Η οπαδική βία στην Ελλάδα

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2561
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 08, 2023 9:41 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 9:29 pm

Γενικά συμφωνώ σε πολλά και με εσένα και με το πνεύμα των υπολοίπων

Αλλά θέλω να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου και ελπίζω να μην παρεξηγηθω

Κάντε εικόνα Έλληνα αστυνομικό να πιάνει από τον λαιμό οπαδό και πείτε μου μετά ότι δεν νιώσατε βία και απειλή . Δεν είμαστε χθεσινοι , μεταξύ μας μιλάμε ενήλικοι άνθρωποι

Όσο για την πρόληψη που σωστά ειπώθηκε και συμφωνώ 100% , θέλω να μου πείτε ειλικρινά και χωρίς σάλτσες, πόσα λεπτά αντέχει μια κλούβα ΜΑΤ χωρίς μολότοφ δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ

Αυτά περί ατομικής ευθύνης που έχει καραμέλα η κυβέρνηση αλλά αν κοιτάξεις ειλικρινώς τον εαυτό σου στον καθρέφτη έχει ένα 10% αλήθεια

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δόλος ελας. Αγνή ανικανότητα θεωρώ ότι υπάρχει και έλλειψη διάθεσης σε φάση έλα μωρέ τώρα για 1000€ ευρώ θα κυνηγάω χούλιγκαν 7 Αυγούστου, σε 3 μέρες παίρνω άδεια , μου χρωστάνε κάτι αναδρομικά , δεν μου έδωσε μετάθεση ο βουλευτακος και μου χρωστάνε και δύο Ρεπο . Ξέρετε τώρα , δημόσιο
Μα το πρόβλημα με την ελληνική αστυνομία είναι ότι έχει δείξει πως δεν την νοιάζει να ασκήσει βία. Δεν είναι κατά της βίας γενικά. Την ασκεί όμως "όπου τους παίρνει" ενώ εκεί που κάποιοι θα έλεγαν "ε εντάξει, πως θα γίνει χωρίς καταστολή;" σφυράνε αδιάφορα.

Το ότι δεν στέκεται η κλούβα χωρίς επεισόδια, κι αυτό αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας είναι. Ο πολίτης δεν σέβεται έναν θεσμό που φέρεται όπως φέρεται. Λογικό είναι.

Συμφωνώ μαζί σου ότι μπορεί να είναι σε φάση "δεν θα τρέχω εγώ με τους μαχαιροβγάλτες για 800 ευρώ, έχω και 2 παιδιά σπίτι" αλλά τι να πω;
Coach Periklis έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 9:39 pm

Δεν ξέρω την ιδεολογία του καθενός και τη γνώμη έχει , αλλά πριν λίγες βδομάδες ληστής με μαχαίρι επιτέθηκε σε αστυνομικό, τον πυροβόλησε και ι αστυνομικός τρέχει στα δικαστήρια

Δεν ξέρω τι αστυνομία θέλει ο καθένας , αλλά κάπου κι ο άλλος θα προτιμήσει πάρει το χιλιάρικο και να πάει σπίτι , ε; Και μπορεί να είναι ο πιο ρομαντικός αστυνομικός

Πάντως γράφτηκε πολλές φορές και είναι μεγάλη αλήθεια κι αυτή . Εμφάνιση αστυνομίας εξωτερικό συγκριτικά με εδώ

Πήγα Παρίσι να δω Μεταλλικα, τους έβλεπα και γυρναγα κεφάλι
Ε λίγες είναι οι φορές που αστυνομικός "πυροβολεί" χωρίς να υπάρχει λόγος; Ή μήπως είναι λίγες οι φορές που κάνουν *τέρατα* και αθωώνονται;

Λολ, ήμουν κι εγώ Μετάλικα στο Παρίσι φέτος :D

1
1 Εικόνα
Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Αύγ 08, 2023 9:51 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 9:29 pm

Γενικά συμφωνώ σε πολλά και με εσένα και με το πνεύμα των υπολοίπων

Αλλά θέλω να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου και ελπίζω να μην παρεξηγηθω

