2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:17 pm

xomitsious έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 3:12 pm
Εγώ θα πω και ένα μπράβο στον Μιροτιτς. Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι, ο τύπος έχει κάποιες αρχές και πορεύεται με βάση αυτές.

Τέτοιες μέρες, που όλοι κυνηγάνε το χρήμα, αυτός έχει βολεψει οικονομικά και τα εγγόνια του και παίρνει τις αποφάσεις του με βάση ότι θεωρεί αυτός σημαντικό.

Μπράβο του λοιπόν, και μακάρι να κάτσει του Σενγκελια γιατί είναι παιχταρας.
οι αρχές του βέβαια δε τον εμποδίζουν να έχει κάνει προφορικές συμφωνίες με τη μισή Ευρώπη και μετά να αλλάζει γνώμη :P

DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:19 pm

Άσχετα τι λένε του SDNA τους οποίους παρακολουθώ αν δεν ανακοινωθεί ένας εκ των Σεγκελια η Μιροτοτιτς γιατί πιστεύω ότι είναι αλληλένδετα τα θέματα κρατάω μικρό καλάθι. Όσο και ενημερώση έχουν εκ των έσω κάποια πράγματα νομιζω τα συζητάνε μόνο ο Γιαννακόπουλους με τον Αταμαν. Οι υπόλοιποι γράφουν ωραία διανθισμένα κειμενάκια με πολύ σάλτσα και αναλόγως τι θέλουν να περάσουν αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν τα γνωρίζουν όλα στο χρόνο που γίνονται αλλά μετά από κάποιο χρόνο. Θα αναφερθώ πάλι στο Σλουκα γιατί είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Οι του SDNA τον είχαν κατά 99% κλεισμένο Φενερ και επίσης έλεγαν ότι ο Σλούκας δεν πρόκειται να κάνει το απευθείας βήμα από οσφπ σε Παναθηναϊκό και δεν είναι του χαρακτήρα του και και και και…. Αυτά τα έλεγαν στην ζωντανή εκπομπή πριν την επόμενη μέρα ο Σλούκας κλείσει στον Παναθηναϊκό. Εν κατακλείδι εγώ πιστεύω το θέμα είναι ποσά είναι τα λεφτά που είναι πάνω στο τραπέζι και πρόσφαιρονται στο Μιροτιτς, αν αυτά τα λεφτά ο Αταμαν πιστεύει ότι πρέπει να μοιραστούν σε άλλους παίκτες η πρέπει να αφαιρεθούν για τις μετέπειτα μετάγραφε, αν ο Γιαννακόπουλους θέλει να δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό η αν μπορεί κιόλας.
Ωραία τα άρθρα και οι αναλύσει αλλά εγώ πιστεύω ότι όλα παίζονται στη φράση σόου μι δε μονευ…
Αυτά τα δεν θέλει ο Μιροτιτς να διχάσει αν έρθει στην Ελλάδα (λες και αυτόν περιμέναμε να διχαστούμε η να είμαστε τοξικοί) είναι σάλτσες και αλλά λόγια μα αγαπιόμαστε.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:29 pm

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε και όντως κάτι.

Λέει τώρα το SDNA αυτά που έλεγε χτες και από καιρό το sport 24. Ο Μίροτιτς δεν θέλει να έρθει Ελλάδα. "Γνωστό" αυτό σε επίπεδο πληροφορίας που δεν ξέρουμε αν πραγματικά ισχύει, αν είναι παιχνίδι του μάνατζερ ή οτιδήποτε άλλο.

Στην πραγματικότητα μπορεί αυτήν την στιγμή που μιλάμε να γίνεται σφαγή μεταξύ Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Αρμάνι, Μονακό, Μακάμπι, Εφες, Ρεαλ και δε ξέρω γω ποιον άλλον και εμείς σε λίγες μέρες να δούμε απλά μια ανακοίνωση από κάπου.

0
papatzas13

Reactions: 8

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:36 pm

Ολα εγιναν νομιζω για να σταματησει η γκρινια που ειχαμε εδω στο φορουμ για τον σακατη και παλαιμαχο Τοκο.
Πλεον μετα απο το ωραιο σηριαλ που παρακολουθησαμε το ΣΚ με τον Μιρο παρακαλαμε να φερει Σενγκελια .

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2771
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:39 pm

papatzas13 έγραψε:
Ολα εγιναν νομιζω για να σταματησει η γκρινια που ειχαμε εδω στο φορουμ για τον σακατη και παλαιμαχο Τοκο.
Μήπως είσαι τόσο δα υπερβολικούλης; Έτσι, λιγάκι.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:42 pm

austerity_blues έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 3:17 pm
xomitsious έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 3:12 pm
Εγώ θα πω και ένα μπράβο στον Μιροτιτς. Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι, ο τύπος έχει κάποιες αρχές και πορεύεται με βάση αυτές.

