2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:56 am

villiskabas έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:48 am
Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:27 am
Εντελως φιλικα ο Χουαντσο σε συγκριση με τον Σεγκελια ειναι μια μετριοτητα. Σε συγκριση με τον τωρινο οχι τον prime Μιροτιτς ειναι πιο κατω απο μετριοτητα. Ο Χουανταο σε συγκριση με τα υπολοιπα τεσσαρια της ευρωπαικης αγορας ειναι παικταρας.

Ειναι παικτης που γυαλιζε παγκους και επαιζε σε χαμενα παιχνιδια στο ΝΒΑ. Τετοιοι παικτες υπαρχουν αμετρητοι στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Το ουι ειχε ενεργο ρολο στην Χειροτερη Ισπανια των τελευταιων χρονων που ασχετα αν πηρε το χρυσο( λογω ενος αμερικανου) δεν μου λεει κατι. Ο πονιτκα οδηγησε την μπασκετομανα πολωνια στην 4αδα με 20αρες.

Και ας μην μου πει κανεις για πιτερς και Σικμα. Δεν τους συγκρινα με τον Χουαντσο αλλα οταν εχεις την ευκαιρια να παρεις σεγκελια και παιρνεις τον κακο ερναγκομεθ μην το παρουσιαζεις σαν μεταγραφαρα
Εχεις δει πολλους κακους παικτες να βγαινουν MVP σε τελικο ευρωπαικου πρωταθληματος? ο παικτης εχει ολα τα προσοντα να κανει μεγαλη καριερα στην Ευρωπη αρκει να δεις τις δυνατοτητες του. Στο ΝΒΑ ειναι τελειως διαφορετικη υποθεση..στο ΝΒΑ επαιζε 14 λεπτα περσι μο με 2,7 προσπαθειες αν ματς....
Λογικα κακος ειναι βουνο μου. :lol:

Κατα τυχη βγηκε mvp στον τελικο, ειναι αντιστοιχο με την ατακα του Γουορχολ για τα 15 λεπτα δημοσιοτητας. Κακος παικτης,μας πιασανε κοτσο.

1
1 Εικόνα
pk13

euroleague
Reactions: 132

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:10 am

Τεράστια κίνηση ο Χουαντσο. Εξαιρετικό φιτ που σου κάνει άκρως λειτουργικό το frontcourt. Αθλητικος, μακρύς που δεν φοβάται καθόλου την επαφή, καλός αμυντικός, πολύ καλός ριμπαουντερ, καλός από το 3ποντο ενώ μπορεί να βαλει και τη μπαλα στο παρκε και να επιτεθεί αποτελεσματικα στα closeout.

Απο το πουθενά φτιάξαμε εξαιρετικο σύνολο στο 4-5 που συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία. Εχεις 3 εξαιρετικούς ριμπαουντερ, έχεις παίκτες να σουταρουν απέξω και να βοηθούν το spacing, εχεις εναν ελιτ πικ εν ρολ ψηλό, ένα πολύ ψηλό κορμί που έχει ικανότητα να αμυνθεί στο low post απέναντι σε θηρία.

Για τον Γκριγκονις αν δεν βρίσκει ομάδα πολυτέλεια θα ήταν να μείνει ως 8ος ξένος αποκλειστικά για Ευρωλιγκα. Πρεπει όμως απαραίτητα να ερθει ένα 2-3 που να παίζει καλή άμυνα και να σουτάρει αξιοπρεπώς για να κλείσουμε το ροστερ.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:12 am

Christofis έγραψε:
Εντελως φιλικα ο Χουαντσο σε συγκριση με τον Σεγκελια ειναι μια μετριοτητα. Σε συγκριση με τον τωρινο οχι τον prime Μιροτιτς ειναι πιο κατω απο μετριοτητα. Ο Χουανταο σε συγκριση με τα υπολοιπα τεσσαρια της ευρωπαικης αγορας ειναι παικταρας.

