2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή το iq μου μάλλον δεν είναι υψηλό και δεν μπορώ να αντιληφθώ τα μεγάλα νοήματα, θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τα εξής...
Λένε στο live οι πορτοκαλί ότι Πολωνός γιοκ, διότι ο κόουτς θέλει στο 4 και το 5 παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Κι αφού με τον Γεωργιανό ψιλοκολλησε, τότε τέρμα και το θέμα του Πολωνού. Είπαν, μάλιστα, πως εαν στο 4 έχει έναν Μιροτιτς, τότε ο προπονητής θα πάει για ένα σκιάχτρο στο 5.
Μα είτε Σενγκελια είτε Μιροτιτς ως πρώτο 4άρι, πρώτο 5άρι είναι ο Λεσορ. Τότε τι στο καλό ζευγαρώματα λένε;;; Γιατί τόση φιλοσοφία για τον Πολωνό, αφού προοριζοταν για δεύτερος σέντερ;;; Μα second unit στο 4 είναι ο Μητογλου! Με αυτόν δεν θα έπαιζε ο Πολωνός;
Λένε στο live οι πορτοκαλί ότι Πολωνός γιοκ, διότι ο κόουτς θέλει στο 4 και το 5 παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Κι αφού με τον Γεωργιανό ψιλοκολλησε, τότε τέρμα και το θέμα του Πολωνού. Είπαν, μάλιστα, πως εαν στο 4 έχει έναν Μιροτιτς, τότε ο προπονητής θα πάει για ένα σκιάχτρο στο 5.
Μα είτε Σενγκελια είτε Μιροτιτς ως πρώτο 4άρι, πρώτο 5άρι είναι ο Λεσορ. Τότε τι στο καλό ζευγαρώματα λένε;;; Γιατί τόση φιλοσοφία για τον Πολωνό, αφού προοριζοταν για δεύτερος σέντερ;;; Μα second unit στο 4 είναι ο Μητογλου! Με αυτόν δεν θα έπαιζε ο Πολωνός;
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3929
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ειναι σετακι φουστα μπλουζαnikkal έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 24, 2023 9:59 pmΕπειδή το iq μου μάλλον δεν είναι υψηλό και δεν μπορώ να αντιληφθώ τα μεγάλα νοήματα, θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τα εξής...

απο εκει που ο ενας πληρωνε για να ερθει και ο αλλος ηταν το προσωπικο στοιχημα του αταμαν πηγαμε στο 0/2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και δεν βοηθάς στην αύξηση του iq μου, οφείλω να πως ότι τα λες ωραία!!!τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 24, 2023 10:01 pmειναι σετακι φουστα μπλουζαnikkal έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 24, 2023 9:59 pmΕπειδή το iq μου μάλλον δεν είναι υψηλό και δεν μπορώ να αντιληφθώ τα μεγάλα νοήματα, θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τα εξής...
Μα είτε Σενγκελια είτε Μιροτιτς ως πρώτο 4άρι, πρώτο 5άρι είναι ο Λεσορ. Τότε τι στο καλό ζευγαρώματα λένε;;; Γιατί τόση φιλοσοφία για τον Πολωνό, αφού προοριζοταν για δεύτερος σέντερ;;; Μα second unit στο 4 είναι ο Μητογλου! Με αυτόν δεν θα έπαιζε ο Πολωνός;![]()
απο εκει που ο ενας πληρωνε για να ερθει και ο αλλος ηταν το προσωπικο στοιχημα του αταμαν πηγαμε στο 0/2
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2772
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Δευ Ιούλ 24, 2023 10:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 413
- Προειδοποιήσεις:
2
5
5

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Δευ Ιούλ 24, 2023 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό το ζευγάρωμα μου έχει κάτσει στον λαιμό!
Μα με Λεσορ πρώτο και Αντετοκούμπο τρίτο σέντερ, προφανώς και θες δεύτερο με χαρακτηριστικά σαν του Πολωνού, ασχέτως παίκτη στο 4!
Ήμαρτον!
1
1