2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Τανουλης είχε buy out. Το πληρώνεις και τον παίρνεις χωρίς να έχει λόγο η ομάδα του. Τζέιμς κτλ δεν έχουν buy out οπότε πρέπει να μπεις σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του πρώτα και μπορούν να σου ζητήσουν ότι θέλουν . Δεν το κάνουμε αυτό. Αν μείνει ελεύθερος ο Τζέιμς τότε μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 8:53 pmΤανουλη γιατί πήρε ο Ολυμπιακός αφού δεν ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο? Αστεία δήλωση στον επαγγελματικό αθλητισμό. Προφανώς τον κοιτάνε και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις ή έφαγαν άκυρο
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
φαίνεται ότι κάποια επαφή με Τζέιμς έχει υπάρξει και μου κάνει εντύπωση να τον θέλει ο Σκακιστής. μιλάμε για άνθρωπο που σε όποια ομάδα αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια είχε α) πειθαρχικά παραπτώματα β) κακές σχέσεις με τον προπονητή του και γ) τους δικούς του κανόνες για το τι θα κάνει και πώς στο γήπεδο.
επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό αν όντως θέλει να φύγει από τη Μονακό.
επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό αν όντως θέλει να φύγει από τη Μονακό.
- τουλουμπα
- Reactions: 5023
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν χρειαζεται πλεον στον παοausterity_blues έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 10:04 pm
τωρα μας χρειαζεται παιχτης σαν τον μιχαλιουκ
ο τζειμς θα ηταν χρησιμος αν δεν ειχαμε ηδη βιντοζα σλουκα γκραντ
επισης ο τζειμς περυσι διαμαρτυρονταν επειδη δεν επαιζε πολυ και αν δεν κανω λαθος επαιζε πιο πολυ απτον αντιστοιχο σλουκα,ειναι ξενος,θελει γυρω στα 2 εκατ
για πιο λογο ο οσφπ δεν κρατησε εξ αρχης τον σλουκα αλλα θελει να παρει καποιον κλωνο του σε αυτα τα βασικα θεματα
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Αύγ 05, 2023 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
στον παο ειναι ο σλουκας με 3εκ συμβολαιο και παικτης με την μπαλα στα χερια..με τον εγωισμο που εχει θα παει πισω απο σλουκα?σε μας θα ρθει να κανει τον ηρωα ενω θα χει το υψηλοτερο συμβολαιο..εντωμεταξυ δεν νομιζω οτι θα ηθελε τον αταμαν προπονητη,οι δυο κολλητοι του λαρκιν και κλαιμπερν δεν τον πανε ..austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 10:04 pmφαίνεται ότι κάποια επαφή με Τζέιμς έχει υπάρξει και μου κάνει εντύπωση να τον θέλει ο Σκακιστής. μιλάμε για άνθρωπο που σε όποια ομάδα αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια είχε α) πειθαρχικά παραπτώματα β) κακές σχέσεις με τον προπονητή του και γ) τους δικούς του κανόνες για το τι θα κάνει και πώς στο γήπεδο.
το οτι τον θελει ο μπαρτζω και εμενα περιεργο μου φαινεται..αν και κανει μπαμ οτι η ομαδα χρειαζεται εναν μεγαλο σκορερ..ε οταν ψαχνεις καποιον να βαζει 20π καθε βραδυ κατι σαν τον σβεντ η τον τζειμς θα βρεις.
0
κι αν δε κάτσει του Μιχάιλιουκ; συμφωνώ πάντως ότι ο Ουκρανός ταιριάζει περισσότερο στο ρόστερ σας.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 10:09 pmδεν χρειαζεται πλεον στον παοausterity_blues έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 10:04 pm
τωρα μας χρειαζεται παιχτης σαν τον μιχαλιουκ
ο τζειμς θα ηταν χρησιμος αν δεν ειχαμε ηδη βιντοζα σλουκα γκραντ
επισης ο τζειμς περυσι διαμαρτυρονταν επειδη δεν επαιζε πολυ και αν δεν κανω λαθος επαιζε πιο πολυ απτον αντιστοιχο σλουκα,ειναι ξενος,θελει γυρω στα 2 εκατ
για πιο λογο ο οσφπ δεν κρατησε εξ αρχης τον σλουκα αλλα θελει να παρει καποιον κλωνο του σε αυτα τα βασικα θεματα
καλά ο Τζέιμς μιρλιάζει 100 φορές περισσότερο από το Σλούκα και είναι και πολύ χειρότερος ως επαγγελματίας γι' αυτό μου κάνει εντύπωση.
- kite26
- Reactions: 1300
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σκακιστής, σκακιστής, σκακιστής και στην πρώτη ήττα μας έρχεται πρωτοσέλιδο: ΡΟΥΑ ΜΑΤ
Κάτι ήθελα να επισημάνω, η αλήθεια είναι ότι ο τωρινός Αγραβάνης δείχνει σε κακή κατάσταση. Κρίμα, γιατί θα ήταν ιδανικό fit για τον Ολυμπιακό στα καλά του. Τον παρακολούθησα χθες έδειχνε πολύ χάλια, με κακή ψυχολογία. Κρίμα για αυτό το παιδί, ενώ είχε προσόντα το μυαλό του δεν τον άφησε να εξελιχθεί όπως μπορούσε.
Κάτι ήθελα να επισημάνω, η αλήθεια είναι ότι ο τωρινός Αγραβάνης δείχνει σε κακή κατάσταση. Κρίμα, γιατί θα ήταν ιδανικό fit για τον Ολυμπιακό στα καλά του. Τον παρακολούθησα χθες έδειχνε πολύ χάλια, με κακή ψυχολογία. Κρίμα για αυτό το παιδί, ενώ είχε προσόντα το μυαλό του δεν τον άφησε να εξελιχθεί όπως μπορούσε.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- τουλουμπα
- Reactions: 5023
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν δεν κατσει ελπιζω να υπαρχει εναλλακτικη λυση και να μην παμε με γκριγκονιςausterity_blues έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 05, 2023 10:16 pm
κι αν δε κάτσει του Μιχάιλιουκ; συμφωνώ πάντως ότι ο Ουκρανός ταιριάζει περισσότερο στο ρόστερ σας.
καλά ο Τζέιμς μιρλιάζει 100 φορές περισσότερο από το Σλούκα και είναι και πολύ χειρότερος ως επαγγελματίας γι' αυτό μου κάνει εντύπωση.

και μου φαινεται περιεργο ο τζειμς σχεδον τσακωνεται με τον προπονητη σε ολες τις ομαδες που παει,πολλα λεφτα κοστιζει,θελει κανα 30λεπτο χρονο συμμετοχης,δεν εχει και ελλ. διαβατηριο
αν τα θελατε αυτα γιατι να μην κρατουσατε σλουκα και να τραβατε τοση ταλαιπωρια με τζειμς
0