2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιος είπε ότι δεν ήταν βασικός στην ομαδα του? Στα ίσια μοιραζόταν τη θέση του σεντερ με τον Ντιοπ, ο οποίος θα παιζει επίσης γιουρολιγκ φετος. Δεύτερον αυτό με το ομάδα γιουροκαπ, έχει παραειπωθεί, η Γκραν Κανάρια θα ήταν δικαιωματικά ομάδα γιουρολιγκ φετος, κανονικοτατα.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 25, 2023 11:49 pmTo ότι δεν υπάρχουν καλές επιλογές από την Ευρωπαϊκή αγορά δεν καθιστά ιδανική περίπτωση τον Μπαλτσεροφσκι.Μιλαμε για παίκτη που δεν ήταν καν βασικος στην ομάδα του στο eurocup.Δεν μπορεί να θεωρείται ιδανική περίπτωση για ομάδα που στοχεύει στο φ4 όπως λένε οι διοικούντες (κακώς για εμένα). Έχει χαρακτηριστικά που κάνουν στον Αταμαν,αλλά είναι ρίσκο.Tracy Mac έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 25, 2023 11:41 pm
Διαφωνω οτι δεν ειναι ιδανικη περιπτωση. Νταξει δεν πηραμε και εναν απο τους τοπ της Ευρωλιγκας, αλλα για αυτο που θελει ο Αταμαν, για τα στοιχεια που εχει και δενουν με αυτα που μας λειπουν, αλλα κυριως οτι ειναι παρα πολυ εξελιξιμος, τον εκαναν ισως την καλυτερη περιπτωση, αν σκεφτουμε οτι δεν υπαρχουν αξιολογοι παικτες στο 5 στην αγορα.
Τωρα ειναι πολυ πιο ευκολο να περιμενεις στο 2-3 αφου ηδη εχεις Γκριγκο, οποτε αυτον τον καιρο ας ασχολουνται μονο με το 4αρι, που με γκριγκο-μπαλτσε ταιριαζει ο Τοκο.
Να θυμίσω ποια ομάδα (και μάλιστα φιναλιστ γιουροκαπ, οχι νικητρια) μπήκε Γιουρολιγκ με τον ίδιο κορμό και έφτασε σε μια σεζόν μια ανάσα απτο φαιναλ 4? Δηλαδή ο Παντερ, ο Λεντει και ο Λεσσορ που ήταν στο γιουροκαπ δεν έκαναν για τη Γιουρολιγκ περσι? Ο Τομπσον απτη Λοκομοτιβ ήρθε και σε ένα χρόνο πήρε το ιδιο συμβόλαιο με τον Σλουκα. Ο Μοτλει της Φενερ ήρθε επίσης απτην Λοκο. Κάτσε να τον δούμε τον παίχτη, είναι ιδανικός γιατί έχει τα στοιχεία που ζητούσε ο Αταμαν για την συγκεκριμένη θέση. Προφανώς δεν έχει αποδείξει την αξία του και είναι στοίχημα, αλλά έχουμε μπροστά του τον Λεσσορ των 25-30 λεπτών και αν χρειαστεί τους Αντετοκούμπο και Μήτογλου, φουλ είμαστε στο 5.
2
2

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Matt Costello : Γεννημένος το 1993 (29 χρονών), 110 κιλά και όσον αφορά το ύψος του, στη σελίδα της euroleague αναγράφεται στα 2'10 και στο Wikipedia τον γράφουν στα 2'08, οπότε κάπου εκεί υπολογίζουμε. Ο Αμερικάνος έκανε σε νεαρή ηλικία ένα πέρασμα από ΝΒΑ και gleague (τότε dleague) και το 2018 ήρθε στην Ευρώπη με μια χρονιά στην Ιταλία και 3 σεζόν στην Ισπανία, στην Gran Canaria (και αυτος) και στη Baskonia.
