Λογικα κακος ειναι βουνο μου.villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:48 amΕχεις δει πολλους κακους παικτες να βγαινουν MVP σε τελικο ευρωπαικου πρωταθληματος? ο παικτης εχει ολα τα προσοντα να κανει μεγαλη καριερα στην Ευρωπη αρκει να δεις τις δυνατοτητες του. Στο ΝΒΑ ειναι τελειως διαφορετικη υποθεση..στο ΝΒΑ επαιζε 14 λεπτα περσι μο με 2,7 προσπαθειες αν ματς....Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:27 amΕντελως φιλικα ο Χουαντσο σε συγκριση με τον Σεγκελια ειναι μια μετριοτητα. Σε συγκριση με τον τωρινο οχι τον prime Μιροτιτς ειναι πιο κατω απο μετριοτητα. Ο Χουανταο σε συγκριση με τα υπολοιπα τεσσαρια της ευρωπαικης αγορας ειναι παικταρας.
Ειναι παικτης που γυαλιζε παγκους και επαιζε σε χαμενα παιχνιδια στο ΝΒΑ. Τετοιοι παικτες υπαρχουν αμετρητοι στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Το ουι ειχε ενεργο ρολο στην Χειροτερη Ισπανια των τελευταιων χρονων που ασχετα αν πηρε το χρυσο( λογω ενος αμερικανου) δεν μου λεει κατι. Ο πονιτκα οδηγησε την μπασκετομανα πολωνια στην 4αδα με 20αρες.
Και ας μην μου πει κανεις για πιτερς και Σικμα. Δεν τους συγκρινα με τον Χουαντσο αλλα οταν εχεις την ευκαιρια να παρεις σεγκελια και παιρνεις τον κακο ερναγκομεθ μην το παρουσιαζεις σαν μεταγραφαρα

Κατα τυχη βγηκε mvp στον τελικο, ειναι αντιστοιχο με την ατακα του Γουορχολ για τα 15 λεπτα δημοσιοτητας. Κακος παικτης,μας πιασανε κοτσο.