Ειναι παικτης που γυαλιζε παγκους και επαιζε σε χαμενα παιχνιδια στο ΝΒΑ. Τετοιοι παικτες υπαρχουν αμετρητοι στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Το ουι ειχε ενεργο ρολο στην Χειροτερη Ισπανια των τελευταιων χρονων που ασχετα αν πηρε το χρυσο( λογω ενος αμερικανου) δεν μου λεει κατι. Ο πονιτκα οδηγησε την μπασκετομανα πολωνια στην 4αδα με 20αρες.

Και ας μην μου πει κανεις για πιτερς και Σικμα. Δεν τους συγκρινα με τον Χουαντσο αλλα οταν εχεις την ευκαιρια να παρεις σεγκελια και παιρνεις τον κακο ερναγκομεθ μην το παρουσιαζεις σαν μεταγραφαρα
Τώρα αλήθεια, μέσα σου τα πιστεύεις αυτά; Ή προσπαθείς να εκλογικεύσεις την κατάσταση για να μην τρελαθείς, με αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:17 am

Phys87 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Τώρα αλήθεια, μέσα σου τα πιστεύεις αυτά; Ή προσπαθείς να εκλογικεύσεις την κατάσταση για να μην τρελαθείς, με αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι;
Καλά, δεν έγινε και σεισμός. Χαλαρωσε. Σε πανευρωπαικο επιπεδο ειμαστε απλα ανταγωνιστικοι. Το λέω πρώτος ότι είστε φαβορί για τους εγχώριους τίτλους βαση ταλεντου, αλλά δεν γίνατε και ντριμ τιμ. Πήρατε μια πολύ δυνατή 4αδα συν 2 φερελπις παικτες που δεν εχουν ομως ψηθει στο επίπεδο της ευρωλιγκας. Οι Έλληνες που επέστρεψαν φυσικά και προσφέρουν στο κομμάτι της ομοιογενειας, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε παικταραδες. Παίζει να τερματίσετε πάλι εκτός 8αδας και πίσω από τον Ολυμπιακό.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:24 am

Παιδιά, τον Γκριγκονις δεν τον πληρώνεις για να πάει σε άλλη ομάδα Ευρωλίγκας.

Αν κάποιος καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του (ή ακόμα καλύτερα μας δώσει και μπάι άουτ) τότε το συζητάμε.

Η Ζαλγκίρις πχ είναι βασικός ανταγωνιστής μας. Θα πληρώσεις για να την κάνεις δυνατότερη?

Η Βίρτους γιατί δεν άφησε το Σενγκελια? Η Φενέρ γιατί κρατάει το Ντόρσεϊ?

Γιατί πολύ απλά δε θέλουν να δουν αυτούς τους παίκτες να έρχονται ως αντίπαλοι και να σου στερούν μία νίκη, ή ακόμα χειρότερα, μια πρόκριση.

Ο Γκριγκονις αν φύγει από εμάς πάει σίγουρα σε ομάδα Ευρωλίγκας. Ε, δε θα πληρώσουμε κιόλας για να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό.

0
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:39 am

chainsaw έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Καλά, δεν έγινε και σεισμός. Χαλαρωσε. Σε πανευρωπαικο επιπεδο ειμαστε απλα ανταγωνιστικοι. Το λέω πρώτος ότι είστε φαβορί για τους εγχώριους τίτλους βαση ταλεντου, αλλά δεν γίνατε και ντριμ τιμ. Πήρατε μια πολύ δυνατή 4αδα συν 2 φερελπις παικτες που δεν εχουν ομως ψηθει στο επίπεδο της ευρωλιγκας. Οι Έλληνες που επέστρεψαν φυσικά και προσφέρουν στο κομμάτι της ομοιογενειας, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε παικταραδες. Παίζει να τερματίσετε πάλι εκτός 8αδας και πίσω από τον Ολυμπιακό.
Εγώ χαλαρός είμαι, εσυ δεν έγραφες και ξανά έγραφες ότι μετά το συμβόλαιο Σλουκα, δεν έμεινε σάλιο για άλλη μεγάλη μεταγραφή;
Και την προστακτική τύπου χαλάρωσε, στους φίλους σου.