Αξίζει πολύ να παρατηρήσετε τα νούμερα του, μου έκανε εντύπωση πως έγραψε παρόμοιους μέσους όρους σε euroleague και eurocup και μάλιστα με καλύτερα ποσοστά στη euroleague. Φετος μάλιστα πέρα από εξαιρετικός αμυντικός, μπλοκέρ και ριμπαουντερ που ήταν πάντα, έγινε και πιο συνεπής απ'το 3ποντο. Φετος σε 34 ματς εκτέλεσε 114 τρίποντα και έβαλε τα 41. Είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα ήταν καλό fit δίπλα στον Lessort (γιατί με τον Balcerowski ταιριάζει σίγουρα) και σκέφτηκα πως εδώ ταίριαξε ο Leday, ο οποίος δεν έχει ευστοχήσει σε καμια σεζόν της καριέρας του στη euroleague σε πάνω από 33 τρίποντα και μάλιστα σε περισσότερους αγώνες και σε περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Matt. Οπότε γιατί όχι? Αρκεί να τον δινει ο Κερεχέτας!
Παμε τωρα και στην άλλη, πιο "γνωστή" επιλογή για το 4αρι μας, τον Γεωργιανό Tornike Shengelia : Γεννημένος το 1991 (31 χρονών), 110 κιλά και ύψος 2'06, αν και μοιάζει πολύ ψηλότερος. Tweener κι αυτός στις θεσεις τον ψηλών, όπως κι ο Matt, πέρασε από πολλές ομάδες στην Ισπανία, έγινε αργότερα draft στο ΝΒΑ και τελικά επέστρεψε στη Baskonia (την νυν ομάδα του Costello), όπου για κάποια χρόνια αποτελούσε το καλύτερο 4αρι της Ευρώπης. Από εκεί πήρε μεταγραφή στη Cska και πλέον είναι στη Virtus μάλλον παρά τη θέληση του
.
Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε ούτε στατιστικά, ούτε την καριέρα των δυο παιχτων. Ο Toko ούτε που τον βλέπει τον Costello... Ο Γεωργιανός έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αλλά παραμένει ένας πολύ ποιοτικός παιχτης, εξαιρετικός στο ποστ, πολύ καλός αμυντικός και ριμπαουντερ, σουπερ για τη θέση του με τη μπάλα στα χέρια και στο drive και αξιοπρεπής απτο 3ποντο. Μάλιστα νομίζω πως πολλοί τον υποτιμούν ως σουτερ, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί παιχτες που έχουν 36% ποσοστό καριέρας απτο 3ποντο σε 10(!) σεζόν στην Ευρωλίγκα και ειδικά 4αρι. Νομίζω παντως πως ο Costello είναι καλύτερος αμυντικός και καλύτερος σουτερ τριών πόντων, αλλά ο Toko είναι πιο ποιοτικός σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, και φυσικά πιο έμπειρος. Και αυτός ταιριάζει κάλλιστα με τη front line μας έτσι όπως έχει σχηματιστεί, απλώς μην τον μπερδέψουμε με τον παιχτη που ήταν προ 2ετίας, γιατί δεν είναι ο ίδιος.
Ποιον θα επιλέγατε?
Αξίζει πολύ να παρατηρήσετε τα νούμερα του, μου έκανε εντύπωση πως έγραψε παρόμοιους μέσους όρους σε euroleague και eurocup και μάλιστα με καλύτερα ποσοστά στη euroleague. Φετος μάλιστα πέρα από εξαιρετικός αμυντικός, μπλοκέρ και ριμπαουντερ που ήταν πάντα, έγινε και πιο συνεπής απ'το 3ποντο. Φετος σε 34 ματς εκτέλεσε 114 τρίποντα και έβαλε τα 41. Είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα ήταν καλό fit δίπλα στον Lessort (γιατί με τον Balcerowski ταιριάζει σίγουρα) και σκέφτηκα πως εδώ ταίριαξε ο Leday, ο οποίος δεν έχει ευστοχήσει σε καμια σεζόν της καριέρας του στη euroleague σε πάνω από 33 τρίποντα και μάλιστα σε περισσότερους αγώνες και σε περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Matt. Οπότε γιατί όχι? Αρκεί να τον δινει ο Κερεχέτας!
