j-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2020 3:45 pm
Αρχικά, είπα με ταβάνι τα 300.400 στον Ριβερς στα 33 δεν θα εδινα ποτε.
Τώρα ο Γιανγκ σαν παίκτης ναι,καλή περίπτωση,αλλά απ ότι θυμαμαι απο το nba ηταν τραγικός σουτερ,ζήτημα να έχει 30%.Βελτιώθηκε τόσο?
Τον Χιλ δεν τον ξέρω,μόνο βίντεο έχω δει,αλλά μου αρέσει σαν παίκτης.Αυτόν θα τον ήθελα αν έρχεται με 400,και φυσικά αν μπορούμε να τα δώσουμε.
Ο Ρίβερς είναι πολύ καλή περίπτωση παίκτη. Μέσα,, να ....μεταλλαχτείτε/ουμε σε Παρτίζαν (εδώ και χρόνια είμαι αυτής της άποψης) αλλά αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Προϋποθέτει ριζική αλλαγή κουλτούρας συλλόγου (και των φίλων της ομάδας) και προπονητικής προσέγγισης. Σε αυτό το κομμάτι οι Σέρβοι είναι νούμερο ένα κι εμείς υπολειπόμαστε χιλιόμετρα.
Παρόλα αυτά ποτέ δεν είναι αργά. Απαραίτητο στοιχείο για την ανάδειξη νέων παικτών είναι ΚΑΙ η πλαισίωση με εγγυημένης αξίας κι αντίστοιχης εμπειρίας παίκτες που να έχουν παράλληλα και το ηγετικό χάρισμα. Κι όλα αυτά τα διαθέτει ο Κέισι, συν το πλεονέκτημα της προηγούμενης εμπειρίας του από το ΟΑΚΑ.
Σχετικά με Χιλ και Γιανγκ, να προσθέσω ότι φέτος σούταραν όντως καλά, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν έβγαλαν και μάτια. Επιπλέον Ο Γιανγκ σουτάρει με 79% από τις βολές που σε συνδυασμό με τα καλά προς μέτρια ποσοστά του τα περασμένα χρόνια, προϋποθέτει έναν αστερίσκο ως περίπτωση σουτέρ, θαρρώ. ;)
Ο ¨Εντι έχει πιο σταθερά δείγματα σε καλύτερο πρωτάθλημα (ACB).
Και πέρσι στην Αλσατία τα πήγε πολύ καλά. ;)
Συμφωνώ με JohnyPao ότι μια ομάδα θέλει καλό και σχετικά έμπερο κοντό. Δεν θα το δέσω σχοινί -κορδόνι για τον ψηλό όμως. Μια χαρά μπορεί να τραβήξει με άπειρο ψηλό (που εννοείται, όχι έχευ δυναμική). Θυμίζω την νούμερο ένα ομάδα της Ευρωλιγκάς στον τομέα, αυτόν, τον Ολυμπιακό με Χάινς (μια μόνο χρονιά στην.... Μπάμπεργκ) Ντάνστον (καμία χρονιά στην Ευρωλίγκα) Χάντερ (μία χρονιά με Σιένα) Μπιρτς (καμία χρονιά στην Ευρωλίγκα, και μέχρι να ¨θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, κάπου τον Γενάρη, ήταν μέσα στα 3 καλύτερα σέντερ της Ευρωλίγκας) και τώρα Έλλις που δείχνει ότι παίζει σοβαρά να βαδίσει στον ίδιο δρόμο.
Θα είχε συμβεί το ίδιο και με τον Γιανγκ (της καμίας χρονιάς στην Ευρωλίγκα) αν δεν είχε τσακίσει τα πόδια του σε εκείνο το παιχνίδι με την Εφές.
Δεν είναι εκτός θεματικής η αναφορά μου στα 5ρια του σύγχρονου Ολυμπιακού.