2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 02, 2023 6:30 pm

Βρε παιδιά δεν ξεκινάμε την χρονιά με την λογική αν τραυματιστεί ο ένας τραυματιστεί ο άλλος κλπ....δεν πάει έτσι, και πέρυσι αν τραυματιζότανε π.χ. ο Παπανικολάου ή ο Βεζένκοφ τι θα κάναμε? Και ο Παναθηναικός π.χ. αν τραυματιστέι ο Λεσόρ θα πάει με τον πιστσιρίκο τον Πολωνό και τον δεν ''ξέρω ούτε βασικά του μπάσκετ'' Κωστακούνμπο? Αν τους τραυματιστεί ο Παπαπέτρου ποιος θα παίζει στο 3?

Οι ομάδες έτσι πορεύονται, τώρα αν μέσα στην χρονιά γίνει καμιά χοντράδα ε θα το δούμε, δεν μπορεί η ομάδα να πάει με 15-17 παίχτες, 10 ξένους κλπ...τι χημεία θα βει έτσι? Θα έχουμε και γκρίνιες από παίκτες που δεν παίζουν, δεν θα βρίσκουν ρυθμό αρκετοί πάικτες κλπ. Από άποψη ποσσότητας μια χαρά είναι αυτή την στιγμή η ομάδα με λύσεις σε όλες τις θέσεις, άλλο αν κάποιοι παίκτες μας ξινίζουν ή δεν μας γεμίζουν το μάτι. Από την στιγμή που τους κράτησε στην ομάδα ο Μπαρτζώκας τους ήθελε οπότε εμάς μας περισσεύει...όλα στο παρκέ θα φανούν.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1469

Τετ Αύγ 02, 2023 6:32 pm

Θα ηθελα να θιξω καποια ζητηματα.

1ον: Η ομαδα ειναι σχεδον ετοιμη. Θεωρω οτι θα παμε εντος αυγουστου για εναν καλο σκορερ και εναν φτηνο παικτη που να ακουμπαει καποια λεπτ στο πεντε σεπτεμβριο απο τα κοψιματα ΝΒΑ. Γενικα ο κοουτς θελει να εχει παντα τετοιο παικτη στο ροστερ και μονο περυσι δεν ειχε λογω της ευκαιριας μα παρεις τον μπλακ με 300 χιλιαρικα.Το ιδανικο θα ηταν να περασουν οι 7 ξενοι ταυτοχρονα στη δωδεκαδα οπως ακουγοταν. Ετσι θα ημασταν μια χαρα για τους τελικους.