0
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:41 am

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:44 am

chainsaw έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Αδελφέ εσύ έγραφες πως τα χρήματα του Σλούκα θα κόψουν απ το υπόλοιπο μπάτζετ..έπεσες έξω:) .
Έγραψες το μπάτζετ θα είναι στα 10 μύρια, έπεσες έξω.

Αν οι προβλέψεις σου να τερματίσουμε εκτός 8αδας είναι όπως και οι άλλες που έκανες , είμαι αρκετά αισιόδοξος για ευρωπαϊκό τίτλο :D

Αναμένεται μια ακόμη δυνατή μεταγραφή.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:44 am

Phys87 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Αυτό σκέφτηκα και εγώ και δεν είμαι ΠΑΟ. Μην βγάλουμε τον Σεγκέλια καλύτερο ρε παιδιά ήμαρτον. Ίσως όπως ήταν στην Λαμποράλ να ήταν το ίδιο καλός!

2
2 Εικόνα
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:46 am

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:48 am

Ο χουαντσο θα αφήσει εποχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ίσως γίνει ο επόμενος θρύλος για τον Παναθηναϊκό.

1
1 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:53 am

Γεια σου Αταμάναρε με τις μπομπιτες σου!

1
1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:54 am

Δεν μικραίνουν τα brand name παιδιά. Δεν δίνατε λεφτά αυτό είναι. Τώρα που δίνεται έρχονται!

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1171

Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:56 am

j-kidd13 έγραψε:
villiskabas έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:48 am

Εχεις δει πολλους κακους παικτες να βγαινουν MVP σε τελικο ευρωπαικου πρωταθληματος? ο παικτης εχει ολα τα προσοντα να κανει μεγαλη καριερα στην Ευρωπη αρκει να δεις τις δυνατοτητες του. Στο ΝΒΑ ειναι τελειως διαφορετικη υποθεση..στο ΝΒΑ επαιζε 14 λεπτα περσι μο με 2,7 προσπαθειες αν ματς....

Κατα τυχη βγηκε mvp στον τελικο, ειναι αντιστοιχο με την ατακα του Γουορχολ για τα 15 λεπτα δημοσιοτητας. Κακος παικτης,μας πιασανε κοτσο.
Πριν να σχολιασετε κατι το οποιο λεω ως προσωπικη αποψη μπειτε και διαβαστε. MVP ηταν ο αδελφος του οχι ο αυτος που πηρατε.

Ειπα ξεκαθαρα οταν τον συγκρινεις με κατι ολιντε και χολμς που κυκλοφορουν ειναι παικταρας. Οταν τον συγκρινεις με τοκο και μιρο ειμαι
Μετριοτητα

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:02 am

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:56 am
j-kidd13 έγραψε:

Πριν να σχολιασετε κατι το οποιο λεω ως προσωπικη αποψη μπειτε και διαβαστε. MVP ηταν ο αδελφος του οχι ο αυτος που πηρατε.

Ειπα ξεκαθαρα οταν τον συγκρινεις με κατι ολιντε και χολμς που κυκλοφορουν ειναι παικταρας. Οταν τον συγκρινεις με τοκο και μιρο ειμαι
Μετριοτητα
πριν πεις κατι σκεψου το ξανα μην βιαζεσαι δεν ειπα οτι ηταν mvp της διοργανωσης αλλα του τελικου...τρεχεις να μειωσεις την μεταγραφη ..δεν μπορω να το καταλαβω αυτο βρε αδερφε..σεβαστη η αποψη σου αλλα φαινεται σαν να το κανεις απο κακεντρεχια..ασε θα δουμε στο γηπεδο αν ειναι καλος ή μετριοκακος οπως λες εσυ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”