2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1472
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 04, 2023 11:01 pm

berry έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 10:39 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 10:31 pm
Εγω παλι δεν ειπα οτι δεν μου κανει ο Σβεντ. Ειπα οτι δεν θεωρω οτι θα ασχοληθει ο μπαρτζωκας γιατι αλλλιως θα κοιταγε να κρατησει σλουκα.
Ο σβεντ εχει ενστικτο κιλλερ που δεν συναντας ευκολα.

Αλλα κυκλοφορουν στην αγορα απο ΝΒΑ παιχταραδες πολυ πιο νεοι. Ειδικα απο τον Ναν σε Σβεντ( τον σημερινο ετσι) εεε καπως πεφτει βαρυ.

Λουντζης και Παπας φετος θα μας εκπληξουν. Να θυμισω οτι ο Λου ηταν ο πρωτος που πηγε για προπονησεις φετοα στο ΣΕΦ
ποσο σιγουροι ειμαστε οτι χτυπαμε Ναν & δεν ειναι clickbait ? εγω δεν ειμαι

επισης οτι γραφετε για τον Παπας για στεπ απ κλπ ειναι πιο πολυ γουισφουλ θινκιν και δεν τεκμηριωνεται με την καμια .μακαρι να γινει αλλα δεν μπορεις να το υποστηριξεις αυτη την στιγμη με επιχειρηματα

και γω μπορει να θελω να γινει σουτερ 3π του 45 % ο Φαλ αλλα δεν το χει τι να κανουμε
Κοιτα καταλαβαινω οτι αυτοι που βγαινουν και λενε οτι ο παπας θα γινει ενα κραμμα σπανουλη διαμαντιδη ειναι κουραστικοι. Εγω αυτο που εγραψα ηταν οτι οι 2 αυτοι θα μας εκπληξουν. Για μενα εκπληξη θα ειναι ο παπας να εχει 15 λεπτα στο ελληνικο πρωταθλημα οταν περυσι με το ζορι επαιζε σκορπια πενταλεπτ. Για τον λουντζη να εχει σταθερα 10-12 λεπτα ευρωλιγκα παλι θα ειναι εκπληξη. Και οι δυο περιπτωσεις θα ειναι πολυ ευχαριστες σε συγκριση με τηνμπερυσινη χρονοα

Ο παπας εχει καλο χειρισμο της μπαλας, καλο σπυτ και βλεπει γηπεδο. Του λειπει η αθλητικοτητα και το χτισμενο κορμι για να αντεπεξελθει. Αυτο θελει τονους δουλειας εκ μερους του για να το καταφερει σε επιπεδο ευρωλιγκας καινδεν σημαινει οτι θα το καταφερει. Αλλα θεωρω οτι 15 λεπτα στο ελληνικο για να ξεκουραζονται οι βασικοι το μπορει. Για μενα θα ειναι εκπληξη οταν περυσι τον εβλεπες βαρυ να ειναι δυο κλικ πιο αργος σε συγκριση με τους αλλους

Για τον ναν εγω ειπα οτι δεν το πιστευω οτι θα ερθει ποτε αυτος στο ελλαδα. Αλλα για να το γραψει ο eddie ε καποια βαση θα εχει. Και να μην ασχολουμαστε οτι απλα εφεθηκε να διαρρευσει και τελικα να φερεις σβεντ ειναι μεγαλο επικοινωνιακο σφαλμα

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Αύγ 04, 2023 11:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 04, 2023 11:02 pm

berry έγραψε:
Christofis έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 10:31 pm
Εγω παλι δεν ειπα οτι δεν μου κανει ο Σβεντ. Ειπα οτι δεν θεωρω οτι θα ασχοληθει ο μπαρτζωκας γιατι αλλλιως θα κοιταγε να κρατησει σλουκα.
Ο σβεντ εχει ενστικτο κιλλερ που δεν συναντας ευκολα.

Αλλα κυκλοφορουν στην αγορα απο ΝΒΑ παιχταραδες πολυ πιο νεοι. Ειδικα απο τον Ναν σε Σβεντ( τον σημερινο ετσι) εεε καπως πεφτει βαρυ.