Παμε τωρα και στην άλλη, πιο "γνωστή" επιλογή για το 4αρι μας, τον Γεωργιανό Tornike Shengelia : Γεννημένος το 1991 (31 χρονών), 110 κιλά και ύψος 2'06, αν και μοιάζει πολύ ψηλότερος. Tweener κι αυτός στις θεσεις τον ψηλών, όπως κι ο Matt, πέρασε από πολλές ομάδες στην Ισπανία, έγινε αργότερα draft στο ΝΒΑ και τελικά επέστρεψε στη Baskonia (την νυν ομάδα του Costello), όπου για κάποια χρόνια αποτελούσε το καλύτερο 4αρι της Ευρώπης. Από εκεί πήρε μεταγραφή στη Cska και πλέον είναι στη Virtus μάλλον παρά τη θέληση του
Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε ούτε στατιστικά, ούτε την καριέρα των δυο παιχτων. Ο Toko ούτε που τον βλέπει τον Costello... Ο Γεωργιανός έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αλλά παραμένει ένας πολύ ποιοτικός παιχτης, εξαιρετικός στο ποστ, πολύ καλός αμυντικός και ριμπαουντερ, σουπερ για τη θέση του με τη μπάλα στα χέρια και στο drive και αξιοπρεπής απτο 3ποντο. Μάλιστα νομίζω πως πολλοί τον υποτιμούν ως σουτερ, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί παιχτες που έχουν 36% ποσοστό καριέρας απτο 3ποντο σε 10(!) σεζόν στην Ευρωλίγκα και ειδικά 4αρι. Νομίζω παντως πως ο Costello είναι καλύτερος αμυντικός και καλύτερος σουτερ τριών πόντων, αλλά ο Toko είναι πιο ποιοτικός σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, και φυσικά πιο έμπειρος. Και αυτός ταιριάζει κάλλιστα με τη front line μας έτσι όπως έχει σχηματιστεί, απλώς μην τον μπερδέψουμε με τον παιχτη που ήταν προ 2ετίας, γιατί δεν είναι ο ίδιος.
Ποιον θα επιλέγατε?
0
Και γω με τη σειρά μου ψιλοξενέρωσα με τον Πολωνό, κυρίως γιατί έχουν μαζευτεί πολλά στοιχήματα.
Δεν γίνεται να μην κάνω τη σύνδεση με τη σημερινή πρόταση της Μονακό στον Μίροτιτς και μου φαίνεται ότι αύριο ή μεθαύριο θα ανακοινώσουμε και τον Τόκο.
Νομίζω πως ήμασταν κοντά στον Μίροτιτς μέχρι σήμερα και το SDNA έριχνε τους τόνους για να βγει και να γράψει "Το πήρε πάνω του ο Γιαννακόπουλος και με αστραπιαίες κινήσεις έκλεψε τον Μίροτιτς από την Αρμάνι".
Το καλό είναι ότι φαίνεται να υπάρχει πλάνο και οι παίκτες-ρίσκα που πήραμε μοιάζουν να ταιριάζουν. Έστω και ένας να βγει θα είναι επιτυχία πάντως.
Δεν γίνεται να μην κάνω τη σύνδεση με τη σημερινή πρόταση της Μονακό στον Μίροτιτς και μου φαίνεται ότι αύριο ή μεθαύριο θα ανακοινώσουμε και τον Τόκο.
Νομίζω πως ήμασταν κοντά στον Μίροτιτς μέχρι σήμερα και το SDNA έριχνε τους τόνους για να βγει και να γράψει "Το πήρε πάνω του ο Γιαννακόπουλος και με αστραπιαίες κινήσεις έκλεψε τον Μίροτιτς από την Αρμάνι".
