2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 26, 2023 10:59 pm

Αφήστε ήσυχο το Λιθουανό.

Να τραγουδάμε "με το Σλούκα, το Χουάντσο, το Γκριγκονις και τ'αλλα παιδιά..."

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:01 pm

DEJAN21 έγραψε:
Τετ Ιούλ 26, 2023 10:54 pm
Να είχαμε και ένα Χεζονια στο 3…..Αν κλείσει ο Χουαντσο και ο Ντορσει του χρόνου με 2 προσθήκες πλησιάζεις την ομάδα του 2009. Εκεινη την ομάδα δε πιστεύω ότι μπορείς να την κανείς, δεν μπορεί να ξαναγίνει. Για εμένα προσωπικά που παρακολουθώ Παναθηναϊκό από τότε που είχε Μήνα Γκεκο, Γεωργικοπουλο και Μηριουνη ήταν η καλύτερη και πιο επιτυχημένη , πιστεύω και η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα, ίσως να υπερβάλλω γιατί είμαι και Παναθηναϊκός, αλλά όπως είπα μπορείς να πλησιάσεις εκεινη την ομαδα.
Δεν πλησιάζεται.
ΔΔ-Σάρας
Σπαν-Νικόλας-Χατζηβρέττας
Περπέρογλου
Φωτσης-Τσαρτσαρης
Μπατιστ-Πέκοβιτς

0
DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:08 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Ιούλ 26, 2023 11:01 pm
DEJAN21 έγραψε:
Τετ Ιούλ 26, 2023 10:54 pm
Να είχαμε και ένα Χεζονια στο 3…..Αν κλείσει ο Χουαντσο και ο Ντορσει του χρόνου με 2 προσθήκες πλησιάζεις την ομάδα του 2009. Εκεινη την ομάδα δε πιστεύω ότι μπορείς να την κανείς, δεν μπορεί να ξαναγίνει. Για εμένα προσωπικά που παρακολουθώ Παναθηναϊκό από τότε που είχε Μήνα Γκεκο, Γεωργικοπουλο και Μηριουνη ήταν η καλύτερη και πιο επιτυχημένη , πιστεύω και η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα, ίσως να υπερβάλλω γιατί είμαι και Παναθηναϊκός, αλλά όπως είπα μπορείς να πλησιάσεις εκεινη την ομαδα.
Δεν πλησιάζεται.
ΔΔ-Σάρας
Σπαν-Νικόλας-Χατζηβρέττας
Περπέρογλου
Φωτσης-Τσαρτσαρης
Μπατιστ-Πέκοβιτς
+ κοουτς Ομπράντοβιτς και ασισταντ Ιτουδης
Κοιτά Στο Μυαλό μου το έχω έτσι
Σλούκας - Βιλντοζα
Λουντ- Ντορσει
Χεζονια Παπαπετρου
Χουαντσο - Μητογλου
Ταβαρες - Λεσορ
+ Πολωνός, Μαντζούκας, Μωραΐτης, Γκαι
Για του χρόνου εννοώ. Αυτή η ομάδα ναι πλησιάζει.
Ωστόσο είμαι πολύ ευχαριστημένος με το χτίσιμο που γίνεται φέτος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:10 pm

Eγραφε μλκιες ο προεδρος ε??...Τα χε πιει και αλλα ομορφα.... :oops:

