2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:16 pm

Εγώ πάντως δεν το αποκλείω

Ο Τζέιμς έχει από πέρσι θέμα με τον Ομπράντοβιτς, έφεραν και τον Κεμπα οπότε είναι σαν να τον υποβιβαζουν κι άλλο για την επόμενη σεζόν. Αν θέλει να φύγει δεν αποκλείεται να αρχίσει να κατεβάζει τζαμαρίες.

Σαν ελεύθερος δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έκλεινε σε Ολυμπιακό και δεν με νοιάζει τι έλεγε, τα ίδια έλεγαν και άλλοι παλαιότερα.

Είναι παικταράς, το ερωτημα είναι, αν έρθει ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο και τον τρόπο παιχνιδιού του κόουτς;

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
JohnnyPao

champion
Reactions: 2595
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:17 pm

shtarkws έγραψε:

Ο Τζέιμς έχει από πέρσι θέμα με τον Ομπράντοβιτς, έφεραν και τον Κεμπα οπότε είναι σαν να τον υποβιβαζουν κι άλλο για την επόμενη σεζόν. Αν θέλει να φύγει δεν αποκλείεται να αρχίσει να κατεβάζει τζαμαρίες.

Σαν ελεύθερος δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έκλεινε σε Ολυμπιακό και δεν με νοιάζει τι έλεγε, τα ίδια έλεγαν και άλλοι παλαιότερα.

Είναι παικταράς, το ερωτημα είναι, αν έρθει ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο και τον τρόπο παιχνιδιού του κόουτς;
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με παιχτες που έχουν συμβόλαιο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7270
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:19 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 05, 2023 7:17 pm
shtarkws έγραψε:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με παιχτες που έχουν συμβόλαιο.
αν μεινουν ελευθεροι ομως? :roll: :roofl: :hoho:

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:21 pm

Μην το ψάχνετε για να διαψεύσουν θα έρθει...

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5016

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:23 pm

αν η μονακο ειχε σκοπο να τον αφησει θα το ειχε κανει εδω και καιρο
αρα το μονο σεναριο που μπορει να παιζει ειναι να ζητησε ο ιδιος να φυγει οποτε θα ζητησει λεφτα η μονακο για να τον αφησει και σιγουρα ο ιδιος παρομοιο συμβολαιο γυρω στα 2 εκατ
αν υπαρχει οντως καποιο θεμα και δεν ειναι απτις γνωστες παπατζες που κυκλοφορουν στα σοσιαλ

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:25 pm

Το sport24 εμμένει και συνεχίζει να έχει στην κορυφή όσα λέει ο Διαμαντόπουλος και δεν έχει ανεβάσει καθόλου την διάψευση

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:30 pm

τουλουμπα έγραψε:
αρα το μονο σεναριο που μπορει να παιζει ειναι να ζητησε ο ιδιος να φυγει οποτε θα ζητησει λεφτα η μονακο για να τον αφησει και σιγουρα ο ιδιος παρομοιο συμβολαιο γυρω στα 2 εκατ
αν υπαρχει οντως καποιο θεμα και δεν ειναι απτις γνωστες παπατζες που κυκλοφορουν στα σοσιαλ
καλα αν ο τζειμς θελει να φυγει απο την μονακο παιζει μεχρι και να τον πληρωσουνε οχι να ζητησουν ρητρα :lol:

Τσακωμενος με τον προπονητη ειναι,αν τους πει μου φερατε και τον κεμπα και δεν ειμαι πια ο σταρ φευγω..θα του πουν και ευχαριστω.. Ειδαμε και στην τσσκα τι εκανε ο τζειμς με τον ιτουδη.

Οι αφοι δινουν λεφτα σε πολυ ειδικες περιπτωσεις.. τωρα οχι μονο απαντανε στις επικοινωνιακες ηττες που χουν φαει αλλα θα κανουν και το πιο δυνατο μπαμ του καλοκαιριου..(οχι σαν θεμα αξιας παικτη αλλα γενικα θα γινει απιστευτος ντορος)

Δεν ξερω εγω ημουν απο αυτους που δεν πιστευαν καν οτι θα παρουμε παικτη και τελευταιο εβαζα τον μαικ..ωστοσο αυτα που γινονται σημερα μαλλον δειχνουν οτι υπαρχει μεγαλη φωτια..πρωτα ο δπγ..μετα ο λελος και στα καπακια διαψευση..ενω ο τζειμς που ειναι ολη μερα στο τουιτερ δεν εχει πει τιποτα..

