2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3037
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:06 am

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:00 am
Καλα δεν τον προσέβαλα κι ολας τσιλαρε. Ελευθερια λόγου έχουμε κι όπως μπορείς να γράφεις εσύ (σαν παράδειγμα το λεω) ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει μόνο σαπακια, μπορώ να σου λεω κι εγώ ότι ο Sikma είναι καλύτερος του Juancho. Κι εγώ έχω γράψει πολλές φορές στα δικά σας τοπικ κι έχω κάνει προτάσεις για ροστερ, με αποτέλεσμα να φάω κράξιμο ως φίλο-Παναθηναϊκός πως θα φέρει καλύτερους παιχτες ο οσφπ από αυτούς που προτείνω (αν και τελικά έφερε χειροτερους) , το έχω αποδεχθεί. Όπως και από φίλους του ΠΑΟ έχω αποδεχθεί διαφωνίες και ειρωνείες για τα όσα γράφω. Οκ σιγά...
“Το έχω πάθει κι εγώ” δεν το κάνει εντάξει. Και μάλιστα αν θέλεις να δείξεις ότι είσαι καλύτερος, δεν κανεις ο,τι κάνουν οι άλλοι. Τελοσπαντων είμαστε οφφτοπικ, σταματάω εδώ

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:27 am

Πάντως ο gspara έπεσε έξω στο θέμα Μιροτιτς.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:34 am

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:27 am
Πάντως ο gspara έπεσε έξω στο θέμα Μιροτιτς.
Μμμ δεν θα το έλεγα ακριβώς.
Έπεσε έξω ως προς το αποτέλεσμα σίγουρα (και ναι είναι το πιο σημαντικό), αλλά όταν όλοι είχαν τον Μίροτιτς κλεισμένο στην Παρτιζαν εκείνος έλεγε ότι δεν ισχύει και πως θα υπογράψει σε εσάς (νομίζω είχε πει και ποσό 4Μ τον χρόνο; σίγουρα είχε πει διάρκεια).

Αργότερα επιβεβαιώθηκε ως προς α) δεν πήγε Παρτιζαν ο παίχτης και β) Υπήρχε διαπραγμάτευση μεταξύ του παίχτη και της ομάδας σε προχωρημένο στάδιο και σε εξαιρετικό κλίμα.

Δεν επιβεβαιώθηκε ως προς το αποτέλεσμα και δεν υπέγραψε ο παίχτης, αλλά αν αύριο-μεθαύριο δώσει μια πληροφορία και πρέπει με βάση την εμπειρία Μίροτιτς να αξιολογήσω την πηγή... θα έψαχνα να μάθω τι ισχύει. Δεν θα προσπερνούσα απλά.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1726
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 27, 2023 7:08 am

shtarkws έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:11 am
Ποιους άλλους Ισπανούς ψηλούς θυμάστε στην Ελλάδα;

Ντε Μιγκελ στον Ολυμπιακό, Φεραν Μαρτινεθ στον Παναθηναϊκό. Ριβας στην ΑΕΚ;

Άλλο;
Ρίκι Περάλ και Χουάν Αντόνιο Μοράλες στον Παοκ

0
Dakotas

senior
Reactions: 209
Αγαπημένη θέση: C

Πέμ Ιούλ 27, 2023 7:48 am

j-kidd13 έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Άλλο;
Αντρεου στην Νήαρ ιστ(μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Βαρκελώνης το 92)
Ντομπλας Λευκάδα
Αν δεν κάνω λαθος και ο Γκιγέρμε ρουμπιο καπου έχει παίξει σε μας(πρώην της Μάλαγα)
Ο Ρίβας ήταν από πουερτο ρικο

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3190
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 27, 2023 7:53 am

j-kidd13 έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Άλλο;
Δεν ειχε καποτε η ΑΕΚ ενα γκαρντ Λασα? Ισπανος δεν ηταν?

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Ιούλ 27, 2023 7:56 am

reignman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 7:53 am
j-kidd13 έγραψε:

Δεν ειχε καποτε η ΑΕΚ ενα γκαρντ Λασα? Ισπανος δεν ηταν?
Σωστά,ο Χοσέ Λάσα.Κοντος αλλά τίμιο πλευμεικερ.Επαιξε και στο Περιστέρι.
Απλά ο admin ρώτησε για ψηλούς, γι'αυτό δεν τον ανέφερα.