Το καλό είναι ότι φαίνεται να υπάρχει πλάνο και οι παίκτες-ρίσκα που πήραμε μοιάζουν να ταιριάζουν. Έστω και ένας να βγει θα είναι επιτυχία πάντως.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1569
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O χρόνος συμμετοχής του το λέει.17 λεπτά έπαιζε μο.Ο Ντιοπ 19.Εστω, μοιραζόταν τον χρόνο.Αρα,ΔΕΝ ήταν ο βασικός ψηλός της Γκραν Κανάρια,αυτός που έκανε τη διαφορά στο 5.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 1:20 amΠοιος είπε ότι δεν ήταν βασικός στην ομαδα του? Στα ίσια μοιραζόταν τη θέση του σεντερ με τον Ντιοπ, ο οποίος θα παιζει επίσης γιουρολιγκ φετος. Δεύτερον αυτό με το ομάδα γιουροκαπ, έχει παραειπωθεί, η Γκραν Κανάρια θα ήταν δικαιωματικά ομάδα γιουρολιγκ φετος, κανονικοτατα.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 25, 2023 11:49 pm
To ότι δεν υπάρχουν καλές επιλογές από την Ευρωπαϊκή αγορά δεν καθιστά ιδανική περίπτωση τον Μπαλτσεροφσκι.Μιλαμε για παίκτη που δεν ήταν καν βασικος στην ομάδα του στο eurocup.Δεν μπορεί να θεωρείται ιδανική περίπτωση για ομάδα που στοχεύει στο φ4 όπως λένε οι διοικούντες (κακώς για εμένα). Έχει χαρακτηριστικά που κάνουν στον Αταμαν,αλλά είναι ρίσκο.
Να θυμίσω ποια ομάδα (και μάλιστα φιναλιστ γιουροκαπ, οχι νικητρια) μπήκε Γιουρολιγκ με τον ίδιο κορμό και έφτασε σε μια σεζόν μια ανάσα απτο φαιναλ 4? Δηλαδή ο Παντερ, ο Λεντει και ο Λεσσορ που ήταν στο γιουροκαπ δεν έκαναν για τη Γιουρολιγκ περσι? Ο Τομπσον απτη Λοκομοτιβ ήρθε και σε ένα χρόνο πήρε το ιδιο συμβόλαιο με τον Σλουκα. Ο Μοτλει της Φενερ ήρθε επίσης απτην Λοκο. Κάτσε να τον δούμε τον παίχτη, είναι ιδανικός γιατί έχει τα στοιχεία που ζητούσε ο Αταμαν για την συγκεκριμένη θέση. Προφανώς δεν έχει αποδείξει την αξία του και είναι στοίχημα, αλλά έχουμε μπροστά του τον Λεσσορ των 25-30 λεπτών και αν χρειαστεί τους Αντετοκούμπο και Μήτογλου, φουλ είμαστε στο 5.
Ο Παντερ ο Λεντει και ο Λεσορτ, ήταν στο eurocup με την Παρτιζάν,αλλά πριν την Παρτιζάν ήταν όλοι τους βασικοί στην Ευρωλίγκα,3 σεζόν ο καθένας αν δεν κάνω λάθος,και με πολύ καλές χρονιές.Ειδικα οι 2 πρώτοι,με διψήφιους μο πόντων.Καμια σχέση με τον Μπαλτσεροφσκι.
Ο Τόμπσον και ο Μοτλει κάνανε παπάδες στο eurocup,βασικοι και αναντικατάστατοι στις ομάδες όπως τους,βαραγανε 30λεπτα.Παλι καμία σχέση με τον Μπαλτσεροφσκι.
Ξαναλέω,δεν είπα ότι ειναι κακή μεταγραφή,και από την αρχή γράφω ότι έχει ενδιαφέρον σαν παίκτης, και είναι ρίσκο,το οποίο πρέπει να πάρουμε(και ήθελα να πάρουμε),ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχουν στην αγορά πολλές και καλές επιλογές.Ειμαι οκ με την απόκτηση του και φυσικά συστήνω υπομονή γιατί θα τη χρειαστεί,αλλά είναι ρίσκο, τι να κάνουμε.Δεν έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με αυτόν πίσω από τον Λεσορτ.Δεν πήραμε έναν παίκτη που διέπρεψε στο eurocup.
