2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Αν κλεισει ο Ναν, μαλλον θα δουμε κατι τετοιο απο τον Μπαρτζωκα φετος:
Ουοκαπ-Ναν-Παπανικολαου-Πιτερς-Φαλ
Γκος-Κανααν-Μακισσικ-Σικμα-Μιλουτινοβ
Ο Ναν θα παιρνει τις κατοχες του Σασα και ο Πιτερς θα παιζει το τυρακι για να ανοιγει χωρους οπως ο Κανααν την περασμενη σεζον.
Πολυ ενδιαφερουσα και η 2η πενταδα που αλλαζει αρκετα.
Ο Ναν θα παιρνει τις κατοχες του Σασα και ο Πιτερς θα παιζει το τυρακι για να ανοιγει χωρους οπως ο Κανααν την περασμενη σεζον.
2
2

- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Pointgod έγραψε: ↑Τρί Αύγ 08, 2023 7:38 pmΑν κλεισει ο Ναν, μαλλον θα δουμε κατι τετοιο απο τον Μπαρτζωκα φετος:
Η 2η πεντάδα είναι σκυλιά του πολέμου. Φοβερή ενέργεια οι κοντοί και στις δύο πλευρες

2
2

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά δεν πάσχει ΤΟΣΟ ο ΟΣΦΠ από έλλειψη ταλέντου όσο η εθνική, αλλά ναι, χρειάζεταιTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 08, 2023 9:12 pmΘέλουμε σταρ στο 2 οπωσδήποτε βλέποντας την Εθνική!
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Λάρε Λούντζης αν δεν ήταν Έλληνες δεν θα παιζαν στην ομάδα, αλλά ας τους κρίνουμε στα κρίσιμα.Quincy έγραψε: ↑Τρί Αύγ 08, 2023 9:17 pmΚαλά δεν πάσχει ΤΟΣΟ ο ΟΣΦΠ από έλλειψη ταλέντου όσο η εθνική, αλλά ναι, χρειάζεταιTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 08, 2023 9:12 pmΘέλουμε σταρ στο 2 οπωσδήποτε βλέποντας την Εθνική!
1
1

-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
φαντάζεστε να φτάσουμε σε σημείο να μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε Ναν και Τζέιμς; μια βδομάδα πριν αν το έλεγε κάποιος θα του κρεμούσαμε κουδούνια
αν ήσασταν ο Σκακιστής ποιον θα παίρνατε;
εγώ δε μπορώ να απαντήσω, τον Ναν δε τον έχω παρακολουθήσει καθόλου. καταλαβαίνω ότι είναι τεράστιο όνομα για Ευρωλίγκα αλλά δεν έχω ιδέα τι να περιμένω. τον Τζέιμς τον ξέρουμε όλοι μας, παικταράς αλλά δυσκολεύομαι να δω πώς θα ταιριάξει στη φιλοσοφία του Μπαρτζώκα και δε θα δημιουργήσει προβλήματα.

αν ήσασταν ο Σκακιστής ποιον θα παίρνατε;
εγώ δε μπορώ να απαντήσω, τον Ναν δε τον έχω παρακολουθήσει καθόλου. καταλαβαίνω ότι είναι τεράστιο όνομα για Ευρωλίγκα αλλά δεν έχω ιδέα τι να περιμένω. τον Τζέιμς τον ξέρουμε όλοι μας, παικταράς αλλά δυσκολεύομαι να δω πώς θα ταιριάξει στη φιλοσοφία του Μπαρτζώκα και δε θα δημιουργήσει προβλήματα.
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το τι πασα εχουμε να δουμε του χρονου δεν περιγραφεται
ο μιλου φαινεται ακομα καλυτερος απο τον φαλ στο να κανει παιχνιδι απο την ρακετα,κανεναν απο τους 2 δεν μπορεις να τον αφησεις μονο αλλιως θα σκοραρει..(καλα νταξει ο φαλ ειναι λιγο ατσουμπαλος δεν το χει τοσο).. Αν βαλεις και τον καλυτερο πασερ ψηλο αλλα και οτι ο γουοκαπ δειχνει να εχει κανει τρελο στεπ απ στην δημιουργια... θα γινει της ασσιστ το καγκελο.. να θυμισω οτι και ο γκος σε μας πρωτη χρονια 5ασσιστ ειχε ενω δεν εχει το νταπα ντουπα του σλουκα να κολλαει την επιθεση.
Αν οντως σκασει και η βομβα του ναν θα μας λυθει και το προβλημα στο firepower αλλα και το τριποντο..θα χει φτιαξει ο μπαρτζωκας σε ενα καλοκαιρι που του εφυγαν 1 τοπ παικτης αλλα και ο mvp ομαδα ισως και πιο δυνατη απο την περσινη..

Αν οντως σκασει και η βομβα του ναν θα μας λυθει και το προβλημα στο firepower αλλα και το τριποντο..θα χει φτιαξει ο μπαρτζωκας σε ενα καλοκαιρι που του εφυγαν 1 τοπ παικτης αλλα και ο mvp ομαδα ισως και πιο δυνατη απο την περσινη..
2
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 685
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0