2ον: Ο μαγκρουντερ ειναι πολυ καλη επιλογη, εννοειτε χαμηλοτερου επιπεδου απο Ναν, αλλα στο ιδιο επιπεδο με μιχαλιουκ, ντορσει και σιγουρα ψηλουερο απο παικτες οπως ο τωρινος χιγκινς, χιλαρντ. Ειναι παικτης που μπορει να κανει παπαδες στην ευρωπη οπως εκανε και ο νειπιερ. Αλλα απο το να βγαινει προς τα εξω ο ναν και μετα να τον παιρνεις αυτον ειναι πισωγυρισμα γιατι παικτη επιπεδου καλου Ναν ειναι μονο ο γουκερ ( καλυτερος ) προ τραυματισμου , και ο μιροτιτς που εχει ορεξη για μπασκετ. Κανενας αλλος. Μεγαλο λαθος της διοικησης να αφησει να διαρευσει αυτο το ονομα καθως ανεβαζει πολυ τις προσδοκιες χωρις λογο και πας μετα φερνεις παικταιρα και στο τελος αυτος που παρακολουθει ΝΒΑ μενει με ενα αλλα. Ο ρος επισης στο ιδιο επιπεδο αλλα λιγο πιο προχωρημενη ηλικια οχι οτι μας χαλαει απλα ο αλλος ειναι και 27 δηλαδη αν τον φερεις και ο μη γενειτω καταφερεις να τον πεισεις να μεινει φερνεις παικτη για εφτα οκτω χρονια στο Ευρωπας.
Για να επανελθω ο μακρουντερ ειναι παικταρα για ευρωπη, ταιριαζει καις το στυλ μας , θα θυμισει λιγο βελτιωμενη εκδοση μακκισικ με πολυ πιο ατοφιο ταλεντο. Αλλα δεν ειναι χειριστης. Υποτιθεται οτι ψαχναμε εναν επιπλεον χειριστη φετος καθως ο
Λουντζης δεν κανει για αυτο το ρολο. Ο ναν ειναι τετοιος, ο μακρουντερ οχι. Εκτος και αν θεωρουν οτι τη θεση του Λουντζη μπορει να την παρει ο Παπας.
3ον: Για οσους μειωνουν τον Μιλουτινοφ και καλα οτι εχει να παιξει σοβαρα δυο χρονια. Πρωτα απο ολα οταν ο Νικολα του χρονου θα ειναι ΜVP υποψηφιος εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε. Θε εχει σχεδον σε καθε παιχνιδι double double. Επισης να θυμισω οτι οι παικταραδες που ηρθαν φετος το απο ΝΒΑ οπως ο Χουαντσο, ο Μιχαλιουκ, ο Γουιλι ειναι παικτες κομπαρσοι σε μικρομεσαιες ομαδες του ΝΒΑ που επαιζαν μεσο ορο 10-15 λεπτα στα μισα παιχνιδια της χρονιας στα ρεπο των βασικων. Να θυμισω οτι ο θανασης προ διετιας στους Μπακς σε κατι τετοιου ειδους παιχνιδια εχει και καποιες σχεδον τριανταρες .Οποτε αυτοι που εχουν κατι χρονια να παιξουν σε σοβαρο επιπεδο ή δεν εχουν παιξει ποτε σε τετοιο οπως ο Χουαντσο εκτος απο τα καλοκαιρινα παιχνιδια με τις εθνικες πως ειστε τοσο σιγουροι οτι θα κανουν παπαδες. Το ΝΒΑ ειναι αλλος κοσμος πολλοι μπορει να ειναι στο ροστερ μιας ομαδας για πολλους λογους και αλλοι καλυτεροι να μην βρισκουν θεση. Ενα απλο παραδειγμα ειναι ο αυστραλος ο Ινγκλς που ηταν περυσι στους Μπακς. Τον θυμαστε στην Μπαρτσελονα, εγω σχεδον τον εχω ξεχασει γιατι ηταν ενας μετριος παικτης και ομως εχει σχεδον δεκαετια απεναντι. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην υποτιμαται τους δικους μας παικταραδες και οι παικταραδες των αλλων θα μας διαλυσουν. Καθιστε να απολαυσετε την χρονια. Υπαρχουν παικτες ππυ παιζουν πενταετια εκει οπως ο Sumner που προτεινε ο Berry που δεν κανουν για ευρωλιγκα αλλα Βρισκει σχεδον μονιμα ενα συμβολαιο τα τελευταια χρονια.

4ον: Τα αδελφια ερναγκομεθ δεν ειναι τα αδελφια Γκασολ, ειναι καλοι παικτες ειδικα αυτος της μπαρτσα αλλα δεν ειναι οι παικτες που νομιζουμε επειδη εχουν αποδωσει σε ενα δυο τουρνουα τα καλοκαιρια. Εννοειτε οτι αντι τον Πιτερς ή τον Σικμα θα προτιμουσα τον Χουαντσο αλλα εγω κοιταζω το συνολο της Φροντλαιν. Ποια τετραδα ειναι καλυτερη το Φαλ, Μιλουτινοφ, Σικμα Πιτερς ή η τετραδα Λεσορ, Μπαλσεροφσκι, Μητογλου, Χουαντσο; Ειναι καλυτερο στο τεσσερα ειμαστε καλυτεροι στο πεντε. Δεν ειναι τραγικες οι διαφορες. Στα γκαρντ εχουμε Γουοκαπ, Γκος, Καναν, Λαρεντζακη εχουν Σλουκα Βιλντοζα , Γκραντ, Γκαι που την ειδατε την τεραστια διαφορα; Τα ροστερ ειναι και των δυο ομαδων εξαιρετικα ειδικα του Παο σε συγκριση με αλλες χρονιες αλλα καμια ομαδα δεν ειναι υπερομαδα ακομη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Αύγ 02, 2023 6:38 pm

