2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:03 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 12:25 am
shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 12:11 am
Παντως μου φαινεται πολυ αστειο οτι θεωρειται προδοτης ενας παικτης που εχει παιξει 1,5 χρονο σε μια ομαδα πριν μια 5ετια κιολας.. :roofl:
Δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει η τόση αγάπη (από Παναθηναικούς) για τον Τζειμς. Όπως λες, σκόρπιο 1.5 χρόνο έπαιξε. Τι ιδιαίτερο είχε; Και ενοχλητικός σαν παίκτης ήταν και ενοχλητικός στο twitter είναι που κάθεται και ξεκατινιάζεται. Τι ιδιαίτερο έκανε; Οκ πήρε 2 πρωταθλήματα σε καιρούς ευρωπαικής ξηρασίας, σιγά. Από που προκύπτει η "προδοσία";
Είναι αγαπητός στην εξέδρα. Προδοσία δεν το λες, αλλά οκ, εσείς δεν θα ξενερώνατε αν βλέπατε πχ τον Χαινς ή τον Χακετ στα πρασινα; Εγώ ναι

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:11 am

Τομ Χάκετ ειδικά πάρα πολύ

Χάινς οκ , πιο ψυχρός επαγγελματίας

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:13 am

Παιδιά όλα για τα λεφτά γίνονται, το τι δηλώνουν κατά καιρούς διάφοροι παίκτες είναι αδιάφορο. Εδώ ο Αγραβάνης του ¨μέχρι τελους¨ πήγε στους απέναντι και καλά έκανε. Για τον Σλουκα δεν μιλάμε καν, αλλά όταν πέφτει το παραδάκι τα ξεχνάμε όλα. Και την μάνα μας πουλάμε για τα λεφτά, αν κάτσουμε να βρούμε ποιος και τι δήλωνε θα βρούμε για όλους τους παίκτες.

Ο James τώρα παρόλο που δεν έπαιξε πολύ στον Παναθηναϊκό δέθηκε με την ομάδα και ο Γιανακοπουλος τον γουστάρει, ενώ σχεδόν κάθε χρόνο κάπου θα ακουστεί ότι είτε ο Παναθηναϊκός τον θέλει πίσω είτε ο κόσμος τον ζητάει. Όποτε αν τον πάρει ο Ολυμπιακός σιγουρα θα ενοχλήσει κάποιους, δεν ειναι τυχαία και κάποια stories που ανεβάζει ο Γιανακοπουλος.

Όλα αυτά βέβαια είναι επικοινωνιακά παιχνίδια, στο γήπεδο θα φανούν όλα. Σίγουρα αν έρθει είναι μεγάλη κίνηση για την ομάδα, το ποσό θα ταιριάξει με τον Μπαρτζωκα θα δείξει, έχουμε δρόμο ακόμα, ας ανακοινωθεί και σχολιάζουμε μετά, γιατί προς το παρών μόνο εικασίες κάνουμε.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:18 am

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 1:13 am
Παιδιά όλα για τα λεφτά γίνονται, το τι δηλώνουν κατά καιρούς διάφοροι παίκτες είναι αδιάφορο. Εδώ ο Αγραβάνης του ¨μέχρι τελους¨ πήγε στους απέναντι και καλά έκανε. Για τον Σλουκα δεν μιλάμε καν, αλλά όταν πέφτει το παραδάκι τα ξεχνάμε όλα. Και την μάνα μας πουλάμε για τα λεφτά, αν κάτσουμε να βρούμε ποιος και τι δήλωνε θα βρούμε για όλους τους παίκτες.

Ο James τώρα παρόλο που δεν έπαιξε πολύ στον Παναθηναϊκό δέθηκε με την ομάδα και ο Γιανακοπουλος τον γουστάρει, ενώ σχεδόν κάθε χρόνο κάπου θα ακουστεί ότι είτε ο Παναθηναϊκός τον θέλει πίσω είτε ο κόσμος τον ζητάει. Όποτε αν τον πάρει ο Ολυμπιακός σιγουρα θα ενοχλήσει κάποιους, δεν ειναι τυχαία και κάποια stories που ανεβάζει ο Γιανακοπουλος.

