2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 29, 2023 10:27 am

reignman έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 8:24 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 8:15 pm
Για να αντιγραψω λιγο και τον φιλο μας ινσαιντερ τον καλτσονι... Ο ολυμπιακος ειναι ετοιμος να υπογραψει τον ναν..το μονο που μενει ειναι το ναι του παικτη :roofl:
ηχος κλησης. τουρουρουρουτουτουτοανανταναναν.

K.N - παρακαλω?
Andreani - Εισαι ο Kendrick Nunn?
K.N - Nαι.
Αndreani - ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ Ο NUNN ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
τουρουρουρουτουτουτοανανταναναν ειναι το κλασικο ρινγκ τοουν της νοικια να υποθεσω ... ομολογω οτι το σκεφτηκα κι εγω αυτο το σεναριο κι ηθελα να οτ γραψω αλλα με προλαβες βρε παρε ενα θαμπς απ να μαθεις τωρα

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions: 205
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 29, 2023 1:51 pm

5 μυρια σε Ναν για 2 χρονια?

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 29, 2023 1:53 pm

Γράφει καλά νούμερα ο παίχτης! Τον έχετε παρακολουθήσει?

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιούλ 29, 2023 2:17 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 1:51 pm
5 μυρια σε Ναν για 2 χρονια?
Σιγά μην κάναμε τέτοια πρόταση. Το πολύ 1.700.000-1.800.000 ευρώ καθαρά το χρόνο να δώσουμε.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Ιούλ 29, 2023 2:26 pm

Όσα και να έχουμε κάνει, μόλις βγήκε πληροφορία ότι τον πλησίασε ομάδα του ΝΒΑ να του δώσει συμβόλαιο.........

Αν ισχύσει αυτό, δεν έχει καμία σημασία ποιο ποσό ισχύει.

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Σάβ Ιούλ 29, 2023 2:26 pm

Έχει καλά ποσοστά σε σουτ και βολές βασικό για να πιάσεις Ευρώπη! Μακάρι να κινηθούμε.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 29, 2023 2:28 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 1:53 pm
Γράφει καλά νούμερα ο παίχτης! Τον έχετε παρακολουθήσει?
Έκανε χαμό στη ρούκι του χρονιά στο Μαϊάμι (που έχει ειδικότητα στο να βγάζει undrafted παίκτες), ακόμη και στα πλέι οφ. Τη δεύτερη χρονιά συνέχισε έτσι κι όλοι έλεγαν πώς δεν είχαν δει τέτοια ταλεντάρα πιο πριν. Μετά νομίζω τραυματίστηκε και άλλαξε ομάδα, από τότε δεν παίζει τόσο, χωρις να είναι κουνοπετσέτας. Αν θυμάμαι καλά είχε θέματα μικρός λόγω ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν έχει κανένα φοβερό κορμί, ούτε πολύ γρήγορος/εκρηκτικός/δυνατός είναι. Καλό αριστερό σουτ, μάλλον εκτελεί παρά οργανώνει, για μένα είναι 2ρι στο σώμα του άσου, αλλά πια στο ΝΒΑ ποιος είναι άσος; Από σουτ θα σκίσει, αλλά επειδή έχει καλό χειρισμό και δε θα βρει τεράστια κορμιά μπροστά του, στην Ευρώπη θα φτάνει και στο καλάθι εύκολα. Έκλεβε μπάλες στο Μαϊάμι, στην Ευρωπη θα κλέβει περισσότερες.

Μετά το Μαϊάμι δεν τον θυμάμαι πολύ, στους Λέικερς είχε συμπληρωματικό ρόλο, αλλά βοηθούσε όσο έμπαινε. Δεν ξέρω πόσο άλλαξε σαν παίκτης και δε βρίσκει χρόνο για να φύγει στην Ευρώπη, η Ουάσιγκτον δεν είναι και ομάδα με τρελές απαιτήσεις. Πόσο κακά να πάει όμως παίκτης σε τέτοια ηλικία που έχει διατελέσει πρωταγωνιστής σε ομάδα που έφτασε τελικό ΝΒΑ;

2
2 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 29, 2023 2:36 pm

δε ξέρω αν φταίει η πτώση της θερμοκρασίας :D αλλά τις τελευταίες ημέρες αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα. νομίζω ότι θα πάρουμε γκαρντ σκόρερ και δε με πολυνοιάζει ποιος θα είναι και αν θα είναι ακριβός, αρκεί να έρθει.

με ένα σκόρερ νομίζω ότι δε θα μας λείπει τίποτα και πιθανότατα θα είμαστε και καλύτεροι από πέρυσι. με τις μεταγραφές Γκος, Μίλου και Σίκμα έχουμε καλύψει και με το παραπάνω τη δημιουργία που χάσαμε και το ίδιο πιστεύω και για τα ριμπάουντ. Γκος και Μίλου δεν είναι αμελητέες ποσότητες ούτε στο σκοράρισμα αλλά έναν κίλλερ τον θέλουμε σε κάθε περίπτωση.