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Dominique

junior
Reactions: 18

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:11 pm

Για το Χουαντσο έψαξα μετά το Hustle είναι η αλήθεια.Απο τα highlights δεν καταλαβαίνεις πολλά πέραν ότι δοκιμάζει σουτ από παντου. Τον είδα όμως εκτεταμένα στο Ευρωμπασκετ(όπως και τον Μπαλτσεροφσκι τον οποίο μπανισα τότε) γνωρίζοντας ότι ένα τουρνουά εβδομάδων δεν αποτελεί αξιόπιστο δειγμα.
Ψάχνει κάθε ευκαιρία να την μπουμπουνισει το οποίο είναι το ζητουμενο για να ανοίγει το γήπεδο αλλά δεν είναι σταθερά αποτελεσματικος όπως μάλλον επιβεβαιώνουν και τα ποσοστά καριέρας του.Αφου είδα τόσα ματς στην Εθνική Ισπανίας τον έπαιξα under 1.5 τρίποντο στον τελικό και όλοι ξέρετε πως πήγε αυτό.Ειναι μάλλον σουτέρ ρυθμου και τα 6 από τα 7 του τριποντα μπήκαν μεσα σε 5 λεπτά.
Όμως:είναι σκληροτράχηλος,δε φοβάται τις επαφές,κυνηγάει συνεχώς το ριμπάουντ ,μαρκάρει πολλές θέσεις,ζητάει τη μπάλα για ενεργειες μεσα κι έξω απτό καλάθι,διαθέτει φοβερή αυτοπεποίθηση.Και στην ιδανική ηλικία βέβαια.
Από τα ονόματα που ακουγονταν για το 4 ηταν η πρώτη μου επιλογη.Μεγαλο ναι από εμένα όπως και για τον Μπαλτσεροφσκι.
Πιστευω θα κυνηγήσουμε και Μιχαλιουκ και τέλος.

ΥΓ.Θελω να μείνει ο Γκριγκονις δεν ντρέπομαι να το φωνάξω!

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2787
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:12 pm

manj13 έγραψε:
Ρε συ manj, τι σου λέει εσένα αυτή η λίστα δηλαδή;

0
Εικόνα
Beetle13

sophomore
Reactions: 25
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Αγαπημένη ομάδα: Παναθηναϊκός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:16 pm

Dominique έγραψε:
Για το Χουαντσο έψαξα μετά το Hustle είναι η αλήθεια.Απο τα highlights δεν καταλαβαίνεις πολλά πέραν ότι δοκιμάζει σουτ από παντου. Τον είδα όμως εκτεταμένα στο Ευρωμπασκετ(όπως και τον Μπαλτσεροφσκι τον οποίο μπανισα τότε) γνωρίζοντας ότι ένα τουρνουά εβδομάδων δεν αποτελεί αξιόπιστο δειγμα.
Ψάχνει κάθε ευκαιρία να την μπουμπουνισει το οποίο είναι το ζητουμενο για να ανοίγει το γήπεδο αλλά δεν είναι σταθερά αποτελεσματικος όπως μάλλον επιβεβαιώνουν και τα ποσοστά καριέρας του.Αφου είδα τόσα ματς στην Εθνική Ισπανίας τον έπαιξα under 1.5 τρίποντο στον τελικό και όλοι ξέρετε πως πήγε αυτό.Ειναι μάλλον σουτέρ ρυθμου και τα 6 από τα 7 του τριποντα μπήκαν μεσα σε 5 λεπτά.
Όμως:είναι σκληροτράχηλος,δε φοβάται τις επαφές,κυνηγάει συνεχώς το ριμπάουντ ,μαρκάρει πολλές θέσεις,ζητάει τη μπάλα για ενεργειες μεσα κι έξω απτό καλάθι,διαθέτει φοβερή αυτοπεποίθηση.Και στην ιδανική ηλικία βέβαια.
Από τα ονόματα που ακουγονταν για το 4 ηταν η πρώτη μου επιλογη.Μεγαλο ναι από εμένα όπως και για τον Μπαλτσεροφσκι.

Θεωρείς ότι υπαρχει περιπτωση και να μείνει ο Γκριγκονις και να έρθει άλλος ξένος (Μίχαλιουκ ή όποιος άλλος);

Μιλάμε για 8 ξένους έτσι.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:25 pm

Ο Καλινιτς κολλάει τώρα για τελευταίος ξένος;

Προβληματίζομαι....

