2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 05, 2023 1:03 am

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 11:37 pm
Έρχεται όπου να ´ναι άρθρο : «Ο Μπαρτζώκας πιστεύει τον Λούντζη» , «Φέτος θα είναι η χρονιά του» κλπ
Και κάπως έτσι η πυρηνική του μπερυ γίνεται σκορδακι.

Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος, πάω για καμία βουτιά και τα λέμε τον Οκτώβρη είναι η φάση του φετινού σχεδιασμού

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Μόνο εγώ πιστεύω ότι ο Λούντζης αξίζει τον ρόλο του 5ου γκαρντ στον ΟΣΦΠ και οχι ο Λαρεντζάκης? Και πιο νέος είναι και καλύτερος σουτερ και καλύτερος δημιουργός και σίγουρα καλύτερος αμυντικός. Το μόνο που δεν εχει είναι η εμπειρία και καμια φορά τα κότσια.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 05, 2023 1:21 am

JohnnyPao έγραψε:
Μόνο εγώ πιστεύω ότι ο Λούντζης αξίζει τον ρόλο του 5ου γκαρντ στον ΟΣΦΠ και οχι ο Λαρεντζάκης? Και πιο νέος είναι και καλύτερος σουτερ και καλύτερος δημιουργός και σίγουρα καλύτερος αμυντικός. Το μόνο που δεν εχει είναι η εμπειρία και καμια φορά τα κότσια.
Κι εγώ το πιστεύω ότι μπορεί αλλά πρέπει και να το δούμε πρώτα. Στη θεωρία όλα γίνονται. Ας τον δούμε μια γεμάτη σεζόν στην Ευρωλίγκα όπως έκανε ο λαρε και μετά το βλέπουμε

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Αύγ 05, 2023 1:35 am

JohnnyPao έγραψε:
Τον λατρεύω τον Λούντζη και το λέω από την πρώτη μέρα, αλλά καλύτερο σουτερ του Λαρε δεν τον λες νομίζω, παρόλο που έχει βελτιώσει πάρα πολύ το σουτ του και στα σποτ σουτ πρέπει να έχει εξαιρετικά ποσοστά.

Για τα κότσια έχει αναλάβει ο Θωμάς την εμψύχωση, έχω πίστη ότι φέτος είναι η χρονιά του και αν δεν τον ανανεώσουμε γρήγορα θα βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 05, 2023 1:48 am

απορω πως δεν εχει βγει ηδη το αρθρο οτι με τετοιο λουντζη δεν γινεται να παρουμε γκαρντ...

αναγκαστικα θα παρει πολυ χρονο στην α1 φετος οποτε θα δουμε αν κανει το στεπ απ η οχι

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Αύγ 05, 2023 4:04 am

ο Σβεντ είναι εξαιρετικός παίκτης και από τους πολύ λίγους εκει έξω ( λόγω ηλικίας ) που μπορεί να έρθει από τον πάγκο , να παίξει 15 λεπτά και να σου δώσει 10-15 πόντους και να γίνει gamechanger

Το σωστό ερώτημα είναι αν το αποπάνω είναι αυτό που θέλουμε αυτή τη στιγμή στον ΟΣΦΠ .

Αυτό ο Μπαρτζώκας το ξέρει . Εγώ κρίνω όχι, αλλά δεν είμαι Μπαρτζώκας

Επίσης , βλέποντας τον Λούντζη ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ .....ε, όσο να 'ναι είναι λίγο κρίμα να τον θαψεις φέροντας άλλο ένα γκαρντ , όπως και το να θάψεις Γκος ή Κανααν .

ίσως τελικά να πρέπει να ψάξουμε το σκορ σε κανά 3ρι ...... Είτε 2/3 είτε 3/4

guard : Γουοκαπ , Μακισικ , Λουντζης , Λαρεντζάκης , Γκος , Κανααν , Παπας , Αμπόσι
forward : Παπανικολάου , Πιτερς , Σικμα
center : Μιλουτινοφ , Φαλ , Τανούλης , Τσάμης

Δεν ξέρω ρε γαμώτο , χάλια σχεδιασμός φέτος δεν βγαίνει με τίποτα κάτι βιώσιμο χωρίς να θάψεις κάποιον αξιόλογο παίκτη . Δεν βγαίνει με επιπλέον γκαρντ , δεν βγαίνει χωρίς άλλο έναν καθαρό forward ( δλδ όχι Σακιλαρο που εμένα μου αρέσει στο -2- λόγω εξαιρετικού πρώτου βήματος , ύψους και ντραιβ αλλά δέχομαι ότι παίζει και ως SF επίσης καλά ) . Και χωρίς Μακισικ πάλι έχεις 6 γκαρντ για 2 θέσεις :hammer:

Αυτοπυροβολούνται στα πόδια κοουτς και Αφοί . Προβλέπω στην πρώτη στραβή ο καλύτερος να είναι αυτός που δεν παίζει και αυτός που....δεν ήρθε . Είναι μοιραία η εσωστρέφεια που έρχεται με τέτοιες επιλογές . Όσο δικαιώνεσαι είσαι βασιλιάς ( βλέπε σχόλια για Σπανούλη και απόσυρση του --> 2 χρονιά Φ4 ) , στην στραβή θα φας ανάθεμα

Ειδικά με την έλευση και Τζαμπάρι Πάρκερ στην Ευρώπη είναι να απορείς που βιάστηκαν να κρατήσουν Πιτερς και να φέρουν τον Σικμα

my way , my ass

ΥΓ : όση συνοχή έχουν οι εντελώς σκόρπιες σκέψεις μου , τόση συνοχή έχει και ο σχεδιασμός της ομάδας φετος

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Αύγ 05, 2023 5:24 am

Phys87 έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 11:25 pm
berry έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 11:13 pm
Ο Τζαμπαρι πέρασε τις εξετάσεις και υπογράφει Μπαρτσα

Ε ρε @!%&&!@&#&# τι σας έχω φταιξει;

Εμείς θα πάρουμε κάναν ΝουΒουΑ τι θα γίνει;

Πάλι θα πιω

Αλήτες με καταστρέφετε
Μιλάς με Σβεντ εσυ, και ίσως με Τζεημς. Όλοι στα 33-34!
Mα και τον Σλουκα τον θέλαμε...
Τι δεν καταλαβαινεις; Απλώς δεν ήθελαν να τον έχουν δερβεναγα στο πως θα πορευεται η ομαδα. Κανείς δεν εκβιάζει σε αυτή την ομαδα. Αν δε θες, με γεια σου με χαρά σου.

0
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868

Σάβ Αύγ 05, 2023 5:32 am

chainsaw έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Παρ Αύγ 04, 2023 11:25 pm

Μιλάς με Σβεντ εσυ, και ίσως με Τζεημς. Όλοι στα 33-34!
Τι δεν καταλαβαινεις; Απλώς δεν ήθελαν να τον έχουν δερβεναγα στο πως θα πορευεται η ομαδα. Κανείς δεν εκβιάζει σε αυτή την ομαδα. Αν δε θες, με γεια σου με χαρά σου.
Αυτό έχει δηλωθεί από κάποιον, ή απλώς το εικάζεις;

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Αύγ 05, 2023 5:35 am

kein έγραψε:
Σάβ Αύγ 05, 2023 5:32 am
chainsaw έγραψε:

Αυτό έχει δηλωθεί από κάποιον, ή απλώς το εικάζεις;
Κάτσε μισό. Ποιο κομματι ρωτας; Το ότι τον ήθελαν ή ότι υπήρχαν οροι και απλά εκείνος δεν συμφωνούσε;
Οι Αγγελοπουλοι τον πηλατευαν 4 ωρες και ο Μπαρτζωκας έχει δηλώσει δημόσια πόσο παικταρας είναι, ότι στην ουσία ήταν το πρώτο βιολί της ομαδας και ότι τον ήθελε στην ομάδα.
Το δεύτερο ερώτημα απαντήθηκε από τον ίδιο τον Κώστα με την αποχωρηση του και από σκόρπιες δηλώσεις συμπαίκτων του πως δεν ήταν ευχαριστημένος με το ρόλο του

0
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Σάβ Αύγ 05, 2023 5:50 am

Δεν το λέω ειρωνικά, έχω απορία αν έχει βγει κάποια δήλωση επίσημη απο το σταφ της ομάδας, γιατι έχει περάσει καιρός και δεν έχω βρει κάποιο σχετικό ρεπορτάζ. Μπορεί βέβαια να είχε ειπωθεί κάτι σε κάποιο οπαδικό σάιτ και να μην το έχω δει κάπου άλλου.
Όλα αυτα τα λέω γιατί έχω την εντύπωση πως δεν τον θέλατε τόσο πολύ αγωνιστικά αλλά εξαιτίας του διαβατηρίου σας ήταν απαραίτητος. Συνεπώς με τα χρήματα που θα δίνατε εσείς (όχι την υπεραξία που έδωσε η ομάδα μου) μπορείτε να βρείτε κάτι αξιόλογο και σε μικρότερη ηλικία ώστε να εξυπηρετεί το αμυντικό πλάνο του κοουτς Μπαρτζώκα. Μου φαίνεται πολύ λογικό αν δεν είναι Ξενος ο Γκαρντ που θα αποκτηθεί, γιατί να είναι και σε τέτοια προχωρημένη ηλικία ;

