Σε καμία περίπτωση το πεδίο δράσης του Σίκμα δεν είναι ίδιο με τον Μιλού και Φαλ, οι 2 παίζουν αποκλειστικά μέσα στην ρακέτα, άντε ο Μιλού να σουτάρει και από την κορυφή της ρακέτας. Ο Σίκμα μπορεί να ποστάρει αλλά δεν παίζει μέσα στην ρακέτα, σουτάραι από το τρίποντο, έχει mid range, δεν πρόκειται να υποδέχεται την πάσα μέσα για να παίξε με τους ψηλούς της αντίπαλης ομάδας.reignman έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:33 pm
προφανως και θα υπερτερει στις ασσιστ. σκορερ δεν ηταν ποτε. ακομα και στην ουραγο αλμπα 4ο-5ο option ηταν επιθετικα.
πως θα λειτουργησει η πασα του οταν το πεδιο δρασης του ειναι το ιδιο με μιλου και φαλ οι οποιοι ειναι και αυτοι καλοι πασερ? τρελο clogging στην ρακετα. και να πας εναν τυπο που σουταρει ~1 τριποντο ανα αγωνα στην καριερα του με κοντα στο 30-33% στην περιφερεια δεν νομιζω πως θα ανοιξει και πολλους διαδρομους.
Για την ωρα δεν μου λεει απολυτως τιποτα ο Σικμα. Βιαστικη και τσιπικη κινηση. Ναι πασαρει, ναι παιρνει ριμπαουντ(λιγοτερα απο σασα) αλλα δεν σκοραρει, ειναι 34, ειναι αργος και δεν τον λες κ αμυντικο.
Ο Γκος μου δινει ελπιδες οτι αν πιστευει στον εαυτο του εχει ολες τις προοπτικες να κανει στεπ απ στα 27. Ο Σικμα ειναι δραμα... και αν η κινηση Σικμα = Πητερς βασικος οποτε αντικαταστατης Σασα.... διπλο δραμα. Η καλυτερη χρονια του πητερς (πριν 3 ή 4 χρονια δεν θυμαμαι) ηταν ~11 ποντοι ~4 ριμπαουντ σε 24-25 λεπτα. Απο εκει και περα κατηφορα. Ενω δεν αλλαξαν ιδιαιτερα πραγματα στην χρησιμοποιηση και στους χρονους του μεχρι να ερθει σε εμας. Σε συγκριση με Σασα που πχ σε ματς που ηταν οπτικα κακος... κοιτουσες στο τελος στατιστικα κ ειχε 16π 8ρ και ελεγες... ποτε ρε μλκ εβαλε 16?
Αυτον τον Alec δεν τον πιστευω καθολου. Μακαρι να με βγαλει λαθος , ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ. Δεν το πιστευω ομως.
Ο Γκος πράγματι είναι σε ιδανική ηλικία, αυτό με κάνει κι εμένα αισιόδοξο μαζί του.