2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 23, 2023 11:59 pm

Αυριο ληγει το buy out του Πολωνου και νομιζω μετα μπορει να ζητησει οτι θελει η ομαδα του. Οποτε η αυριανη θα ειναι σημαντικη μερα για τον σχεδιασμο, καθως αν αποφασισουμε οτι δεν τον θελουμε θα πρεπει να ξεκινησουμε νεα διαδικασια για να δουμε τι υπαρχει στην αγορα και αν ειμαστε διατεθημένοι να πληρωσουμε buy out (αν υπαρχουν στους παικτες που θελουμε).

Απο nba νομιζω μονο ο Μπιγιομπο θα μπορουσε να ερθει, μιας και ολοι οι αλλοι δεν εχουν παιξει ουτε Ευρωπη ουτε ειναι εμπειροι οπως ο Κονγκολεζος. Για μενα παντως να πω την αληθεια, επειδη σιγουρα δεν το κοβω να ερθει ο Μπιγιομπο, θεωρω τον Πολωνο την καλυτερη επιλογη και εξηγουμαι:

1) Ταιριαζει με οτι 4αρι και αν παρουμε καθως εχει σουτ και size και καλο πικ εν ρολ

2) Ειναι παρα πολυ εξελιξιμος και απο το πουθενα μπορει να γινει τοπ παικτης

3) Θες στο ροστερ σου και καποιους παικτες που δεν θα εχουν θεμα να παρουν λιγο χρονο (10-15 θα παιζει) και φυσικα θα δουλευουν και σαν σκυλια και θα παιζουν παντα για την ομαδα. Και εννοειται πως σε αυτον τον χρονο που θα παιζει μπορει να αποδιδει, γιατι ο Γκαι θεωρω δυσκολο αν παιζει 10-15 λεπτα οτι θα βρισκει ρυθμο, καθως ειναι παικτης που θελει χρονο, προσπαθειες και την μπαλα στα χερια του για να αποδωσει

4) Δεν νομιζω οτι υπαρχει στην αγορα κατι εξαιρετικο σε αυτην την θεση που λες αξιζει να περιμενω μπας και, σε αντιθεση π.χ με το 2-3 οπου λες περιμενω Ντορσει ή μιχαλιουκ ξερω γω.

5) Ακομα και να μην δειξει τρελα πραγματα σε εμας αλλα απλως τα βασικα που κανει (που ομως μας λειπουν στοιχεια που εχει οποτε θα ναι χρησιμος) θεωρω οτι ειναι στυλ παικτης που τον θελουν στο ΝΒΑ (ακομα και να μην βρει λεπτα) οποτε με 3ετες και ενα καλο buy out μπορει να τσιμπησουμε και minimum 500 χιλ.

Πολωνος με τα 1000!

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2462
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 24, 2023 12:24 am

Phys87 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 23, 2023 11:16 pm
manos_89 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 23, 2023 11:15 pm
Τι ανέβασε;
Ότι αύριο ανακοινώνεται ο Μιροτιτς για δυο χρόνια για 8 εκ σύνολο
Παντως αυτός έβγαλε πρώτος και για Παπαπετρου και για Σλουκα φετος νομίζω.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1854
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 24, 2023 12:42 am

Για Σλουκα το έβγαλε πρώτος ο Γκετσετζογλου.
Επίσης ξερει κανείς να μας πει που βρήκε τόσα λεφτά ο δπγ ξαφνικά; Ακούω από δω και από κει διαφορά αλλά καμία απάντηση μέχρι τώρα δε μου φαίνεται σοβαρή. Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;
Απαντήσεις του τύπου «έχει λεφτά ο δπγ και δεν μπορούσε να αντεξει άλλο να βλέπει τον οσφπ να κάνει πλάκα» ή «άφησε διαθήκη ο Παύλος» είναι της πλάκας προφανώς.