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Αύγ 05, 2023 6:02 am

kein έγραψε:
Σάβ Αύγ 05, 2023 5:50 am
Δεν το λέω ειρωνικά, έχω απορία αν έχει βγει κάποια δήλωση επίσημη απο το σταφ της ομάδας, γιατι έχει περάσει καιρός και δεν έχω βρει κάποιο σχετικό ρεπορτάζ. Μπορεί βέβαια να είχε ειπωθεί κάτι σε κάποιο οπαδικό σάιτ και να μην το έχω δει κάπου άλλου.
Όλα αυτα τα λέω γιατί έχω την εντύπωση πως δεν τον θέλατε τόσο πολύ αγωνιστικά αλλά εξαιτίας του διαβατηρίου σας ήταν απαραίτητος. Συνεπώς με τα χρήματα που θα δίνατε εσείς (όχι την υπεραξία που έδωσε η ομάδα μου) μπορείτε να βρείτε κάτι αξιόλογο και σε μικρότερη ηλικία ώστε να εξυπηρετεί το αμυντικό πλάνο του κοουτς Μπαρτζώκα. Μου φαίνεται πολύ λογικό αν δεν είναι Ξενος ο Γκαρντ που θα αποκτηθεί, γιατί να είναι και σε τέτοια προχωρημένη ηλικία ;
Κανενα προβλημα. Συζητηση κανουμε.
Πως γίνεται να μην τον ήθελαν και να τελείωνε ΚΑΘΕ σοβαρο ματς και να επαιρνε σχεδον ΟΛΑ τα μεγαλα σουτ; Με προπονητή τον Μπαρτζωκα κιολας, όχι κάποιον άλλο. Φτάνουμε στα όρια του παραλογισμου ώρες ώρες, θεωρώ. Σε τελική ανάλυση, όταν ποτέ δεν είχε ως παίκτης μεσο όρο συμμετοχης πάνω από 30 λεπτά ανά ματς, είναι λίγο ασέβεια να γκρινιάζει ξαφνικα. Στη Φενερ δηλαδη γιατί δε γκρινιαζε; Επειδή ήταν σε ξένη ομαδα γεμάτη αστερες, ενώ εδώ παριστάνει τη βεντετα; Αν βεβαια είχε μόνο με αυτό πρόβλημα και όχι με τον κοουτς σε προσωπικό επίπεδο. Δεν το γνωρίζουνε αυτό.
Παικτη σαν τον τωρινο Σλουκα δε βρίσκεις εύκολα στην ευρωπη και ειδικα με 1,5 μυριο. Ένας παίκτης όπως πχ ο Γουοκαπ, μπορεί να εξελιχθεί σε βαρόμετρο της ομαδας μετά από κάποιους μηνες/χρόνια, αλλά καποιον που κατα 99% θα δώσει αμέσως όσα έδινε ο Σλουκας, δύσκολα βρίσκεις. Αναφερομαι στο αγωνιστικο, οχι στο θεμα του διαβατηριου. Προσωπική άποψη είναι αυτή βεβαια, αλλα μαλλον την ενστερνιζονται και στην ομαδα. Από κει και πέρα όντως η απόδοση του παίκτη θα αρχίσει νομοτελειακα να φθίνει καθε χρονο και θα φανει εντονα μετα απο 2-3 χρόνια. Οσό καλή ζωή κι αν κάνει.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Σάβ Αύγ 05, 2023 6:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Σάβ Αύγ 05, 2023 6:12 am

Δεν διαφωνώ μαζί σου για το Σλούκα καθόλου. Αν δεις τα ποστ μου από την σειρά με την Φενέρμπαχτσε και το φ4 και τους τελικούς, σας έγραφα (εννοώ εσάς τους Ολυμπιακούς) οπτικά αν τραβήξει ο Σλούκας ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα, πολύ πιο λειτουργική και απρόβλεπτη. Μάλιστα όταν στους τελικούς της Α1 είχαν βγει κάτι άρθρα ότι δεν έχει υπογράψει, είχα δηλώσει πως θα τον ήθελα σαν τρελός στην ομάδα μου. Δεν πίστευα ότι θα ερχόταν σε καμία περίπτωση. Αυτό πιστεύω το λάθος έκαναν και στην ομάδα σου. Δεδομένου ότι είχε ήδη ελληνοποιηθει ο ουοκαπ, πίστεψαν ότι δεν μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό (που θα ήταν ζημιά πραγματικά) και κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα, πιστεύω, εντελώς προσωπική άποψη, χωρις καμία τεκμηρίωση εννοείται !!!