Λουντζης και Παπας φετος θα μας εκπληξουν. Να θυμισω οτι ο Λου ηταν ο πρωτος που πηγε για προπονησεις φετοα στο ΣΕΦ

επισης οτι γραφετε για τον Παπας για στεπ απ κλπ ειναι πιο πολυ γουισφουλ θινκιν και δεν τεκμηριωνεται με την καμια .μακαρι να γινει αλλα δεν μπορεις να το υποστηριξεις αυτη την στιγμη με επιχειρηματα

και γω μπορει να θελω να γινει σουτερ 3π του 45 % ο Φαλ αλλα δεν το χει τι να κανουμε
Καλά σίγουροι δεν είμαστε για τίποτα, αλλά του Ναν συγκεκριμένα συγκεντρώνει, σε σχέση με άλλα ονόματα που ακούστηκαν, περισσότερες πιθανότητες να ισχύει με βάση το πως πήγαν τα ρεπορτάζ κτλ.

Για τον Πάπας το μόνο που έχεις είναι την πίστη του κόουτς, ότι όταν ήρθε έλεγαν πως ξέρει μπάσκετ αλλά θα του πάρει χρόνο να φτιάξει σώμα και πως μπήκε στο γυμναστήριο πολύ νωρίς το καλοκαίρι :twisted:

Αρκούν αυτά για να λέμε ότι θα κάνει στεπ απ;
Καλοκαιράκι είναι μωρέ.

Για Λούντζη τα έχω πει από όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ότι με τέτοια μάτια δεν γίνεται να χάσει. Δευτερεύον είναι το ότι έχει αυτό που λένε "work ethic" και κρατάει το κεφάλι χαμηλά, ξέρει που βρίσκεται και τι κάνει δεν πετάει στα σύννεφα με ένα καλό ματς.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2259
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Αύγ 04, 2023 11:05 pm

@Christofis

Οκ έτσι το δέχομαι

Εντωμεταξύ κάτι φωτος που είδα από προετοιμασία του ,δείχνει να χει χτίσει σωματακι

Τον βλέπω σύντομα στο Μύκονος λαϊβ

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Αύγ 04, 2023 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Christofis έγραψε:
berry έγραψε:

Κοιτα καταλαβαινω οτι αυτοι που βγαινουν και λενε οτι ο παπας θα γινει ενα κραμμα σπανουλη διαμαντιδη ειναι κουραστικοι. Εγω αυτο που εγραψα ηταν οτι οι 2 αυτοι θα μας εκπληξουν. Για μενα εκπληξη θα ειναι ο παπας να εχει 15 λεπτα στο ελληνικο πρωταθλημα οταν περυσι με το ζορι επαιζε σκορπια πενταλεπτ. Για τον λουντζη να εχει σταθερα 10-12 λεπτα ευρωλιγκα παλι θα ειναι εκπληξη. Και οι δυο περιπτωσεις θα ειναι πολυ ευχαριστες σε συγκριση με τηνμπερυσινη χρονοα

Ο παπας εχει καλο χειρισμο της μπαλας, καλο σπυτ και βλεπει γηπεδο. Του λειπει η αθλητικοτητα και το χτισμενο κορμι για να αντεπεξελθει. Αυτο θελει τονους δουλειας εκ μερους του για να το καταφερει σε επιπεδο ευρωλιγκας καινδεν σημαινει οτι θα το καταφερει. Αλλα θεωρω οτι 15 λεπτα στο ελληνικο για να ξεκουραζονται οι βασικοι το μπορει. Για μενα θα ειναι εκπληξη οταν περυσι τον εβλεπες βαρυ να ειναι δυο κλικ πιο αργος σε συγκριση με τους αλλους

Για τον ναν εγω ειπα οτι δεν το πιστευω οτι θα ερθει ποτε αυτος στο ελλαδα. Αλλα για να το γραψει ο eddie ε καποια βαση θα εχει. Και να μην ασχολουμαστε οτι απλα εφεθηκε να διαρρευσει και τελικα να φερεις σβεντ ειναι μεγαλο επικοινωνιακο σφαλμα
Θέλει ειδικές ασκήσεις και διατροφή για να βελτιωθεί αθλητικά στους τομείς που χρειάζονται για το μπάσκετ!
Ο Λούντζης από την άλλη θέλει χρόνο συμμετοχής για να δούμε τι μπορεί να δώσει!

