Εθνική Ανδρών Φιλικά 2023 ( Σλοβενία Βack to Back, Τουρνουά Ακρόπολις, Τουρνουά Άμπου Ντάμπι)
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1089
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 101
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα καλά είναι δυνατόν να πήραν άδεια οι Αντετοκούνμπο τις πρώτες δύο μέρες της προετοιμασίας, για να κάνουν διακοπές στα Χανιά; Ένας πραγματικά ταπεινός άνθρωπος θα ντρεπόταν να το ζητήσει αυτό. Τέλος πάντων, για να μην τα πολύ λέμε και κουράζουμε, ο Γιάννης είναι ένας τυπικός superstar του NBA και συμπεριφέρεται ως τέτοιος.
Τώρα αν ο Κώστας δεν παίξει(ο οποίος Κώστας νομίζω σήμερα ήταν στο γήπεδο) υπάρχει πρόβλημα στους ψηλούς. Τσαλμπούρης, Χατζηδάκης δεν είναι καθόλου για αυτό το επίπεδο, καλύτερα να μην έρθουν να γλιτώσουν την ταλαιπωρία. Ο Μαντζούκας επίσης δεν είναι αλλά τουλάχιστον είναι νέος οπότε θα μπορούσε να κερδίσει σε εμπειρίες.
Με δεδομένο ότι ήδη έχει κοπεί, εγώ θα προτιμούσα των Καλαϊτζακη και να πάει ο Παπαπέτρου στο 4...
Πιστεύω όμως πως ο Κώστας θα συμμετέχει κανονικά.
Για το 5ο γκαρντ δεν υπάρχει αξιόλογη επιλογή, εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο να παρακαλέσω τον Καλάθη.
Τώρα αν ο Κώστας δεν παίξει(ο οποίος Κώστας νομίζω σήμερα ήταν στο γήπεδο) υπάρχει πρόβλημα στους ψηλούς. Τσαλμπούρης, Χατζηδάκης δεν είναι καθόλου για αυτό το επίπεδο, καλύτερα να μην έρθουν να γλιτώσουν την ταλαιπωρία. Ο Μαντζούκας επίσης δεν είναι αλλά τουλάχιστον είναι νέος οπότε θα μπορούσε να κερδίσει σε εμπειρίες.
Με δεδομένο ότι ήδη έχει κοπεί, εγώ θα προτιμούσα των Καλαϊτζακη και να πάει ο Παπαπέτρου στο 4...
Πιστεύω όμως πως ο Κώστας θα συμμετέχει κανονικά.
Για το 5ο γκαρντ δεν υπάρχει αξιόλογη επιλογή, εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο να παρακαλέσω τον Καλάθη.
0
- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος να πάρει τηλέφωνο; Ο κοουτς τον Καλάθη ; Που προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί από την Φενέρμπαχτσε ;iraklisiraklis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 1:51 am
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- pan24
- Reactions: 2666
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ιτούδης φαίνεται να έχει καταλήξει στο βασικό ροτέισον.
Στην περιφέρεια είναι Γουόκαπ, Λούντζης, Παπανικολάου συν Λαρεντζάκης, Ρογκαβόπουλος.
Στους ψηλούς είναι Μήτογλου, Θανάσης, Παπαγιάννης.
Λογικά στους παραπάνω θα προστεθεί και ο Παπαπέτρου.
Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι σχετικά απλά.
Αν ο Κώστας είναι καλά είναι μέσα και μένουν εκτός Τσαλμπούρης-Χατζηδάκης αλλιώς ένας από αυτούς 12αδα.
Αν ο Γιάννης έρθει ο Αγραβάνης μένει εκτός.
Στην περιφέρεια η τελευταία θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μποχωρίδη-Μωραΐτη και δεν το βλέπω καθόλου κλεισμένο.
Ο Μωραΐτης είναι κανονικός άσσος, ο Μποχωρίδης όμως μπορεί να παίξει στο 2 αν χρειαστεί.
Από παίκτες ευχάριστες εκπλήξεις Λούντζης, Μήτογλου, Θανάσης αλλά θα σταθώ στον Λούντζη.
Σε αυτά τα 2 παιχνίδια έχει 15 πόντους και 5 ασσίστ μέσο όρο με πολύ καλά ποσοστά.
Αν ο Λούντζης είναι παίκτης έστω των 10 πόντων και 2,5 ασσίστ στο τοπ επίπεδο ο Μπαρτζώκας τον αδίκησε πάρα πολύ πέρσι, διαφορετικά δεν μπορεί να έγινε τέτοιος παίκτης σε 1-2 μήνες.
