[quote=djibriliant post_id=119548 time=1691503369 τελειώνει ο αγώνας και ξεκινάνε πάλι τους διαδρόμους βουτάνε άλλους 2 απο τον λαιμό και τους βγάζουν. Που θέλω να καταλήξω πότε δεν νιώσαμε οτι απειλούμαστε απο την αστυνομία, ακόμη και αυτούς που σύνελαβαν τους ακινητοποίησαν και τους έβγαλαν απο το πλήθος χωρίς να ασκήσουν βία και ποτέ κανείς δεν ένιωσε οτι μπορει να κάνει τον καουμπόυ.
[/quote]
Γενικά συμφωνώ σε πολλά και με εσένα και με το πνεύμα των υπολοίπων
Αλλά θέλω να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου και ελπίζω να μην παρεξηγηθω
Κάντε εικόνα Έλληνα αστυνομικό να πιάνει από τον λαιμό οπαδό και πείτε μου μετά ότι δεν νιώσατε βία και απειλή . Δεν είμαστε χθεσινοι , μεταξύ μας μιλάμε ενήλικοι άνθρωποι
Όσο για την πρόληψη που σωστά ειπώθηκε και συμφωνώ 100% , θέλω να μου πείτε ειλικρινά και χωρίς σάλτσες, πόσα λεπτά αντέχει μια κλούβα ΜΑΤ χωρίς μολότοφ δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ
Αυτά περί ατομικής ευθύνης που έχει καραμέλα η κυβέρνηση αλλά αν κοιτάξεις ειλικρινώς τον εαυτό σου στον καθρέφτη έχει ένα 10% αλήθεια
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δόλος ελας. Αγνή ανικανότητα θεωρώ ότι υπάρχει και έλλειψη διάθεσης σε φάση έλα μωρέ τώρα για 1000€ ευρώ θα κυνηγάω χούλιγκαν 7 Αυγούστου, σε 3 μέρες παίρνω άδεια , μου χρωστάνε κάτι αναδρομικά , δεν μου έδωσε μετάθεση ο βουλευτακος και μου χρωστάνε και δύο Ρεπο . Ξέρετε τώρα , δημόσιο