2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 25, 2023 1:52 am

Μελλοντικά με Χεζονια(3-4)-Μαντζουκα-Μιτογλου στο 4 θέλουμε ξύλο στο 5( παρέα με Λεσσορτ). και με Ντορσει αντί Κωστα είμαστε οκ και στους Έλληνες.

Ο Χιγκινς ανήκει στο λάθος μάνατζερ.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 25, 2023 1:56 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τρί Ιούλ 25, 2023 1:52 am
Μελλοντικά με Χεζονια(3-4)-Μαντζουκα-Μιτογλου στο 4 θέλουμε ξύλο στο 5( παρέα με Λεσσορτ). και με Ντορσει αντί Κωστα είμαστε οκ και στους Έλληνες.

Ο Χιγκινς ανήκει στο λάθος μάνατζερ.
Ρε συ άσε τα μελλοντικά, ουτε ο Αταμαν δεν σκέφτεται τι θα κάνει το επόμενο καλοκαίρι 😂.

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague

Τρί Ιούλ 25, 2023 2:09 am

Φέρτε Μπιγιομπο να δούμε μάχες στην ρακέτα!!!!το παιδί το χει!!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2744
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 25, 2023 2:27 am

AlexD έγραψε:
Τρί Ιούλ 25, 2023 1:51 am
Edit: Αν δε κάνω λάθος τα 4Μ καθαρά του Μίροτιτς κοστίζουν 5Μ στην ομάδα, ενώ στο Μονακό τα 5Μ κοστίζουν 5Μ και τα έξοδα για το χαρτί, τα ερ κοντισια και κανένα μεροκάματο.
Νταξ πάντως για 4 και 5 εκ καλύτερα που δεν ήρθε. Δεν νομίζω ότι αξίζει παίκτης στην Ευρώπη αυτά τα λεφτά αυτή τη στιγμή. 3 άντε βαριά 3.5. Με 5 παίρνεις δύο παικταράδες. Μίρο γερά, πάρτους τα λεφτά.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιούλ 25, 2023 2:39 am

manj13 έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 6:12 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 24, 2023 4:48 pm

Καλά κι εσύ βρε manj δεν σημαίνουν κάτι τα βιντεάκια που έβαλες. Από χαρτί διαβάζει για κάτι πολύ συγκεκριμένο και λογικά συμφωνημένο από πριν. Δεν πήγε μόνος του στο αντίπαλο κάστρο να διαπραγματευτεί ειρήνη.

Λογικό είναι οι φαρμακοβιομήχανοι να βάλουν τον πιο "σημαντικό" και αναγνωρίσιμο σαν πρόεδρο. Κάνεις λες και είναι ένα μείγμα Βill Gates και Obama.
Στο βιντεο της Βουλης δεν διαβαζει απο χαρτι φιλε μου...Τωρα αν πιστευεις εσυ κι ολοι μας οτι αφηνεις την επιχειρηση σου σε ΤΡΙΤΟΥΣ κι αυτοι δεν θα την στειλουν στα βραχια...ΜΟΝΟ τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ εμπιστευεσαι στις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...ουτε ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ....
Αυτό είναι και το πρόβλημα του dpg ότι δεν τον εμπιστεύεται ούτε η οικογένειά του, γι αυτό τον έκαναν στην άκρη και στη βιανέξ έχει το ρόλο διακοσμητικού φυτού.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Ιούλ 25, 2023 2:50 am

nikolas_asteri έγραψε:
AlexD έγραψε:
Τρί Ιούλ 25, 2023 1:51 am
Edit: Αν δε κάνω λάθος τα 4Μ καθαρά του Μίροτιτς κοστίζουν 5Μ στην ομάδα, ενώ στο Μονακό τα 5Μ κοστίζουν 5Μ και τα έξοδα για το χαρτί, τα ερ κοντισια και κανένα μεροκάματο.
Νταξ πάντως για 4 και 5 εκ καλύτερα που δεν ήρθε. Δεν νομίζω ότι αξίζει παίκτης στην Ευρώπη αυτά τα λεφτά αυτή τη στιγμή. 3 άντε βαριά 3.5. Με 5 παίρνεις δύο παικταράδες. Μίρο γερά, πάρτους τα λεφτά.
Συμφωνώ, και ειδικά σε αυτή την ηλικία και με παίκτη τρομερό τεχνικά, αλλά μαλθακό και με θέματα νοοτροπίας. Αν πληρώσεις τέτοια λεφτά είναι για να πάρεις killer τύπου Μίσιτς, Μποντιρόγκα με κατακτήσεις και σταθερή πορεία πετυχημένης ηγεσίας.

Ο Μπιγιόμπο είναι κτήνος και το παλεύει τεχνικά, θα ήταν φοβερή επιλογή και θα ήταν μια κάποια λύσις απέναντι στους βαρβάρους (Φαλ).

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 25, 2023 2:56 am

yorgos έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Συμφωνώ, και ειδικά σε αυτή την ηλικία και με παίκτη τρομερό τεχνικά, αλλά μαλθακό και με θέματα νοοτροπίας. Αν πληρώσεις τέτοια λεφτά είναι για να πάρεις killer τύπου Μίσιτς, Μποντιρόγκα με κατακτήσεις και σταθερή πορεία πετυχημένης ηγεσίας.