0
sardanapalos
Reactions:

Δευ Ιούλ 24, 2023 12:50 am

golitog7 έγραψε:
Επίσης ξερει κανείς να μας πει που βρήκε τόσα λεφτά ο δπγ ξαφνικά; Ακούω από δω και από κει διαφορά αλλά καμία απάντηση μέχρι τώρα δε μου φαίνεται σοβαρή. Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;
Απαντήσεις του τύπου «έχει λεφτά ο δπγ και δεν μπορούσε να αντεξει άλλο να βλέπει τον οσφπ να κάνει πλάκα» ή «άφησε διαθήκη ο Παύλος» είναι της πλάκας προφανώς.
Κι όμως αυτή είναι η απάντηση, ότι αποφάσισε να βάλει χέρι στην τσέπη, δύσκολο μετά από τόσα χρόνια να βρήκε ξαφνικά χορηγούς που να προσφέρουν τα 3πλασια. Φυσικά και το γήπεδο θα βοήθησε λίγο. Στην τελική θα μαθευτεί επίσημα αν είναι κάτι τέτοιο, γιατί και αυτή τη χρονιά θα ισχύουν τα FFP όπως τα ξέρουμε νομίζω, οπότε θα κληθεί να πληρώσει κάποιο πρόστιμο.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3037
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 24, 2023 12:51 am

golitog7 έγραψε:
Στο κυβερνητικό λαιβ είπαν ότι παίζει πολύ γερά χορηγός που θα εμπλακεί και στο όνομα της ομάδας. Δεν ξέρω όμως αν αυτό σημαίνει ότι παίρνει από εκεί λεφτά για μεταγραφές.

0
Εικόνα
sardanapalos
Reactions:

Δευ Ιούλ 24, 2023 1:06 am

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 12:51 am
golitog7 έγραψε:
Στο κυβερνητικό λαιβ είπαν ότι παίζει πολύ γερά χορηγός που θα εμπλακεί και στο όνομα της ομάδας. Δεν ξέρω όμως αν αυτό σημαίνει ότι παίρνει από εκεί λεφτά για μεταγραφές.
Τι μαγικός χορηγός είναι αυτός που 3πλασιάζει ή και 4πλασιάζει τα χρήματα να τον βάλω κι εγώ στο όνομά μου!!

Dominique

junior
Reactions: 18

Δευ Ιούλ 24, 2023 1:15 am

sardanapalos έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Κι όμως αυτή είναι η απάντηση, ότι αποφάσισε να βάλει χέρι στην τσέπη, δύσκολο μετά από τόσα χρόνια να βρήκε ξαφνικά χορηγούς που να προσφέρουν τα 3πλασια. Φυσικά και το γήπεδο θα βοήθησε λίγο. Στην τελική θα μαθευτεί επίσημα αν είναι κάτι τέτοιο, γιατί και αυτή τη χρονιά θα ισχύουν τα FFP όπως τα ξέρουμε νομίζω, οπότε θα κληθεί να πληρώσει κάποιο πρόστιμο.
Παιδιά δεν πρόκειται για κάνα κρατικο μυστικό:Η ΒΙΑΝΕΞ την τελευταία διετία παρουσιάζει τη μεγαλύτερη κερδοφορία της ιστορίας της.Τα στοιχεία της τα δημοσιοποιεί.
Είναι εντυπωσιακό πως γυρεύουμε το ψαγμενο και το συνωμοσιολογικο και παραβλέπουμε το προφανές.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 24, 2023 1:24 am

Dominique έγραψε:
sardanapalos έγραψε:

Παιδιά δεν πρόκειται για κάνα κρατικο μυστικό:Η ΒΙΑΝΕΞ την τελευταία διετία παρουσιάζει τη μεγαλύτερη κερδοφορία της ιστορίας της.Τα στοιχεία της τα δημοσιοποιεί.
Είναι εντυπωσιακό πως γυρεύουμε το ψαγμενο και το συνωμοσιολογικο και παραβλέπουμε το προφανές.
Κερδοφορια???Aποκλειεται...Ο ΔΓ δεν εχει ιδεα απο επιχειρησεις και τη ΒΙΑΝΕΞ την τρεχουν οι Μαυρογιαλουροι του ΔΣ...😎🤪

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
sardanapalos
Reactions:

Δευ Ιούλ 24, 2023 1:51 am

Dominique έγραψε:
sardanapalos έγραψε:

Αρχικά, το ίδιο λέμε. Όταν λέω βάζει το χέρι στην τσέπη τι άλλο μπορεί να εννοώ;

Επίσης να πω, ότι καθαρά έσοδα η ΒΙΑΝΕΞ δηλώνει 14εκ το έτος 2020 και 16εκ το έτος 2022.

