Το πρώτο άρθρο πως αυτό το "κάτι καλύτερο" δεν υπάρχει τελικά και δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή για ποτέ το κόβεις να ρχεται; 19 με 22 Αυγούστου λέω εγώ, να προλάβουν να πέσουν ακόμα 3-4 ονόματα στο τραπέζι (το καθένα χειρότερο του προηγούμενου) για να μας έρθει πιο μαλακά.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 4:57 pmσε κατι σαιτ γραφουν οτι αποκλεισατε τον μιχαλιουκ και ψαχνετε κατι καλυτεροshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 4:17 pmΈχει μια συνέντευξη του γουοκαπ στον ουρμπονας και στην ερώτηση τι παίκτης λείπει από τα Γκαρντ είπε ένας ίσο παίκτης να βάζει 25π .. μετά έλεγε ο μακολουμ που θα χωρέσει και ποιος θα παίζει ( το αστείο είναι ότι η καλύτερη 4δα του στα Γκαρντ είναι της Μονακό !! Εκεί δεν μας νοιάζει πως θα χωρέσουν ) και είπε και ο Θωμάς ότι εχουνε μιλήσει με τον κοουτς και την πιστεύουν πολύ την ομάδα όπως είναι ..
Περιμένετε εσείς παίκτη 1,5εκ![]()
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι ακριβώς, θα ακουστούν μερικά ονάματα ακόμα π.χ. Κλάιμπερν θα μας πάει έτσι 3-4 εβδομάδες ακόμα, και όταν καθίσει και ηρεμίσει μέσα μας το εγκεφαλικό/έμφραγμα με τους παίκτες που πήραν οι δίπλα θα μας το πετάξουν ότι δεν βρήκαν αυτό που ηθελαν και θα μείνουμε έτσι...μια χαρά...για την ψυχική μας υγεία το κάνουνε βρε...κακοήθιες όλοι σας!!χαχαQuincy έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 5:55 pmΤο πρώτο άρθρο πως αυτό το "κάτι καλύτερο" δεν υπάρχει τελικά και δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή για ποτέ το κόβεις να ρχεται; 19 με 22 Αυγούστου λέω εγώ, να προλάβουν να πέσουν ακόμα 3-4 ονόματα στο τραπέζι (το καθένα χειρότερο του προηγούμενου) για να μας έρθει πιο μαλακά.
0
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Συγγνώμη ακούω συχνά για κλαιμπερν..συμβόλαιο δεν υποτίθεται πως έχει με της εφες ;karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:10 pmΕτσι ακριβώς, θα ακουστούν μερικά ονάματα ακόμα π.χ. Κλάιμπερν θα μας πάει έτσι 3-4 εβδομάδες ακόμα, και όταν καθίσει και ηρεμίσει μέσα μας το εγκεφαλικό/έμφραγμα με τους παίκτες που πήραν οι δίπλα θα μας το πετάξουν ότι δεν βρήκαν αυτό που ηθελαν και θα μείνουμε έτσι...μια χαρά...για την ψυχική μας υγεία το κάνουνε βρε...κακοήθιες όλοι σας!!χαχαQuincy έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 5:55 pm
Το πρώτο άρθρο πως αυτό το "κάτι καλύτερο" δεν υπάρχει τελικά και δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή για ποτέ το κόβεις να ρχεται; 19 με 22 Αυγούστου λέω εγώ, να προλάβουν να πέσουν ακόμα 3-4 ονόματα στο τραπέζι (το καθένα χειρότερο του προηγούμενου) για να μας έρθει πιο μαλακά.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και καλά έχει βγει η φήμη εδώ και κάμποσες μέρες ότι τα έχει βρει ο παίκτης με τον Ολυμπιακό (λέγεται ότι θέλει να φύγει από την Εφές) και η ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με την Εφές για το buy out και δεν τα έχουν βρει ακόμα...