Όλα αυτά βέβαια είναι επικοινωνιακά παιχνίδια, στο γήπεδο θα φανούν όλα. Σίγουρα αν έρθει είναι μεγάλη κίνηση για την ομάδα, το ποσό θα ταιριάξει με τον Μπαρτζωκα θα δείξει, έχουμε δρόμο ακόμα, ας ανακοινωθεί και σχολιάζουμε μετά, γιατί προς το παρών μόνο εικασίες κάνουμε.
ο δγ εχει μια δικια του οπτικη σε αυτα τα θεματα,φαντασου οταν εβριζε ιτουδη και ελεγε οτι ελεγε για τον παπαγιαννη η συντριπτικη πλειοψηφια των παναθηναικων πανηγυριζε που εφυγε
τα ιδια εκανε και με τον καλαθη παππα και αλλους
τωρα για τον τζειμς σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι που ολα αυτα που ελεγε τα λαμβανουν υποψιν τους και δεν θελουν να παει στον οσφπ
μερικοι κρινουν τους παιχτες με καθαρα οπαδικο κριτηριο και οχι αν κανει για την ομαδα η αν μας σμφερει να παει καποιος στον αντιπαλο απτο να παει καποιος αλλος

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Πέμ Αύγ 10, 2023 1:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:28 am

Soupamantar έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 12:34 am

Γιατί ποιος μίλησε για προδοσία ως τώρα; Εγώ δεν είδα πουθενά να γράφουν για προδοσία… κανένας δεν ασχολείται..

Ο τύπος είναι πραγματικά ότι ναναι όμως ..στο Final4 είχε δηλώσει …

Μάικ Τζέιμς: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός»

Και μια άλλη φορά

Ένας φίλος του στο twitter, τον ρώτησε αν θα σκεφτόταν ποτέ να παίξει στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να είναι ξεκάθαρος.

«Με όλο τον σεβασμό, αλλά με τίποτα», ήταν η απάντηση του.

Αυτός γελοιοποιείται από μόνος του..με αυτά που λέει και κάνει.
Αυτά αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα. Έχουμε δει τόσα και τόσα.

Αγραβάνη που έκανε ποστ για φάρους και μεχρι τέλους στον Παο.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε και πιο τρανταχτά παραδείγματα. Νικοπολίδη πχ στα πρώτα του παιχνίδια με Ολυμπιακό να βγάζει γάντια και να τα πετάει σε διαιτητή.

Ο Τζειμς που είναι κ Αμερικάνος θα κολλήσει; Χτες ήταν αντιπαθητικοί , αύριο θα τραγουδάει μέσα στην 7 «είσαι στο μυαλό»

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:41 am

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 1:28 am
Soupamantar έγραψε:

Γιατί ποιος μίλησε για προδοσία ως τώρα; Εγώ δεν είδα πουθενά να γράφουν για προδοσία… κανένας δεν ασχολείται..

Μάικ Τζέιμς: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός»

Και μια άλλη φορά

Ένας φίλος του στο twitter, τον ρώτησε αν θα σκεφτόταν ποτέ να παίξει στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να είναι ξεκάθαρος.

Αυτά αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα. Έχουμε δει τόσα και τόσα.

Αγραβάνη που έκανε ποστ για φάρους και μεχρι τέλους στον Παο.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε και πιο τρανταχτά παραδείγματα. Νικοπολίδη πχ στα πρώτα του παιχνίδια με Ολυμπιακό να βγάζει γάντια και να τα πετάει σε διαιτητή.

Ο Τζειμς που είναι κ Αμερικάνος θα κολλήσει; Χτες ήταν αντιπαθητικοί , αύριο θα τραγουδάει μέσα στην 7 «είσαι στο μυαλό»
Καλά ναι δε διαφωνώ, εκτός απ τον σλουκα που έγραψε κάποιος.. δε θυμάμαι να κάνει προκλητικές δηλώσεις, δε τον θυμάμαι γενικώς να είναι προκλητικός η να πουλάει οπαδιλικι ..ίσως γι αυτό να είχε αντιπάθειες..
Επίσης θυμήθηκα τον οικονόμου …..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:44 am