Με τον Μωραΐτη να δείχνει ότι ακόμα δεν μπορεί πολλά σε αυτό το επίπεδο μόνο Γουόκαπ με Λούντζη μπορούν να παίξουν το 1 και πρέπει να παίζουν και αρκετά μαζί γιατί στο 2 έχουμε τρύπα ειδικά όσο είναι κακός ο Λαρεντζάκης.
Αν ο Λούντζης επιστρέψει σε αυτό που περιμέναμε(παίκτης για 10 λεπτά να ξεκουράσει τον βασικό) θα έχουμε αρκετά μεγάλο θέμα.
Μου άρεσε και ο Ρογκαβόπουλος αλλά αυτό που μένει να απαντηθεί είναι κατά πόσο μπορεί στο 2 αφού το 3 με τους 2 Παπ θα κλείσει.
Αν μπορεί στο 2 με αυτόν, Λαρεντζάκη και λίγο Λούντζη είμαστε οκ αριθμητικά.
Τα φιλικά αυτά δεν ήταν για πολλά πέρα από ατομική κατάσταση παικτών αφού η άμυνα των Σλοβένων ήταν με τα μάτια.
Επιμένω ότι η 5αδα Γουόκαπ, Λούντζης, Παπανικολάου, Μήτογλου, Παπαγιάννης σε σημαντικό παιχνίδι θα χτίσει δεύτερο κλειστό.
Τώρα σχετικά με τον Γιάννη είναι περίεργο.
Ο αδερφός του που είναι τραυματίας ήταν στο πάγκο κανονικά, και ο ίδιος το 2017 που τελικά δεν κατέβηκε καθόταν στον πάγκο στα παιχνίδια.
Φέτος δεν έχει εμφανιστεί καθόλου ούτε στην πρώτη προπόνηση ούτε στην φωτογράφιση ούτε στο φιλικό.
Θεωρώ πως ή έχει ενημερώσει ήδη ότι δεν κατεβαίνει και η ΕΟΚ του έχει ζητήσει να μην το ανακοινώσει ακόμα για δικούς της λόγους(αλλά αυτό σημαίνει πως όλοι από τον Ιτούδη μέχρι τον Γιάννη δέχονται να παίξουν θέατρο για χάρη της ΕΟΚ) ή για αυτό το στάδιο της αποθεραπείας πρέπει να βρίσκεται στις ΗΠΑ για να βλέπουν από κοντά την κατάσταση του κλπ.
Δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο.
Μέχρι τα παιχνίδια στο Άμπου Ντάμπι θεωρώ θα ξέρουμε, ακόμα και αν δεν παίξει τότε.
Αυτό δεν αλλάζει ότι οποιοσδήποτε παίκτης επιπέδου Γιάννη και να εμφανιστεί στο γήπεδο με ταξί ενα μισάωρο πριν το πρώτο παιχνίδι μπαίνει μέσα και κάνει την διαφορά.
Στην περιφέρεια είναι Γουόκαπ, Λούντζης, Παπανικολάου συν Λαρεντζάκης, Ρογκαβόπουλος.
Στους ψηλούς είναι Μήτογλου, Θανάσης, Παπαγιάννης.
Λογικά στους παραπάνω θα προστεθεί και ο Παπαπέτρου.
Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι σχετικά απλά.
Αν ο Κώστας είναι καλά είναι μέσα και μένουν εκτός Τσαλμπούρης-Χατζηδάκης αλλιώς ένας από αυτούς 12αδα.
Αν ο Γιάννης έρθει ο Αγραβάνης μένει εκτός.
Στην περιφέρεια η τελευταία θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μποχωρίδη-Μωραΐτη και δεν το βλέπω καθόλου κλεισμένο.
Ο Μωραΐτης είναι κανονικός άσσος, ο Μποχωρίδης όμως μπορεί να παίξει στο 2 αν χρειαστεί.
Από παίκτες ευχάριστες εκπλήξεις Λούντζης, Μήτογλου, Θανάσης αλλά θα σταθώ στον Λούντζη.
Σε αυτά τα 2 παιχνίδια έχει 15 πόντους και 5 ασσίστ μέσο όρο με πολύ καλά ποσοστά.
Αν ο Λούντζης είναι παίκτης έστω των 10 πόντων και 2,5 ασσίστ στο τοπ επίπεδο ο Μπαρτζώκας τον αδίκησε πάρα πολύ πέρσι, διαφορετικά δεν μπορεί να έγινε τέτοιος παίκτης σε 1-2 μήνες.