1
1 Εικόνα
taurus13

senior
Reactions: 51

Πέμ Ιούλ 27, 2023 8:10 am

Πολύ καλή μεταγραφή ο Χουάντσο. Ναι δεν είναι Μίροτιτς, που εξάλλου κοστίζει τα διπλά, ναι δεν είναι καλύτερος από τον αδερφό του, που παίζει βέβαια σε διαφορετική θέση, αλλά είναι πλύ καλός παίχτης, πολύ καλό φιτ για την ομάδα και σε πολύ καλή ηλικία. Με τον Μίροτιτς κινδυνεύαμε να γίνουμε ομάδα όσα φάμε κι όσα βάλουμε γιατί τελικά ποιος θα έπαιζε άμυνα, ενώ ο Χουάντσο είναι παλικάρι που τα δίνει όλα στο παρκέ και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Σαφώς τον προτιμώ και από Σενγκέλια που όπως είχα γράψει φοβάμαι ότι θα θυμίζει τον Πρίντεζη στα τελειώματα. Επίσης δίνει άλλη μια πιστοποίηση ότι Παναθηναϊκός επέστρεψε και βοηθάει στις όποιες μελλοντικές κινήσεις γίνουν, δηλαδή κάποιοι παίχτες που το σκέφτονταν δυο φορές πριν πουν το ναι για να έρθουν, λόγω της θέσης που είχε βρεθεί η ομάδα τα τελευταία χρόνια, πλέον θα τους είναι πιο εύκολο γιατί μαζεύονται πολλοί καλοί παίχτες που θεωρούν την ομάδα καλό προορισμό για τη συνέχεια της καριέρας τους.Μπορεί ακόμα και να βοηθήσει στο να ανοίξει η Ισπανική αγορά προς τα μέρη μας, κάτι που διαχρονικά μας πονάει.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Πέμ Ιούλ 27, 2023 8:44 am

:wave:
shtarkws έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 6:03 pm
Έναν σαν τον Μοερμαν ψάχνει ο Αταμάν

Κατ εμε η καλύτερη επιλογή είναι ο Χουάντσο, το παιδί είναι παικταράς. Σουτάρει καλά, πασάρει καλά, έχει ηγετικές ικανότητες και είναι κλατς. Παίζει και στο 3 κάποια λεπτά

Κάνεις all in και ελπίζεις
:wave:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:14 am

Λοιπον...αρχικα αν και μου βγαινει να κανω ειρωνικο ποστ, σε απαντηση οσων διαβαζω εδω και πολυ καιρο, οτι κανενας σοβαρος παικτης και προπονητης δεν θα δεχτει να δουλεψει με τον Γιαννακοπουλο,οτι το πουλμαν που συνεβει το 1821 επιρρεαζει τους παικτες,οτι το brand name του Παναθηναικου δεν υφισταται τωρα και κανεις σοβαρος επαγγελματιας δεν θα παρει αποφαση να ερθει εδω, οτι μας κοροιδευει ο Γιαννακοπουλος και δινει σανο γιατι δεν δινει λεφτα και παει και χτυπαει παικτες με συμβολαια που δυσκολα θα τους δωσουν οι ομαδες για να λεει οτι προσπαθησε με πολλα λεφτα,οτι τα λεφτα του Σλουκα θα τα αφαιρεσει απο τις επομενες μεταγραφες και να μην περιμενουμε αλλες καλες κινησεις,και αν συνεχισω να γραφω θα φαω κανα μισαωρο τουλαχιστον,θα σταθω μονο στο αγωνιστικό.

Δεν εχω σαφη και ξεκαθαρη εικονα του Χουαντσο,δεν ειναι παικτης που εχω παρακολουθησει τοσο πολυ,ωστοσο η γενικη εικονα που μου εχει αφησει ειναι οτι προκειται για εναν ποιοτικο παικτη,που παιζει και στις 2 θεσεις των f, μακρυς,με αθλητικοτητα,ενεργεια,αξιοπρεπη αμυνα,ικανο σκορερ,καλο σουτερ,γενικα εναν παικτη που μπορει να προσφερει σε ολους τους τομεις. Προκειται για τοπ μεταγραφη, τεραστια επιτυχια της διοικησης, και μαλιστα με ενα συμβολαιο μικροτερο απο οτι ενδεχομενως θα περιμεναμε. Νομιζω πως κλεινει ιδανικα το κενο στο 4.

Eπειδη εγινε κουβεντα και περι Μιροτιτς, προφανως τον prime Μιροτιτς δεν τον πλησιαζει καν ο Χουαντσο.Ωστοσο για τον τωρινο Μιροτιτς,μπορει να γινει κουβεντα,ισως ειναι και καλυτερη επιλογη ο Χουαντσο λογω ηλικιας.

Τωρα,με την προσθηκη ενος ακομα καλου σουτερ,προσωπικα δεν θα κρατουσα τον Γκριγκονις,και θα κοιταγα να φερω στην θεση του εναν αθλητικο 3 n d πλαγιο,στο 2-3.Τωρα,αν μπορουσε να ερθει και ο Μιχαλιουκ,που ειναι παικταρα και παιζει και αμυνα, θα ηταν το ιδανικοτερο,αλλα μην ειμαστε και πλεονεκτες,ξεφευγουν τα οικονομικα!

Επισης, για καποιο λογο πιστευω πως η υποθεση Ντορσευ δεν εχει τελειωσει.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:19 am

nikkal έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:03 am

Δεν αναφέρεται σε ξένο, οπότε θα μπορούσε να είναι και σενάριο Ντόρσευ+Γκριγκονις.
Βέβαια, τώρα που το ξαναδιαβάζω, το:
"Τι είπατε; Αν θα κάνει άλλη κίνηση ο Παναθηναϊκός; Την απάντηση δεν θα αργήσετε να την πάρετε, αυτό είναι βέβαιο."
μπορεί να ερμηνευτεί και ως "μέσα στην εβδομάδα θα μάθετε ότι δεν θα κάνει άλλη κίνηση".
Βασικά εννοεί "δείτε την επόμενη εκπομπή μας για να μάθετε!"

