2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1472
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 10, 2023 8:27 pm

papp7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 8:24 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 7:18 pm

Φιλε θα διαφωνησω καθετα με αυτο που αναφερεις. Τα γαλατα που σφιξανε. η μονακο και η Φενερ μας μελετησανε παρα πολυ, Ασχοληθηκανε μονο με μας και δεν ειχαν κατι αλλο να ασχοληθουν οπως συμβαινει στην κανονικη περιοδο. Επισης και οι 2 ομαδες ειχαν θεωρητικα πληρεστερο μα πανω απο ολα ακριβοτερο ροστερ απο μας. Δηλαδη αν εβγαινα περυσι και φετος πρωτος και τριτος αντιστοιχα θα επεφτα πανω στην Μπαγερν και την Ζαλγκιρις αντι αυτου βγηκα δευτερος και Πρωτος αντιστοιχα και επεσα πανω σε Μονακο και Φενερ. (Ειδικα η Φενερ με ελληνα προπονητη που μας ξερει παρα πολυ καλα, απο εθνικη παικτες κλειδια). Και πιο ηταν το τελικο αποτελεσμα ; Και οι δυο σπιτι και εμεις φαιναλ φορ. Γιατι; Γιατι εκεινπου δεν ειχαν σφιξει τα γαλατα εμεις παιζαμε μπασκεταρα και πηραμε πλεονεκτημα. Το φαιναλ φορ ειναι δυο παιχνιδια, ειναι θεμα μερας και τυχης πολλες φορες. Ενα απο τα τριποντα που σουταρε ο βεζενκοφ να μπαινε, αν το εβαζε ο σλουκας οπως με Φενερ θα ημασταν πρωταθλητες. Αυτο που θελω να πω οτι το τι θα γινει σε ολη την χρονια μπορει ο πρόονητης να το ελεγξει οπως και σε μια σειρα αγωνων, σε μονα παιχνιδια μπαινουν και αλλοι ασταθμιστοι παραγοντες ρολο: π.χ. Να πασαρει ο σπανουλης αντι να σουταρει μπροστα στον κιριλενκο στον ελευθερο πριντεζη και να χασει ο αχαστος σισκαπυσκας δυο βολες. Να την δει ριβερς ο ράις δυο χρονια αργοτερα, να βαλει τρια σερι τριποντα ο αποντος μεχρι προτινος σπανουλης, να βαλει τρια σερι ο καρολ, να παρει ενα ειμπαουντ ο κριαπα ή να βαλει ενα φολοου ο τσιλντρες, να βαλει ο μισιτς ενα τριποντο πανω απο εναν κρεμασμενο μισιτς και να μην κανει φαουλ με οδηγια λασο η ρεαλ.

Εγω αυτο που ξερω οτι η ομαδα μου δυο σερι χρονιες σε σειρα αγωνων δεν εχανε απο καμια αλλα δεν παν επρεπε να γινουν 100 νικες. Το οταν σφιξουν τα γαλατα ρα ακουω βερεσε
Το ποστ μου δεν κάνει καμία αναφορά σε φ4.
Το ποστ μου τονίζει ότι λόγω πχ Βεζε-Σλουκα (οι παίκτες με την προσωπικότητα που λεω ) και στις 2 σειρές ήταν οι λόγοι που περάσαμε όταν ο τρόπος που παίζαμε μας κόλλησε. Και για αυτό παρακάτω λέω πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη ενός εκ των Ναν-Τζειμς όταν θα κολλήσουμε με το στυλ μπάσκετ που παίζουμε. Αυτό αναλύω ότι για 8αδα και μετά χρειάζεται ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου.
Δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε
Οκ αν ειναι ετσι μαλλον δεν καταλαβα καλα. Απολογουμαι

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Αύγ 10, 2023 8:28 pm

shtarkws έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 7:55 pm
Ακομα δεν εχει στεγνωσει το αιμα του παιδιου που σκοτωσαν οι οπαδικα τυφλωμενοι και εδω καποιοι πανεξυπνοι τσακωνονται για το ποιος την εχει μεγαλυτερη την μεταγραφη

Συγχαρητηρια, ειστε πανεξυπνοι και αντρακλες

Ο χρηστης fuster19 εχει 7ημερο αποκλεισμο μπας και διαβασει το φορουμ για να καταλαβει το υφος του και 2 ημερες αποβολη ο supermantar για προκλητικα ποστ

Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ καλως, οποιος θελει να προκαλει θα αποβαλλεται απευθειας
Respect.