Με τον Μωραΐτη να δείχνει ότι ακόμα δεν μπορεί πολλά σε αυτό το επίπεδο μόνο Γουόκαπ με Λούντζη μπορούν να παίξουν το 1 και πρέπει να παίζουν και αρκετά μαζί γιατί στο 2 έχουμε τρύπα ειδικά όσο είναι κακός ο Λαρεντζάκης.
Αν ο Λούντζης επιστρέψει σε αυτό που περιμέναμε(παίκτης για 10 λεπτά να ξεκουράσει τον βασικό) θα έχουμε αρκετά μεγάλο θέμα.
Μου άρεσε και ο Ρογκαβόπουλος αλλά αυτό που μένει να απαντηθεί είναι κατά πόσο μπορεί στο 2 αφού το 3 με τους 2 Παπ θα κλείσει.
Αν μπορεί στο 2 με αυτόν, Λαρεντζάκη και λίγο Λούντζη είμαστε οκ αριθμητικά.
Τα φιλικά αυτά δεν ήταν για πολλά πέρα από ατομική κατάσταση παικτών αφού η άμυνα των Σλοβένων ήταν με τα μάτια.
Επιμένω ότι η 5αδα Γουόκαπ, Λούντζης, Παπανικολάου, Μήτογλου, Παπαγιάννης σε σημαντικό παιχνίδι θα χτίσει δεύτερο κλειστό.
Τώρα σχετικά με τον Γιάννη είναι περίεργο.
Ο αδερφός του που είναι τραυματίας ήταν στο πάγκο κανονικά, και ο ίδιος το 2017 που τελικά δεν κατέβηκε καθόταν στον πάγκο στα παιχνίδια.
Φέτος δεν έχει εμφανιστεί καθόλου ούτε στην πρώτη προπόνηση ούτε στην φωτογράφιση ούτε στο φιλικό.
Θεωρώ πως ή έχει ενημερώσει ήδη ότι δεν κατεβαίνει και η ΕΟΚ του έχει ζητήσει να μην το ανακοινώσει ακόμα για δικούς της λόγους(αλλά αυτό σημαίνει πως όλοι από τον Ιτούδη μέχρι τον Γιάννη δέχονται να παίξουν θέατρο για χάρη της ΕΟΚ) ή για αυτό το στάδιο της αποθεραπείας πρέπει να βρίσκεται στις ΗΠΑ για να βλέπουν από κοντά την κατάσταση του κλπ.
Δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο.
Μέχρι τα παιχνίδια στο Άμπου Ντάμπι θεωρώ θα ξέρουμε, ακόμα και αν δεν παίξει τότε.
Αυτό δεν αλλάζει ότι οποιοσδήποτε παίκτης επιπέδου Γιάννη και να εμφανιστεί στο γήπεδο με ταξί ενα μισάωρο πριν το πρώτο παιχνίδι μπαίνει μέσα και κάνει την διαφορά.
3
2
1

-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 267
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ θέλω να πω, πως πραγματικά ένας σταρ επιπέδου Γιάννη, ας ερχόταν και στις 10 Αυγούστου για προετοιμασία εφόσον όλα ήταν ανοικτά και ξεκάθαρα και γνωστά από την αρχή. Θα τον ήθελα, όχι γιατί μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, έχει αποδείξει άλλωστε ότι στους μπάσκετ της ΦΙΜΠΑ είναι απλά ένας εξαιρετικός παίκτης και δυστυχώς, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Άλλο ΝΒΑ, άλλο παγκόσμιο μπάσκετ, πιο τρανταχτό παράδειγμα από το ίμπακτ του Γιάννη στο παιχνίδ σε αυτές τις δύο διαφορετικές συνθήκες, δεν υπάρχει. Θα τον ήθελα γιατί είναι ο Γιάννης με ότι αυτό συνεπάγεται για το στάτους του ελληνικού μπάσκετ σε μια τέτοια διοργάνωση.
Όχι ότι μετράει το τι θέλω εγώ φυσικά ή η προσωπική μου άποψή, αλλά δεν τον θέλω στην ομάδα. Όχι γιατί παίζουμε καλά, παίζει καλά ο Μήτογλου ή επειδή η ομάδα δείχνει να βρίσκει μια χημεία, έστω κι αν οι ετοιμοπόλεμοι είναι 9-10 κι όχι και οι 12 και ίσως μας λείψει το απαραίτητο βάθος για μια τέτοια διοργάνωση. Δεν τον θέλω, γιατί δεν σεβάστηκε τον τεράστιο Γκάλη. Η εκδήλωση δεν διοργανώθηκε χθες, είναι γνωστή καιρό. Όταν ανεβάζει ποστ να κάνει γυμναστική με το γιό του, πάει σε Νιγηρίες και σε Κίνες, ας αφιερώσει 2 ώρες στην εθνική ομάδα. Δεν με νοιάζει αν πηγαίνει προπόνηση, δεν με νοιάζει αν ξέρει τα πλέις, χθες το απόγευμα, έπρεπε να είναι εκεί.