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2563
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:25 am

Πολύ καλή μεταγγραφή πολύ σπάνιο Ισπανός παίκτης τέτοιου επιπέδου να μην καταλήξει Ισπανία.

Αν έχουμε σαν μέτρο σύγκρισης τον Μίροτιτς κανείς δεν ξέρει πόσο καλύτερος ή χειρότερος του θα είναι αφού δεν τον έχουμε δει Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο, θα φανεί στο γήπεδο αλλά στα χαρτιά είναι ιδανική κίνηση.
Και τα λεφτά είναι λίγα συγκριτικά με όσα έχουν πέσει στην αγορά αυτό το καλοκαίρι.

Τώρα πρέπει να βρούμε κάποιον που να δένει την περιφέρεια.
Θα είναι λάθος να μείνουμε με Γκριγκόνις ή να πάμε σε Ντόρσει και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το κάνουμε.

Συνεχίζω να μας θεωρώ ομάδα με ταβάνι κάπου στην 8η θέση όμως ο στόχος φέτος θα πρέπει να είναι να μπουν οι βάσεις για την συνέχεια.
Αν φέτος έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία,το επόμενο καλοκαίρι δεν διαλύσουμε την ομάδα και κάνουμε 3-4 αλλαγές σε τομείς που δούμε ελλείψεις ή παίκτες που δεν έπιασαν η χρονιά θα είναι πετυχημένη.
Δεν πρέπει να μπει στόχος final 4 και μετά γκρίνια και ξηλώματα αν δεν έρθει,θα είμαστε μια ομάδα που ως τα χριστούγεννα θα ψάχνεται.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1302

Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:27 am

Εντελως φιλικα ο Χουαντσο σε συγκριση με τον Σεγκελια ειναι μια μετριοτητα. Σε συγκριση με τον τωρινο οχι τον prime Μιροτιτς ειναι πιο κατω απο μετριοτητα. Ο Χουανταο σε συγκριση με τα υπολοιπα τεσσαρια της ευρωπαικης αγορας ειναι παικταρας.

Ειναι παικτης που γυαλιζε παγκους και επαιζε σε χαμενα παιχνιδια στο ΝΒΑ. Τετοιοι παικτες υπαρχουν αμετρητοι στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Το ουι ειχε ενεργο ρολο στην Χειροτερη Ισπανια των τελευταιων χρονων που ασχετα αν πηρε το χρυσο( λογω ενος αμερικανου) δεν μου λεει κατι. Ο πονιτκα οδηγησε την μπασκετομανα πολωνια στην 4αδα με 20αρες.

Και ας μην μου πει κανεις για πιτερς και Σικμα. Δεν τους συγκρινα με τον Χουαντσο αλλα οταν εχεις την ευκαιρια να παρεις σεγκελια και παιρνεις τον κακο ερναγκομεθ μην το παρουσιαζεις σαν μεταγραφαρα

5
5 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:48 am

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:27 am
Εντελως φιλικα ο Χουαντσο σε συγκριση με τον Σεγκελια ειναι μια μετριοτητα. Σε συγκριση με τον τωρινο οχι τον prime Μιροτιτς ειναι πιο κατω απο μετριοτητα. Ο Χουανταο σε συγκριση με τα υπολοιπα τεσσαρια της ευρωπαικης αγορας ειναι παικταρας.

Ειναι παικτης που γυαλιζε παγκους και επαιζε σε χαμενα παιχνιδια στο ΝΒΑ. Τετοιοι παικτες υπαρχουν αμετρητοι στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Το ουι ειχε ενεργο ρολο στην Χειροτερη Ισπανια των τελευταιων χρονων που ασχετα αν πηρε το χρυσο( λογω ενος αμερικανου) δεν μου λεει κατι. Ο πονιτκα οδηγησε την μπασκετομανα πολωνια στην 4αδα με 20αρες.

Και ας μην μου πει κανεις για πιτερς και Σικμα. Δεν τους συγκρινα με τον Χουαντσο αλλα οταν εχεις την ευκαιρια να παρεις σεγκελια και παιρνεις τον κακο ερναγκομεθ μην το παρουσιαζεις σαν μεταγραφαρα
Εχεις δει πολλους κακους παικτες να βγαινουν MVP σε τελικο ευρωπαικου πρωταθληματος? ο παικτης εχει ολα τα προσοντα να κανει μεγαλη καριερα στην Ευρωπη αρκει να δεις τις δυνατοτητες του. Στο ΝΒΑ ειναι τελειως διαφορετικη υποθεση..στο ΝΒΑ επαιζε 14 λεπτα περσι μο με 2,7 προσπαθειες ανα ματς....

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:00 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:52 am

Ενα βασικο θεμα ειναι κ το κινητρο που εχει ο καθε παιχτης!θα τα δουμε ολα στο γηπεδο

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”