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

thory έγραψε:
Σάβ Αύγ 05, 2023 7:25 pm
Το sport24 εμμένει και συνεχίζει να έχει στην κορυφή όσα λέει ο Διαμαντόπουλος και δεν έχει ανεβάσει καθόλου την διάψευση
Ε , ναι αφού είναι μέσα σε όλα ο Διαμαντόπουλος

" Ουσιαστικά ο Μιροτιτς με τον Ολυμπιακό....έχει τελειώσει "
αχχχ το έχω ακούσει λούπα 50 φορές

βέβαια για κάποιους κακαντρεχείς , αλήθεια ειπε κι εκεί . Τελείωσε για τον Ολυμπιακό ο Μιροτιτς + δεν έρχεται . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ??? :mrgreen: :mrgreen:

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5016

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:38 pm

shaq7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
καλα αν ο τζειμς θελει να φυγει απο την μονακο παιζει μεχρι και να τον πληρωσουνε οχι να ζητησουν ρητρα :lol:

Τσακωμενος με τον προπονητη ειναι,αν τους πει μου φερατε και τον κεμπα και δεν ειμαι πια ο σταρ φευγω..θα του πουν και ευχαριστω.. Ειδαμε και στην τσσκα τι εκανε ο τζειμς με τον ιτουδη.

Οι αφοι δινουν λεφτα σε πολυ ειδικες περιπτωσεις.. τωρα οχι μονο απαντανε στις επικοινωνιακες ηττες που χουν φαει αλλα θα κανουν και το πιο δυνατο μπαμ του καλοκαιριου..(οχι σαν θεμα αξιας παικτη αλλα γενικα θα γινει απιστευτος ντορος)

Δεν ξερω εγω ημουν απο αυτους που δεν πιστευαν καν οτι θα παρουμε παικτη και τελευταιο εβαζα τον μαικ..ωστοσο αυτα που γινονται σημερα μαλλον δειχνουν οτι υπαρχει μεγαλη φωτια..πρωτα ο δπγ..μετα ο λελος και στα καπακια διαψευση..ενω ο τζειμς που ειναι ολη μερα στο τουιτερ δεν εχει πει τιποτα..
Και ο ντορσει τσακωμενος με τον ιτουδη ειναι αλλα δεν τον αφηνει η φενερ
και η βιρτους ειπε στον τοκο να βρει ομαδα και οταν βρηκε ζητουσε 1 εκατ μπαι αουτ
διχως να παρει λεφτα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τον αφησει η μονακο εκτος αν δεν τον υπολογιζε εξ αρχης οποτε θα του ειχε πει να φυγει απο ιουνιο που δεν προκυπτει κατι τετοιο εξαλλου θα ειχε ενδιαφερθει ο παο πριν τον σλουκα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

και η βιρτους ειπε στον τοκο να βρει ομαδα και οταν βρηκε ζητουσε 1 εκατ μπαι αουτ
διχως να παρει λεφτα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τον αφησει η μονακο εκτος αν δεν τον υπολογιζε εξ αρχης οποτε θα του ειχε πει να φυγει απο ιουνιο που δεν προκυπτει κατι τετοιο εξαλλου θα ειχε ενδιαφερθει ο παο πριν τον σλουκα
μιλαμε για τον τζειμς τωρα..την εχει διαλυσει την ομαδα αν μεινει ασε που ειναι ο προεδρος των αμερικανων (δεν ξερω αν ειναι και τυπικα αλλα στην ουσια ολοι αυτον ακουνε). Δεν μπλεκεις με τον μαικ.. Ξανα λεω αν τυχον και θελει ο ιδιος..μπορει να ειναι μπαρουφες ολα.

και ο βετακης λεει οτι ο τζειμς θελει να φυγει..οποτε σιγουρα υπαρχει φωτια..