ΥΓ. Το δικό μου σχόλιο γιατί σβήστηκε?

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Αύγ 10, 2023 8:31 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 8:27 pm
papp7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 8:24 pm

Το ποστ μου δεν κάνει καμία αναφορά σε φ4.
Το ποστ μου τονίζει ότι λόγω πχ Βεζε-Σλουκα (οι παίκτες με την προσωπικότητα που λεω ) και στις 2 σειρές ήταν οι λόγοι που περάσαμε όταν ο τρόπος που παίζαμε μας κόλλησε. Και για αυτό παρακάτω λέω πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη ενός εκ των Ναν-Τζειμς όταν θα κολλήσουμε με το στυλ μπάσκετ που παίζουμε. Αυτό αναλύω ότι για 8αδα και μετά χρειάζεται ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου.
Δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε
Οκ αν ειναι ετσι μαλλον δεν καταλαβα καλα. Απολογουμαι
Δεν χρειάζεται, όλα καλά :)

0
Μέχρι φέτος
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551

Πέμ Αύγ 10, 2023 8:43 pm

Σύγκριση των 2 ρόστερ απλά και κατανοητά

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας)
1. Walkup, Goss
2. James(?), Canaan
3. Papanikolaou, Mckissik
4. Piters, Sikma
5. Fall, Milutinov

11. Larentzakis
12. Lountzis
13. Papas
14. Tanoulis

Παναθηναϊκός (Αταμαν)
1. Sloukas, Grant
2. Vildoza, Guy
3. Papapetrou, Svi(?)
4. Juancho, Mitoglou
5. Lesort, Blacheroeski

11. Matzoukas
12. Moraitis
13. K.adetokunbo
14. Kalaitzakis

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Αύγ 10, 2023 8:46 pm

tokalytero3d έγραψε:

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας)
1. Walkup, Goss
2. James(?), Canaan
4. Piters, Sikma
5. Fall, Milutinov

11. Larentzakis
12. Lountzis
13. Papas
14. Tanoulis

Παναθηναϊκός (Αταμαν)
1. Sloukas, Grant
2. Vildoza, Guy
3. Papapetrou, Svi(?)
4. Juancho, Mitoglou
5. Lesort, Blacheroeski

11. Matzoukas
12. Moraitis
13. K.adetokunbo
14. Kalaitzakis
Δεν συγκρίνονται τα δύο ροστερ, αν όντως πάρετε τον Τζειμς και ο παίχτης δεν τσακωθεί με τον Μπαρτζώκα, μιλάμε θα χετε ένα απτα πληρεστερα ροστερ στην Ευρώπη, αν όχι το πληρέστερο. Το μόνο θέμα που βλέπω είναι ότι δεν έχετε βάθος στους ψηλους, αν χτυπήσει εναν εκ των σεντερ σας μένετε με μεγάλο κενό και θα θέλετε ίσως μεταγραφή μέσα στη σεζόν. Εκεί θα ήταν ότι πρέπει ένας Τσαλμπουρης ή Χατζηδάκης (ο 2ος βέβαια μόλις έκλεισε στην Αεκ).