Κάντε εικόνα Έλληνα αστυνομικό να πιάνει από τον λαιμό οπαδό και πείτε μου μετά ότι δεν νιώσατε βία και απειλή . Δεν είμαστε χθεσινοι , μεταξύ μας μιλάμε ενήλικοι άνθρωποι

Όσο για την πρόληψη που σωστά ειπώθηκε και συμφωνώ 100% , θέλω να μου πείτε ειλικρινά και χωρίς σάλτσες, πόσα λεπτά αντέχει μια κλούβα ΜΑΤ χωρίς μολότοφ δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ

Αυτά περί ατομικής ευθύνης που έχει καραμέλα η κυβέρνηση αλλά αν κοιτάξεις ειλικρινώς τον εαυτό σου στον καθρέφτη έχει ένα 10% αλήθεια

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δόλος ελας. Αγνή ανικανότητα θεωρώ ότι υπάρχει και έλλειψη διάθεσης σε φάση έλα μωρέ τώρα για 1000€ ευρώ θα κυνηγάω χούλιγκαν 7 Αυγούστου, σε 3 μέρες παίρνω άδεια , μου χρωστάνε κάτι αναδρομικά , δεν μου έδωσε μετάθεση ο βουλευτακος και μου χρωστάνε και δύο Ρεπο . Ξέρετε τώρα , δημόσιο
Μα το πρόβλημα με την ελληνική αστυνομία είναι ότι έχει δείξει πως δεν την νοιάζει να ασκήσει βία. Δεν είναι κατά της βίας γενικά. Την ασκεί όμως "όπου τους παίρνει" ενώ εκεί που κάποιοι θα έλεγαν "ε εντάξει, πως θα γίνει χωρίς καταστολή;" σφυράνε αδιάφορα.

Το ότι δεν στέκεται η κλούβα χωρίς επεισόδια, κι αυτό αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας είναι. Ο πολίτης δεν σέβεται έναν θεσμό που φέρεται όπως φέρεται. Λογικό είναι.

Συμφωνώ μαζί σου ότι μπορεί να είναι σε φάση "δεν θα τρέχω εγώ με τους μαχαιροβγάλτες για 800 ευρώ, έχω και 2 παιδιά σπίτι" αλλά τι να πω;
Coach Periklis έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 9:39 pm

Δεν ξέρω την ιδεολογία του καθενός και τη γνώμη έχει , αλλά πριν λίγες βδομάδες ληστής με μαχαίρι επιτέθηκε σε αστυνομικό, τον πυροβόλησε και ι αστυνομικός τρέχει στα δικαστήρια

Δεν ξέρω τι αστυνομία θέλει ο καθένας , αλλά κάπου κι ο άλλος θα προτιμήσει πάρει το χιλιάρικο και να πάει σπίτι , ε; Και μπορεί να είναι ο πιο ρομαντικός αστυνομικός

Πάντως γράφτηκε πολλές φορές και είναι μεγάλη αλήθεια κι αυτή . Εμφάνιση αστυνομίας εξωτερικό συγκριτικά με εδώ

Πήγα Παρίσι να δω Μεταλλικα, τους έβλεπα και γυρναγα κεφάλι
Ε λίγες είναι οι φορές που αστυνομικός "πυροβολεί" χωρίς να υπάρχει λόγος; Ή μήπως είναι λίγες οι φορές που κάνουν *τέρατα* και αθωώνονται;

Λολ, ήμουν κι εγώ Μετάλικα στο Παρίσι φέτος :D
Δεν είναι λίγες, όχι. Γενικά, η ελληνική αστυνομία έχει αρχίσει να ακολουθεί πιο πολύ το πρότυπο της αμερικανικής παρά ευρωπαϊκών χωρών. Το έγκλημα κάτω από την μύτη της με την ανοχή ή συνεργασία της και κατά τα άλλα καουμπόηδες κατεβαίνουν δικαβαλα και όποιον πάρει ο χάρος.