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Παρ Αύγ 04, 2023 11:10 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Θέλει ειδικές ασκήσεις και διατροφή για να βελτιωθεί αθλητικά στους τομείς που χρειάζονται για το μπάσκετ!
Ο Λούντζης από την άλλη θέλει χρόνο συμμετοχής για να δούμε τι μπορεί να δώσει!

Συμφωνω απολυτα!! Για αυτο εγραψα και νωριτερα οτι του Λουντζη του εκανε καλο οτι εμεινε ο Καναν εκτος περυσινων πλειοφς

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Αύγ 04, 2023 11:13 pm

Ο Τζαμπαρι πέρασε τις εξετάσεις και υπογράφει Μπαρτσα

Ε ρε @!%&&!@&#&# τι σας έχω φταιξει;

Εμείς θα πάρουμε κάναν ΝουΒουΑ τι θα γίνει;

Πάλι θα πιω

Αλήτες με καταστρέφετε

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Αύγ 04, 2023 11:17 pm

Θέσπιση απλήρωτων υπερωριών
- Κατάργηση βάσιμου λόγου απόλυσης
- Απαξίωση ΣΕΠΕ
- Νόμιμο 16ωρο

Πρέπει να κάνω το τουιτερ μου αυστηρά μπασκετικο

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Αύγ 04, 2023 11:21 pm

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Αύγ 04, 2023 11:24 pm

berry έγραψε:
Πάλι θα πιω

Αλήτες με καταστρέφετε

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 04, 2023 11:25 pm

berry έγραψε:

Πάλι θα πιω

Αλήτες με καταστρέφετε
Μιλάς με Σβεντ εσυ, και ίσως με Τζεημς. Όλοι στα 33-34!

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Αύγ 04, 2023 11:27 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 11:25 pm
berry έγραψε:

Πάλι θα πιω

Αλήτες με καταστρέφετε
Μιλάς με Σβεντ εσυ, και ίσως με Τζεημς. Όλοι στα 33-34!
Και εσύ στην λίστα του καβαλάρη

Κρυψου μόνο αυτό έχω να πω

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Αύγ 04, 2023 11:30 pm

Soon...

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Παρ Αύγ 04, 2023 11:37 pm

Έρχεται όπου να ´ναι άρθρο : «Ο Μπαρτζώκας πιστεύει τον Λούντζη» , «Φέτος θα είναι η χρονιά του» κλπ

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 05, 2023 12:11 am

kite26 έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 10:50 pm
Εννοείται, όσοι λέμε δε θέλουμε Σβεντ αναφερόμαστε στον ΤΩΡΙΝΟ Σβεντ! Νομίζω ειναι αυτονόητο!
Όχι δεν εννοείται ούτε είναι αυτονόητο.... Εγώ δε θα θελα ούτε τον παλιό Σβεντ..... Τι, που και πότε πέτυχε κάτι στην καριέρα του;;;;;..... Παίχτης τύπου Μπέικον μόνο που ο Αμερικανός είναι 2 κλασεις ανώτερος....

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Σάβ Αύγ 05, 2023 12:50 am

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 11:37 pm
Έρχεται όπου να ´ναι άρθρο : «Ο Μπαρτζώκας πιστεύει τον Λούντζη» , «Φέτος θα είναι η χρονιά του» κλπ
Καλά μακάρι να τον πίστευε (λίγο παραπάνω) τουλάχιστον και ας μην παίρναμε παίκτη.
Κατά πάσα πιθανότητα ούτε παίκτη θα πάρουμε ούτε ο Λούντζης θα βρει περισσότερο χρόνο.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”