Συνοψίζω λεγοντας πως εσείς θα έχετε ροστερ για να πάρετε τη γιουρολιγκ και εμείς για να βγούμε 6οι και να το παλέψουμε για φαιναλ 4. Όλα αυτά ΑΝ πάρετε τον Τζειμς και εμείς ΑΝ πάρουμε τον Σβι.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551

Πέμ Αύγ 10, 2023 8:49 pm

JohnnyPao έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας)
1. Walkup, Goss
2. James(?), Canaan
4. Piters, Sikma
5. Fall, Milutinov

11. Larentzakis
12. Lountzis
13. Papas
14. Tanoulis

Παναθηναϊκός (Αταμαν)
1. Sloukas, Grant
2. Vildoza, Guy
3. Papapetrou, Svi(?)
4. Juancho, Mitoglou
5. Lesort, Blacheroeski

11. Matzoukas
12. Moraitis
13. K.adetokunbo
14. Kalaitzakis
Δεν συγκρίνονται τα δύο ροστερ, αν όντως πάρετε τον Τζειμς και ο παίχτης δεν τσακωθεί με τον Μπαρτζώκα, μιλάμε θα χετε ένα απτα πληρεστερα ροστερ στην Ευρώπη, αν όχι το πληρέστερο. Το μόνο θέμα που βλέπω είναι ότι δεν έχετε βάθος στους ψηλους, αν χτυπήσει εναν εκ των σεντερ σας μένετε με μεγάλο κενό και θα θέλετε ίσως μεταγραφή μέσα στη σεζόν. Εκεί θα ήταν ότι πρέπει ένας Τσαλμπουρης ή Χατζηδάκης (ο 2ος βέβαια μόλις έκλεισε στην Αεκ).

Συνοψίζω λεγοντας πως εσείς θα έχετε ροστερ για να πάρετε τη γιουρολιγκ και εμείς για να βγούμε 6οι και να το παλέψουμε για φαιναλ 4. Όλα αυτά ΑΝ πάρετε τον Τζειμς και εμείς ΑΝ πάρουμε τον Σβι.
Εμείς αδερφέ είμαστε οι άλλοι χαχαχαχα
Παναθηναϊκός είμαι

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Αύγ 10, 2023 8:52 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 8:49 pm
JohnnyPao έγραψε:

Εμείς αδερφέ είμαστε οι άλλοι χαχαχαχα
Παναθηναϊκός είμαι
Δεν το ξερα σορρυ, για αυτο κι εγώ το γράφω στο username για να μην μπερδευομαστε χαχαχαχ.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Αύγ 10, 2023 8:58 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 6:59 pm
AlexD έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 6:24 pm

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση νομίζω.
Δεν ορίζει τον σχεδιασμό του ο Παναθηναϊκός με βάση το να χαλάσει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού (πλην ίσως περίπτωσης Ντορσει που μπαίνει στο ζύγι), αλλά και το λαμβάνει υπόψη το επικοινωνιακό και μπορεί να κάνει κάποιες επαφές για να ανεβάσει μια τιμή ή να διώξει τον Ολυμπιακό και ας μην πάρει τον παίχτη.

Τώρα το συμπέρασμα του φίλου ότι oktagon=παναθηναϊκός είναι έτσι κι αλλιώς εντελώς αυθαίρετο. Και με τον Ολυμπιακό έχει επαφές και στον Ολυμπιακό έχει παίχτες (Γουόκαπ πχ) και σίγουρα ξέρουμε Έλληνες εκπροσώπους της εταιρείας που είχαν παραδοσιακά καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Είναι γενικά ένα δείγμα ότι ο παίχτης σκέφτεται την Ευρώπη, κατά τα άλλα όλα είναι ανοιχτά. Βάση ροστερ έτσι όπως είναι στημένα, γεγονός είναι ότι ο παίχτης ταιριάζει στον Ολυμπιακό 90% ενώ στον Παναθηναϊκό κάτω από 60%.

Υγ: εγώ θα επιμείνω στην πρόβλεψη μου ότι θα έρθει στον Ολυμπιακό ο Ναν και βάζω να πιω ένα κρασάκι
Ε όταν υπάρχουν 10 παίκτες όλοι κι όλοι (Έλληνες ειδικά κάνα δυο) λογικό δεν είναι να ενδιαφέρονται και οι 2 ομάδες; Δεν πιστεύω ότι στην προσπάθεια που κάνει ο ΔΠΓ και με τα λεφτά που βάζει θα πάει να πάρει παίκτη που δεν εγκρίνει ο Αταμαν απλά για να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες για τα ποσοστά και πως κολλάει στην κάθε ομάδα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ο Αταμαν κάνει κουμάντο και αν αποφασίσει ότι κολλάει ο παίκτης, τότε τον εμπιστεύομαι (ακόμα κι αν σημαίνει ότι πχ η μεταγραφή του Γκραντ ήταν λάθος και θα κοιτάξουμε να τον ξεφορτωθούμε πριν καν τον δούμε).

