2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

- τουλουμπα
- Reactions: 5017
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
προκυπτει με τον ιδιο τροπο που προκυπτει οτι και ο τζειμς θελει να φυγει,απο δημοσιογραφικες πληροφοριες,στην περιπτωση ντορσει ειναι και απο κατι πιο σημαντικο οτι προκυπτει απτον ανθρωπο που εκανε διαπραγματευσεις μαζι του τον δγSoupamantar έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 7:51 pm
Δε προκύπτει από πουθενά πως είναι τσακωμένος με τον Ιτούδη. Έχει να πάρει καλά χρήματα του χρόνου, δε νομίζω να τον χαλάει να μείνει στην Φενέρ.
Καμμία ομάδα δε θέλει να αφήνει τους παίκτες της ελεύθερους χωρίς να πάρει μια, είναι και θέμα πρεστίζ.
Έχουμε και εμείς τον Γκριγκόνις, που ακόμη δε ξέρουμε αν μείνει η φύγει..
οπως και να εχει η μονακο δεν θα ρισκαρει να τον αφησει ελευθερο οπως και η φενερ τον ντορσει
τον ιανουαριο βεβαια θα ειναι αλλη ιστορια ισως παιχτει τιποτα για τωρα το καλοκαιρι μου φαινεται δυσκολο ως απιθανο
0
- Maurice_Evans
- Reactions: 94
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου ο Τζέιμς έχει την ψυχοσύνθεση του Λαρυ και έχει ονείρωξη με τις Παναγίες του κοουτς, θα ήταν άριστη προσθήκη. Επειδή όμως σε αυτή την πραγματικότητα είναι αμφιβολο πόσα παιχνίδια θα τελειώσει ο Μάικ πριν τον στείλει ο Γιωργαρος στα αποδυτήρια , θεωρώ ότι βάζουμε ωρολογιακη βόμβα στο οικοδόμημα. Αν ισχύει κάτι από όλα αυτά βέβαια....και εν πάση περιπτώσει αμφιβάλλω κατά πόσο είτε ο ένας είτε ο άλλος είναι διατεθειμένος να βάλει τόσο πολύ νερό στο κρασί του ώστε να συνεργαστούν αρμονικά
0
- georbap
- Reactions: 1124
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαιρετώ την παρέα!!!
Ασχέτως από την περίπτωση Τζέιμς η οποία εξ αρχής μου φαίνηκε πολύ fake , θεωρώ πως αν δεν βρει ο Μπαρτζώ ακριβώς αυτό που θέλει , υπάρχει περίπτωση να μην γίνει καμία προσθήκη ή τουλάχιστον όχι στα guard.
Μην ξεχνάμε ότι η frontline μας είναι λειψή και θα είναι ρίσκο να πάμε τόσο γυμνοί σε μια αρκετά μεγάλη σεζόν
Ασχέτως από την περίπτωση Τζέιμς η οποία εξ αρχής μου φαίνηκε πολύ fake , θεωρώ πως αν δεν βρει ο Μπαρτζώ ακριβώς αυτό που θέλει , υπάρχει περίπτωση να μην γίνει καμία προσθήκη ή τουλάχιστον όχι στα guard.
Μην ξεχνάμε ότι η frontline μας είναι λειψή και θα είναι ρίσκο να πάμε τόσο γυμνοί σε μια αρκετά μεγάλη σεζόν
1
1

- shaq7
- Reactions: 7273
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν τον πάρει ο μπαρτζωκας δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα γιατί πολύ απλά θα το περιμένει .. έτρωγε Παναγίες ο σασα η ο Σλούκας ; Η ο σβεντ ο Ναβάρο και ο σπανουλης ;; Ο ντιλεινι; Προφανώς το σύστημα θα χει και τα καγκουριλικια του τζειμς μέσα . Το χει πει και ο ίδιος οτι δεν τις ρίχνει όπου να ναι .. δεν ξέρει δηλαδή ο σκακιστής τι παίκτη θα φέρει ;
1
1

- Maurice_Evans
- Reactions: 94
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Τα δεδομένα που έχουμε για Ντόρσεϊ είναι ότι ο GM της Φενέρ δήλωσε ότι υπολογίζεται κανονικά για του χρόνου. Μετά από μερικές μέρες ο πατέρας του Τάιλερ δήλωσε ότι ο γιος του είναι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα της νέας σεζόν και θέλει να κατακτήσει ένα τίτλο με την Φενέρ. Το να μάλωσε με τον Ιτουδη κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά μπορεί να είναι αλήθεια. Αυτό γίνεται συνέχεια μεταξύ προπονητών και παιχτών αλλά με μια κουβέντα λύνονται τα εσωτερικά θέματα μιας ομάδας.
Όσο αναφορά τον Τζέιμς είχε μαλώσει με Πεδουλάκη μετά τα έσπασε με Ιτουδη όταν ήταν ΤΣΣΚΑ, στο Μιλάνο δεν ξέρω αν είχε μαλώσει και τώρα λένε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με Ομπράντοβιτς. Από την άλλη η απόκτηση του Κεμπα Γουόκερ που είναι ένας ανώτερος Τζέιμς ίσως τον κάνει να θέλει να φύγει. Αλλά για την Μονακό θα είναι ρίσκο να βασιστεί στον κεμπα που βγάζει τραυματισμούς και να αφήσει τον Τζέιμς να φύγει. Εκτός αν στη θέση Τζέιμς πάρει άλλο γκαρντ όχι της ποιότητας Τζέιμς αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Όσο αναφορά τον Τζέιμς είχε μαλώσει με Πεδουλάκη μετά τα έσπασε με Ιτουδη όταν ήταν ΤΣΣΚΑ, στο Μιλάνο δεν ξέρω αν είχε μαλώσει και τώρα λένε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με Ομπράντοβιτς. Από την άλλη η απόκτηση του Κεμπα Γουόκερ που είναι ένας ανώτερος Τζέιμς ίσως τον κάνει να θέλει να φύγει. Αλλά για την Μονακό θα είναι ρίσκο να βασιστεί στον κεμπα που βγάζει τραυματισμούς και να αφήσει τον Τζέιμς να φύγει. Εκτός αν στη θέση Τζέιμς πάρει άλλο γκαρντ όχι της ποιότητας Τζέιμς αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στη θητεία του τότε με Πεδουλάκη που είχε σπάσει το χέρι του από νεύρα του , ήταν ο ορισμός του ατομιστή που παίζει σε ανοιχτό γήπεδο στο Χάρλεμ. Είτε θα σουταρε απο το κέντρο, είτε θα έπαιρνε φόρα να καρφώσει μπροστά από όλους του αντιπάλους. Και ήταν της μόδας στα άρθρα, τα σχόλια από κάτω κυρίως από ολυμπιακούς να λένε ότι δεν κάνει για σοβαρή ομάδα γιατί δεν μπαίνει σε καλούπι και χαλάει τη χημεία. Εμείς τότε επί σφαιροπουλου είχαμε το άλλο σλόγκαν, δεν μας κάνει αυτός ή εκείνος γιατί δεν είναι καλά παιδιά, θα χαλάσουν τη χημεία.Εμείς ψάχνουμε γαμπρό κτλ.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 6:34 pmτι εννοείς ότι δεν έχουμε δει εξωγήινους ;;;
το οτι ο ΔΠΓ έκανε στορυ για Τζειμς δεν λέει κάτι εν τω μεταξύ . Και στον πατέρα του Παπαγιάννη είπε τα δικά του . Βέβαια , φέτος έχει αλλάξει ο άνθρωπος , έκανε αυτοκριτική και κοιτάει το επιχειρηματικό κομμάτι του ΠΑΟ πλέον . Δεν κάνει τέτοια πΧια
Δεν ξέρω γιατί τον λένε χημικό , αλλά μιλάμε για μεγάλο γατάκι στα κρίσιμα , όταν τον βλέπω μου ξυπνάνε μνήμες Τεοντοσιτς ( πάντα σε ευχαριστώ για την ευρωλίγκα του 2012 , μας την έδωσες με τα σουτ σου γιατί ήθελες να μας σκοτώσεις αλλά δεν)
gamechanger σαφώς είναι . Αλλά ο Μπαρτζώκας δεν θέλει να ζει και να πεθαίνει με κανένα παίκτη
Ε μετά τα πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό βγήκε το ειρωνικό-τρολ Δεν κάνει ο Τζέιμς είναι κακός χημικός.
Βρε παιδιά είναι σαν να το βλέπω και να το ακούω, διάλογος σε ταιμ άουτ μετά από σουτ του Μάικ από τα 9 μέτρα.
Μπαρτζώκας: Ρε ΓΤΧΜ τι σου έχω πει για τα σουτ ΓΤΠΜ ;
James: I didn't have time , the shot clock expired
Μπαρτζώκας: ΣΑΜΡΜ (Στα αρ...μου ρε μαλ...) πασαρε πιο γρήγορα
Και στο βάθος τον Λαρε θλιμμένο να μονολογεί "αυτός μου πήρε όλες τις Χριστοσταθμίσεις"
Είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος, θα μας παρατήσει Μάρτη μήνα σαν άλλος Rodman που ήθελε διακοπές μέσα στη σεζόν για να ηρεμήσει , με την διαφορά ότι αυτος δεν θα ξανά ρθει.
1
1

Μέχρι φέτος