SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 8:33 am
Απορώ πραγματικά πως κάποιοι παίκτες της Εθνικής εμφανίζονται χειρότεροι του Μητογλου και του Θανάση, δύο παικτών που δεν έχουν καθόλου αγωνιστικό Ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια τους. Μπράβο και στους δύο που απέδειξαν ότι έχουν ψυχή.
Εγώ γελούσα με όλους αυτούς που έκραζαν άσχημα το Μήτογλου και την επιλογή του προπονητή (δεν εννοώ εσένα φυσικά) ότι μετά από δύο χρόνια δεν θα μπορεί να παίξει. Εδώ και οι Παναθηναϊκοι στην πλειοψηφία τους έλεγαν ότι θα παίξει μετά από 2-3 μήνες από την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟ.
Λες και ξέρω γω ο Μήτογλου ήταν δύο χρόνια αραχτός σε κανένα καναπέ κι έπαιζε πλέι στέισον πίνοντας μπίρες και τρώγοντας πιτόγυρα. Το παιδί προφανώς και δούλευε συνεχώς και γυμναστήριο και προφανώς ατομικές, επαγγελματίας παίκτης είναι, μάνατζερ έχει, ανοίγει όποιο κλειστό θέλει στις 9 το πρωί και κάνει την ατομική του ένα τρίωρο δεν είναι ανάγκη να το ξέρουμε εμείς, ούτε να το διαφημίζει. Να παίζει σε ομάδα ήταν η τιμωρία του όχι να μην προπονείται, εγώ σου λέω ότι μπορεί ακόμα και μονά 3-3 ή 4-4 να έπαιζε με άλλους επαγγελματίες, ακόμα και σε ομάδες να έκανε προπόνηση, ούτε το ξέρουμε ούτε θα το μάθουμε ποτέ φαντάζομαι.
Ο Θανάσης απ' την άλλη είναι ιδιαίτερη περίπτωση, το γεγονός ότι κάνει προπόνηση μ' αυτούς που κάνει μόνο καλύτερο τον κάνει ως παίκτη. Απλά είναι ιδιαίτερος και χρειάζεται το τρανζίσιον για να δείξει τα προσόντα του.
Δεν νομίζω επίσης να σουτάρουμε ξανά με τέτοια ποσοστά, ούτε νομίζω ότι Λούντζης, όσο κι αν τον συμπαθώ θα ξαναβάλει 13-14, πόσους έβαλε.
Και κάτι τελευταίο. Δεν θεωρώ το Γουόκαπ τόσο κακό σουτέρ όσο τον θεωρούν οι προπονητές του καναπέ. Και δεν μιλάω για το φόρουμ, αλλά για τα σχόλια που έχω διαβάσει κατά καιρούς στο γκαζέτα, στο sdna κλπ κλπ.