέγοντας ότι οι αφοι θέλουν να φύγουν ,έλεγε για λευκές πετσέτες ,έβαζε "βαρέσαμε διάλυση κλπ κλπ" στο ινσταγκραμ.Τελικά αυτός ήταν που έριξε λευκή πετσέτα..
0
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τα περί Βοτανικού ας με διορθώσει κάποιος αν έχω καταλάβει κάτι λάθος : η Διπλή Ανάπλαση που έχει περάσει και από ΣΤΕ προβλέπει μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιαννακόπουλος θέλει μικρότερο γήπεδο ποδοσφαίρου ώστε να γίνει και γήπεδο μπάσκετ και πισίνα και γραφεία κτλ. Επίσης θέλει να εκμεταλλεύεται ο Ερασιτέχνης τους εμπορικούς χώρους. Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται να γίνουν τα πάντα από την αρχή, οπότε ουσιαστικά ζητάει να ακυρωθεί η Διπλή Ανάπλαση;
- kojito
- Reactions: 2551
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα περίμενα (ή έστω πίστευα) ότι σε κάποιο σημείο θα έκανε και την αυτοκριτική του. Οκ, δεκτό ότι η οικογένεια του έχει βάλει αρκετά εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια και έχει ασχοληθεί πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλους περαστικούς ή καιροσκόπους, αλλά το ζουμί της συνέντευξης είναι ότι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι ο Μπερτομέου, ο Αλαφούζος, η πολιτεία, οι οργανωμένοι και ο Ολυμπιακός. Ακόμα και για τις κατά καιρούς λάθος επιλογές ή διαχείριση παικτών και προπονητών, είτε απέφυγε να μιλήσει είτε εμμέσως πλην σαφώς αποποιήθηκε των ευθυνών του (π.χ. περίπτωση Πεδουλάκη που ουσιαστικά είπε ότι ήταν ικανοποιημένος από εκείνον, αλλά τον "έφαγε" ο κόσμος).
1
1

- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Τροποποίηση του π/δ διατάγματος ζητά. Υποτιθεται παντως οτι ειχαν συσταθει ομαδες εργασιας οι οποιες κατεληξαν οτι μπορει να υλοποιηθει το προτζεκτ με τις προτεινομενες αλλαγες. Εαν δεν παραχωρησει ο ερασιτεχνης τη λεωφορο δεν υπαρχει προτζεκτ.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 4:59 pmΕπειδή δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τα περί Βοτανικού ας με διορθώσει κάποιος αν έχω καταλάβει κάτι λάθος : η Διπλή Ανάπλαση που έχει περάσει και από ΣΤΕ προβλέπει μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιαννακόπουλος θέλει μικρότερο γήπεδο ποδοσφαίρου ώστε να γίνει και γήπεδο μπάσκετ και πισίνα και γραφεία κτλ. Επίσης θέλει να εκμεταλλεύεται ο Ερασιτέχνης τους εμπορικούς χώρους. Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται να γίνουν τα πάντα από την αρχή, οπότε ουσιαστικά ζητάει να ακυρωθεί η Διπλή Ανάπλαση;
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SARAS1989 την Τρί Ιουν 09, 2020 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nemesakos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο ΔΠΓ υποστηρίζει ότι είχε την δέσμευση ότι ο Βοτανικός θα έχει γήπεδο ποδοσφαίρου 28.000 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ 12.500 θέσεων. γήπεδο για τον ερασιτέχνη 3000 θέσεων, μουσείο του Παναθηναϊκού και 17.000 στρέμματα για εμπορική εκμετάλλευση από τον σύλλογο. Τώρα εννόοησε ότι η δέσμευση αυτή δεν υφίσταται και για αυτό γίνεται ότι γίνεται. Γενικά το τι έχει υπογραφεί με τον Βοτανικό είναι ένα τεράστιο μπάχαλο. Αν δεν κάνω λάθος η αρχική υπογραφή έλεγε για γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο Δήμος και η Πολιτεία επέλεξαν να βάλουν στο παιχνίδι τον DPG με την υπόσχεση γηπέδου