Christofis έγραψε:
Τα ροστερ ειναι και των δυο ομαδων εξαιρετικα ειδικα του Παο σε συγκριση με αλλες χρονιες αλλα καμια ομαδα δεν ειναι υπερομαδα ακομη.
goodpost.gif

Πολύ καλή η ανάλυση σου και συμφωνώ 1000% με το τελευταίο.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τετ Αύγ 02, 2023 7:03 pm

Νομίζω ότι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ίσως να είναι λιγότερο περίπλοκα από όσο φαινονται. Ο σαματας γύρω από τον Μιροτιτς έχει κοπάσει, ο παίχτης δεν δείχνει να έχει καταλήξει κάπου ουσιαστικά. Αll in για τον μαν, οπότε έχουμε καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Σάσα και αφού πλέον τα χρήματα θα έχουν μετατοπιστεί στο 4 και θα έχουμε βρει (θεωρητικά) το σκορ και την προσωπικότητα που μας λείπει, θα ψάξουμε για ένα όχι σκόρερ, ούτε έξτρα χειριστή αλλά ένα τριάρι για να κουμπώνει με τον Παπ. Τι λέτε; (Είμαι Εύβοια και έχω πιει κάτι τσιπουρα, δώστε μου ελαφρυντικα)

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τετ Αύγ 02, 2023 7:25 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Νομίζω ότι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ίσως να είναι λιγότερο περίπλοκα από όσο φαινονται. Ο σαματας γύρω από τον Μιροτιτς έχει κοπάσει, ο παίχτης δεν δείχνει να έχει καταλήξει κάπου ουσιαστικά. Αll in για τον μαν, οπότε έχουμε καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Σάσα και αφού πλέον τα χρήματα θα έχουν μετατοπιστεί στο 4 και θα έχουμε βρει (θεωρητικά) το σκορ και την προσωπικότητα που μας λείπει, θα ψάξουμε για ένα όχι σκόρερ, ούτε έξτρα χειριστή αλλά ένα τριάρι για να κουμπώνει με τον Παπ. Τι λέτε; (Είμαι Εύβοια και έχω πιει κάτι τσιπουρα, δώστε μου ελαφρυντικα)
Κοιτα με ενα τεσσαροπενταρι σημαινει οτι ο πιτερς θα παρει χρονο και στο τρια ενω με ενα ακομη γκαρντ ο μακκισικ θα ειμαι μονο στο τρια. Εγω δεν ειδα τριαρι που να δυσκολεψε τον σακ στην αμυνα ισα ισα το αντιθετο το ειδα. Πιστευω δεν χρειαζεται επιπλεον καθαρο τριαρι. Αν ερθει ο μιροτιτς τοτε και να μεινουμε ετσι οπως ειμαστε δινοντας ευκαιρια σε αμποσι παπα και λουντζη μια χαρα ειναι