Ο Μπιγιόμπο είναι κτήνος και το παλεύει τεχνικά, θα ήταν φοβερή επιλογή και θα ήταν μια κάποια λύσις απέναντι στους βαρβάρους (Φαλ).
Ύψος 2'03 στο μεταξυ ο Μπιγιομπο αν θυμάμαι καλά. Όλο το θέμα πάντως είναι ποιον θα παρουμε στο 4, μας ξινιζε ο Λεντει, μας βρωμαγε ο Κορνελι, δεν μας έκατσε και με τον Τόκο. Τι μένει?

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Ιούλ 25, 2023 3:02 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 25, 2023 2:56 am
yorgos έγραψε:

Ύψος 2'03 στο μεταξυ ο Μπιγιομπο αν θυμάμαι καλά. Όλο το θέμα πάντως είναι ποιον θα παρουμε στο 4, μας ξινιζε ο Λεντει, μας βρωμαγε ο Κορνελι, δεν μας έκατσε και με τον Τόκο. Τι μένει?
2.03 που δεν τον σπρώχνει ούτε δεινόσαυρος, με wingspan μεγαλύτερο του Φαλ :shock: . Στην Ευρώπη θα έτρωγε παιδιά. Επιθετικά είναι πολύ καλύτερος από όσο λένε.

0

tinyurl.com/2axatenv
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 25, 2023 4:11 am

0
EXASFAIROS13

euroleague

Τρί Ιούλ 25, 2023 4:18 am

Εγώ πάντως με αυτά που βλέπω και 13 περίπου νέες μεταγραφες μας βάζω σε 9η-10η θέση play in...Έχουμε 4 μεταγραφες για να χτυπήσουμε 6-8 θέση Δεν ξέρω αν ο κόουτς και η διοίκηση το αντιλαμβάνομαι.
Ρεαλ-Ολυμπιακος-Μπαρτσελονα-Μονακο-Παρτιζαν-Εφες-Μακαμπι-Φενερ-
Αρμάνι-Παναθηναϊκός-Ερυθρος-Μπαγερν-Ζαλγκιρις-Μπασκονια-Βαλενθια-Βιρτους-Ασβελ-Άλμπα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2744
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιούλ 25, 2023 4:27 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Εγώ πάντως με αυτά που βλέπω και 13 περίπου νέες μεταγραφες μας βάζω σε 9η-10η θέση play in...Έχουμε 4 μεταγραφες για να χτυπήσουμε 6-8 θέση Δεν ξέρω αν ο κόουτς και η διοίκηση το αντιλαμβάνομαι.
Αρμάνι-Παναθηναϊκός-Ερυθρος-Μπαγερν-Ζαλγκιρις-Μπασκονια-Βαλενθια-Βιρτους-Ασβελ-Άλμπα.
Μία πολύ αρχική εκτίμηση που θα κάνω λέει ότι φαβορί για Φ4 είναι Ρεάλ, Παρτιζάν, Ολυμπιακός, Φενέρ. Από εκεί και πέρα μου είναι δύσκολο να χρίσω κάποια ομάδα σαφώς καλύτερη από τις άλλες. Νομίζω θα είμαστε κάπου από κάτω με Μπαρτσελόνα, Εφές, Μακάμπι, Μονακό.

Δεν ξέρω τι να πω για Αρμάνι, Ερυθρό.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Ιούλ 25, 2023 4:45 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Δεν έχουμε δει πλήρη ρόστερ ακόμη (πχ η Παρτιζάν έχει να γεμίσει βασικές θέσεις) αλλά γενικώς σε τόσο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα και με νέα ομάδα ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, δε θα είναι αποτυχία η 8η-9η θέση. Σφαγή θα γίνει. Συμφωνώ στην (πρόωρη) εκτίμηση πως Άλμπα-Λυών θα είναι μάλλον ο πάτος και πως Ζαλγκίρις-Βαλένθια-Μπολόνια-Μπασκόνια μάλλον δεν ξεκινάνε ως ομάδες για 8άδα. Για τη Μπάγερν δεν ξέρω.

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τρί Ιούλ 25, 2023 7:40 am

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 25, 2023 9:26 am

Ο Μίροτιτς είναι χομπίστας πριν καθάριζε φασολάκια τώρα θα κάνει τα μπάνια του θα πάει τις διακοπές του και μετά θα αποφασίσει.
Εμείς δεν ξέρω γιατί πλέον είναι πολύ πιθανό το σενάριο να βρεθούμε κάπου αρχές-μέσα Αυγούστου και να μην έχουμε ούτε Μίροτιτς ούτε Σενγκέλια.

Η Μπολόνια φαίνεται να έχει χαλαστεί με κάτι, είτε με την προσέγγιση μας είτε με την προσέγγιση του Σενγκέλια και έχει μουλαρώσει.

0
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιούλ 25, 2023 9:50 am

εγώ πιστεύω πως όταν παίζονται τόσα χρήματα δε χαλάνε οι μεταγραφές για μουλαρώματα.

αν η Βίρτους δε θέλει να κρατήσει το Σενγκέλια και η Φενέρ το Ντόρσεϊ δεν υπάρχει περίπτωση να κάθονται να τους πληρώνουν 2 εκατομμύρια το χρόνο επειδή μουλάρωσαν. άντε να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη για λίγο καιρό αλλά όχι τόσο ώστε να κινδυνεύουν να ξεμείνουν εκεί.

αν τελικά δε φύγουν από τις ομάδες τους το μόνο λογικό σενάριο θα είναι ότι ήθελαν όντως να τους κρατήσουν και ακούγαμε παπατζιλίκια τόσο καιρό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”