Ομάδα 2009 δε γίνεται να φτιάξεις, δε γίνονται αυτά. ΌΧ ίετσι, απο προτελευταίος να πας να πληρώνεις υπεραξίες αριστερά και δεξιά και όλους αυτούς μετά να τους κάνεις και ομάδα, δε γίνεται. Όποιος το πίστεψε, καλή χώνεψη στη γλαρόσουπα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 25, 2023 3:03 pmμονο ο σλουκας ηταν μεταγρφη μπαμJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 25, 2023 3:00 pm
Καλα δεν ειναι έτσι τα πράγματα. Έδωσαν 2,7 στον Σλουκα, 1,7 στοκ Βιλντοζα και 1,5 στοκ Λεσσορ, πολύ καλά λεφτά είναι αυτά. Επίσης έδωσαν σε κάποιους που θεωρούσαν που αξίζουν, άλλο που έφαγαν άκυρο (το περιμέναμε λόγω της άθλιας εικόνας της ομαδας των τελευταίων ετων). Δηλαδή επειδή δεν δέχθηκε τα 4 εκατ ο Μιροτιτς να τα δώσουμε ντε και καλα στον Σεγκελια, ενώ δεν τρελαίνεται ο κοουτς? Σου λέει θα πάρω κάποιον με 1 εκατ που έχει τα στοιχεία που θέλω και τον αλλάζω του χρονου αν δεν μου βγει με τα λεφτα που θα χω βάλει στην άκρη.
βιλντοζα λεσορ ειναι τα αυτονοητα που πρεπει να εχεις για να λες οτι προσπαθεις να πας φ4
βασικα πρεπει να εχεις αλλους 2-3 με συμβολαια λεσορ για να μιλας για φ4 και ομαδες 2009
Κατά τα λοιπά, λεφτά έχει ρίξει ο ΔΓ, μη λέμε κι ό,τι θέμε. Στις μεταγραφές μετράει και ο Αταμάν που κόστισε.
Δεν καταλαβαίνω το "δεν υπάρχουν παίκτες". Ιούλιος είναι. Παίκτες θα εμφανιστούν ακόμη και το Σεπτέμβριο, το μοναστήρι να ναι καλά. Για τον Πολωνό η ένσταση δεν είναι μόνο ότι δεν έχει εμπειρία Ευρωλίγκας. Για μένα είναι ότι δε φαίνεται να έχει και το ταλέντο για να διαδραματίσει ρόλο εκεί. Τα ίδια έλεγα και για το Μιλουτίνοφ βέβαια και με ρούπωσε, αλλά γι αυτό πληρώνεται ο κάθε Αταμάν και Μπετσίροβιτς (αν υπάρχει) κι όχι εγώ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο