Εντελως φιλικα το κοιτας μονο απο την μια πλευρα. Ο σλουκας δεν ηταν ποτε σκορερ, ηταν ελιτ δημιουργος και παικτης clutch. Σε μας δυο χρονιες ειδικα η τελευταια ηταν επιηκως μετρια στα τριποντα. Ο βιλντοζα δεν ηταν ποτε ηγετης και ποτε ελιτ σκορερ ή σουτερ. Και στον ερυθρο οταν ξεκινησε να παιζει ο καμπατσο συνηθως δεν επαιζε μαζι του γιατι θελει την μπαλα πολυ ωρα μονος του. Ο γκαι ειναι καλο προτζεκτ για να γινει παικταρας θελει κανα δυο χρονακι αστο ψηλο επιπεδο. Επειδη εκανε ενα καλο παιχνιδι με τη ρεαλ τον βαψατε παικταρα. Ο παντερ που τον εκθειαζετε για να μεταβει, εκανε 3 χρονιες στο τσαμπιονς λιγκ, μιση αποτυχημενη με μας, μια μετρια με τον ερυθρο , μια καλη με την αρμανι για να πεις οτι εξελιχθηκε σε παικταρα. Μην λεμε καινοτο θελουμε. Ο βιλντοζα πηγε στο ΝΒΑ και με το ζορι εμπαινε δωδεκαδα σε καποια παιχνιδια ενω ο καναν εχει 350 παιχνιδια εκει.kite26 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 8:53 pmΟύτε καν δεν είσαι στο επίπεδο Γκάι, Σλούκα και Βιλντόζα στο θέμα του τριπόντου. Και έχουν και άλλους που τα μπουμπουνίζουν. Εσύ με ποιον; Θα στηριχτείς στον ασταθή Λάρυ;Christofis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 6:32 pmΘα ηθελα να θιξω καποια ζητηματα.
1ον: Η ομαδα ειναι σχεδον ετοιμη. Θεωρω οτι θα παμε εντος αυγουστου για εναν καλο σκορερ και εναν φτηνο παικτη που να ακουμπαει καποια λεπτ στο πεντε σεπτεμβριο απο τα κοψιματα ΝΒΑ. Γενικα ο κοουτς θελει να εχει παντα τετοιο παικτη στο ροστερ και μονο περυσι δεν ειχε λογω της ευκαιριας μα παρεις τον μπλακ με 300 χιλιαρικα.Το ιδανικο θα ηταν να περασουν οι 7 ξενοι ταυτοχρονα στη δωδεκαδα οπως ακουγοταν. Ετσι θα ημασταν μια χαρα για τους τελικους.
2ον: Ο μαγκρουντερ ειναι πολυ καλη επιλογη, εννοειτε χαμηλοτερου επιπεδου απο Ναν, αλλα στο ιδιο επιπεδο με μιχαλιουκ, ντορσει και σιγουρα ψηλουερο απο παικτες οπως ο τωρινος χιγκινς, χιλαρντ. Ειναι παικτης που μπορει να κανει παπαδες στην ευρωπη οπως εκανε και ο νειπιερ. Αλλα απο το να βγαινει προς τα εξω ο ναν και μετα να τον παιρνεις αυτον ειναι πισωγυρισμα γιατι παικτη επιπεδου καλου Ναν ειναι μονο ο γουκερ ( καλυτερος ) προ τραυματισμου , και ο μιροτιτς που εχει ορεξη για μπασκετ. Κανενας αλλος. Μεγαλο λαθος της διοικησης να αφησει να διαρευσει αυτο το ονομα καθως ανεβαζει πολυ τις προσδοκιες χωρις λογο και πας μετα φερνεις παικταιρα και στο τελος αυτος που παρακολουθει ΝΒΑ μενει με ενα αλλα. Ο ρος επισης στο ιδιο επιπεδο αλλα λιγο πιο προχωρημενη ηλικια οχι οτι μας χαλαει απλα ο αλλος ειναι και 27 δηλαδη αν τον φερεις και ο μη γενειτω καταφερεις να τον πεισεις να μεινει φερνεις παικτη για εφτα οκτω χρονια στο Ευρωπας.
Για να επανελθω ο μακρουντερ ειναι παικταρα για ευρωπη, ταιριαζει καις το στυλ μας , θα θυμισει λιγο βελτιωμενη εκδοση μακκισικ με πολυ πιο ατοφιο ταλεντο. Αλλα δεν ειναι χειριστης. Υποτιθεται οτι ψαχναμε εναν επιπλεον χειριστη φετος καθως ο
Λουντζης δεν κανει για αυτο το ρολο. Ο ναν ειναι τετοιος, ο μακρουντερ οχι. Εκτος και αν θεωρουν οτι τη θεση του Λουντζη μπορει να την παρει ο Παπας.