JohnnyPao

champion

Δευ Ιούλ 24, 2023 2:25 am

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Ιούλ 23, 2023 10:42 pm
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 23, 2023 10:26 pm

Εδώ θα έπαιρνε ο Ζοτς Μιροτιτς-Λεντει στο 4 και θα τους βλέπαμε και τους δύο μαζί. Θα μας πειράξει το Μιροτιτς-Σεγκελια?

Παπαπετρου - Μαντζουκας
Μιροτιτς - Σεγκελια
Λεσσορ - Μπαλτσεροφσκι - Μητογλου

Σουπερ θα ήταν, με λίγο Μιροτιτς στο 3 και λίγο Τόκο στο 5.

+ 5 γκαρντ
Μαντζουκας ειναι 4αρι, επισης ο Κωστας?
Τα χουμε πει ρε Τρέισι γιατί τρως κι εσύ εμμονές? 4/3αρι είναι ο Μαντζουκας, κυρίως στο 4, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, φέτος νιώθω ότι θα τον βαζει κυρίως στο 3 ο Αταμαν ως big SF για να καλύπτει τον Guy. Θα δούμε.

Ο Κώστας θα ναι 6ος ψηλος. Και καθόλου δεν μας νοιάζει πόσο θα παιζει ο Κώστας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3037
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 24, 2023 2:29 am

sardanapalos έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 1:06 am
Τι μαγικός χορηγός είναι αυτός που 3πλασιάζει ή και 4πλασιάζει τα χρήματα να τον βάλω κι εγώ στο όνομά μου!!
Δεν ξέρω τι να σου πω. Μπορεί και να μην έχει σχέση. Μπορεί να έχει να κάνει με επενδύσεις και κέρδη που θα έρθουν από το ΟΑΚΑ. Στο ίδιο λάιβ που ανέφερα είπαν ότι ο Παο θα δώσει σχεδόν 1εκ για λειζερ, φώτα κλπ. Δεν έχω γνώση κατά πόσον μπορούν λεφτά της ΒΙΑΝΕΞ να χρησιμοποιηθούν για μεταγραφές. Αλλά πάντως δεν νομίζω ότι παίζει τίποτα τρομερά ύποπτο. Ότι δηλαδή τι; Πούλησε τίποτα όπλα σε αφρικανικό εμφύλιο;

0
Εικόνα
Dominique

junior
Reactions: 18

Δευ Ιούλ 24, 2023 2:42 am

sardanapalos έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 1:51 am
Dominique έγραψε:

Αρχικά, το ίδιο λέμε. Όταν λέω βάζει το χέρι στην τσέπη τι άλλο μπορεί να εννοώ;

Επίσης να πω, ότι καθαρά έσοδα η ΒΙΑΝΕΞ δηλώνει 14εκ το έτος 2020 και 16εκ το έτος 2022.
Προφανώς δεν απαντάω σε σένα συγκεκριμένα αλλά αναφέρομαι στην κουβέντα που ανοίξατε,υπάρχουν λοιπόν συγκεκριμένοι λόγοι που επιτρεπουν το "άνοιγμα" του dpg.Τα νούμερα που γράφεις αφορούν τα έτη 20 και 21(σχεδόν 17 εκ),του 22 λογικα θα είναι ακομα μεγαλυτερο και αναφερονται στα μερίσματα των ιδιοκτητων.Για του λόγου το ακριβές αυτά,ένα απλό google search θα διαφωτίσει σε βάθος όσους έχουν απορίες ώστε να μην περιμένουν την αλήθεια από διάφορες ψαγμενες και κρυφες (πετρελαιο)πηγές

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:45 am

manj13 έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 1:24 am
Dominique έγραψε:

Κερδοφορια???Aποκλειεται...Ο ΔΓ δεν εχει ιδεα απο επιχειρησεις και τη ΒΙΑΝΕΞ την τρεχουν οι Μαυρογιαλουροι του ΔΣ...😎🤪
Aυτό ακριβώς γίνεται, ο ΔΓ είναι κάτι μεταξύ επίτιμου και pet στην εταιρεία. Του αφήσανε τον Παναθηναϊκό να παίζει μόνος του και την πληρώνουμε εμείς... Και μεις είχαμε ένα γείτονα τον Παντελή που είχε μια πιτσαρία, ένα φούρνο κι ένα περίπτερο. Πήραν οι δυο κόρες του τα δυο πρώτα και στο γιο του το ζαβό άφησε το περίπτερο να τσακώνεται για τα αθλητικά με τους μπαρμπάδες που πήγαιναν να διαβάσουν τον αποδυτηριάκια στα μανταλάκια.

