2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2267
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 03, 2023 1:53 pm

Για τα γαλλακια Μαλεντον και Ντιλικινα τι γνωμη εχετε ?

Εγω λεω ναι στον πρωτο , οχι στον δευτερο (ακουγεται για Ερυθρο Αστερα)

https://www.spotrac.com/nba/charlotte-h ... tatistics/

https://www.spotrac.com/nba/dallas-mave ... tatistics/

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Αύγ 03, 2023 2:00 pm

berry έγραψε:

Όχι κάτι το ιδιαίτερο και αυτό που θέλουμε. Όχι καλοί σουτέρ 3 πόντων ειδικά ο δεύτερος και ο παίχτης που θα πάρουμε πρέπει να είναι killer από τα 6.75

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Αύγ 03, 2023 2:06 pm

berry έγραψε:

Για τον ΟΣΦΠ όχι και οι δυο, εξαιρετικοί αμυντικοί και δημιουργοί, μετριοτατοι επιθετικα, ο Ntilikina δυσκολεύεται να σκοράρει στο ΝΒΑ, φαντάσου στην Ευρώπη...

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Αύγ 03, 2023 2:24 pm

berry έγραψε:

Οχι ευτο που χρειαζομαστε. Αν εμενε ο Σασα δεν θα με πειραζε κανενας απο τους δυο. Τωρα ομως δεν ταιριαζουν.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3407
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Αύγ 03, 2023 2:43 pm

Τον Ντιλικινα τον έβλεπα αρκετά όταν έμενα ΝΥ και τον πίστευα σαν ρουκι. Ε το παιδί δεν βελτιώθηκε ποτέ νομίζω. Επισης δεν έχει καθόλου «τσαγανό» ακόμα και στην 3η χρονιά του ήταν να να παρακαλάει να μην πάρει μπάλα. Και όποτε την έπαιρνε, έτρεμε σαν το ψάρι. Δεν νομίζω ότι θα δώσει αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός εκτός αν έχει μεταμορφωθεί εδώ και 2-3 χρόνια.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1300
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Αύγ 03, 2023 3:31 pm

Δεν ξέρω παιδια, μου βγαίνει μια απίστευτη απαισιοδοξία για τη φετινή χρονιά...Λίγο τα όσα έχουμε θίξει, λίγο η τρομερή ενίσχυση του ΠΑΟ...Δεν ξέρω, μακάρι αυτή η ανησυχία να φύγει μόλις δούμε την ομάδα στο παρκέ. Πάντως, αυτό νιώθω μια μελαγχολία, ίσως γιατί έφυγαν κάποιοι παίκτες που μπορούσες να βασιστείς. Πάντως, για να τα λέμε όλα ο Σάσα δεν το είχε με τους τελικούς. Και εννοώ στα κρίσιμα. Εκεί που παιζόταν η κούπα. Ο δε άλλος ήταν βαρίδι μόνο που υπήρχε με τα ξυνισμένα του μούτρα. Τι να πω...Ελπίζω να είναι η ιδέα μου μόνο.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3407
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Αύγ 03, 2023 3:33 pm

kite26 έγραψε:
Δεν ξέρω παιδια, μου βγαίνει μια απίστευτη απαισιοδοξία για τη φετινή χρονιά...Λίγο τα όσα έχουμε θίξει, λίγο η τρομερή ενίσχυση του ΠΑΟ...Δεν ξέρω, μακάρι αυτή η ανησυχία να φύγει μόλις δούμε την ομάδα στο παρκέ. Πάντως, αυτό νιώθω μια μελαγχολία, ίσως γιατί έφυγαν κάποιοι παίκτες που μπορούσες να βασιστείς. Πάντως, για να τα λέμε όλα ο Σάσα δεν το είχε με τους τελικούς. Και εννοώ στα κρίσιμα. Εκεί που παιζόταν η κούπα. Ο δε άλλος ήταν βαρίδι μόνο που υπήρχε με τα ξυνισμένα του μούτρα. Τι να πω...Ελπίζω να είναι η ιδέα μου μόνο.
Είναι η ιδέα σου και η απογοήτευση για μη ηχηρή μεταγραφή. Όλα καλά θα πάνε.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Αύγ 03, 2023 3:43 pm

kite26 έγραψε:
ίσως γιατί έφυγαν κάποιοι παίκτες που μπορούσες να βασιστείς.
Κυρίως γιατί υπήρξε μεγάλο δέσιμο κερκίδας με Σάσα και Σάσα με Ολυμπιακό , οπότε πόνεσε διπλά

Όπως είχε πονέσει η φυγή Μιλουτίνοφ και αγαλλιάσαμε που γύρισε . Κι εμείς κι αυτός αγαπιόμαστε

Όπως ο Χακετ που έκλαιγε που έφυγε και η κερκίδα επίσης τον αγάπησε

Πιστεύω και τον Σλούκα η κερκίδα του είχε μια κάποια αγάπη , αυτός δεν είχε ποτέ , ίσως επειδή δεν έλαβε Πριντεζική - Σπανουλική αγάπη που λαμβάνει ο Παπανικολάου πχ και γι αυτό πόνεσε πολύ που πήγε τόσο άνετα ΠΑΟ

Anyway , έχουμε Γουοκαπ και Μακισικ να αγαπάμε :mrgreen: . Γενικά δενόμαστε περισσότερο απ' ότι ίσως πρέπει και είμαστε έτσι φέτος

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Αύγ 03, 2023 3:47 pm

εμένα πάντως μου έλειψαν τα παλιόπαιδα <3 και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά ακόμα και χωρίς άλλη μεταγραφή. εννοείται ότι θα γκρινιάζω και θα ανησυχώ και θα το θεωρώ εγκληματικό αν μείνουμε όπως είμαστε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολύ ωραίο μπάσκετ και φέτος, ο Ολυμπιακός τα τελευταία δυο χρόνια μου θύμισε πώς είναι να χαίρεσαι και το μπάσκετ ως άθλημα πέρα από την ομάδα και αυτό δε νομίζω να αλλάξει του χρόνου.

και μεταξύ μας, ακόμα και στην Ελλάδα φαβορί θα μας θεωρώ εκτός κι αν κάνει εκπληκτικά πράγματα ο Αταμάν και κολλήσουν όλοι τέλεια και γρήγορα στον Παναθηναϊκό.

Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Αύγ 03, 2023 3:51 pm

kite26 έγραψε:
Κοιτα ειναι αυτο που ειπα και χθες, μεταγραφες μιροτιτα και ναν δεν βγαζεις προς τα εξω πριν να τον εχεις κλεισει τον παικτη σε ενα δωματιο και κρατει το στυλο για υπογραφη στο χερι. Ολη αυτη ο ονοματολογια σου εχει βγαλει την απαισιοδοξια. Η ομαδα θα ειναι καλη ισως και καλυτερη απο περσι με εναν επιπλεον σκορερ γιατι ολοι οι παικτες θα εχουν τα μυαλα τους στην ομαδα και μονο χωρις γκρινιες. Ο παναθηναικος εκανε καλες μεταγραφες, αλλα και περυσι εκανε καλες μεταγραφες, δηλαδη ο λι και ο μπεικον που τον θελαμε εμεις σαν τρελοι δεν ηταν καλες μεταγραφες, ο πονιτκα που πηρε με 20αρεα ολοκληρη μπασκετομανα πολωνια στους τεσσερις του ευρωμπασκετ εκει που απετυχε
Ο Γιαννης δεν ηταν καλη μεταγραφη, ο Γουιλιαμς πρωην νουμερο 2 του ντραφτ με παιχνιδαρες στην ευρωλιγκα( φυσικα καποιος πουνκαταλαβαινει ηξερε οτι επαιζε μονο για την παρτη του), ο γκριγκονις που τον θελαμε εμεις; Δηλαδη ποιες ειναι οι ηχηρες μεταγραφες του Παο; Ο χουαντσο; Ναι καλη μεταγραφη αλλα ουτε γκασολ ειναι ουτε Μιροτιτς ειναι, ο βιλντοζα ποτε εγινε διεκδικητης της ευρωλιγκας και δεν το ξερω; Παικτης που επαιζε στην Ισπανια και δεν ενδιαφερθηκε καμια απο τις δυο μεγαλες να τον παρει. Ο λεσορ που εκανε ολη και μια καλη σεζον στην καριερα του σε ομαδα του υπερτατου ζοτς( να θυμισω παικτες οπως ο νικολας και ο Μπατιστ που εφυγαν απο τον τοτε Παο του ζοτς οτι εφαγαν τα μουτρα τους). Τωρα ο σλουκας αν δεν ηταν ελληνας και θα εκανε τοσο θορυβο η μετακινησβ του αναπληρωματικου μας ποιντ γκαρντ που οι μισοι εδω μεσα ελεγαν περυσι να μην του ανανεωθει το συμβολαιο.

Ο παναθηναικος εκανε καλες κινησεις, μετριες κινησεις, κακες κινησεις( γκραντ) και πολυ καλες κινησεις( βιλντοζα, Χουαντσο). Αλλα επρεπε να τις κανεις γιατι προσπαθει να φτιαξει κορμο. Εσυ ειχες υπερομαδα. Χτες η τετραδα σου με γουοκαπ, λουντζη, λαρεντζακη και παπ ποσο κακη σου φανηκε; Γιατι αυτο που ειδες αν ειδες δεν ειναι δουλεια Ιτουδη αλλα Μοαρτζωκα.

Η ομαδα θα ειναι μια χαρα και ο Παο θα ειναι μια χαρα αν αφησει ο τρελος τον Αταμαν να δουλεψει γιατι θελουμε Παο δυνατο γιατι μονο ετσι θα παμε και εμεις μπροστα. Αηδιασα να βλεπω μπασκετ 2.5 χρονιαε τον αιωνιο και να μην αγχωνομαι να χασω. Μπορει να ακουγεται προκλητικο αυτο που λεω αλλα το λεω οσο καλοπροαιρετα μπορω. Ειναι αλλη η χαρη να βαζεις το παιχνιδι και να το απολαμβανεις να παθαινεις μικροεμφραγματα και ας χασεις παρα να ειναι χωρις ενδιαφερον

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Αύγ 03, 2023 8:04 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 12:42 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 12:19 pm

μα για τριαρι που να μπαινει μεσα και να σταζει η τσουτσου του φαρμακι στο τριποντο και να δαγκωνει στην αμυνα σαν δρακος του κομοντο μιλαω κατσε να δεις πως το λεν στο αμερικα αα ναι 3nD το λενε δεν ειναι αναγκη να ειναι σκορερ των 25 ποντων κατ εμε , ας ειναι ενας που θα μπει θα σου σταξει 3-4 τριποντα και και κανα δυο λευ απ αλλα να τα εχει στανταρ ρε παιδι μου τι παθαιναμε με τον βεζενκοφ που λεγαμε δεν "φανηκε σημερα" κι ειχε γραψει 14-ποντους ε ετσι ενα πραγμα
Εναν λοτζεσκι στην πρωτη του χρονια θες φιλε μου, αλλα δυσκολο να βρεις τοσο value for money παικτη. Ο οτζελεγε ειναι τετοιος αλλα τον προσπερασαμε πολυ ευκολα
Νομίζω ότι και ο Ματ Τόμας είναι τέτοιου είδους.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 03, 2023 8:06 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 8:04 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 12:42 pm

Εναν λοτζεσκι στην πρωτη του χρονια θες φιλε μου, αλλα δυσκολο να βρεις τοσο value for money παικτη. Ο οτζελεγε ειναι τετοιος αλλα τον προσπερασαμε πολυ ευκολα
Νομίζω ότι και ο Ματ Τόμας είναι τέτοιου είδους.
Στο τέλος αυτόν θα κλείσετε! Θα παίζει στην δεύτερη πεντάδα πίσω απο τον Κααναν.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2267
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Αύγ 03, 2023 8:31 pm

Τον θέλει η Άλμπα