Ο αμερικανογοητευμένος Goldenίδης με τις τόσες θητείες σχετικά, έφερε και την αστυνομία στα μέτρα της μαφιοκρατούμενης πλέον χώρας.

Πόσο μπροστά ήταν η σειρά The wire ρε φίλε. Τέλος πάντων.

Άστα Νικόλα μου, φύγε στα εξωτερικά (που ζεις αλήθεια;) και παίρνε μας τηλέφωνο να σου λέμε αυτά:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τρί Αύγ 08, 2023 9:58 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 9:51 pm
Άστα Νικόλα μου, φύγε στα εξωτερικά (που ζεις αλήθεια;) και παίρνε μας τηλέφωνο να σου λέμε αυτά:
Ήμουν για κάποια χρόνια ΝΥ. Τώρα μένω Δανία, αλλά πάλι έχω έρθει ΝΥ για το καλοκαίρι (δουλειά) :roulette:

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Αύγ 08, 2023 10:01 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Αρχικά δεν θα πήγαιναν απλοί ασφαλίτες, αλλά ματ οπκε κλπ που γι αυτά ακριβώς εκπαιδεύονται. Κατα δεύτερον δεν χρειαζοταν ΚΑΝ να φτάσουμε στον μαχαιροβγάλτη όταν γνώριζαν 2 μερες πριν τι και πως αφου όλη την δουλεια την ειχαν κανει οι μαυροβουνιοι. Ένας έλεγχος έξω από την Αθηνα, μερικές συστάσεις και μια παρουσια εξω απο το γηπεδο.

Ας μην πιάσουμε κουβεντα για το τι αστυνομια θελουμε και τι παει στραβα μ αυτη που εχουμε γιατι θα γραφουμε μεχρι αυριο.

2
2 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 08, 2023 10:11 pm

Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.Με την ανοχή και επιθυμία της πολιτικής ηγεσίας γίνονται αυτά.Το ελληνεζικο ("δημοκρατικο"-μισούμε την πατριδα) κράτιδιο παρακμαζει δεκαετιες τωρα.Σε αλλά μέρη όπου υπάρχει αγάπη για την πατριδα, σεβασμος του πολιτη,ανεξάρτητη Δικαιοσύνη κλπ κλπ όλα λειτουργούν ρολοι και από άποψη νοοτροπίας πολιτη και κρατικού μηχανισμού. Ζήσαμε Βερολίνο 2009 κλπ κλπ.

Ηθελαν και θέλουν να μαχαιρωνονται φασισταρια και φασιστερα και αναρχικα "φρουτα",τα σπονσοραρουν με καλές δουλειές,φτιαχνουν στρατους,πασαρουν τανες,μαύρο χρήμα,ναρκωτικα ,τους δίνουν δύναμη και εξουσία, γίνονται και δήμαρχοι κλπ κλπΤο σάπιο αυτό κράτος είναι προϊόν "δημοκρατιας".

Ως μέλος της 13 παρακαλώ να κλείσουν επιτέλους όλοι οι σύνδεσμοι και αν θέλουν να συγκεντρωνονται με τρομπέτες και τραγούδια σαν τους φιλάθλους της Μαλαγα στο γήπεδο, σαν σε γιορτή.

Θα ζήσουμε πολλά ακόμα ως λαος που γεννα ηρωες και προδοτες στο ιδιο βαθμο .
Θα ξαναγίνουμε πρόσφυγες και αυτοί που δουλεύουν σε μκο,αγαπησιάρηδες "φιλανθρωποι"που βλεπουν Σταυρο και Σημαια και φτυνουν χαμο αλλά και μπατριωτες μπονανοι θα σου πουλανε το κιλό το λάδι 50 ευρώ σε εσένα μελλοντικε πρόσφυγα Έλληνα 😉

Θέλουνε να απασχολήσουν τα πρόβατα πάλι με "ακροδεξια" και "φασισμο" οι αγαπησιαρηδες
επιλεκτικοι φιλελε του δημοκρατικού επιτελικός κράτους και επιτρέπουν να σκοτώνονται Αλκιδες,Μιχάληδες κλπ

Η μεγάλη αύξηση της εγκληματικοτητας στην πατριδα ξεκίνησε με την κάθοδο των γειτόνων το 90 και κάτι. Από τότε....χεσε μέσα Πολύδωρα.Κλειστηκε ο Έλληνας στο σπίτι και το παιδι ξέχασε την αλάνα.