για μένα δύσκολο έως απίθανο...άλλα ποτέ δεν ξέρεις.Soupamantar έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:14 pmΣυγγνώμη ακούω συχνά για κλαιμπερν..συμβόλαιο δεν υποτίθεται πως έχει με της εφες ;karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:10 pm
Ετσι ακριβώς, θα ακουστούν μερικά ονάματα ακόμα π.χ. Κλάιμπερν θα μας πάει έτσι 3-4 εβδομάδες ακόμα, και όταν καθίσει και ηρεμίσει μέσα μας το εγκεφαλικό/έμφραγμα με τους παίκτες που πήραν οι δίπλα θα μας το πετάξουν ότι δεν βρήκαν αυτό που ηθελαν και θα μείνουμε έτσι...μια χαρά...για την ψυχική μας υγεία το κάνουνε βρε...κακοήθιες όλοι σας!!χαχα
0
Απο το 0/8 ερμπολ στο finalAlexD έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 5:34 pmΑπό που προκύπτει ότι τρέμουν τα χέρια του Γουόκαπ; Άλλο το δεν είναι σουτερ να πάρει το τελευταίο σουτ και άλλο τρέμουν τα χέρια του.Soupamantar έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 5:26 pm
Να δούμε τώρα.. που όταν έκαιγε η μπάλα έψαχναν όλοι να βρουν τον Σλούκα , ποιος θα ηγηθεί .. ο ουοκαπ δε νομίζω, στα δύσκολα τρέμουν τα χέρια του
Εγώ θυμάμαι τον Γουόκαπ κάποτε να κλέβει από τον Σλούκα στην τελευταία κατοχή και να βάζει λει απ υπό πίεση παίρνοντας το ματς ας πούμε.
Τον θυμάμαι επίσης να κάνει Βαρθολομαίους στο θρυλικό 3ο δεκάλεπτο με την Μονακό.
Άλλο το θέλουμε κλόουσερ που το λέτε όλοι και άλλο να λέμε ανακρίβειες για τον Θωμά...
Four
- Sokos
- Reactions: 575
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά του Clyburn μου φαίνεται μπαρούφα από τις λίγες. Δεν νομίζω καν ότι ταιριάζει με το μπάσκετ που θέλει ο Μπαρτζώκας, όσο παικταράς και να ναι. Σουτέρ δεν είναι και χρειάζεται και πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια. Η που θα χει και ο Clyburn πρόβλημα με τον ρόλο του ή που θα κάνει την ομάδα μπάχαλο για να μην έχει.
Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα κλείνουν παίκτες αλλού και όλο και περισσότερο θα αρχίσουν τα περί ομαδικότητας, ομοιογένειας και άλλα Κολοκοτρωνέικα.
Υ.Γ. Εικόνα του Mykhailiuk δεν έχω, μόνο highlights έχω δει που δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, αλλά καταλαβαίνω ότι πρόκειται για πολύ καλό παίκτη με στοιχεία που μας λείπουν. Πόσο καλύτερο μπορούμε να βρούμε δηλαδή?
Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα κλείνουν παίκτες αλλού και όλο και περισσότερο θα αρχίσουν τα περί ομαδικότητας, ομοιογένειας και άλλα Κολοκοτρωνέικα.
Υ.Γ. Εικόνα του Mykhailiuk δεν έχω, μόνο highlights έχω δει που δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, αλλά καταλαβαίνω ότι πρόκειται για πολύ καλό παίκτη με στοιχεία που μας λείπουν. Πόσο καλύτερο μπορούμε να βρούμε δηλαδή?