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δε προκύπτει από πουθενά πως είναι τσακωμένος με τον Ιτούδη. Έχει να πάρει καλά χρήματα του χρόνου, δε νομίζω να τον χαλάει να μείνει στην Φενέρ.
Καμμία ομάδα δε θέλει να αφήνει τους παίκτες της ελεύθερους χωρίς να πάρει μια, είναι και θέμα πρεστίζ.
Έχουμε και εμείς τον Γκριγκόνις, που ακόμη δε ξέρουμε αν μείνει η φύγει..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 05, 2023 7:56 pm

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Αύγ 05, 2023 8:01 pm

Και παίκτης με συμβόλαιο και που θέλει χαλαρά 2 χαρτιά τον χρόνο ; Δεν τον λυπάστε τον χαμένο αδερφό του Bill Gates aka Σκινδηλια ;

Πέρα από την πλάκα είναι ακριβώς ό,τι μας λείπει, αρκεί να έχει διάθεση να ακούσει τον προπονητή, αν ο Σλούκας κλωτσαγε 1 φορά ο Μάικ θα κλωτσαει 10. Μου φαίνεται δύσκολο για πολλούς λόγους , βασικά πιο εύκολα έβλεπα τον Ναν(που και αυτό το έβλεπα χλωμό)στην ομάδα.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 05, 2023 8:02 pm

Με Κέμπα, Οκόμπο, Λόιντ λογικό να γκρινιάζει ακόμα περισσότερο ότι δεν θα έχει τις μπάλες που θέλει.

Ούτε αυτός γουστάρει τον Ομπράντοβιτς ούτε ο Ομπράντοβιτς αυτόν.
Πριν τον Κέμπα τον είχαν ανάγκη και λογικά δεν συζήταγαν περίπτωση αποδέσμευσης, τώρα θα τιυς ήταν αρκετά βολικό να φύγει ένας από την περιφέρεια οπότε δεν είναι απίθανο να μείνει ελεύθερος.

Αν μείνει ελεύθερος όλα παίζουν γιατί δεν είναι και πολλές οι ομάδες που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν.
Ο άλλος Ομπράντοβιτς που επίσης ψάχνει κοντό δεν νομίζω να πλησίαζε ποτέ τον Τζέιμς, με Μεσίνα και Ιτούδη έχει πλακωθεί δεν μένει άλλη ομάδα με θέση στο 1-2.

Ο Μπαρτζώκας είχε και τέτοιους τότε με τον Σβέντ και στην Μπαρτσελόνα τον Ράις αλλά θα πρέπει να αλλάξει αρκετά ο τρόπος παιχνιδιού.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Σάβ Αύγ 05, 2023 8:04 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Αύγ 05, 2023 8:02 pm
Με Κέμπα, Οκόμπο, Λόιντ λογικό να γκρινιάζει ακόμα περισσότερο ότι δεν θα έχει τις μπάλες που θέλει.

Ούτε αυτός γουστάρει τον Ομπράντοβιτς ούτε ο Ομπράντοβιτς αυτόν.
Πριν τον Κέμπα τον είχαν ανάγκη και λογικά δεν συζήταγαν περίπτωση αποδέσμευσης, τώρα θα τιυς ήταν αρκετά βολικό να φύγει ένας από την περιφέρεια οπότε δεν είναι απίθανο να μείνει ελεύθερος.

Αν μείνει ελεύθερος όλα παίζουν γιατί δεν είναι και πολλές οι ομάδες που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν.
Ο άλλος Ομπράντοβιτς που επίσης ψάχνει κοντό δεν νομίζω να πλησίαζε ποτέ τον Τζέιμς, με Μεσίνα και Ιτούδη έχει πλακωθεί δεν μένει άλλη ομάδα με θέση στο 1-2.

Ο Μπαρτζώκας είχε και τέτοιους τότε με τον Σβέντ και στην Μπαρτσελόνα τον Ράις αλλά θα πρέπει να αλλάξει αρκετά ο τρόπος παιχνιδιού.
Παίρνεις τους 15-16 πόντους μ.ο που έχασες από τον βεζε και είναι και clutch παίκτης.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”