1
1

Άρα πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμα;
Ένα τεσσάρι και μετά;
Αν υποθέσουμε ότι έρχεται ο Σενγκελια στο 4, εγώ είμαι ευχαριστημένος πιστεύω ότι θα κάνει καλή χρονιά, στα γκαρντ τι γίνεται;
Γιατί με
Σλουκα Γκράντ Μωραϊτη
Βιλντόζα Γκαι Γκριγκόνις
Παπαπέτρου
Πιστεύω θα έχουμε θέμα. Λειπει ενας παίκτης ακομα στην περιφέρεια που να μπορει να παιξει και λιγο αμυνα. Αν πάρουμε Ντόρσεϊ τον βάζουμε στο 1-2 και μετατοπιζουμε Γκράντ στο 2-3. Αν δεν πάρουμε Ντόρσεϊ θέλουμε παίκτη στο 2-3 τύπου Μιχαλιουκ.
Δεν μας φτάνει μόνο ένα καλό 4, θέλουμε ακόμα έναν καλό στην περιφέρεια για την θέση Γκριγκονις.
Θα είναι κρίμα να γινει τέτοια προσπάθεια και να καταλήξουμε 9οι
Ένα τεσσάρι και μετά;
Αν υποθέσουμε ότι έρχεται ο Σενγκελια στο 4, εγώ είμαι ευχαριστημένος πιστεύω ότι θα κάνει καλή χρονιά, στα γκαρντ τι γίνεται;
Γιατί με
Σλουκα Γκράντ Μωραϊτη
Βιλντόζα Γκαι Γκριγκόνις
Παπαπέτρου
Πιστεύω θα έχουμε θέμα. Λειπει ενας παίκτης ακομα στην περιφέρεια που να μπορει να παιξει και λιγο αμυνα. Αν πάρουμε Ντόρσεϊ τον βάζουμε στο 1-2 και μετατοπιζουμε Γκράντ στο 2-3. Αν δεν πάρουμε Ντόρσεϊ θέλουμε παίκτη στο 2-3 τύπου Μιχαλιουκ.
Δεν μας φτάνει μόνο ένα καλό 4, θέλουμε ακόμα έναν καλό στην περιφέρεια για την θέση Γκριγκονις.
3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- pan24
- Reactions: 2426
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε κάθε περίπτωση έχουμε πολλά ερωτηματικά.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 8:57 amΆρα πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμα;
Ένα τεσσάρι και μετά;
Γιατί με
Σλουκα Γκράντ Μωραϊτη
Βιλντόζα Γκαι Γκριγκόνις
Παπαπέτρου
Δηλαδή Γκραντ, Γκάι, Μπαλτσερόφσκι είναι στοιχήματα, στοιχήματα για άλλους λόγους είναι και οι Μήτογλου, Μαντζούκας και συνήθως στα στοιχήματα σε τέτοιο επίπεδο αν σου βγουν οι μισοί είσαι και ευχαριστημένος.
Η περιφέρεια έτσι σίγουρα έχει αμυντικό θέμα με τον μόνο που παίζει καλή άμυνα να είναι ο Γκράντ που δεν θα παίζει πολύ και τον Βιλντόζα να είναι ο μόνος άλλος που παίζει υποφερτή άμυνα.
Το 3 έτσι έχει θέμα ποιοτικό όχι τόσο αριθμητικό. Δεν μπορείς να θες κάτι καλό και το 3 σου να είναι Παπαπέτρου και λίγο από Μαντζούκα, Γκριγκόνις.
Καλός ο Λιθουανός αλλά θέλουμε παίκτη με κύρια θέση το 3 που να παίζει άμυνα και να έχει σουτ, ας είναι και ο Χίλιαρντ δεν χρειάζεται να είναι κάποιος σουπερ αλλά κάποιος πρέπει να είναι.