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
71 τρίποντα έβαλε πέρυσι ο Κλάιμπερν στην Ευρωλίγκα (ποιο πολλά από τον Κάνναν που ειναι ο σουτέρ μας) , μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σουτερ του κόσμου άλλα είναι φονικός στο να δημιουργεί μόνος του τις φάσεις, και είναι παίκτης που μπορεί για πλάκα σε κάθε αγώνα να έχει 15+ πόντους και 5+ ριμπάουντ, δες αν θες τι έκανε και στα τελικά του πρωταθλήματος Τουρκίας που κέρδισε σε ένα ματς μόνος του κυριολεκτικά την Φενέρ. Αν είναι σε καλή μέρα δεν σταματιέται με τίποτα.Sokos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:26 pmΠαιδιά του Clyburn μου φαίνεται μπαρούφα από τις λίγες. Δεν νομίζω καν ότι ταιριάζει με το μπάσκετ που θέλει ο Μπαρτζώκας, όσο παικταράς και να ναι. Σουτέρ δεν είναι και χρειάζεται και πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια. Η που θα χει και ο Clyburn πρόβλημα με τον ρόλο του ή που θα κάνει την ομάδα μπάχαλο για να μην έχει.
Κοίτα οποιοσδήποτε παίκτης που δημιουργεί τις φάσεις μόνος του θέλει την μπάλα αρκετή ώρα στα χέρια του. Και ο Μίχαλιουκ αν ερχόταν θα ήθελε σίγουρα την μπάλα στα χέρια του αρκετή ώρα...τέλος πάντων θα δούμε πως θα πάει.
0
- brandon_roy
- Reactions: 576
- Προειδοποιήσεις:
1
Παραθέτεις ένα μοναδικό δείγμα από ρέγκιουλαρ που ο Walkup έκλεισε το παιχνίδι, απέναντι σε 5 ματς πλέι-οφ που έβαλε σύνολο 9 πόντους και στο Φ4 μηδεν(!) πόντους με 0/5 πέναλτι τρίποντα στον τελικό. Πέρσι στη σειρά με την Μονακό ήταν πάλι άφαντος, το ίδιο και στον ημιτελικό του Φ4.AlexD έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 5:34 pmΑπό που προκύπτει ότι τρέμουν τα χέρια του Γουόκαπ; Άλλο το δεν είναι σουτερ να πάρει το τελευταίο σουτ και άλλο τρέμουν τα χέρια του.Soupamantar έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 5:26 pm
Να δούμε τώρα.. που όταν έκαιγε η μπάλα έψαχναν όλοι να βρουν τον Σλούκα , ποιος θα ηγηθεί .. ο ουοκαπ δε νομίζω, στα δύσκολα τρέμουν τα χέρια του
Εγώ θυμάμαι τον Γουόκαπ κάποτε να κλέβει από τον Σλούκα στην τελευταία κατοχή και να βάζει λει απ υπό πίεση παίρνοντας το ματς ας πούμε.
Τον θυμάμαι επίσης να κάνει Βαρθολομαίους στο θρυλικό 3ο δεκάλεπτο με την Μονακό.
Άλλο το θέλουμε κλόουσερ που το λέτε όλοι και άλλο να λέμε ανακρίβειες για τον Θωμά...
Ήταν και ο παίκτης που έκανε το τραγικό λάθος και χάρισε την κατοχή στην Φενερ στο 3ο ματς και έβαλε ο Γκουντουριτς το σουτ που προσπέρασε η Φενερ, μετά βγήκε και είπε "Με έσωσε ο Σλούκας". Γρήγορα ξεχνάει ο Θωμάς αλλά εφόσον το πλάνο του Coach B. τον βολεύει, με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.

Πολύ καλός παίκτης ο Walkup αλλά για άλλες δουλειές. Αν θα καταφέρει ο Μπαρτζώκας να τον κάνει και σκόρερ/closer, ε καντε του ένα άγαλμα στη σέντρα του ΣΕΦ.