Όλα αυτά φυσικά είναι φιλολογία, δεν έχουμε καμία έμπιστη πληροφόρηση για το το πραγματικά συμβαίνει οπότε οι κουβέντες μας μπορεί να είναι εντελώς κενές ουσιαστικού περιεχομένου.

Τώρα το αν ο Παναθηναϊκός ξόδεψε παραπάνω λεφτά, ναι προφανώς, σιγά τα νέα. Ο τελευταίος πρέπει να ξοδέψει παραπάνω για να προσελκύσει κόσμο. Το αν θα αξίζει ο Χουαντσο κανεις δεν το ξέρει. Αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι αν τον έπαιρνε ο Ολυμπιακος, κάποιοι εδώ που τον έχουν βγάλει «ηθοποιό» θα τον έβγαζαν κράμα Χακίμ και Μπάρκλεϊ. Η διπλάσια υπεραξία είναι προφανώς φανταστικό νούμερο που δεν έχει βάση στην πραγματικότητα αλλά οκ. Εδώ θα’μαστε ελπίζω στο τέλος της χρόνιας να δούμε τους απολογισμούς.

Νομίζω είναι οφφτοπικ αυτό το ποστ. Συγγνώμη.
Άργησα λίγο με τα σου ξου μου ξου μανταλάκια, τον Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ και τις αναλύσεις για Μιχάλη Τζέιμς, αλλά δεν θα σε άφηνα με τίποτα χωρίς τις μαγικές μου λέξεις. :roll:

Εννοείται είναι λογικό το τρακάρισμα σε παίχτες και είναι επίσης αναμενόμενο ακόμα και όπου δεν τρακάρουμε να υπάρχει χώρος για παιχνίδια και μανούβρες.
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο ΔΓ πήρε παίχτη χωρίς την έγκριση του Αταμάν, δεν συζητάω κάτι τέτοιο εγώ. Συζητάω πως ενδεχομένως να ρωτήσατε για παίχτες μόνο και μόνο για να μας διώξετε, μέχρι εκεί.

Αν πάρετε Ναν πχ, είμαι βέβαιος ότι αυτόν διάλεξε ο Αταμάν. Και για αυτό κιόλας δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα Ναν για εσάς, δύσκολα να τον διάλεγε σε αυτό το ροστερ ο κόουτς.

Για Χουάντσο προσωπικά έχω πει την γνώμη ότι θα εξελιχθεί σε παίχτη "τα κάνω όλα". Θα εξελιχθεί σε Καλινιτς σε καλύτερο σώμα, πιο κλατς και με καλύτερο σουτ. Θα παίζει σε όλα τα πιθανά σχήματα και θα δίνει ελευθερία στον κόουτς. Ο κάθε ένας όμως μπορεί να έχει μια διαφορετική οπτική.
Εγώ μια φορά θα τον ήθελα στην ομάδα μου, από όσο ξέρω τον ήθελε σε κάποια φάση και ο κόουτς Μπι.