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:25 pm

Το διακύβευμα είναι η Ευρωλιγκα και όχι η Α1.Εμεις 8 ξενους και οι απέναντι 9 (μελλοντικα).Ποιο το ζόρι και για ποιον παιχτη;;;;;Για Μωραιτη,Π.Καλαιντζακη,(Γκραντ);;;;αφού θα παίζουν Α1.Ο Ολυμπιακός που πάει και για άλλον κοντό τι να πει ο Λουντζης και ό Λαρεντζακης;;;;;

Πιστεύω να μην περιμένουμε να δούμε Μικχαιλιουκ στα κόκκινα για να αντιδράσουμε με μεταγραφή στο 2-3.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:50 pm

Καλή μεταγραφή ο Χουάντσο, δεν μπορώ να υπολογίσω τι νούμερα θα κάνει στην Ευρώπη, αλλά σίγουρα ανοίγει το γήπεδο και δεν είναι καθόλου σοφτ. Για μένα καλύτερα από το Σενγκέλια που είναι σε φθίνουσα πορεία, αλλά θα το δούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αν υπάρξει και τριάρι με αθλητικότητα και σουτ, πλέον έχουμε ρόστερ με καθαρά στόχο οκτάδα, σε μια πολύ πολύ δύσκολη Ευρωλίγκα, σούπερ ικανοποιημένος. Παρότι μου αρέσει ο Γκριγκόνις, θέλουμε κάτι πιο αθλητικό και σκληρό, χώρια ότι ο Λιθουανός δεν είναι 3. Αν όμως έρθει κάτι στο στιλ Ντόρσεϊ, φυσικά ευπρόσδεκτο, δεν παίζουμε με τα διαβατήρια.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2787
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:57 pm

Πλέκει το εγκώμιο του Χουάντσο ο Κοτζιάς στο SDNA και κλείνει με:
"Εννοείται ότι στην τελευταία εκπομπή δεν έλεγα τυχαία ότι ο Ερνανγκόμεζ είναι ο πλέον κατάλληλος για τον Παναθηναϊκό…"

Ρε ουυυυυυρτ :roll:

3
3 Εικόνα
Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 26, 2023 11:57 pm

Με Γκριγκονις δεν κάνεις δίπλα εύκολα ούτε μπορείς να βασιστείς πάνω του σε play in game μέσα σε Μιλάνο η Αστέρα στο Βελιγράδι....Καλά για τοπ 8 με Ρεάλ,Μπάρτσα,Μονακό,Ολυμπιακό δεν το συζητώ εκτός έδρας.

Με λίγα λόγια ο λιθουανός δεν είναι Παντερ να σε πάρει από το χέρι για ΦΦ.Ας είμαστε ρεαλιστές τι προσδοκούμε.

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:03 am

Ο πρόεδρος θα περιμένει μέχρι τέλους το ντορσυ και τον μιχαλιουκ , δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640

Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:18 am

manj13 έγραψε:
Ρε παιδιά, είμαι ο μόνος που κάθε φορά που βλέπω αυτή τη λίστα νομίζω ότι είναι η shopping list για Σκλαβενίτη γιατί πέφτει το μάτι μου στη λέξη "ΦΕΤΑ" ?

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Dominique

junior
Reactions: 18

Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:29 am

Beetle13 έγραψε:
Τετ Ιούλ 26, 2023 11:16 pm
Dominique έγραψε:

Θεωρείς ότι υπαρχει περιπτωση και να μείνει ο Γκριγκονις και να έρθει άλλος ξένος (Μίχαλιουκ ή όποιος άλλος);

Μιλάμε για 8 ξένους έτσι.
Σωστά το λες.Πιστευω ότι θα κινηθούμε για Μιχαλιουκ(εκτός αν προκύψει Ντόρσεϋ )και έτσι μαζί με Γκριγκονις πάμε στους 8. Προσωπικα όμως θα ήθελα 7 ξένους με Γκριγκονις μεσα και επειδή θεωρώ ότι αδικήθηκε πέρσυ και επειδή δε μου κάθονται καλά τα σπασίματα συμβολαιων και επειδή έχουμε ξεκανει τον ανταγωνισμό μεταγραφικά.Μου αρεσουν πιο μεθοδευμένες κινήσεις και δεύτερες ευκαιρίες,το φετινό ο,τι κινείται εκτελείται δεν μπορώ να πω ότι με συναρπαζει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”