Τέτοιες μέρες, που όλοι κυνηγάνε το χρήμα, αυτός έχει βολεψει οικονομικά και τα εγγόνια του και παίρνει τις αποφάσεις του με βάση ότι θεωρεί αυτός σημαντικό.

Μπράβο του λοιπόν, και μακάρι να κάτσει του Σενγκελια γιατί είναι παιχταρας.
οι αρχές του βέβαια δε τον εμποδίζουν να έχει κάνει προφορικές συμφωνίες με τη μισή Ευρώπη και μετά να αλλάζει γνώμη :P
Καλά, μισή Ευρώπη λέμε εμείς, αλλά ουσιαστικά μόνο με Παρτιζάν είχε συμφωνία που αθέτησε. (Ο Ζοτς έχει τρόπο να πείθει, τι να κάνουμε).
Το ότι παρακαλαγε Ολυμπιακό για να έρθει το είπαν λίγοι και με συγκεκριμένο σκοπό.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:51 pm

Καλό
Καλοκαίρι απο
Εμένα, θα επανέλθω όταν τελειώσει η φαρσοκωμωδία με τις μεταγραφές.

3
3 Εικόνα
papatzas13

Reactions: 8

Δευ Ιούλ 24, 2023 3:51 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 3:39 pm
papatzas13 έγραψε:
Μήπως είσαι τόσο δα υπερβολικούλης; Έτσι, λιγάκι.
Εντάξει το ξεχειλωσα λιγουλάκι είναι η αλήθεια... Χεχε
Αλλά έπεσε και αρκετή γκρίνια με την επιλογή του... Και αν μας κάνει... και αν είναι perfect fit.. Και βγάζει τραυματισμους... Και δεν είναι ο Τόκο που αγαπήσαμε κλπ κλπ κλπ.

Ενω τώρα χωρίς να πει τίποτα επίσημα ο dpg έχουμε κουραστεί όλοι με τη Μιροτιτσιαδα που λέμε Σενγκελια και άγιος ο θεός (επηρεασμένοι από τον θρήσκο Μιρό)

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Δευ Ιούλ 24, 2023 4:03 pm

Τι πιστεύω ότι ισχύει για Μιροτιτς μετά το τελευταίο δημοσίευμα του sdna

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Μιροτιτς αλλά δεν απέσπασε το ναι, για αυτό λένε οτι ο Μιροτιτς έχει άλλες προτεραιότητες αλλά ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση διακριτικά.

Αν ισχύει η πρόταση για 4εκ δεν το γνωρίζουμε, αν ισχύει υπάρχουν βάσιμες ελπίδες. Είναι πιθανόν ο Μιροτιτς να θέλει Μιλάνο και να περιμένει να ανεβάσουν την πρόταση τους για να φτάσει του Παναθηναϊκου

Μπορεί να έχει υπογράψει κάπου και να το κρύβει για δικαστικούς λόγους.

Αν δείτε συμφωνία με Σεγκελια πάντως μην περιμένετε άλλο ακριβό 4αρι. Εννοείται δεν με χαλάει ο Γεωργιανος.

Ps. Μην κρίνετε τους ρεπόρτερ σαν δημοσιογράφους, δεν είναι, διαμορφωτες κοινής γνώμης είναι

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
baLLisLife

Reactions: 9
Αγαπημένος παίκτης: The Answer

Δευ Ιούλ 24, 2023 4:13 pm

'Ετσι όπως το πάει ο Μίροτιτς θα τον δούμε στην Ασία. Δίνουν ακόμα πολλά λεφτά οι Κινέζοι;

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Ιούλ 24, 2023 4:15 pm

shtarkws έγραψε:
Αν δείτε συμφωνία με Σεγκελια πάντως μην περιμένετε άλλο ακριβό 4αρι. Εννοείται δεν με χαλάει ο Γεωργιανος.
Δεν νομίζω ότι κάποιος περίμενε κι άλλο 4ρι μετά τον Τόκο.

Τόκο και Όλεκ και είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Μάλλον ελπίζουμε και σε κάποιο 2-3ρι;

0
Εικόνα
DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA

Δευ Ιούλ 24, 2023 4:16 pm

shtarkws έγραψε:

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Μιροτιτς αλλά δεν απέσπασε το ναι, για αυτό λένε οτι ο Μιροτιτς έχει άλλες προτεραιότητες αλλά ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση διακριτικά.

