Τι τυπάρα και αυτός. Νομίζω εδώ στο φόρουμ (πριν πολλά φεγγάρια) κάποιος θεούλης είχε γράψει κάποια ατάκα τύπου "Όσο για τον Ρομέιν Σάτο, νομίζω έχω δει καλύτερη τρίπλα από μονόχειρες με μπάλα ράγκμπι"Soupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 6:22 pmΣκεφτόμουν ποιος παλιός παίκτης θα ήταν ιδανικός μα συμπληρώσει το ροστερ και μου ήρθε ο Romain Sato, νομίζω τέτοιο στυλ χρειάζεται η ομάδα
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2744
- Δημοσιεύσεις: 3251
- Εγγραφή: Πέμ Φεβ 17, 2011 2:15 am
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1


- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Δημοσιεύσεις: 7534
- Εγγραφή: Σάβ Μαρ 21, 2020 10:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
σισκαουσκαςSoupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 6:22 pmΣκεφτόμουν ποιος παλιός παίκτης θα ήταν ιδανικός μα συμπληρώσει το ροστερ και μου ήρθε ο Romain Sato, νομίζω τέτοιο στυλ χρειάζεται η ομάδα
0
- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Δημοσιεύσεις: 715
- Εγγραφή: Παρ Απρ 01, 2011 8:15 pm
- Τοποθεσία: Munich, DE
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν φαντάζομαι πως υπάρχει ομάδα με απεριόριστο μπάτζετ οπότε και η δική μας ελπίζω να έχει ταβάνι. Ήδη τα συμβόλαια μόνο χωρίς εφορία, λειτουργικά, προπονητές κλπ πρέπει να είναι κάπου στα 15εκ οπότε ίσως να μιλάμε ήδη για μπάτζετ γύρω στα 25εκ. Ελπίζω να έχει κλείσει όντως τρομερά επικερδείς συμφωνίες ο ΔΠΓ αλλιώς δεν ξέρω πως θα δουλέψει το όλο πράγμα στην πράξη.SluckyLuke13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:29 pm
Γνωρίζουμε αν έχει ταβάνι το μπάτζετ; Με βάση τον ΔΓ χτυπήσαμε μέχρι και Ταβάρες και δεν τον άφηνε η Ρεάλ. Και ανεξάρτητα από το ποιόν του και τα όσα γνωρίζουμε για τον παπά που πουλάνε πρόεδροι και δημοσιογράφοι εγώ το πιστεύω ότι φέτος κυνηγήσαμε τα πάντα.
Μακάρι να έρθει ο Μίχαλιουκ, θα τον προτιμούσα, απλώς το λέω στη περίπτωση που ο ίδιος δεν θελήσει τελικά να έρθει Ευρώπη.
0
-
- Reactions: 177
- Δημοσιεύσεις: 387
- Εγγραφή: Πέμ Σεπ 21, 2017 4:14 pm
- Τοποθεσία: Θεσπρωτια
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χατζηβρέττας!!!τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 6:43 pmσισκαουσκαςSoupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 6:22 pmΣκεφτόμουν ποιος παλιός παίκτης θα ήταν ιδανικός μα συμπληρώσει το ροστερ και μου ήρθε ο Romain Sato, νομίζω τέτοιο στυλ χρειάζεται η ομάδα
1
1

-
- Reactions: 221
- Δημοσιεύσεις: 1017
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 04, 2020 5:23 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ποιος αλήτης ματιασε τον Ματθαίο τον Λεσσορτ
;;;;;;;;.lol Μετά μου λέτε για παραφουσκωμενο ρόστερ .Εγώ φταίω να έχω stand by και τον Οθελο τον Κυνηγό lol;;;;;;;;
Και Ντόρσευ και Μικχαιλιουκ κύριοι μην πάθουμε κολπομπλοκο παραμονές σημαντικών αγώνων.Μια χαρά δεκάλεπτο θα έχει και ο Γκραντ και ο Γκάι.....,.......Ο δεύτερος θα βάζει 3 τρίποντα και θα βγαίνει στο πεντάλεπτο για να "φορτισει".ο πρώτος θα παίρνει επίτηδες τούμπες σαν τον Πίου για να νομίζουν οι αντίπαλοι ότι μας έχουν lol
Και Ντόρσευ και Μικχαιλιουκ κύριοι μην πάθουμε κολπομπλοκο παραμονές σημαντικών αγώνων.Μια χαρά δεκάλεπτο θα έχει και ο Γκραντ και ο Γκάι.....,.......Ο δεύτερος θα βάζει 3 τρίποντα και θα βγαίνει στο πεντάλεπτο για να "φορτισει".ο πρώτος θα παίρνει επίτηδες τούμπες σαν τον Πίου για να νομίζουν οι αντίπαλοι ότι μας έχουν lol
0
-
- Reactions: 71
- Δημοσιεύσεις: 86
- Εγγραφή: Δευ Ιούλ 25, 2022 2:10 pm
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον περυσινο andrews..χαχα..με 2 εκατομ για τρια χρονια..κλειστό συμβόλαιο εννοείται..και σπίτι γειτονια μ τον Γιαννακόπουλο να χαιρετιούνται καθε πρωι..Soupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 6:22 pmΣκεφτόμουν ποιος παλιός παίκτης θα ήταν ιδανικός μα συμπληρώσει το ροστερ και μου ήρθε ο Romain Sato, νομίζω τέτοιο στυλ χρειάζεται η ομάδα

