Κοιτα καταλαβαινω οτι αυτοι που βγαινουν και λενε οτι ο παπας θα γινει ενα κραμμα σπανουλη διαμαντιδη ειναι κουραστικοι. Εγω αυτο που εγραψα ηταν οτι οι 2 αυτοι θα μας εκπληξουν. Για μενα εκπληξη θα ειναι ο παπας να εχει 15 λεπτα στο ελληνικο πρωταθλημα οταν περυσι με το ζορι επαιζε σκορπια πενταλεπτ. Για τον λουντζη να εχει σταθερα 10-12 λεπτα ευρωλιγκα παλι θα ειναι εκπληξη. Και οι δυο περιπτωσεις θα ειναι πολυ ευχαριστες σε συγκριση με τηνμπερυσινη χρονοαberry έγραψε: ↑Παρ Αύγ 04, 2023 10:39 pmποσο σιγουροι ειμαστε οτι χτυπαμε Ναν & δεν ειναι clickbait ? εγω δεν ειμαιChristofis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 04, 2023 10:31 pmΕγω παλι δεν ειπα οτι δεν μου κανει ο Σβεντ. Ειπα οτι δεν θεωρω οτι θα ασχοληθει ο μπαρτζωκας γιατι αλλλιως θα κοιταγε να κρατησει σλουκα.
Ο σβεντ εχει ενστικτο κιλλερ που δεν συναντας ευκολα.
Αλλα κυκλοφορουν στην αγορα απο ΝΒΑ παιχταραδες πολυ πιο νεοι. Ειδικα απο τον Ναν σε Σβεντ( τον σημερινο ετσι) εεε καπως πεφτει βαρυ.
Λουντζης και Παπας φετος θα μας εκπληξουν. Να θυμισω οτι ο Λου ηταν ο πρωτος που πηγε για προπονησεις φετοα στο ΣΕΦ
επισης οτι γραφετε για τον Παπας για στεπ απ κλπ ειναι πιο πολυ γουισφουλ θινκιν και δεν τεκμηριωνεται με την καμια .μακαρι να γινει αλλα δεν μπορεις να το υποστηριξεις αυτη την στιγμη με επιχειρηματα
και γω μπορει να θελω να γινει σουτερ 3π του 45 % ο Φαλ αλλα δεν το χει τι να κανουμε
Ο παπας εχει καλο χειρισμο της μπαλας, καλο σπυτ και βλεπει γηπεδο. Του λειπει η αθλητικοτητα και το χτισμενο κορμι για να αντεπεξελθει. Αυτο θελει τονους δουλειας εκ μερους του για να το καταφερει σε επιπεδο ευρωλιγκας καινδεν σημαινει οτι θα το καταφερει. Αλλα θεωρω οτι 15 λεπτα στο ελληνικο για να ξεκουραζονται οι βασικοι το μπορει. Για μενα θα ειναι εκπληξη οταν περυσι τον εβλεπες βαρυ να ειναι δυο κλικ πιο αργος σε συγκριση με τους αλλους
Για τον ναν εγω ειπα οτι δεν το πιστευω οτι θα ερθει ποτε αυτος στο ελλαδα. Αλλα για να το γραψει ο eddie ε καποια βαση θα εχει. Και να μην ασχολουμαστε οτι απλα εφεθηκε να διαρρευσει και τελικα να φερεις σβεντ ειναι μεγαλο επικοινωνιακο σφαλμα