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Αύγ 02, 2023 7:32 pm

Christofis έγραψε:
Maurice_Evans έγραψε:
Κοιτα με ενα τεσσαροπενταρι σημαινει οτι ο πιτερς θα παρει χρονο και στο τρια ενω με ενα ακομη γκαρντ ο μακκισικ θα ειμαι μονο στο τρια. Εγω δεν ειδα τριαρι που να δυσκολεψε τον σακ στην αμυνα ισα ισα το αντιθετο το ειδα. Πιστευω δεν χρειαζεται επιπλεον καθαρο τριαρι. Αν ερθει ο μιροτιτς τοτε και να μεινουμε ετσι οπως ειμαστε δινοντας ευκαιρια σε αμποσι παπα και λουντζη μια χαρα ειναι
Θα συμφωνήσω και σε αυτό, με Μίροτιτς δεν έχει πια τόσο νόημα ένα 3αρι και γενικά μιας και θα έχουμε ήδη 8 ξένους για να έρθει και άλλος παίχτης θα πρέπει να είναι κάποιος που κάνει την διαφορά σε βαθμό που... δεν βγάζει νόημα. Δεν έχουμε μπάλωμα να κάνουμε στα γκαρντ, αν είναι να πάρουμε παίχτη εκεί θα είναι ο σκόρερ ο ποιοτικός.

Ιδανικό βρίσκω το σενάριο Μίροτιτς γιατί έτσι πάει η ποιότητα εκεί που λείπει και η ποσότητα.....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 02, 2023 7:35 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Το ότι δεν έχει καταλήξει κάπου δεν είναι κάπως ανησυχητικό για τον χαρακτήρα του; Και εννοώ την διάθεση και την φιλοδοξία που έχει. Στην αρχή είπε σε όλους ναι, μετά σε όλους όχι, και μετά είπε "δε γ@@@ται, θα αραξω εδώ στο χωριό με τη γιαγιά μου να καθαρίσω κάνα φασολάκι να περάσει η ώρα". Για να ηγηθεί ενός συνόλου με στόχο το φ4 (για εκεί θα είναι ο ΟΣΦΠ αν έρχοταν ο Μιρο) δεν θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του

0
taurus13

senior
Reactions: 51

Τετ Αύγ 02, 2023 7:36 pm

karamelitsa έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 6:12 pm

Δεν διαφωνώ μεν, και πράγματι ένας Μιροτιτς στο 4 και ένας Ναν στα Gurad τους χρειάζεται η ομάδα, το θέμα είναι ότι αυτοί οι παίκτες θέλουν 3εκ+ ο κάθε ένας για να έρθουν, λεφτά που δεν τα δίνει η ομάδα, εδώ πήρε τον Σικμα με 600Κ.

Στο 4-5 η ομάδα θα πάει έτσι όπως είναι, και αν κάτσει κάποια στραβή ε θα βρει έναν έχτρα παίκτη μέσα στην χρονιά, δεν χάλασε και ο κόσμος. Ενα απλό Backup για 5 λεπτά max 10 λεπτά, το βρίσκεις όποτε θες. Τωρα αν χτύοπα ξύλο τραυματιστεί κάποιος σοβαρα ε θα δούμε τι θα γίνει....

Στο 2 θα κυνηγήσει θεωρητικά καλό παίκτη από το NBA, άλλα αν δεν βρει αυτό που πραγματικά θέλει ο Μπαρτζώκας δεν θα πάρει τίποτα. Με λίγα λόγια ή θα πάρει βαρβάτο 2-3αρι με 2εκ+ τον χρόνο ή τίποτα, μεσοβέζικες λύσεις σαν π.χ. τον Τομας στο 1εκ. δεν το βλέπω να προχωράνε.

Γνώμη μου είναι ότι η ομάδα θα μείνει όπως έχει και ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η χρονιά ίσως βρει κάποια καλή περίπτωση μέσα στην χρονιά.
2,5 θα έδινες στο Βεζένκοφ ναι ο Μίροτιτς μπορεί να θέλει 3. Ας έκαναν μόνο αυτή την αλλαγή. Εφόσον λέτε ότι ο Γκος μπορεί να μπει στα παπούτσια του Σλούκα τα υπόλοιπα θα ήταν τα ίδια. Ότι κερδίσατε από το συμβόλαιο του Σλούκα πήγε στον Μιλουτίνοφ.
Δεν είναι τόσο απλό να βρεις ένα πεντάρι όποτε το θες. Με τις διαβολοβδομάδες που υπάρχουν έχουν περάσει 5-6 αγώνες χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