Κλείστε τους συνδέσμους !!!!!!

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2023

Τρί Αύγ 08, 2023 10:12 pm

Το Ελληνικό κράτος το διοικούν ένας λαθρέμπορος πετρελαίου και ένας έμπορος ναρκωτικών. Και έχουν βάλει την άριστη γλάστρα να το παίζει πρωθυπουργός.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1762
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Τρί Αύγ 08, 2023 10:14 pm

- Υπηρξε ενημερωση απ τις αρχες του Μαυροβουνιου για το κομβοι των χουλιγκαν που ερχoνται οδικως, οι Μαυροβουνιοι εστειλαν εως και τις πινακιδες των αυτοκινητων στην Ελληνικη Αστυνομια. Μια χαρα μπρουσαν να τους σταματησουν και στα συνορα και στην Εθνικη Οδο.

- Υπηρξε ενημερωση απο αρχες οτι χουλιγκαν του Παναθηναϊκου θα φιλοξενουσαν αυτους της Ντιναμο Ζαγκρεμπ σε γνωστο τριωροφο κτηριο (δεν ξερω καλα των συνδεσμων, καταλαβα οτι ειναι γνωστο ομως). Υπαρει ΕΝΑΣ λογος που η αστυνομια δεν εκανε εφοδους στο εν λογω κτηριο για να βρει τα ροπαλα, τα μαχαιρια και τα αλλα πολεμοφοδια;

3
3 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5799
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 08, 2023 10:22 pm

τα πυρομαχικα τα πηρανε απο τους δικους μας? Η οποιος θελει μπαινει στην χωρα και ας εχει και μπαζουκας πανω του?
Για την αστυνομια δεν μπορουμε να μιλαμε για ανικανοτητα..Τα ξεραν ολα απλα τα αφησαν να συμβουν..

1
1 Εικόνα
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Αύγ 08, 2023 10:23 pm

Όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει εν μια νυκτί

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τρί Αύγ 08, 2023 10:28 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Η μεγάλη αύξηση της εγκληματικοτητας στην πατριδα ξεκίνησε με την κάθοδο των γειτόνων το 90 και κάτι. Από τότε....χεσε μέσα Πολύδωρα.Κλειστηκε ο Έλληνας στο σπίτι και το παιδι ξέχασε την αλάνα.
Eίσαι πολύ λάθος εδώ. Η αύξηση της εγκληματικότητας δεν έχει να κάνει με την αύξηση της μετανάστευσης. Ήταν περίπου υπεύθυνοι για το 4-5% των εγκλημάτων, δηλαδή εντελώς ανάλογο του πληθυσμού τους και όχι στατιστικά σημαντικό.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 613
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Αύγ 08, 2023 10:32 pm

Μαχαίρια κλπ πρεπει να τα προμηθεύτηκαν εδω απο δικους τους....Δεν μπορει να διέσχισαν τα σύνορα τόσων χωρών οπλισμένοι....

Οσον αφορα τα υπολοιπα θα πρεπει να επιλέξουμε οι πολιτες τι αστυνομια θελουμε !Θελουμε να τηρείται ο νομος μεχρι τέλους και για τους πολιτες και για τους αστυνομικους?Αν ναι τοτε οκ....το καλυτερο!