Νταξει παιδιά , για όλους έχουμε ράμματα

Ο Παπαπέτρου στους τελικούς Α1 τραβούσε τα μαλλιά του και το ίδιο καλοκαίρι πήγε ΠΑΟ

Μέχρι και ο Μπουρούσης ο δεκαημερος πηγε

Όλα γίνονται τον 21ο αιώνα , μέχρι και του σπανου τα γένια

Edit : για τον Σλούκα που είπε "κάποιος" έλεγε στη φιέστα στους οπαδούς διάφορα που σήμερα μοιάζουν να τον γελοιοποιούν αλλά επειδή πήγε ΠΑΟ ας αλλάξω παράδειγμα και να θυμίσω Μπάγεβιτς στον Ολυμπιακό και τι έλεγε πριν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:47 am

Coach Periklis έγραψε:

αν το εγραφες αυτο στο τουιτερ θα ποσταραν απο κατω ωχ ωχ ωχ
μπομπες μπαμ μπουμ και πληροφοριες οτι ο οσφπ θα παρει παιχτη απο τον σπανο(μανατζερ)
σε λιγες ωρες θα ειχε γινει και αρθρο στα αθλητικα σαιτ :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:49 am

Καριέρα που χάνω ρε γαμώτο :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:54 am

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 12:58 am
Soupamantar έγραψε:

Και μια άλλη φορά

Πόσα έλεγε ο Σλούκας να δεις
10 πανω, κανενα κατω θα τα βρουμε μωρε.

σιγα τι ειπε ο τζειμς... ο λαρεντζας να δειτε τι ελεγε:)

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Πέμ Αύγ 10, 2023 1:59 am

Αυτός που είπε πως «Το χρήμα πολλοί εμίσησαν την δόξα ουδείς» , μάλλον δεν είχε στο μυαλό του τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Mike James έλα να δοξαστείς στο λιμάνι της καρδιάς σου! 😂

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Πέμ Αύγ 10, 2023 9:20 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 1:47 am
Coach Periklis έγραψε:

αν το εγραφες αυτο στο τουιτερ θα ποσταραν απο κατω ωχ ωχ ωχ
μπομπες μπαμ μπουμ και πληροφοριες οτι ο οσφπ θα παρει παιχτη απο τον σπανο(μανατζερ)
σε λιγες ωρες θα ειχε γινει και αρθρο στα αθλητικα σαιτ :mrgreen:
μην σου πω οτι θα αρχιζαν το ψαχτηρι ποιος ειναι ο παικτης beard που εχει μανατζερ το σπανο

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Πέμ Αύγ 10, 2023 9:22 am

tixeridekara έγραψε:
Τετ Αύγ 09, 2023 8:46 pm
Σαν φαρμακοποιός και χημικός, εγκρίνω και προσμένω μπορώ να πω την έλευση του Μαικ Τζειμς στο Θρύλο. :D :D :D

Χάπια για μας, χημεία ο ίδιος και παστίλιες για τον πόνο των άλλων! :)
Καλημερα συναδελφε ,ολοι για εμας δουλευουν μου φαινεται ,στοκαρε πραμα για το χειμωνα

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Αύγ 10, 2023 10:52 am

Ο Τζέιμς που έκανε δήλωση εγώ θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει για αυτό έρχεται. Δεν έχετε ακούσει τη φράση : Τα κάστρα πέφτουν από μέσα , θα έρθει να κάνει τον σαμποτέρ :roulette:
Θα το παίξει Jr Smith στον 1ο τελικό με τους Γουόριορς και θα λέει θα στον Γουοκαπ κοίτα τι έπαθα , νόμιζα ότι κερδίζαμε.

0
Μέχρι φέτος
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:18 am

Θελω ολοι να σταματησετε να γελοποιειται την μεταγραφη του Μαικ Τζειμς. Ο ανθρωπος τα εβαλε κατω, καταλαβε οτι πρεπει για την υστεροφημια του να βαλει νερο στο κρασι του, να παιξει ως μερος του συνολου για να διεκδικησει με αξιωσεις το τρόπαιο. Δεν ξερετε ποσο δουλεψε, ποσα κιλα δακρυα και ιδρωτα εχυσε… στα μαθηματα κωλοτουμπας για να ερθει σε μας. Ντροπη σε ολους σας :wave:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”