0
Christofis

euroleague

Τετ Αύγ 02, 2023 7:42 pm

Γενικα θα το δειτε οτι πολλοι παικτες θα ερθουν στην Ευρωπη ή θα πανε Ασια που ηταν μεγαλα ονοματα. Γενικα μετα απο τον Γιοκιτς, τον Ντοσιτς και τον Σαμπονις οι ομαδες εμπιστευονται ολο και περισσοτερο παικτες που εχουν γαλουχηθει στην ευρωπη ως προς τα βασικα με σκοπο να τους χτισουν σωματικα ωστε να σταθουν εκει, ενω παικτες μεγαλοι που πανε απεναντι πανε συνηθως με συμπληρωματικο ρολο ειτε μετα απο τρελο σκαπυτιγκ οπως εγινε με Μισιτς και Βεζενκοφ που τους κοιτανε 2-3 χρονια πριν τους παρουνε. Ετσι δινουνε πιο ευκολα θεση σε παικτακια αγνωστα στο ευρυ κοινο αφηνοντας λιγοτερες συμπληρωματικες θεσεις . Ετσι παικτες μετα απο τραυματισμους ή και με καλες χρονιες μενουν ξεκρεμαστοι και αναγκαζονται να κατεβουν στα μερη μας. Ηρθε ηδη ο γουοκερ, ακουγεται ο ουολ για αρμανι, ακουγονται φημες για καζινς και γκριφιν. Για να δουμε ποιοι θα ειναι τυχεροι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2238
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Αύγ 02, 2023 7:51 pm

Είναι και κάτι άλλο

Ο καπιταλισμος

Αυξήθηκαν πολύ οι μισθοί αλλά αντί να πάνε σε όλους, οι μεγαλύτερες αυξήσεις πήγαν στους πολυ καλούς με αποτέλεσμα να μην περισσεύει πολύ μαρούλι γι αυτούς που λες και κατά συνέπεια να κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι ή να κλείνουν συμβόλαια για ψίχουλα

Υ.Γ @Christofis τον Σάμνερ δεν τον προτεινα γιατί δεν τον έχω πολυδει ,ρώτησα αν μας κανει .Έχω προτείνει αρκετους άλλους βέβαια χεχ

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 02, 2023 8:28 pm

Christofis έγραψε:
Maurice_Evans έγραψε:
Πάλι θες γκαρντ με διείσδυση τρίποντο κλπ. Μόνο ο Μίροτιτς δεν μπορεί!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5016
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 02, 2023 8:41 pm

Maurice_Evans έγραψε:
θα παρετε εναν παιχτη που εχει δειξει τετοια παρανοικη συμπεριφορα και που κατα δηλωση του θελει να παει σε ομαδα για να κανει τον τουριστα και να διαλογιζεται?

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Τετ Αύγ 02, 2023 8:50 pm

www.thrylos24.gr/thrylos-thriskeia-kai-stin-agia-sofia

Πάντως η προσπάθεια να έρθει ο Μίροτιτς συνεχίζεται :D

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1296
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Αύγ 02, 2023 8:53 pm

Christofis έγραψε:
Θα ηθελα να θιξω καποια ζητηματα.

1ον: Η ομαδα ειναι σχεδον ετοιμη. Θεωρω οτι θα παμε εντος αυγουστου για εναν καλο σκορερ και εναν φτηνο παικτη που να ακουμπαει καποια λεπτ στο πεντε σεπτεμβριο απο τα κοψιματα ΝΒΑ. Γενικα ο κοουτς θελει να εχει παντα τετοιο παικτη στο ροστερ και μονο περυσι δεν ειχε λογω της ευκαιριας μα παρεις τον μπλακ με 300 χιλιαρικα.Το ιδανικο θα ηταν να περασουν οι 7 ξενοι ταυτοχρονα στη δωδεκαδα οπως ακουγοταν. Ετσι θα ημασταν μια χαρα για τους τελικους.