0
- Conan1982
- Reactions: 3329
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο ένας έχει περάσει το πικ του και κάθε χρόνο η απόδοση του είναι πτωτική ο άλλος είναι 2 χρόνια μικρότερος και δεν έχει δείξει τέτοια σημάδια. Νομίζω ότι αν γινόταν να τον πάρετε ο Matt θα ήταν η καλύτερη επιλογή.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 2:40 amΔεν έχει νόημα να συγκρίνουμε ούτε στατιστικά, ούτε την καριέρα των δυο παιχτων. Ο Toko ούτε που τον βλέπει τον Costello... Ο Γεωργιανός έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αλλά παραμένει ένας πολύ ποιοτικός παιχτης, εξαιρετικός στο ποστ, πολύ καλός αμυντικός και ριμπαουντερ, σουπερ για τη θέση του με τη μπάλα στα χέρια και στο drive και αξιοπρεπής απτο 3ποντο. Μάλιστα νομίζω πως πολλοί τον υποτιμούν ως σουτερ, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί παιχτες που έχουν 36% ποσοστό καριέρας απτο 3ποντο σε 10(!) σεζόν στην Ευρωλίγκα και ειδικά 4αρι. Νομίζω παντως πως ο Costello είναι καλύτερος αμυντικός και καλύτερος σουτερ τριών πόντων, αλλά ο Toko είναι πιο ποιοτικός σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, και φυσικά πιο έμπειρος. Και αυτός ταιριάζει κάλλιστα με τη front line μας έτσι όπως έχει σχηματιστεί, απλώς μην τον μπερδέψουμε με τον παιχτη που ήταν προ 2ετίας, γιατί δεν είναι ο ίδιος.
Ποιον θα επιλέγατε?
1
1

Καλημέρα και από εμένα. Λοιπόν για προφανείς λόγους θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή μας για το 4 ήταν ο Μιροτιτς ο οποίος βέβαια φαίνεται να απομακρύνεται..
Όσον αφορά στους δύο που είπε κάποιος προηγούμενος φίλος προτιμώ τον Ματ Κοστέλο ξεκάθαρα αλλά δε ξέρω αν μπορει και πως να αποδεσμευτεί. Έχοντας παρακολουθήσει λόγω δουλειάς από πολύ κοντά τον Ματ στο αφρομπασκετ 2021 και στα παράθυρα του παγκόσμιου κυπέλλου με την Ακτή ελεφαντοστού είναι ένα πολύ καλό 4αρι θεωρώ για αυτό που θέλει ο Αταμάν που μπορεί άνετα να κατέβει στο πέντε και να σπρωχτει με πολύ πιο ψηλά - δυνατά σέντερ. Είδα ονειρικές μάχες με τον ταβαρες του καπε βερντε. Επίσης αν και δυνατός έχει πολύ καλή τεχνική και άρτια μηχανική στο σουτ. Το συζητούσαμε και με το Λευτέρη το Σούμποτιτς που ήταν μάνατζερ στην Ακτή. Νομίζω ότι άργησαν πολύ να τον πάρουν ομάδες της Ευρωλίγκα. Ίσως αν ο σενγκελια ήταν στα prime του να ήταν διαφορετική η σειρά μου γιατί ο τόκο είχε πιο καλές ποστ κινήσεις και ήταν πιο γρήγορος αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή ο Κοστέλο είναι καλύτερη επιλογή.
Όσον αφορά στους δύο που είπε κάποιος προηγούμενος φίλος προτιμώ τον Ματ Κοστέλο ξεκάθαρα αλλά δε ξέρω αν μπορει και πως να αποδεσμευτεί. Έχοντας παρακολουθήσει λόγω δουλειάς από πολύ κοντά τον Ματ στο αφρομπασκετ 2021 και στα παράθυρα του παγκόσμιου κυπέλλου με την Ακτή ελεφαντοστού είναι ένα πολύ καλό 4αρι θεωρώ για αυτό που θέλει ο Αταμάν που μπορεί άνετα να κατέβει στο πέντε και να σπρωχτει με πολύ πιο ψηλά - δυνατά σέντερ. Είδα ονειρικές μάχες με τον ταβαρες του καπε βερντε. Επίσης αν και δυνατός έχει πολύ καλή τεχνική και άρτια μηχανική στο σουτ. Το συζητούσαμε και με το Λευτέρη το Σούμποτιτς που ήταν μάνατζερ στην Ακτή. Νομίζω ότι άργησαν πολύ να τον πάρουν ομάδες της Ευρωλίγκα. Ίσως αν ο σενγκελια ήταν στα prime του να ήταν διαφορετική η σειρά μου γιατί ο τόκο είχε πιο καλές ποστ κινήσεις και ήταν πιο γρήγορος αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή ο Κοστέλο είναι καλύτερη επιλογή.
1
1