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Αύγ 05, 2023 6:20 am

kein έγραψε:
Σάβ Αύγ 05, 2023 6:12 am
Δεν διαφωνώ μαζί σου για το Σλούκα καθόλου. Αν δεις τα ποστ μου από την σειρά με την Φενέρμπαχτσε και το φ4 και τους τελικούς, σας έγραφα (εννοώ εσάς τους Ολυμπιακούς) οπτικά αν τραβήξει ο Σλούκας ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα, πολύ πιο λειτουργική και απρόβλεπτη. Μάλιστα όταν στους τελικούς της Α1 είχαν βγει κάτι άρθρα ότι δεν έχει υπογράψει, είχα δηλώσει πως θα τον ήθελα σαν τρελός στην ομάδα μου. Δεν πίστευα ότι θα ερχόταν σε καμία περίπτωση. Αυτό πιστεύω το λάθος έκαναν και στην ομάδα σου. Δεδομένου ότι είχε ήδη ελληνοποιηθει ο ουοκαπ, πίστεψαν ότι δεν μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό (που θα ήταν ζημιά πραγματικά) και κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα, πιστεύω, εντελώς προσωπική άποψη, χωρις καμία τεκμηρίωση εννοείται !!!
Συμφωνώ πως, αν γνώριζαν ότι υπάρχει τοσο υψηλή πρόταση από τον Παο, ήταν λάθος να ρισκάρουν. Καλώς ή κακώς υπάρχουν 2 ομάδες σε αυτή τη χώρα που παλευουν για τον τιτλο. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να κοιτάς και τι γινεται απέναντι.
Από την αλλη, όπως προείπα, δε γίνεται να δώσεις εχέγγυα σε ένα παικτη χώρις να τα τηρήσεις ή να αλλάξεις τον τρόπο δουλειάς σου, ενώ θεωρείς πως λειτουργεί σωστά. Δεν καταλαβαίνω προσωπικά γιατί πρέπει σωνει και καλα να ρίξουμε φταίξιμο στον Ολυμπιακό και όχι στον ίδιο τον παίκτη. Φέρθηκε ξεκαθαρα εγωιστικα και εν τέλει φάνηκε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη δική του προβολή παρα για τη νίκη της ομαδας. Και δεν είναι να πεις ότι τον παραγκωνισαν ξεδιάντροπα. Παρέμενε πρώτο βιολί, απλώς όχι όπως το ονειρευόταν/ζητουσε. Aραγε στη Φενερ γιατί δε γκρίνιαζε και δεν έκανε βεντετισμους; Μάλλον δεν τον έπαιρνε εκει.

0
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Σάβ Αύγ 05, 2023 6:31 am

Εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι και οι δυο είχαν το δίκιο τους και εξίσου το άδικο. Οι μεν έκαναν δώρο το καλύτερο έλληνα Γκαρντ στον αίωνιο αντίπαλο, και ο δε (Σλούκας) αντί να τελειώσει την καριέρα του στο σύλλογο που τον έκανε σταρ, θα πρέπει τώρα στα 33 να αποδείξει την αξία του υπό πολύ μεγαλύτερη πίεση.
Όπως και να χει, ο καιρός θα δείξει τι και πως …

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Αύγ 05, 2023 6:33 am

Όλοι οι Ολυμπιακοί ξενερωσαμε και νιώσαμε προδομενοι από τη συμπεριφορά του Σλουκα. Μόνο και μόνο που επελεξε να φυγει. Οσο το σκέφτομαι, καταλήγω οτι επι της ουσίας δεν έχει διαφορά στο συναισθηματικο επιπεδο το γεγονος οτι πηγε στον Παναθηναϊκό. Ελεύθερος ήταν να κάνει ο,τι θελει. Το σίγουρο είναι ότι η ιστορία δεν ξεγραφεται. Παιδί του Ολυμπιακου ήταν και θα είναι. Στον Παναθηναϊκό πάει για τα τελευταία του συμβόλαια. Όπως ο Πασπαλι π.χ

Υ.Γ. Λίγο ξεφτίλα πάντως να γινει ο Σλουκας αρχηγός του ΠΑΟ κατευθείαν. Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Υπάρχουν Έλληνες παίκτες στην ομαδα με πολύ μεγαλυτερη διάρκεια. Ακόμα κι αν γίνει υπαρχηγος πίσω από τον Παπαπετρου.
Ο Σπανουλης για να προλάβω συγκρίσεις, έγινε αρχηγός από τη δεύτερη σεζόν του, σε ένα ροστερ που όντως δεν είχε κανένα παικτη με τη δική του εμπειρία και υπόσταση, πόσο μάλλον σαν μελος του Ολυμπιακό

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”