Μα το πρόβλημα με την ελληνική αστυνομία είναι ότι έχει δείξει πως δεν την νοιάζει να ασκήσει βία. Δεν είναι κατά της βίας γενικά. Την ασκεί όμως "όπου τους παίρνει" ενώ εκεί που κάποιοι θα έλεγαν "ε εντάξει, πως θα γίνει χωρίς καταστολή;" σφυράνε αδιάφορα.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 08, 2023 9:29 pm
Γενικά συμφωνώ σε πολλά και με εσένα και με το πνεύμα των υπολοίπων
Αλλά θέλω να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου και ελπίζω να μην παρεξηγηθω
Κάντε εικόνα Έλληνα αστυνομικό να πιάνει από τον λαιμό οπαδό και πείτε μου μετά ότι δεν νιώσατε βία και απειλή . Δεν είμαστε χθεσινοι , μεταξύ μας μιλάμε ενήλικοι άνθρωποι
Όσο για την πρόληψη που σωστά ειπώθηκε και συμφωνώ 100% , θέλω να μου πείτε ειλικρινά και χωρίς σάλτσες, πόσα λεπτά αντέχει μια κλούβα ΜΑΤ χωρίς μολότοφ δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ
Αυτά περί ατομικής ευθύνης που έχει καραμέλα η κυβέρνηση αλλά αν κοιτάξεις ειλικρινώς τον εαυτό σου στον καθρέφτη έχει ένα 10% αλήθεια
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δόλος ελας. Αγνή ανικανότητα θεωρώ ότι υπάρχει και έλλειψη διάθεσης σε φάση έλα μωρέ τώρα για 1000€ ευρώ θα κυνηγάω χούλιγκαν 7 Αυγούστου, σε 3 μέρες παίρνω άδεια , μου χρωστάνε κάτι αναδρομικά , δεν μου έδωσε μετάθεση ο βουλευτακος και μου χρωστάνε και δύο Ρεπο . Ξέρετε τώρα , δημόσιο
Το ότι δεν στέκεται η κλούβα χωρίς επεισόδια, κι αυτό αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας είναι. Ο πολίτης δεν σέβεται έναν θεσμό που φέρεται όπως φέρεται. Λογικό είναι.
Συμφωνώ μαζί σου ότι μπορεί να είναι σε φάση "δεν θα τρέχω εγώ με τους μαχαιροβγάλτες για 800 ευρώ, έχω και 2 παιδιά σπίτι" αλλά τι να πω;
Ε λίγες είναι οι φορές που αστυνομικός "πυροβολεί" χωρίς να υπάρχει λόγος; Ή μήπως είναι λίγες οι φορές που κάνουν *τέρατα* και αθωώνονται;Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 08, 2023 9:39 pm
Δεν ξέρω την ιδεολογία του καθενός και τη γνώμη έχει , αλλά πριν λίγες βδομάδες ληστής με μαχαίρι επιτέθηκε σε αστυνομικό, τον πυροβόλησε και ι αστυνομικός τρέχει στα δικαστήρια
Δεν ξέρω τι αστυνομία θέλει ο καθένας , αλλά κάπου κι ο άλλος θα προτιμήσει πάρει το χιλιάρικο και να πάει σπίτι , ε; Και μπορεί να είναι ο πιο ρομαντικός αστυνομικός
Πάντως γράφτηκε πολλές φορές και είναι μεγάλη αλήθεια κι αυτή . Εμφάνιση αστυνομίας εξωτερικό συγκριτικά με εδώ
Πήγα Παρίσι να δω Μεταλλικα, τους έβλεπα και γυρναγα κεφάλι
Λολ, ήμουν κι εγώ Μετάλικα στο Παρίσι φέτος