Καλό είναι λοιπόν για το στάτους της εθνικής να κόψει η ομάδα αυτόν κι όχι αυτός την ομάδα. Για λόγους αρχής. Είναι ομαδικό άθλημα το μπάσκετ, έχει αρχές κανόνες και όρους οικογένειας. Μόνο έτσι πας μπροστά. Αλλιώς πας να παίξει μονό με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.
Όχι ότι μετράει το τι θέλω εγώ φυσικά ή η προσωπική μου άποψή, αλλά δεν τον θέλω στην ομάδα. Όχι γιατί παίζουμε καλά, παίζει καλά ο Μήτογλου ή επειδή η ομάδα δείχνει να βρίσκει μια χημεία, έστω κι αν οι ετοιμοπόλεμοι είναι 9-10 κι όχι και οι 12 και ίσως μας λείψει το απαραίτητο βάθος για μια τέτοια διοργάνωση. Δεν τον θέλω, γιατί δεν σεβάστηκε τον τεράστιο Γκάλη. Η εκδήλωση δεν διοργανώθηκε χθες, είναι γνωστή καιρό. Όταν ανεβάζει ποστ να κάνει γυμναστική με το γιό του, πάει σε Νιγηρίες και σε Κίνες, ας αφιερώσει 2 ώρες στην εθνική ομάδα. Δεν με νοιάζει αν πηγαίνει προπόνηση, δεν με νοιάζει αν ξέρει τα πλέις, χθες το απόγευμα, έπρεπε να είναι εκεί.
Καλό είναι λοιπόν για το στάτους της εθνικής να κόψει η ομάδα αυτόν κι όχι αυτός την ομάδα. Για λόγους αρχής. Είναι ομαδικό άθλημα το μπάσκετ, έχει αρχές κανόνες και όρους οικογένειας. Μόνο έτσι πας μπροστά. Αλλιώς πας να παίξει μονό με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.
3
3

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 267
- Προειδοποιήσεις:
2
Ένας πολύ σοφός δάσκαλος του αθλήματος είπε κάποτε ότι η στατιστική είναι ο επιστημονικότερος τρόπος να πεις ψέμματα στο μπάσκετ. Θέλεις να απαριθμήσουμε παίκτες που βάζουν 30 κάθε βράδυ και δεν κέρδισαν ποτέ τίποτα;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 11:49 amΜία χαρά κάνει τη διαφορά και στο παγκόσμιο μπάσκετ ο Γιάννης. 30 ποντάκια έβαζε, αν οι άλλοι παίζουν σαν παιχτάκια τι να κάνει! Η μπάλα με τις εθνικές είναι πιο βαριά δεν μπορούν να την σηκώσουν όλοι!
Τυχαία έβαλα το όνομα του Γουέστμπρουκ στο σχόλιο που έκανα; Θες να δεις τα νούμερά του; Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, πάντα οι ομάδες θα κερδίζουν και απλά οι εξαιρέσεις θα επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αν θες να βλέπεις one man show εσυ και 30άρες και 40άρες, τράβα να βλέπεις 3Χ3, έχει γεμίσει ο τόπος τουρνουά, κι άσε μας εμάς να δούμε κανονικό μπάσκετ.
1
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι άλλοι έπαιζαν σαν παιχτάκια, όπως λες, επειδή ο Ιτούδης το μόνο play, που είχε, ήταν η μπάλα στο Γιάννη και ξέρει αυτός.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 11:49 amΜία χαρά κάνει τη διαφορά και στο παγκόσμιο μπάσκετ ο Γιάννης. 30 ποντάκια έβαζε, αν οι άλλοι παίζουν σαν παιχτάκια τι να κάνει! Η μπάλα με τις εθνικές είναι πιο βαριά δεν μπορούν να την σηκώσουν όλοι!
Το αποτέλεσμα το είδαμε...
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιάννης είναι και γαμω τα παιδιά, πάντα ταπεινός, προσιτός με σεβασμό προς τον άνθρωπο.
Όσο φάουλ και να είναι η συμπεριφορά του, τυπικός σταρ του ΝΒΑ δεν είναι.