1
1

- Soupamantar
- Reactions: 315
- Δημοσιεύσεις: 335
- Εγγραφή: Τρί Ιούλ 04, 2023 11:19 pm
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Και στον απέναντι δρόμο ο μπέικον να τον περιμένουν μπράβοι έξω απ το σπίτι του ..dimitrisdrama έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 8:01 pmΤον περυσινο andrews..χαχα..με 2 εκατομ για τρια χρονια..κλειστό συμβόλαιο εννοείται..και σπίτι γειτονια μ τον Γιαννακόπουλο να χαιρετιούνται καθε πρωι..Soupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 6:22 pmΣκεφτόμουν ποιος παλιός παίκτης θα ήταν ιδανικός μα συμπληρώσει το ροστερ και μου ήρθε ο Romain Sato, νομίζω τέτοιο στυλ χρειάζεται η ομάδα![]()
0
-
- Reactions: 2342
- Δημοσιεύσεις: 5771
- Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλα δεν ειναι το δείγμα του Παπαγιαννη η φετινή σεζόν που ήταν άθλιος. Πέρσι ας πουμε μπορούσε σε πολύ καλό βαθμό να ακολουθήσει αντιπαλα γκαρντ και να τα κοψει πριν το λεϊαπ. Ο Παπαγιαννης έχει τρομερή αναλογία ύψους και ευκινησίας/προσοντων , άλλο που είναι τέρμα underaciever ως τώρα. Μακάρι ο Πολωνός να τον ξεπεράσει και να γινει καλυτερος αμυντικός (γιατί επιθετικα εχει ήδη μεγαλύτερο πλουραλισμό σκοραρισματος), θα μιλάμε για μεγάλη υπόθεση.brandon_roy έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:12 pmΡε παιδιά την άμυνα με τα πόδια πού την είδατε στον Παπαγιάννη γιατί προφανώς είμαι άσχετος με το άθλημα αν κάτι τέτοιο ισχύει και δε το βλέπω. Στις αλλαγές με τους κοντούς ζήτημα να σταματούσε ποτέ κανέναν, είτε θα έτρωγε τρίποντο είτε μπάσιμο. (Εκτός από τα 1-2 παιχνίδια μες τη χρονιά που εμφανιζότανε στο γήπεδο και κατέβαζε ρολά, πέρσι πχ. με Ζαλγκίρις έξω και Μπάγερν μέσα) Μέχρι και ο Φλιώνης του έριξε game-winning lay-up στη μάπα, σε φάση που ξεκίνησε από την κορυφή του τριπόντου και δεν υπήρχε καμία ανισορροπία στην άμυνα για να του βρούμε άλοθι οτι φταίγαν οι άλλοι που τον άφησαν ξεκρέμαστο. Δλδ αν δε μπορείς να σταματήσεις αυτό το τέρας αθλητικότητας τον Φλιώνη ποιον θα σταματήσεις? Τον Λορέντζο και τον Μάικ Τζέιμς?
Το ότι έχει το ποτένσιαλ να μπορεί να παίξει καλή άμυνα στα πόδια, θα συμφωνήσω αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση. Το θέμα είναι πόσο συχνά το κάνει.
0
-
- Reactions: 2342
- Δημοσιεύσεις: 5771
- Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το διδυμο Lessort - Μήτογλου θα το δούμε για πολυ λίγα λεπτά μεν, αλλά θα το δούμε, δεν είναι απαγορευτικο. Ο Ντινος δίνει τον ογκο και το ύψος απτο "4" που θεωρητικά χάνουμε απτον Lessort ως 5αρι. Ειδικά με αντιπάλους όπως ο Fall, o Milutinov ή ο Tavares που δεν μπορεί ο Γάλλος να μαρκάρει στα ίσα ή να τους πάρει τα ριμπάουντ, θα δεις πως θα αποτελέσει κλειδί η ύπαρξη του Μητογλου δίπλα του. Και ναι, με τόσους σουτερ στη περιφερεια + το 3αρι που θα πάρουμε, δεν θα υπάρχει κανένα θέμα "ασουτίασης".AlexD έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:24 pmΕξαιρετικό σχόλιοJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:52 pm