μπάσκετ. Ωστόσο αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από αυτό που έχουν υπογράψει για τον Βοτανικό πριν κάμποσα χρόνια οπότε θέλει αλλαγή προεδρικού διατάγματος...austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 4:59 pmΕπειδή δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τα περί Βοτανικού ας με διορθώσει κάποιος αν έχω καταλάβει κάτι λάθος : η Διπλή Ανάπλαση που έχει περάσει και από ΣΤΕ προβλέπει μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιαννακόπουλος θέλει μικρότερο γήπεδο ποδοσφαίρου ώστε να γίνει και γήπεδο μπάσκετ και πισίνα και γραφεία κτλ. Επίσης θέλει να εκμεταλλεύεται ο Ερασιτέχνης τους εμπορικούς χώρους. Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται να γίνουν τα πάντα από την αρχή, οπότε ουσιαστικά ζητάει να ακυρωθεί η Διπλή Ανάπλαση;
0
- SARAS1989
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
το προτζεκτ προεβλεπε και τη κατασκευη ενος τεραστιου mall. Η εταιρεια του βωβου πηρε τεραστια δανεια απο τις τραπεζες για την κατασκευη του με αποτελεσμα να χρεοκοπήσει αργοτερα λογω του παγωματος αυτουNemesakos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 5:05 pmΟ ΔΠΓ υποστηρίζει ότι είχε την δέσμευση ότι ο Βοτανικός θα έχει γήπεδο ποδοσφαίρου 28.000 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ 12.500 θέσεων. γήπεδο για τον ερασιτέχνη 3000 θέσεων, μουσείο του Παναθηναϊκού και 17.000 στρέμματα για εμπορική εκμετάλλευση από τον σύλλογο. Τώρα εννόοησε ότι η δέσμευση αυτή δεν υφίσταται και για αυτό γίνεται ότι γίνεται. Γενικά το τι έχει υπογραφεί με τον Βοτανικό είναι ένα τεράστιο μπάχαλο. Αν δεν κάνω λάθος η αρχική υπογραφή έλεγε για γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο Δήμος και η Πολιτεία επέλεξαν να βάλουν στο παιχνίδι τον DPG με την υπόσχεση γηπέδου μπάσκετ. Ωστόσο αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από αυτό που έχουν υπογράψει για τον Βοτανικό πριν κάμποσα χρόνια.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 4:59 pmΕπειδή δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τα περί Βοτανικού ας με διορθώσει κάποιος αν έχω καταλάβει κάτι λάθος : η Διπλή Ανάπλαση που έχει περάσει και από ΣΤΕ προβλέπει μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιαννακόπουλος θέλει μικρότερο γήπεδο ποδοσφαίρου ώστε να γίνει και γήπεδο μπάσκετ και πισίνα και γραφεία κτλ. Επίσης θέλει να εκμεταλλεύεται ο Ερασιτέχνης τους εμπορικούς χώρους. Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται να γίνουν τα πάντα από την αρχή, οπότε ουσιαστικά ζητάει να ακυρωθεί η Διπλή Ανάπλαση;
0
- pan24
- Reactions: 2430
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, όλα τα άλλα ήταν μόνο στα λόγια υποσχέσεις.Nemesakos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 5:05 pmΟ ΔΠΓ υποστηρίζει ότι είχε την δέσμευση ότι ο Βοτανικός θα έχει γήπεδο ποδοσφαίρου 28.000 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ 12.500 θέσεων. γήπεδο για τον ερασιτέχνη 3000 θέσεων, μουσείο του Παναθηναϊκού και 17.000 στρέμματα για εμπορική εκμετάλλευση από τον σύλλογο. Τώρα εννόοησε ότι η δέσμευση αυτή δεν υφίσταται και για αυτό γίνεται ότι γίνεται. Γενικά το τι έχει υπογραφεί με τον Βοτανικό είναι ένα τεράστιο μπάχαλο. Αν δεν κάνω λάθος η αρχική υπογραφή έλεγε για γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο Δήμος