Αν ισχύει η πρόταση για 4εκ δεν το γνωρίζουμε, αν ισχύει υπάρχουν βάσιμες ελπίδες. Είναι πιθανόν ο Μιροτιτς να θέλει Μιλάνο και να περιμένει να ανεβάσουν την πρόταση τους για να φτάσει του Παναθηναϊκου

Ps. Μην κρίνετε τους ρεπόρτερ σαν δημοσιογράφους, δεν είναι, διαμορφωτες κοινής γνώμης είναι
Το πιο λογικό είναι ότι ο Μιροτιτς έχει μια πρόταση γύρω στα 2 με 2,5 το χρόνο από Αρμανι και όπως λες περιμένει να ανεβεί κάπως η πρόσφορα από την ίδια ομάδα η να έχει κάτι καλύτερο από πχ την Μονακό. Ωστόσο μέχρι να κλείσει όλα είναι ρευστά για εμένα. Επίσης μου κάνει εντυπώσεις και η στασιμότητα στο θέμα Σενγκελια. Η Βιρτους είπε ότι θα μείνει στην ομάδα αλλά πιο πολύ σαν κίνηση τακτικής μου Φάνηκε. Για εμένα υπάρχει το σενάριο που δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε Μιροτιτς ούτε Σενγκελια και για αυτό δεν έχουν κλείσει ακόμη τον Πολωνό. Αν δεν κάτσει ένα καλό όνομα στο 4 δεν μπορείς να παρεις τον Πολωνό στο 5.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Δευ Ιούλ 24, 2023 4:28 pm

DEJAN21 έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 4:16 pm
shtarkws έγραψε:

Το πιο λογικό είναι ότι ο Μιροτιτς έχει μια πρόταση γύρω στα 2 με 2,5 το χρόνο από Αρμανι και όπως λες περιμένει να ανεβεί κάπως η πρόσφορα από την ίδια ομάδα η να έχει κάτι καλύτερο από πχ την Μονακό. Ωστόσο μέχρι να κλείσει όλα είναι ρευστά για εμένα. Επίσης μου κάνει εντυπώσεις και η στασιμότητα στο θέμα Σενγκελια. Η Βιρτους είπε ότι θα μείνει στην ομάδα αλλά πιο πολύ σαν κίνηση τακτικής μου Φάνηκε. Για εμένα υπάρχει το σενάριο που δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε Μιροτιτς ούτε Σενγκελια και για αυτό δεν έχουν κλείσει ακόμη τον Πολωνό. Αν δεν κάτσει ένα καλό όνομα στο 4 δεν μπορείς να παρεις τον Πολωνό στο 5.
Εφόσον ο Γεωργιανός θέλει να έρθει το θέμα με την Βιρτους λύνεται πληρώνοντας ένα ποσό για να σπάσει το συμβόλαιο.

Ποιο ποσό είναι αυτό; Δεν ξέρω, πιστεύω 500κ με 1 εκατομμύριο. Μισά εμείς μισά ο Τόκο. Νομίζω ότι διάβασα πως γύρισε η γυρνάει ο παίκτης από Αμερική για να το λύσει.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 24, 2023 4:35 pm

yorgos έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 3:07 pm
manj13 έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 5:42 am
Το Δημοτικο εχει βγαλει ο DPG βρε...Μετα βιας γραφει το ονομα του😎😝...Ουτε προσθεση/αφαιρεση δεν σκαμπαζει....εχει ακουστικο και του τα λενε στις ομιλιες...😏
Νοστράδαμος! Ό,τι είπε γκαραντί, βουλωμένο γράμμα διάβαζε. Κλου το "προστίθονται". Κάπου υπάρχει και μια ωραία ομιλία του στο Λονδίνο όπου πήγε "σε ευθυμία" πάντως. :drunk:
Mα σου ειπα ωρε George!!...ΟΛΟΙ οι φαρμακοβιομηχανοι της χωρας τον ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ και τον στελνουν ως εκπροσωπο τόυς εως στην ΒΟΥΛΗ για ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ!!😝...Μιλαμε για υπερμαζοχες!!🤣

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Ιούλ 24, 2023 4:48 pm

manj13 έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 4:35 pm
Mα σου ειπα ωρε George!!...ΟΛΟΙ οι φαρμακοβιομηχανοι της χωρας τον ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ και τον στελνουν ως εκπροσωπο τόυς εως στην ΒΟΥΛΗ για ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ!!😝...Μιλαμε για υπερμαζοχες!!🤣
Καλά κι εσύ βρε manj δεν σημαίνουν κάτι τα βιντεάκια που έβαλες. Από χαρτί διαβάζει για κάτι πολύ συγκεκριμένο και λογικά συμφωνημένο από πριν. Δεν πήγε μόνος του στο αντίπαλο κάστρο να διαπραγματευτεί ειρήνη.

Λογικό είναι οι φαρμακοβιομήχανοι να βάλουν τον πιο "σημαντικό" και αναγνωρίσιμο σαν πρόεδρο. Κάνεις λες και είναι ένα μείγμα Βill Gates και Obama.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”