Οταν αρχίζουν οι εκπτώσεις τοτε με τα χρονια απαξιώνονται ολα και δεν πρεπει να περιμενουμε τιποτα

Υ.Γ.Πολυ απλο παραδειγμα.....φίλος αστυνομικος μου ελεγε δεν ξανα συλαμβανω άτομο με κατω απο ενα κιλό ναρκωτικά γιατι αν πχ εχω υπηρεσία 2-10μμ το πιάνω,ξενυχτάω ολο το βραδυ για να τον παω πρωι στον εισαγγελέα και αυτος τον αφηνει ελεύθερο....ο κίνδυνος να τον πιάσω συν ολη την κούραση και ο αλλος τον αφηνει....αλλο παραδειγμα,οταν ηταν στα ΜΑΤ μου λέγε πως αν αναρχικοι κανουν καθιστική διαμαρτυρία τοτε δεν ισχυει το ωράριο της διμοιρίας και η διμοιρία φευγει απ το σημειο οποτε και αν τελειωσει η διαμαρτυρία....μικρα παραδείγματα που δειχνουν ομως την παρακμή

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Αύγ 08, 2023 10:35 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.Με την ανοχή και επιθυμία της πολιτικής ηγεσίας γίνονται αυτά.Το ελληνεζικο ("δημοκρατικο"-μισούμε την πατριδα) κράτιδιο παρακμαζει δεκαετιες τωρα.Σε αλλά μέρη όπου υπάρχει αγάπη για την πατριδα, σεβασμος του πολιτη,ανεξάρτητη Δικαιοσύνη κλπ κλπ όλα λειτουργούν ρολοι και από άποψη νοοτροπίας πολιτη και κρατικού μηχανισμού. Ζήσαμε Βερολίνο 2009 κλπ κλπ.

Ηθελαν και θέλουν να μαχαιρωνονται φασισταρια και φασιστερα και αναρχικα "φρουτα",τα σπονσοραρουν με καλές δουλειές,φτιαχνουν στρατους,πασαρουν τανες,μαύρο χρήμα,ναρκωτικα ,τους δίνουν δύναμη και εξουσία, γίνονται και δήμαρχοι κλπ κλπΤο σάπιο αυτό κράτος είναι προϊόν "δημοκρατιας".

Ως μέλος της 13 παρακαλώ να κλείσουν επιτέλους όλοι οι σύνδεσμοι και αν θέλουν να συγκεντρωνονται με τρομπέτες και τραγούδια σαν τους φιλάθλους της Μαλαγα στο γήπεδο, σαν σε γιορτή.

Θα ζήσουμε πολλά ακόμα ως λαος που γεννα ηρωες και προδοτες στο ιδιο βαθμο .
Θα ξαναγίνουμε πρόσφυγες και αυτοί που δουλεύουν σε μκο,αγαπησιάρηδες "φιλανθρωποι"που βλεπουν Σταυρο και Σημαια και φτυνουν χαμο αλλά και μπατριωτες μπονανοι θα σου πουλανε το κιλό το λάδι 50 ευρώ σε εσένα μελλοντικε πρόσφυγα Έλληνα 😉

Θέλουνε να απασχολήσουν τα πρόβατα πάλι με "ακροδεξια" και "φασισμο" οι αγαπησιαρηδες
επιλεκτικοι φιλελε του δημοκρατικού επιτελικός κράτους και επιτρέπουν να σκοτώνονται Αλκιδες,Μιχάληδες κλπ

Κλείστε τους συνδέσμους !!!!!!
-Λίγο έτσι όπως τα λες μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι ως οι κακοί και κάπου χάνομαι, τελικά ποιοι είναι οι καλοί;

-Οι λέξεις φασισμός και ακροδεξιά είσαι σε εισαγωγικά επειδή είναι fake news η ύπαρξη τους ή γιατί θεωρείς ότι δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει τόσο;

-Επίσης, ποιες ακροαριστερες ομάδες συμμετέχουν συστηματικά σε μπάχαλα και μαχαιρώματα;

