2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 31, 2023 3:19 pm

Τώρα εγώ να πω την εξυπνάδα μου? Ο Καλάθης που μάλλον από ότι ακούγεται ίσως μείνει ελεύθερος δεν θα ήταν μια περίπτωση που ίσως μας απασχολούσε? Ελληνας είναι, μεγάλος πλεόν οπότε φαντάζομαι δεν θα ζητήσει πολλά, μια χαρά θα ήταν π.χ. στο Ελληνικό πρωτάθλημα να αφήναμε εκτός τον Γκος και να παίζαμε με Γουόκαπ και Καλάθη. Ετσι δεν κόβαμε π.χ. τον Κάνναν και το νέο 2αρι, αν έρθει, από την Ελλάδα.
Συν ότι έχεις και άλλον έναν οργανωτή που ήθελε ο Μπαρτζώκας, και μια πολύ καλή Backup Λύση αν τραυματιστει ή δεν τραβήξει σε κάποιους αγώνες ο Γκός ή ο Γουόκαπ.
Πως σας φαίενται αυτή η λύση? Φυσικά αν μείνει ελεύθερος ο Καλάθης και δεν ζητήσει π.χ. 1,5εκ. άλλα ένα λογικό ποσό μέχρι 900Κ. 1-2 χρονάκια τα έχει ακόμα και είναι τίμια Back up Λύση.

Y.Γ. Επίσης στο 4 γιατι δεν κοιτάμε για τον Κασελάκη, τίμιος, Ελληνας, ξέρει από ντέρμπι και 5-10 λεπτά παίζει άνετα και σε ντέρμπι.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 31, 2023 3:45 pm

karamelitsa έγραψε:
Τώρα εγώ να πω την εξυπνάδα μου? Ο Καλάθης που μάλλον από ότι ακούγεται ίσως μείνει ελεύθερος δεν θα ήταν μια περίπτωση που ίσως μας απασχολούσε?
Να προσέχεις τι εύχεσαι γιατί μπορεί να πραγματοποιηθεί :P

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Ιούλ 31, 2023 3:53 pm

nikolas_asteri έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Τώρα εγώ να πω την εξυπνάδα μου? Ο Καλάθης που μάλλον από ότι ακούγεται ίσως μείνει ελεύθερος δεν θα ήταν μια περίπτωση που ίσως μας απασχολούσε?
Απλά έχει φάει πολύ κράξιμο ο συγκεκριμένος παίκτης νομίζω κάπως άδικα, ναι οκ είναι άσουτος, μεγάλος, φραγκοφονιάς κλπ. άλλα είναι και Ελληνας , έμπειρος, εξαιρετικός έως κορυφαίος σε ασσιστ, καλός οργανωτής, τίμιος σε μπάσιμο, καλός αμυντικός...σε μια καλή τιμή αξίζει νομίζω.

0
NikBot

junior
Reactions: 130

Δευ Ιούλ 31, 2023 3:55 pm

papp7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 1:27 pm
Χωρίς να θέλω να σας το χαλάσω για Ντόρσεϊ. Θα σας πω μόνο ότι και Μιχ να έχει πάρει ο Παναθηναϊκός, αν ο Ντόρσεϊ μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ θα τον χτυπήσει. Το πώς θα τους χωρέσει ο Αταμάν είναι δικό του θέμα , αλλά ο ΔΓ δεν πρόκειται να τον αφήσει αμαχητί να έρθει σε εμάς.
Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει Σβι, δεν πιστεύω να θέλει μετά ο ίδιος ο Ντορσει να πάει, γιατί δεν βγαίνουν οι χρόνοι στην περιφέρεια και δεν είναι παίχτης που θα πάει κάπου για να παίζει 15 λεπτά. Αυτό πιστεύω τουλάχιστον.