1
1

-
- Reactions: 205
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν μας λες ομως ποσα λεπτα επαιξε ο κλαιμπερν και ποσα ο καναν και ποσες προσπαθειες ειχαν ανα λεπτο συμμετοχης.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:37 pm71 τρίποντα έβαλε πέρυσι ο Κλάιμπερν στην Ευρωλίγκα (ποιο πολλά από τον Κάνναν που ειναι ο σουτέρ μας) , μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σουτερ του κόσμου άλλα είναι φονικός στο να δημιουργεί μόνος του τις φάσεις, και είναι παίκτης που μπορεί για πλάκα σε κάθε αγώνα να έχει 15+ πόντους και 5+ ριμπάουντ, δες αν θες τι έκανε και στα τελικά του πρωταθλήματος Τουρκίας που κέρδισε σε ένα ματς μόνος του κυριολεκτικά την Φενέρ. Αν είναι σε καλή μέρα δεν σταματιέται με τίποτα.Sokos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:26 pmΠαιδιά του Clyburn μου φαίνεται μπαρούφα από τις λίγες. Δεν νομίζω καν ότι ταιριάζει με το μπάσκετ που θέλει ο Μπαρτζώκας, όσο παικταράς και να ναι. Σουτέρ δεν είναι και χρειάζεται και πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια. Η που θα χει και ο Clyburn πρόβλημα με τον ρόλο του ή που θα κάνει την ομάδα μπάχαλο για να μην έχει.
Κοίτα οποιοσδήποτε παίκτης που δημιουργεί τις φάσεις μόνος του θέλει την μπάλα αρκετή ώρα στα χέρια του. Και ο Μίχαλιουκ αν ερχόταν θα ήθελε σίγουρα την μπάλα στα χέρια του αρκετή ώρα...τέλος πάντων θα δούμε πως θα πάει.
1126 λεπτα (33.1) ο κλαιμπερν.
628 λεπτα (16.1) ο καναν. σε περιπου διπλασιο χρονο σουταρε ο κλαιμπερν 50 ολοκληρα παραπανω τριποντα.
Σε per 36 o Canaan εχει 8.5 προσπαθειες για 3 ανα παιχνιδι ευρωλιγκα και 11.5 στην Α1.
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σκόρερ δεν είναι ο Γουόκαπ, άλλα για αυτό πήρε τον Γκος που βάζει τα ποντάκια του (10 πόντους μέσο όρο στο F4 που μας πέρασε) και για αυτό κοιτάζει και η ομάδα θεωρητικά να βρει και έναν καλό σκόρερ στο 2-3 όπου μαζί με τον Κάναν και Γκος θα τραβάνε το σκοράρισμα από την περιφέρεια. Από τον Γουόκαπ θέλουμε να παίζει άμυνα (ο καλύτερος στη Ευρώπη σε αυτό το κομμάτι στα Guard), να οργανώνει, να μοιράζει και να κατεβάζει την μπάλα, ε αν βάλει και μερικούς πόντους καλό θα είναι, αν με αυτά τα θετικά που έχει ήταν και σκόρερ, δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό και θα ήταν στο NBA ή θα έπαιρνε 2-3εκ. συμβόλαιο στην Ευρώπη.brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:40 pmΠαραθέτεις ένα μοναδικό δείγμα από ρέγκιουλαρ που ο Walkup έκλεισε το παιχνίδι, απέναντι σε 5 ματς πλέι-οφ που έβαλε σύνολο 9 πόντους και στο Φ4 μηδεν(!) πόντους με 0/5 πέναλτι τρίποντα στον τελικό. Πέρσι στη σειρά με την Μονακό ήταν πάλι άφαντος, το ίδιο και στον ημιτελικό του Φ4.AlexD έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 5:34 pm
Από που προκύπτει ότι τρέμουν τα χέρια του Γουόκαπ; Άλλο το δεν είναι σουτερ να πάρει το τελευταίο σουτ και άλλο τρέμουν τα χέρια του.