και η Πολιτεία επέλεξαν να βάλουν στο παιχνίδι τον DPG με την υπόσχεση γηπέδου μπάσκετ. Ωστόσο αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από αυτό που έχουν υπογράψει για τον Βοτανικό πριν κάμποσα χρόνια οπότε θέλει αλλαγή προεδρικού διατάγματος...austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 4:59 pmΕπειδή δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τα περί Βοτανικού ας με διορθώσει κάποιος αν έχω καταλάβει κάτι λάθος : η Διπλή Ανάπλαση που έχει περάσει και από ΣΤΕ προβλέπει μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιαννακόπουλος θέλει μικρότερο γήπεδο ποδοσφαίρου ώστε να γίνει και γήπεδο μπάσκετ και πισίνα και γραφεία κτλ. Επίσης θέλει να εκμεταλλεύεται ο Ερασιτέχνης τους εμπορικούς χώρους. Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται να γίνουν τα πάντα από την αρχή, οπότε ουσιαστικά ζητάει να ακυρωθεί η Διπλή Ανάπλαση;
Το μόνο που υπάρχει έτοιμο και μπορεί να ξεκινήσει κ αύριο να χτίζεται είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου και το εμπορικό
Αυτό έριξε έξω τον Βωβό γιατί χρεοκόπησε με την καθυστέρηση λόγω ΣΤΕ αλλά πλέον έχει καθαρίσει αυτό.
Οι τράπεζες στις οποίες πλέον ανήκει το εμπορικό θέλουν να προχωρήσει το γήπεδο γιατί για να βγει η άδεια λειτουργίας του μισοχτισμένου εμπορικού πρέπει να βγει η άδεια λειτουργίας του γηπέδου που με τη σειρά της για να βγει πρέπει να ολοκληρωθεί η κατεδάφιση της λεωφόρου.
Οποιαδήποτε αλλαγή του προεδρικού διατάγματος θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες προσφυγές που θα επιφέρουν επιπλέον καθυστερήσεις, πιθανώς κι αλλαγές.
Οπότε δεν είναι τόσο απλό, δεν είναι ότι η κυβέρνηση αποφασίζει να το αλλάξει κι αν έχεις λεφτά ξεκινάς να χτίζεις από την επόμενη που θα γίνει η τροποποίηση
0
και η τροποποίηση του Π/Δ (αν υφίσταται κάτι τέτοιο που δε το γνωρίζω) δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν πάλι όλα από την αρχή; νέες μελέτες, νέες άδειες, νέο ΣΤΕ κτλ; δε νομίζω ότι μπορείς απλά να κάνεις τροποποίηση του Π/Δ και να χτίζεις κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχει προβλεφθεί/υπογραφεί.SARAS1989 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 5:05 pmΤροποποίηση του π/δ διατάγματος ζητά. Υποτιθεται παντως οτι ειχαν συσταθει ομαδες εργασιας οι οποιες κατεληξαν οτι μπορει να υλοποιηθει το προτζεκτ με τις προτεινομενες αλλαγες. Εαν δεν παραχωρησει ο ερασιτεχνης τη λεωφορο δεν υπαρχει προτζεκτ.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 4:59 pmΕπειδή δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τα περί Βοτανικού ας με διορθώσει κάποιος αν έχω καταλάβει κάτι λάθος : η Διπλή Ανάπλαση που έχει περάσει και από ΣΤΕ προβλέπει μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιαννακόπουλος θέλει μικρότερο γήπεδο ποδοσφαίρου ώστε να γίνει και γήπεδο μπάσκετ και πισίνα και γραφεία κτλ. Επίσης θέλει να εκμεταλλεύεται ο Ερασιτέχνης τους εμπορικούς χώρους. Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται να γίνουν τα πάντα από την αρχή, οπότε ουσιαστικά ζητάει να ακυρωθεί η Διπλή Ανάπλαση;
προσπαθώ να καταλάβω το μέγεθος των αλλαγών και το βαθμό δυσκολίας των όσων ζητά ο ΔΓ. αν είναι απλά θέμα πολιτικής βούλησης ή αν απαιτούνται κοσμογονικές αλλαγές. που υποψιάζομαι το δεύτερο, χωρίς όμως να έχω ιδέα στην πραγματικότητα εξ ου και η απορία μου.