1
1 Εικόνα
sardanapalos
Reactions:

Δευ Ιούλ 31, 2023 3:58 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 3:53 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Απλά έχει φάει πολύ κράξιμο ο συγκεκριμένος παίκτης νομίζω κάπως άδικα, ναι οκ είναι άσουτος, μεγάλος, φραγκοφονιάς κλπ. άλλα είναι και Ελληνας , έμπειρος, εξαιρετικός έως κορυφαίος σε ασσιστ, καλός οργανωτής, τίμιος σε μπάσιμο, καλός αμυντικός...σε μια καλή τιμή αξίζει νομίζω.
Έτσι όπως πάει θα έχουμε πιο πολλές ασσίστ από πόντους :drunk:

WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Προειδοποιήσεις: 1

karamelitsa έγραψε:
Τώρα εγώ να πω την εξυπνάδα μου? Ο Καλάθης που μάλλον από ότι ακούγεται ίσως μείνει ελεύθερος δεν θα ήταν μια περίπτωση που ίσως μας απασχολούσε? Ελληνας είναι, μεγάλος πλεόν οπότε φαντάζομαι δεν θα ζητήσει πολλά, μια χαρά θα ήταν π.χ. στο Ελληνικό πρωτάθλημα να αφήναμε εκτός τον Γκος και να παίζαμε με Γουόκαπ και Καλάθη. Ετσι δεν κόβαμε π.χ. τον Κάνναν και το νέο 2αρι, αν έρθει, από την Ελλάδα.
Συν ότι έχεις και άλλον έναν οργανωτή που ήθελε ο Μπαρτζώκας, και μια πολύ καλή Backup Λύση αν τραυματιστει ή δεν τραβήξει σε κάποιους αγώνες ο Γκός ή ο Γουόκαπ.
Πως σας φαίενται αυτή η λύση? Φυσικά αν μείνει ελεύθερος ο Καλάθης και δεν ζητήσει π.χ. 1,5εκ. άλλα ένα λογικό ποσό μέχρι 900Κ. 1-2 χρονάκια τα έχει ακόμα και είναι τίμια Back up Λύση.

Y.Γ. Επίσης στο 4 γιατι δεν κοιτάμε για τον Κασελάκη, τίμιος, Ελληνας, ξέρει από ντέρμπι και 5-10 λεπτά παίζει άνετα και σε ντέρμπι.
νομιζω εχοντας δει και την ομαδα 2 χρονια και την συνεντευξη του walkup στον urbonas λειπει ενασ παιχτης που μπορει να βαλει καλαθι εκτος συστηματοσ δημιουργοντας προυποθεσεις για τον εαυτο του
να φερει το απροβλεπτο και να ξεκολησει την ομαδα σε περιπτωση που το συστημα δεν λειτουργησει για χψ λογους.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:01 pm

NikBot έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 3:55 pm
papp7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 1:27 pm
Χωρίς να θέλω να σας το χαλάσω για Ντόρσεϊ. Θα σας πω μόνο ότι και Μιχ να έχει πάρει ο Παναθηναϊκός, αν ο Ντόρσεϊ μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ θα τον χτυπήσει. Το πώς θα τους χωρέσει ο Αταμάν είναι δικό του θέμα , αλλά ο ΔΓ δεν πρόκειται να τον αφήσει αμαχητί να έρθει σε εμάς.
Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει Σβι, δεν πιστεύω να θέλει μετά ο ίδιος ο Ντορσει να πάει, γιατί δεν βγαίνουν οι χρόνοι στην περιφέρεια και δεν είναι παίχτης που θα πάει κάπου για να παίζει 15 λεπτά. Αυτό πιστεύω τουλάχιστον.
Ετσι ακριβώς, δεν θα θέλει ο Ντόρσευ μετά, να κάνει τι?? να παίζει 10 λεπτά? Και ο Παναθηναικός θα δίνει 2εκ. για έναν παίκτη που θα παίζει λίγο? + ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά μετά, μαζεύοντaι για 2 θέσεις ένα σκασμό παίκτες (Σλούκας, Βιλντόζα, Γκάι, Γκράντ, Μωραίτης, Σβι, Ντόρσευ, Γκριγκόνις) ποιος θα πρωτοπαίζει, τι χημεία θα βρούνε και θα υπάρχουν και μπόλικες γκρίνιες στους πάικτες που δεν θα παίζουν πολύ. Ο Σλούκας δε, πήγε θεωρητικά για να έχει πιο πολύ την μπάλα στα χέρια του και να παίζει και παραπάνω, πως θα του φανεί η ομάδα με 8 Guards?