Ήταν και ο παίκτης που έκανε το τραγικό λάθος και χάρισε την κατοχή στην Φενερ στο 3ο ματς και έβαλε ο Γκουντουριτς το σουτ που προσπέρασε η Φενερ, μετά βγήκε και είπε "Με έσωσε ο Σλούκας". Γρήγορα ξεχνάει ο Θωμάς αλλά εφόσον το πλάνο του Coach B. τον βολεύει, με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.Για να μη πούμε τι έκανε ο Walkup στο Game 5 και τι ο Σλούκας γιατί αν ήταν 2 χρόνια νεότερος ο 2ος, μάλλον αυτόν θα παίρναν στο ΝΒΑ οι Kings, όχι τον Vezenkov.
Πολύ καλός παίκτης ο Walkup αλλά για άλλες δουλειές. Αν θα καταφέρει ο Μπαρτζώκας να τον κάνει και σκόρερ/closer, ε καντε του ένα άγαλμα στη σέντρα του ΣΕΦ.
Υ.Γ. Καλά και ο Σλούκας ένα καλό παιχνιδι έκανε στα 5 ματς playoff με την Φενέρ και στο F4 δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Στον τελικό δε 1 στα 5 τρίποντα είχε, ο Γουόκαπ τουλάχιστον έπαιξε και μια άμυνα και έδωσε και ασσιστ ο Σλούκας ο ''ηγέτης'' τι έκανε?
Y.Γ. Ο Γουόκαπ στα playoff Με την Μονακό 11 πόντους μέσο όρο είχε σε 5 παιχνίδια, μάλλον άλλα μάτς έβλεπες!!
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Παρ Ιούλ 28, 2023 7:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως το πες NoneArkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:53 pmΓια καποιο λογο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρουμε Ναν
6
3
2
1

Μέχρι φέτος
-
- Reactions: 205
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σωπασε σωπασεpapp7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 7:00 pmΌπως το πες NoneArkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:53 pmΓια καποιο λογο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρουμε Ναν
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν είπα ότι είναι κλασικός σουτέρ ο Κλάιμπερν άλλα δεν θα τον βγάλουμε και άσουτο, μια χαρά τα βάζει τα τρίποντά του και έχει κλείσει πολλά σπίτια με τα σουτ του. Ο Κάνναν προφανώς ανά λεπτό βαράει περισσοτερα τρίποντα έτσι και αλλιώς σε αυτό είναι καλός, ο Κλάιμπερν μπορεί να βάλει καλάθι με 101 διαφορετικούς τρόπους και δημιουργεί αν χρειαστεί και μόνος του, για αυτό ο ένας παίρνει 700Κ-800Κ και ο άλλος 2M.reignman έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:56 pmδεν μας λες ομως ποσα λεπτα επαιξε ο κλαιμπερν και ποσα ο καναν και ποσες προσπαθειες ειχαν ανα λεπτο συμμετοχης.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 6:37 pm
71 τρίποντα έβαλε πέρυσι ο Κλάιμπερν στην Ευρωλίγκα (ποιο πολλά από τον Κάνναν που ειναι ο σουτέρ μας) , μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σουτερ του κόσμου άλλα είναι φονικός στο να δημιουργεί μόνος του τις φάσεις, και είναι παίκτης που μπορεί για πλάκα σε κάθε αγώνα να έχει 15+ πόντους και 5+ ριμπάουντ, δες αν θες τι έκανε και στα τελικά του πρωταθλήματος Τουρκίας που κέρδισε σε ένα ματς μόνος του κυριολεκτικά την Φενέρ. Αν είναι σε καλή μέρα δεν σταματιέται με τίποτα.
1126 λεπτα (33.1) ο κλαιμπερν.
628 λεπτα (16.1) ο καναν. σε περιπου διπλασιο χρονο σουταρε ο κλαιμπερν 50 ολοκληρα παραπανω τριποντα.
Σε per 36 o Canaan εχει 8.5 προσπαθειες για 3 ανα παιχνιδι ευρωλιγκα και 11.5 στην Α1.
0