-Η σύνδεση με την αύξηση της εγκληματικοτητας των 90ς και τους γείτονες και πολύ περισσότερο με τα παιδιά που κλείστηκαν στο σπίτι με χάνει λίγο δεν θα σου πω ψέμματα. Απάντησε ο Νικόλας στο πρώτο κομμάτι και με κάλυψε απολύτως. Για την αλάνα τώρα...
Πάντα είχα την εντύπωση ότι σε αυτό έπαιξε περισσότερο ρόλο η αστικοποίηση και η ανάπτυξη τεραστίων σε πληθυσμό πόλεων όπως η Αθήνα, η παγκοσμοιοποίηση και η τεχνολογική εξέλιξη που άνοιξε την αγορά των video games που κυριάρχησε στις προτιμήσεις των νέων και οι τρελοί ρυθμοί που δεν επιτρέπουν στους γονείς να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των παιδιών τους μέσα στην μέρα (οπότε το βιντεοπαιχνίδι βολεύει, κρατάει τα παιδιά στο σαλόνι).

-Καταλαβαίνω ότι ως αριστερούς φιλελε που επαγγελονται γερολαδάδες σε ένα φανταστικό ζοφερό μέλλον ορίζεις τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ίσως και τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ, πάντως τα κομματοσκυλα των κοινοβολευτικων κομμάτων στα αριστερά.
Οκ, αυτό αν και σηκώνει μεγάλη κουβέντα, λίγο το ακούω. Ο λόγος που το ακούω είναι γιατί συμπεριφέρονται (και αυτοί) ως υπάλληλοι επιχειρηματικών συμφερόντων και όχι ως πολιτικοί.

-Και εκεί επιστρέφω στο πρώτο ερώτημα: μήπως δεν είναι κακοί όλοι ανεξαιρέτως, αριστερά/δεξιά και ό,τι και να ναι, αλλά ψάχνουμε να βρούμε λίγο πιο πάνω το κεφάλι που όπως είπες και εσύ βρωμάει, πριν αρχίσουμε να κατεβαίνουμε και να δούμε ποιος έχει κάνει συγκεκριμένα τι;

-Να κλείσουμε τους συνδέσμους. Σε αυτό δυστυχώς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε αυτήν την φάση.

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2023

Τρί Αύγ 08, 2023 10:37 pm

Ειναι να απορεις γιατι οι Τουρκοι θελουν F35 ενω με 5 πουλμαν ανετα θα εκαναν δουλιτσα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τρί Αύγ 08, 2023 10:40 pm

eddiedimitris έγραψε:
Οσον αφορα τα υπολοιπα θα πρεπει να επιλέξουμε οι πολιτες τι αστυνομια θελουμε !Θελουμε να τηρείται ο νομος μεχρι τέλους και για τους πολιτες και για τους αστυνομικους?Αν ναι τοτε οκ....το καλυτερο!

Οταν αρχίζουν οι εκπτώσεις τοτε με τα χρονια απαξιώνονται ολα και δεν πρεπει να περιμενουμε τιποτα
Εικόνα

Ο νόμος δεν μπορεί να καλύπτει τα πάντα και όλες τις περιπτώσεις. Ας κάνει ο φίλος σου την δουλειά του, και ας κάνει ο εισαγγελέας την δική του. Τα προβλήματα που περιγράφεις έχουν να κάνουν με λανθασμένο τρόπο που λειτουργεί η υπηρεσία. Δεν έχουν να κάνουμε με τους νόμους.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 613
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Αύγ 08, 2023 10:45 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 10:40 pm
eddiedimitris έγραψε:

Εικόνα

Ο νόμος δεν μπορεί να καλύπτει τα πάντα και όλες τις περιπτώσεις. Ας κάνει ο φίλος σου την δουλειά του, και ας κάνει ο εισαγγελέας την δική του. Τα προβλήματα που περιγράφεις έχουν να κάνουν με λανθασμένο τρόπο που λειτουργεί η υπηρεσία. Δεν έχουν να κάνουμε με τους νόμους.
Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις...θεωρείς φυσιολογικο ενα πς ανθρώπινος οργανισμός να μενει σερι άυπνος και στο πόδι για 20 ωρες χωρις αποτελεσμα μαι μετα απο 8 ωρες να κανα πηγαινει να κανει υπηρεσία?
Βγαινει ανθρώπινα αυτο?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pop Culture”