2ον: Ο μαγκρουντερ ειναι πολυ καλη επιλογη, εννοειτε χαμηλοτερου επιπεδου απο Ναν, αλλα στο ιδιο επιπεδο με μιχαλιουκ, ντορσει και σιγουρα ψηλουερο απο παικτες οπως ο τωρινος χιγκινς, χιλαρντ. Ειναι παικτης που μπορει να κανει παπαδες στην ευρωπη οπως εκανε και ο νειπιερ. Αλλα απο το να βγαινει προς τα εξω ο ναν και μετα να τον παιρνεις αυτον ειναι πισωγυρισμα γιατι παικτη επιπεδου καλου Ναν ειναι μονο ο γουκερ ( καλυτερος ) προ τραυματισμου , και ο μιροτιτς που εχει ορεξη για μπασκετ. Κανενας αλλος. Μεγαλο λαθος της διοικησης να αφησει να διαρευσει αυτο το ονομα καθως ανεβαζει πολυ τις προσδοκιες χωρις λογο και πας μετα φερνεις παικταιρα και στο τελος αυτος που παρακολουθει ΝΒΑ μενει με ενα αλλα. Ο ρος επισης στο ιδιο επιπεδο αλλα λιγο πιο προχωρημενη ηλικια οχι οτι μας χαλαει απλα ο αλλος ειναι και 27 δηλαδη αν τον φερεις και ο μη γενειτω καταφερεις να τον πεισεις να μεινει φερνεις παικτη για εφτα οκτω χρονια στο Ευρωπας.
Για να επανελθω ο μακρουντερ ειναι παικταρα για ευρωπη, ταιριαζει καις το στυλ μας , θα θυμισει λιγο βελτιωμενη εκδοση μακκισικ με πολυ πιο ατοφιο ταλεντο. Αλλα δεν ειναι χειριστης. Υποτιθεται οτι ψαχναμε εναν επιπλεον χειριστη φετος καθως ο
Λουντζης δεν κανει για αυτο το ρολο. Ο ναν ειναι τετοιος, ο μακρουντερ οχι. Εκτος και αν θεωρουν οτι τη θεση του Λουντζη μπορει να την παρει ο Παπας.
3ον: Για οσους μειωνουν τον Μιλουτινοφ και καλα οτι εχει να παιξει σοβαρα δυο χρονια. Πρωτα απο ολα οταν ο Νικολα του χρονου θα ειναι ΜVP υποψηφιος εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε. Θε εχει σχεδον σε καθε παιχνιδι double double. Επισης να θυμισω οτι οι παικταραδες που ηρθαν φετος το απο ΝΒΑ οπως ο Χουαντσο, ο Μιχαλιουκ, ο Γουιλι ειναι παικτες κομπαρσοι σε μικρομεσαιες ομαδες του ΝΒΑ που επαιζαν μεσο ορο 10-15 λεπτα στα μισα παιχνιδια της χρονιας στα ρεπο των βασικων. Να θυμισω οτι ο θανασης προ διετιας στους Μπακς σε κατι τετοιου ειδους παιχνιδια εχει και καποιες σχεδον τριανταρες .Οποτε αυτοι που εχουν κατι χρονια να παιξουν σε σοβαρο επιπεδο ή δεν εχουν παιξει ποτε σε τετοιο οπως ο Χουαντσο εκτος απο τα καλοκαιρινα παιχνιδια με τις εθνικες πως ειστε τοσο σιγουροι οτι θα κανουν παπαδες. Το ΝΒΑ ειναι αλλος κοσμος πολλοι μπορει να ειναι στο ροστερ μιας ομαδας για πολλους λογους και αλλοι καλυτεροι να μην βρισκουν θεση. Ενα απλο παραδειγμα ειναι ο αυστραλος ο Ινγκλς που ηταν περυσι στους Μπακς. Τον θυμαστε στην Μπαρτσελονα, εγω σχεδον τον εχω ξεχασει γιατι ηταν ενας μετριος παικτης και ομως εχει σχεδον δεκαετια απεναντι. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην υποτιμαται τους δικους μας παικταραδες και οι παικταραδες των αλλων θα μας διαλυσουν. Καθιστε να απολαυσετε την χρονια. Υπαρχουν παικτες ππυ παιζουν πενταετια εκει οπως ο Sumner που προτεινε ο Berry που δεν κανουν για ευρωλιγκα αλλα Βρισκει σχεδον μονιμα ενα συμβολαιο τα τελευταια χρονια.