σίγουρα υπάρχει θέμα τόσο ποσοτικό όσο και αθλητικότητας στους ψηλούς και ένας ΜΑΠ 4-5άρι είναι απαραίτητος αλλά μαζεύονται πολλοί ξένοι (9) και δε ξέρω πόσο διαχειρίσιμο θα είναι. ίσως πάμε όπως είμαστε και ψωνίσουμε κάτι φθηνό στην πορεία αν κριθεί απαραίτητο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος austerity_blues την Σάβ Ιούλ 29, 2023 2:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar

Σάβ Ιούλ 29, 2023 2:38 pm

Αυτός ο παίχτης μου άρεσε! Θα έρθει όμως? Η μπάλα στο NBA είναι πιο "βαριά" αν έρθει λογικά θα τα πάει αρκετά καλά!

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 29, 2023 2:50 pm

Οφ τόπικ, αλλά δεν μπορώ:

Η Εθνική ομάδα πόλο ολοκλήρωσε αποτυχημένα την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αφού έχασε στον τελικό (στα πέναλτι), ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι "ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα".
Να απολυθεί αμέσως ο προπονητής και οι παίκτες να κάνουν χαρακίρι (στην Ιαπωνία βρίσκονται, εξάλλου)!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:01 pm

για τον Ναν δεν έχω να πω πολλά γιατί δε παρακολουθώ ΝΒΑ και δε τον ήξερα καν μέχρι να ακουστεί για Ευρώπη. αυτό που με προβληματίζει είναι το "αλλά" που συνοδεύει πάντα ταλαντούχους παίκτες σε καλή ηλικία που δε βρίσκουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

αν είναι τόσο καλός όσο λένε κάποιο θέμα θα υπάρχει. υγεία; χαρακτήρας; δε ξέρω αλλά αν ήταν όλα καλά θα είχε βρει συμβόλαιο.

αν όντως του κάναμε πρόταση επιβεβαιώνεται και αυτό που λέγαμε, ότι ο Σκακιστής ψάχνει 1-2 και όχι 2-3.

WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:10 pm

austerity_blues έγραψε:
για τον Ναν δεν έχω να πω πολλά γιατί δε παρακολουθώ ΝΒΑ και δε τον ήξερα καν μέχρι να ακουστεί για Ευρώπη. αυτό που με προβληματίζει είναι το "αλλά" που συνοδεύει πάντα ταλαντούχους παίκτες σε καλή ηλικία που δε βρίσκουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

αν είναι τόσο καλός όσο λένε κάποιο θέμα θα υπάρχει. υγεία; χαρακτήρας; δε ξέρω αλλά αν ήταν όλα καλά θα είχε βρει συμβόλαιο.

αν όντως του κάναμε πρόταση επιβεβαιώνεται και αυτό που λέγαμε, ότι ο Σκακιστής ψάχνει 1-2 και όχι 2-3.
Μπορεί να ψάχνει και 2-3 γιατί υποτίθεται κάναμε πρόταση και στον Μιχαλιουκ. Μπορεί και σκέτο 2 γιατί υποτίθεται θέλαμε και τον Ντόρσεϊ. Το σίγουρο είναι ότι ψάχνει παίχτη από το 3 και κάτω.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:41 pm

austerity_blues έγραψε:

Παίκτης καλός NBA για να έρθει Ευρώπη ή μεγαλος σε ηλικία είναι ή κάποιο θέμα έχει με τραυματισμούς κλπ. Είναι σαν να λεμε ένας παίκτης καλός Ευρωλίγκας να αφήσει την ομάδα του για να παίξει σε ομάδα που παίζει στο Eurocup. Γίνεται μεν, σπάνια δε.

Ακόμα και ο Ισπανός που πηρε ο Παναθηναϊκός νομίζεις θα ερχόταν Ευρώπη αν έβρισκε συμβόλαιο στο NBA? Ήρθε γιατί δεν είχε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής εκεί και δεν έβρισκε συμβόλαιο.

Δυστυχώς μόνο έτσι έρχονται παίκτες από το NBA. Και ο παικταράς Kemba που πήρε η Μονακο ήρθε γιατί 2 χρόνια τώρα είναι από τραυματισμό σε τραυματισμό.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:44 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:10 pm
austerity_blues έγραψε:

Μπορεί να ψάχνει και 2-3 γιατί υποτίθεται κάναμε πρόταση και στον Μιχαλιουκ. Μπορεί και σκέτο 2 γιατί υποτίθεται θέλαμε και τον Ντόρσεϊ. Το σίγουρο είναι ότι ψάχνει παίχτη από το 3 και κάτω.
Βασικά ψάχνουνε παίκτη καλο σκόρερ που να δημιουργεί και μόνος του και ας παίζει 1, 2 ή και 3….αδιάφορο μας είναι….αν πράγματι θελουμε παίκτη και πράγματι θελουμε να δώσουμε λεφτά σίγουρα θα βρούμε κάποιον καλο, το θέμα είναι ότι σίγουρα θελουμε; ή βγαίνουν έτσι προς τα έξω διαφορά και καλά ρεπορτάζ για να μην γκρινιάζει ο κόσμος;;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:54 pm

εγω παλι θα ειμαι η απαισιοδοξη φωνη εδω μεσα και θα πω οτι ειχαμε βρει εκει ενα ονομα να λεμε οτι και καλα το κυνηγαμε (μιχαλιουκ) και επειδη μας τρολαρει ο δπγ η οντως θελει να τον παρει και αυτον για να μην ακουστει βαρια επικοινωνιακη ηττα σταματησε να μας ενδιαφερει και κοιταμε κατι καλυτερο (ναν).. Να δειτε οτι αν ακουστει παει για ναν ο παο μετα θα κοιταμε αλλο παικτη εμεις :lol:

4
4 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”