- SARAS1989
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Εξαρταται απο το συντελεστη δομησης. Το θεμα ειναι οτι μπορει να ανοιξει νεος κυκλος προσφυγων με τη τροποποιηση του π/δausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 5:17 pmκαι η τροποποίηση του Π/Δ (αν υφίσταται κάτι τέτοιο που δε το γνωρίζω) δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν πάλι όλα από την αρχή; νέες μελέτες, νέες άδειες, νέο ΣΤΕ κτλ; δε νομίζω ότι μπορείς απλά να κάνεις τροποποίηση του Π/Δ και να χτίζεις κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχει προβλεφθεί/υπογραφεί.SARAS1989 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 5:05 pmΤροποποίηση του π/δ διατάγματος ζητά. Υποτιθεται παντως οτι ειχαν συσταθει ομαδες εργασιας οι οποιες κατεληξαν οτι μπορει να υλοποιηθει το προτζεκτ με τις προτεινομενες αλλαγες. Εαν δεν παραχωρησει ο ερασιτεχνης τη λεωφορο δεν υπαρχει προτζεκτ.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 4:59 pmΕπειδή δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τα περί Βοτανικού ας με διορθώσει κάποιος αν έχω καταλάβει κάτι λάθος : η Διπλή Ανάπλαση που έχει περάσει και από ΣΤΕ προβλέπει μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιαννακόπουλος θέλει μικρότερο γήπεδο ποδοσφαίρου ώστε να γίνει και γήπεδο μπάσκετ και πισίνα και γραφεία κτλ. Επίσης θέλει να εκμεταλλεύεται ο Ερασιτέχνης τους εμπορικούς χώρους. Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται να γίνουν τα πάντα από την αρχή, οπότε ουσιαστικά ζητάει να ακυρωθεί η Διπλή Ανάπλαση;
προσπαθώ να καταλάβω το μέγεθος των αλλαγών και το βαθμό δυσκολίας των όσων ζητά ο ΔΓ. αν είναι απλά θέμα πολιτικής βούλησης ή αν απαιτούνται κοσμογονικές αλλαγές. που υποψιάζομαι το δεύτερο, χωρίς όμως να έχω ιδέα στην πραγματικότητα εξ ου και η απορία μου.
0
- SARAS1989
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Η συμφωνια που προτεινει ο δγ ειναι ξεκαθαρα ετεροβαρης για το δημοσιο. Το να αναλαβει ολο το κοστος το κρατος και να παραλαβει ετοιμες εγκαταστασεις και να μην πληρωνει και ενοικιο και να του δωσει και 40εκ ρευστο απλα δε μπορει να γινει δεκτο. Επισης η λεωφόρος θα γινει μητροπολιτικο παρκο κατι που θα επιβαρυνει εκ νεου το δημο δεν ειναι οτι θα το πουλησει για να βγει το κοστος της κατασκευης των εγκαταστασεων. Βεβαια οταν εχει γινει το σκανδαλο καραισκακης συν τα χρηματα που εδωσε η περιφερεια για το γηπεδο της αεκ τοτε λογικο ειναι να ζηταει και ο δγ.
0