Όσον αφορά τον Balcerowski, υπάρχουν αληθινές φάσεις που ο Tavares δεν μπορεί να τον κουνησει. Ο Πολωνός εχει τον ογκο να παιξει ποστ αμυνα απεναντι σε ενα θηριωδη ψηλό, εκει που υστερει σε σχεση με τον Παπαγιαννη ειναι στην άμυνα στα πόδια. Επιθετικά ειναι παραπάνω απο οκ για δευτερος σεντερ. Είναι πολύ θετικό πως μπορεί να σκοράρει με πάρα πολλούς τρόπους και επίσης πασάρει εξαιρετικά. Ένα ακόμα πρόβλημα του είναι το conditioning, δεν έχει αντοχές και δεν μπορεί να βγάλει πολλά συνεχόμενα λεπτά στο παρκέ, για αυτο και ο μικρός μέσος όρος του σε minutes per game περσι. Νομίζω η ύπαρξη του Lessort στο ρόστερ που μπορεί να παίξει πολλά λεπτά εκει, αλλά και του Μήτογλου που μπορεί να βοηθήσει στη θεση του σέντερ, θα δώσουν στον Olek χρόνο να βελτιώσει ότι χρειάζεται χωρίς πίεση.
Στους ψηλους μας μπορούν να παίξουν όλοι με όλους, ο Juancho μπορεί να παίξει δίπλα και στον Ντίνο και στον Lessort και στον Πολωνο, ο Μήτογλου επίσης μπορεί να παίξει είτε δίπλα σε έναν εκ των 5αριων μας, είτε δίπλα σε Juancho ή Μαντζούκα. Το μόνο διδυμο που δεν μπορούμε να δούμε είναι το Lessort - Balcerowski.
Να δούμε και ποιος θα είναι ο guard/forward που θα πάρουμε. Θεωρώ πως ο παίχτης αυτος επειγόντως πρέπει να χει εξαιρετικό 3ποντο αλλά και σπουδαία αμυντικη ικανότητα. Ο Mykhailiuk ίσως να μην είναι ακριβώς ο παιχτης που μας λείπει και το λέω, ενώ ξέρετε πόσο μου αρέσει ο συγκεκριμένος. Έχει παρόμοια στοιχεία με τον Guy και το τρακαρισμα αυτό δεν θα επιτρέψει την απογείωση του ροστερ αγωνιστικά.
Ίδωμεν.
Και χωρίς να ξέρω τον Μπαλτσεροφσκι τον έκανα εικόνα διαβάζοντας σε, δείχνει να κουμπώνει άψογα και περιμένω να τον δω!
Το Λεσορτ/Μητογλου δεν θα έχει αξιόπιστο σουτ όμως δεν είναι λίγο περιοριστικό αυτό; θα μου πεις άμα παίζεις με Σλούκα/Βιλντοζα/Γκαι/Μιχαϊλιουκ ή άλλον σκόρερ ίσως να θες απλά την άμυνα, το ριμπάουντ και τα δυνατά σκριν +τελειώματα στην ρακέτα και είσαι οκ.
Ποιον θα επερνες ιδανικά για τελευταίο παίχτη αντί του Γκριγκονις ή τέλος πάντων πως θα τελείωνες το ροστερ;
Υγ: κυκλοφορεί ένα τρελό σενάριο που στέλνει Μίροτιτς στην Ρεαλ και τον Χεζονια σε εσάς. Προφανώς ελάχιστη αξιοπιστία σε αυτό, αλλά στο θεωρητικό σενάριο που τελικά είναι ο Χεζο8το γλυκάκι, θα κολλούσε λες; Όχι ότι έχει σημασία αλλά λέμε.
Όσον αφορά τον παιχτη που απομένει , είναι πολύ δύσκολη ερώτηση και η απόφαση που θα παρθεί είναι πολύ σημαντική, ώστε να ολοκληρωθεί αρμονικά το παζλ. Δεν έχω επιλέξει κάποιο όνομα ακόμα από τα διαθέσιμα, εναν στυλ KC Rivers θέλουμε. Προφανώς δεν μπορείς να πεις όχι στον Mykhailiuk, στον Fontecchio ή στον Dorsey, αλλά κανένας τους δεν ειναι ο παιχτης που μας λείπει. Μάλιστα, θεωρώ πως είναι πιθανό με εναν λιγότερο ποιοτικο παιχτη απο τους συγκεκριμένους 3, αλλά με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα, θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο και (κυρίως) winning basketball.
Τέλος, για το Υστερόγραφο σου και τον Hezonja, ο Κροάτης ανήκει στην παραπάνω κατηγορία παιχτων, στους παιχτες που δεν είναι αυτό που ψάχνεις, αλλά δύσκολα τους λες όχι αν σου κάτσουν. Ταιριάζει λιγότερο από όλους όσους έχουμε συζητήσει.
1
1

-
- Reactions: 25
- Δημοσιεύσεις: 54
- Εγγραφή: Δευ Ιούλ 10, 2023 1:04 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Παναθηναϊκός
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beetle13 την Σάβ Ιούλ 29, 2023 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.