2
2 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4510
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:46 am

golitog7 έγραψε:

Επίσης ξερει κανείς να μας πει που βρήκε τόσα λεφτά ο δπγ ξαφνικά;
Εχει ακριβυνει ολα τα φαρμακα 1 λεπτο

Εικόνα

0
JohnnyPao

champion

Δευ Ιούλ 24, 2023 4:31 am

Παντως ίσως και να τον αδικούμε τον Shengelia σαν σουτερ. Έψαξα λίγο τα ποσοστά του και μετράει 147 ευστοχα τρίποντα σε 222 αγωνες με ποσοστό καριέρας σε επίπεδο γιουρολιγκ 36%. Αντίστοιχα ο Leday για παράδειγμα που τον καλοβλέπαμε κάποιοι από εδώ και έκανε πολύ καλό διδυμο με τον Lessort την χρονιά που μας πέρασε, μετράει 90 εύστοχα τρίποντα σε 133 αγώνες με ποσοστό καριέρας γύρω στο 42%. Δηλαδή βλέπουμε ότι οι δύο παιχτες ευστοχούν στον ίδιο αριθμό τριποντων ανά ματς (δηλαδή βάζουν περίπου 0,7 τρίποντα ανά αγώνα) με τη διαφορά ότι ο Toko το κανει αυτό σε περισσότερες προσπάθειες. Οκ, ο Shengelia είναι πιο ασταθής σουτερ απτον Leday, αλλά η διαφορά τους δεν είναι και τόσο μεγάλη. Ωστόσο, αν συνυπολογίσουμε πως ο Toko είναι ΚΛΑΣΕΙΣ καλύτερος του Zach σε όλους τους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού, δηλαδή αμυνα, παιχνίδι στο ποστ, drive, δημιουργία, ριμπαουντ, καταλαβαίνουμε πως μιλάμε για εξαιρετικό παιχτη που θα κάνει ωραίο διδυμο με τον γαλλο σεντερ μας.

Όταν η Παρτιζαν έφτασε μια ανάσα απτο φαιναλ-4 με front line τους Leday, Papapetrou, Lessort και Smailagic, φαίνεται πως θα έχουμε πολλές ελπίδες κι εμείς αν φέρουμε όντως τον Shengelia και φέρουμε κι εναν καλό μπακαπ σεντερ, που πιάσει τα επίπεδα του Smailagic, αλλά μπορεί να παραμείνει και περισσότερο καιρό υγιής (μέχρι και ο Μήτογλου θα μπορούσε να έχει αυτόν το ρολο). Και φυσικά, το άλλο μεγάλο προσόν του Toko, είναι πως θέλει σαν τρελός να έρθει στην Παναθα ☘☘.

Εννοείται ο Mirotic είναι άλλη κλάση και είναι πολύ πιο παιχτης Αταμαν, λόγω του εξαιρετικού του σουτ, αλλά με έχει ξενερώσει με το πως έριξε άκυρο στη Παρτιζαν, με το ότι είναι λουζεράς γενικά και με το ότι τα κάνει πάνω του στο εντονο κλίμα. Οποιος εκ των δύο και να ρθει βέβαια καλοδεχουμενος θα ναι. Το ιδανικό σενάριο είναι εννοείται να ρθουν και οι δυο.. και όπως πήγε ο Μέγας Ζοτς να φτιαξει διδυμο στο "4" με Mirotic & Leday, με τον δεύτερο να κατεβαίνει και στο "5', έτσι και σε εμάς θα ήταν ονειρικό το διδυμο Mirotic & Shengelia, με τον Γεωργιανό να κατεβαίνει κι αυτός στο 5 όποτε χρειάζεται. Ειδάλλως, αναμένω οπωσδήποτε εναν από τους δύο + εναν πολυ καλό σεντερ κι ένα σπουδαίο γκαρντ.

Μακάρι να έχουμε εξελίξεις άμεσα γιατί έχω κουραστεί να κάνω ριφρες!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”