3ον: Για οσους μειωνουν τον Μιλουτινοφ και καλα οτι εχει να παιξει σοβαρα δυο χρονια. Πρωτα απο ολα οταν ο Νικολα του χρονου θα ειναι ΜVP υποψηφιος εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε. Θε εχει σχεδον σε καθε παιχνιδι double double. Επισης να θυμισω οτι οι παικταραδες που ηρθαν φετος το απο ΝΒΑ οπως ο Χουαντσο, ο Μιχαλιουκ, ο Γουιλι ειναι παικτες κομπαρσοι σε μικρομεσαιες ομαδες του ΝΒΑ που επαιζαν μεσο ορο 10-15 λεπτα στα μισα παιχνιδια της χρονιας στα ρεπο των βασικων. Να θυμισω οτι ο θανασης προ διετιας στους Μπακς σε κατι τετοιου ειδους παιχνιδια εχει και καποιες σχεδον τριανταρες .Οποτε αυτοι που εχουν κατι χρονια να παιξουν σε σοβαρο επιπεδο ή δεν εχουν παιξει ποτε σε τετοιο οπως ο Χουαντσο εκτος απο τα καλοκαιρινα παιχνιδια με τις εθνικες πως ειστε τοσο σιγουροι οτι θα κανουν παπαδες. Το ΝΒΑ ειναι αλλος κοσμος πολλοι μπορει να ειναι στο ροστερ μιας ομαδας για πολλους λογους και αλλοι καλυτεροι να μην βρισκουν θεση. Ενα απλο παραδειγμα ειναι ο αυστραλος ο Ινγκλς που ηταν περυσι στους Μπακς. Τον θυμαστε στην Μπαρτσελονα, εγω σχεδον τον εχω ξεχασει γιατι ηταν ενας μετριος παικτης και ομως εχει σχεδον δεκαετια απεναντι. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην υποτιμαται τους δικους μας παικταραδες και οι παικταραδες των αλλων θα μας διαλυσουν. Καθιστε να απολαυσετε την χρονια. Υπαρχουν παικτες ππυ παιζουν πενταετια εκει οπως ο Sumner που προτεινε ο Berry που δεν κανουν για ευρωλιγκα αλλα Βρισκει σχεδον μονιμα ενα συμβολαιο τα τελευταια χρονια.
4ον: Τα αδελφια ερναγκομεθ δεν ειναι τα αδελφια Γκασολ, ειναι καλοι παικτες ειδικα αυτος της μπαρτσα αλλα δεν ειναι οι παικτες που νομιζουμε επειδη εχουν αποδωσει σε ενα δυο τουρνουα τα καλοκαιρια. Εννοειτε οτι αντι τον Πιτερς ή τον Σικμα θα προτιμουσα τον Χουαντσο αλλα εγω κοιταζω το συνολο της Φροντλαιν. Ποια τετραδα ειναι καλυτερη το Φαλ, Μιλουτινοφ, Σικμα Πιτερς ή η τετραδα Λεσορ, Μπαλσεροφσκι, Μητογλου, Χουαντσο; Ειναι καλυτερο στο τεσσερα ειμαστε καλυτεροι στο πεντε. Δεν ειναι τραγικες οι διαφορες. Στα γκαρντ εχουμε Γουοκαπ, Γκος, Καναν, Λαρεντζακη εχουν Σλουκα Βιλντοζα , Γκραντ, Γκαι που την ειδατε την τεραστια διαφορα; Τα ροστερ ειναι και των δυο ομαδων εξαιρετικα ειδικα του Παο σε συγκριση με αλλες χρονιες αλλα καμια ομαδα δεν ειναι υπερομαδα ακομη.
Σας ειπα μην τα ισοπεδωνετε ολα. Ο βλιντοζα δεν ειναι καμπατσο, ο σλουκας δεν ειναι μισιτς ή λαρκιν και ο γκαι ειναι παικτης eurocup. Εδω ολοκληρος μπεβερλι και στην ρουκι χρονια του στην ευρωλιγκα ηταν 7ος ξενος για να μαρκαρει σκορπια πενταλεπτα.
Ο παναθηναικος θα ειναι πολυ καλυτερος, μπορει να κανει ομαδαρα αλλα απο το να βαφτισουμε την πεντασα σλουκα, βιντοζα, γκαι, γκραντ γκριγκονις σουπερ οταν περσι υπηρχε η μπαρτσελονα με σατορανσκι, γιοκουμπαιτις, χιγκινς, κουριτς, αμπρινες, λαπροβιτολα, η ρεαλ εχει καμπατσο, γιουλ, σερχι, κοζερ, μουσα, η εφες: λαρκιν, τομπσον μπομπουα , η μονακο γουοκερ, λοιντ, οκομπο, τζειμς.
Επισης να θυμισω οτι τη μονακο τη διεσυρα στον ημιτελικο στο 3ο δεκαλεπτο και δεν φοβηθηκα τα γκαρντ της με τον σλουκα στον παγκο. Και συγνωμη αλλα τζειμς, λοιντ οκομπο το θεωρω πιο δυνατη γραμμη απο σλουκα βιλντοζα γκαι. Ο λαρεντζακης που λες ξερανε ρεαλ και μπαρτσα περσι εντος ισπανιας.
Γενικα εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν ειναι ασπρο μαυρο. Ο παναθηναικος θα εκανε περισσοτερες κινησεις γιατι ετσι πρεπει. Δηλαδη περυσι ο λαρεντζακης που μπουνπουναγε με μπαρτσα και ρεαλ και νικουσες εκει μεσα δεν σου εκανε, ο μακκισικ που σπυ επαιρνε παιχνιδια με το ενας με ενας του; Ο Φαλ και ο γουοκαπ που εκαναν μαρσαρες, ο καναν που σε καθε κρισιμο εκανε ματσαρες . Στον τελικο ο καναν εβαλε 7 τριποντα και ο σλουκας περαγε χαρταετο. Πολλα μπορω να πω αλλα μετα θα λετε οτι ειμαι προκατειλημενος και για αυτο το αφηνω εδω. Η ομαδα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Εχει χασει 40 ποντους σε ασιστ και σκορ. Εχει βαλει με γκος, σικμα και Μιλουτινοφ γυρω στους 30. Θελει αλλους 10 απο καποια θεση ειτε αυτη ειναι του γκαρντ ειτε της φροντ λαιν