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Δευ Ιούλ 31, 2023 4:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:04 pm

WALKUP έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

νομιζω εχοντας δει και την ομαδα 2 χρονια και την συνεντευξη του walkup στον urbonas λειπει ενασ παιχτης που μπορει να βαλει καλαθι εκτος συστηματοσ δημιουργοντας προυποθεσεις για τον εαυτο του
να φερει το απροβλεπτο και να ξεκολησει την ομαδα σε περιπτωση που το συστημα δεν λειτουργησει για χψ λογους.
Ο Καλάθης που ανέφερα αν ερχόταν θα είναι ανεξάρτητη η μεταγραφή του για 2αρι σκόρερ που θέλουμε, απλά θα ερχόταν κυρίως για Ελλάδα και σαν ακόμα μια λύση χειριστή για Ευρωλίγκα, είναι πολλά τα παιχνίδια Ελλάδα και Ευρώπη και άλλος ένας Εμπειρος Ελληνας παίκτης νομίζω δεν θα μας έκανε κακό.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:26 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 4:04 pm
WALKUP έγραψε:

Ο Καλάθης που ανέφερα αν ερχόταν θα είναι ανεξάρτητη η μεταγραφή του για 2αρι σκόρερ που θέλουμε, απλά θα ερχόταν κυρίως για Ελλάδα και σαν ακόμα μια λύση χειριστή για Ευρωλίγκα, είναι πολλά τα παιχνίδια Ελλάδα και Ευρώπη και άλλος ένας Εμπειρος Ελληνας παίκτης νομίζω δεν θα μας έκανε κακό.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και έχει μια λογική όπως και να χει, από την ώρα που λείπουν διαβατήρια που να αντιστοιχούν σε έτοιμους ποιοτικούς παίχτες, έχει μια λογική.

Από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι παίρνουμε σκόρερ 2αρι και Καλαθη, μετά υπάρχει ένας μικρός χαμός στο 1/2.

Στα εγχώρια μπορούμε να αφήνουμε έξω τον Γκος και να μοιράζονται το 1 οι Γουόκαπ/Καλαθης χωρίς να παίζουν ποτέ μαζί, αλλά στην Ευρώπη θα επικρατεί μπάχαλο στο ροστερ γιατί ο Καλαθης δεν μπορεί να παίρνει λιγότερα από 15', αλλά αν πάρει τόσα χαλάει τις ισορροπίες στις 5αδες...

Επίσης, έτσι ο Λούντζης δεν θα βρει χρόνο ποτέ και πουθενά. Πως θα κάνει το φοβερό και τρομερό στεπ απ έτσι;

Δεν βγαίνει με Καλαθη, τελικά δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από λύσεις.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:28 pm

μακαρι να παρετε καλαθη :wave:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:30 pm

Δεν θέλω να έχουμε Καλαθιάδα από το πουθενά αλλά η ασουτίαση του παίκτου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Σε σημαντικά παιχνίδια δε είναι στάνταρντ και πανεύκολη η αντιμετώπιση του. Σε όλες τις σειρές playoff παίζουν under στα picks μέχρι να σβήσει ο ήλιος και τόσο απλά τελειώνει η ιστορία.

0
Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

τουλουμπα έγραψε:
Πρόσεξε τι εύχεσαι για την καραφλή μαγεία εσύ!!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:32 pm

δηλαδη να δωσουμε 1εκ στην καλυτερη για να παιξει ο καλαθης 5 ματς? πολυ λαρτζ μας βλεπω.. :lol: προσωπικα στην κατασταση που ειναι ο καλαθης προτιμω τον λουντζη και τον παπας..τουλαχιστον δεν τους παιζεις 4μετρα αντερ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:33 pm

AlexD έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Πρόσεξε τι εύχεσαι για την καραφλή μαγεία εσύ!!
θα εχουν πολυ ενδιαφερον τα σχολια που θα γραφετε εδω μεσα γιαυτο :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:47 pm

ο ναν πρεπει να ειναι η ονειρωξη του μπαρτζωκα..εγω πιστευω οτι αν του τα δινουν τα 2,5εκ οι αφοι θα τα δωσει χωρις δευτερη σκεψη,αυτος εχει ολα τα χαρακτηριστικα να κανει παπαδες στον ολυμπιακο και γενικα στην ευρωπη..και επειδη ο μπαρτζω ειναι μεγαλος φαν του σποελστρα στανταρ τον εχει βαλει στο ματι εδω και χρονια .. Για μενα αυτος εχει το μικροτερο ρισκο απο οποιονδηποτε ερθει απο το ΝΒΑ. Θα ταιριαξει γαντι..

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”