4ον: Τα αδελφια ερναγκομεθ δεν ειναι τα αδελφια Γκασολ, ειναι καλοι παικτες ειδικα αυτος της μπαρτσα αλλα δεν ειναι οι παικτες που νομιζουμε επειδη εχουν αποδωσει σε ενα δυο τουρνουα τα καλοκαιρια. Εννοειτε οτι αντι τον Πιτερς ή τον Σικμα θα προτιμουσα τον Χουαντσο αλλα εγω κοιταζω το συνολο της Φροντλαιν. Ποια τετραδα ειναι καλυτερη το Φαλ, Μιλουτινοφ, Σικμα Πιτερς ή η τετραδα Λεσορ, Μπαλσεροφσκι, Μητογλου, Χουαντσο; Ειναι καλυτερο στο τεσσερα ειμαστε καλυτεροι στο πεντε. Δεν ειναι τραγικες οι διαφορες. Στα γκαρντ εχουμε Γουοκαπ, Γκος, Καναν, Λαρεντζακη εχουν Σλουκα Βιλντοζα , Γκραντ, Γκαι που την ειδατε την τεραστια διαφορα; Τα ροστερ ειναι και των δυο ομαδων εξαιρετικα ειδικα του Παο σε συγκριση με αλλες χρονιες αλλα καμια ομαδα δεν ειναι υπερομαδα ακομη.
Ούτε καν δεν είσαι στο επίπεδο Γκάι, Σλούκα και Βιλντόζα στο θέμα του τριπόντου. Και έχουν και άλλους που τα μπουμπουνίζουν. Εσύ με ποιον; Θα στηριχτείς στον ασταθή Λάρυ;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
AlexD

nba

Τετ Αύγ 02, 2023 9:22 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 8:53 pm
Christofis έγραψε:
Ούτε καν δεν είσαι στο επίπεδο Γκάι, Σλούκα και Βιλντόζα στο θέμα του τριπόντου. Και έχουν και άλλους που τα μπουμπουνίζουν. Εσύ με ποιον; Θα στηριχτείς στον ασταθή Λάρυ;
Δεν είπε κάτι τέτοιο όμως, δεν μίλησε για τρίποντο σε σχέση με τα γκαρντ.
Αντίστοιχα δεν έχουν Πίτερς στο 3/4 και ο Παπι είναι (αν δεν βρει τον παλιό του εαυτό) αρκετά πιο αναξιόπιστος σουτερ από τον Παπ.

Πίτερς/Κανααν/Παπ/Γκος τα μπουμπουνίζουν μια χαρά, ο Λαρι στην μέρα του το παρακάνει, οι Γουόκαπ/Μακκισικ δεν είναι σουτερ αλλά με τους χώρους που ανοίγει η ομάδα βρίσκουν αρκετά καλά σουτ, το ίδιο θα συμβαίνει και με Σικμα. Ο Σάσα λείπει όπως και να το δεις, αλλά ειδικά σε σχέση με το σουτ μπορούμε να είμαστε ήσυχοι ότι ο Πίτερς που παίζει κανονικά στο ροτέισιο θα το καλύψει σε μεγάλο βαθμό.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”