Που δεν έχω καν καταλήξει στο ποσό φάουλ είναι η συμπεριφορά του τελικά. Τυπικά είναι.
Ναι, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ να είναι στην βράβευση του Γκάλη και με τους συμπαίκτες του. Οκ.
Από τις 365 του χρόνου, ο Γιάννης ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι κάπου τις 360, είτε για μπάσκετ, είτε για κάτι εμπορικό, είτε για τους Μπακς, προσωπική του άλλη δουλειά ή την εθνική.
Ε και αν επέλεξε φέτος για δικούς του λόγους που δεν ξέρουμε να απέχει μερικές μέρες γιατί έχει δικά του πράγματα να κάνει που δεν τα ξέρουμε, δεν θα πέσω να τον φάω κιόλας.
Μπορεί να έχει ένα προσωπικό πρόβλημα ο άνθρωπος και για αυτό να μην είναι εκεί, όλα παίζουν, ούτε θα μάθουμε, ούτε θα έπρεπε.
Όσο φάουλ και να είναι η συμπεριφορά του, τυπικός σταρ του ΝΒΑ δεν είναι.
Που δεν έχω καν καταλήξει στο ποσό φάουλ είναι η συμπεριφορά του τελικά. Τυπικά είναι.
Ναι, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ να είναι στην βράβευση του Γκάλη και με τους συμπαίκτες του. Οκ.
Από τις 365 του χρόνου, ο Γιάννης ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι κάπου τις 360, είτε για μπάσκετ, είτε για κάτι εμπορικό, είτε για τους Μπακς, προσωπική του άλλη δουλειά ή την εθνική.
Ε και αν επέλεξε φέτος για δικούς του λόγους που δεν ξέρουμε να απέχει μερικές μέρες γιατί έχει δικά του πράγματα να κάνει που δεν τα ξέρουμε, δεν θα πέσω να τον φάω κιόλας.
Μπορεί να έχει ένα προσωπικό πρόβλημα ο άνθρωπος και για αυτό να μην είναι εκεί, όλα παίζουν, ούτε θα μάθουμε, ούτε θα έπρεπε.
2
2

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το ρατσιστικό παραλήρημα, ειδικά απέναντι στον Γιάννη, που το έχεις δει;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 12:03 pmΔεν θα έρθει λογικά παιδιά. Απλά θέλουν να το φέρουν μαλακά για να μην αρχίσει ρατσιστικό παραλλήρημα!
Ίσα-ίσα που όλοι τον έχουν σαν ιερή αγελάδα.
0
I never thought there were corners in time
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Φίλε δεν έχουμε τόσο δυνατή ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Όταν είχαμε σύνολο κάναμε διακρίσεις με πολύ κατώτερους παίχτες από τον Γιάννη βλέπε την μεγάλη τριάδα των γκαρντ κλπ. Η ομάδα μπάζει αμυντικά και δεν έχει σουτ τόσα χρόνια.. Αν δεν ήταν ο Γιάννης δεν θα παίρναμε ούτε την Ουκρανία πέρσι..Όλοι οι καλοί έχουν ομαδάρες. Γκασόλ,Πάρκερ κλπ. Γιόκιτς με ομαδάρα και δεν μπορεί ακόμα. Μόνο ο Ντιρκ πάλευε μόνος με διάκριση και ξέρει καλύτερο μπάσκετ από τον Γιάννη..abovetherim έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 12:05 pmΈνας πολύ σοφός δάσκαλος του αθλήματος είπε κάποτε ότι η στατιστική είναι ο επιστημονικότερος τρόπος να πεις ψέμματα στο μπάσκετ. Θέλεις να απαριθμήσουμε παίκτες που βάζουν 30 κάθε βράδυ και δεν κέρδισαν ποτέ τίποτα;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 11:49 amΜία χαρά κάνει τη διαφορά και στο παγκόσμιο μπάσκετ ο Γιάννης. 30 ποντάκια έβαζε, αν οι άλλοι παίζουν σαν παιχτάκια τι να κάνει! Η μπάλα με τις εθνικές είναι πιο βαριά δεν μπορούν να την σηκώσουν όλοι!
Τυχαία έβαλα το όνομα του Γουέστμπρουκ στο σχόλιο που έκανα; Θες να δεις τα νούμερά του; Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, πάντα οι ομάδες θα κερδίζουν και απλά οι εξαιρέσεις θα επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αν θες να βλέπεις one man show εσυ και 30άρες και 40άρες, τράβα να βλέπεις 3Χ3, έχει γεμίσει ο τόπος τουρνουά, κι άσε μας εμάς να δούμε κανονικό μπάσκετ.
0