Τέλος, ναι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε κάποιες υπεραξίες φέτος και τις επόμενες χρονιές θα χρειαστεί να κάνει καλή διαχείριση. Κλάιν. Βασικά για τον Σλουκα μιλάμε αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, λιγότερο τον Λεσορτ και ακόμα λιγότερο τον Χουάντσο.
Όταν είσαι μια ομάδα με ιδιοκτήτη τον ΔΓ και τα τελευταία χρόνια έχεις πέσει τόσο πολύ, το να πληρώσεις κάποια υπεραξία είναι προαπαιτούμενο για να έρθουν οι πρώτοι παίχτες που θα λειτουργήσουν ως κράχτες για τους υπόλοιπους. Ήταν μέρος του πλάνου, δεν ήταν αποτυχία. Το 2,7 του Σλούκα μπορεί να φαίνεται (και είναι) τεράστιο, μπορεί ακόμα να φαίνεται γελοίο σε 2 χρόνια από τώρα, αλλά οριοθέτησε στην ουσία το μπάτζετ σε υψηλά επίπεδα μιας και αυτό είναι το όριο για να έρθουν οι επόμενοι παίχτες.

Μπορεί κάποιοι Ολυμπιακοί να το βλέπουν ως προβληματικό το να κάνεις ηγέτη τον Σλουκα, αλλά προσωπικά πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ήταν ο μόνος διαθέσιμος παίχτης στην αγορά που ξέρεις ότι από την πρώτη μέρα θα σου τρέξει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται να τρέξει ανά εποχή και το "δέσιμο" θα γίνει πιο εύκολο. Εφόσον είχε όντως θέμα με το να είναι ηγέτης, του έδωσαν τόσο μεγάλο συμβόλαιο για να μπορούν να φέρουν καλούς παίχτες με χαμηλότερα συμβόλαια.
Υποθέτω, για να γυρίσω λίγο και στο αρχικό, ότι ο Μίροτιτς ας πούμε ήταν περίπτωση που ασχοληθήκατε πιο πολύ για τον θόρυβο, γιατί δεν είχατε σκοπό να του δώσετε περισσότερα από όσα δίνατε για Σλούκα. Τελικά πήρατε Χουάντσο με λίγο λιγότερα. Λογικό.

Πιστεύω και εγώ (και λίγο σε απάντηση στην τόση απαισιοδοξία των ολυμπιακών τόσο καιρό) πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει την χρόνια ως αρκετά καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Το ερώτημα είναι πώς θα τελειώσει και αυτό αφορά και τους δύο. Είμαι αισιόδοξος και για τους δύο γιατί βλέπω να γίνονται, κατά την γνώμη μου, σωστές κινήσεις και στους δύο.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Πέμ Αύγ 10, 2023 9:12 pm

Μόνο τον Σλούκα και άντε ίσως τον λεσορ και εξαιτιας της χρονιάς καριέρας που έκανε πέρσι έχει πληρώσει υπεραξία ο ΠΑΟ.Ο χουαντσο δεν είναι υπεραξία.Ουτε ο βιλντοσα στο 1,6.Αλλα κατά τα άλλα όλα στο γήπεδο θα φανούν στο ποιος παίζει και για πόσο.Με μια πρώτη ματιά δεν τόσο τρομερά τα πράγματα όσων αφορά τις υπέραξιες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Πέμ Αύγ 10, 2023 9:15 pm

Kάτι ενδεχομένως οφ τόπικ (ίσως και όχι). Περιττό να πω πόσο άσκοπες είναι στην παρούσα φάση οι συγκρίσεις στα ρόστερ των αιωνίων ή οι εκτιμήσεις για την πορεία των ομάδων. Κλισέ αλλά πραγματικό, το "όλα στο παρκέ θα φανούν". Επίσης δεν μπορούμε να προβλέψουμε όλους τους αστάθμητους παράγοντες οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν την πορεία μιας ομάδας. Τραυματισμοί, ιώσεις, ντεφορμάρισμα κτλ κτλ. Γι αυτό το πρώτο πράγμα που ευχομαι πάντα πριν την έναρξη κάθε χρονιάς, είναι μακάρι να είναι ΥΓΙΗΣ η ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο οπαδός μέσα μου φυσικά και ανησυχεί με την ενίσχυση των απέναντι. Ως εκεί όμως. Είμαι σε μια ηλικία ας πούμε που το να μετράς τα σερί απέναντι στον αιώνιο δεν λέει και πολλά. Σαν το φακελάκι με το τσάι είναι. Όσο και να το βουτάς μέσα στο νερό, μετά απο 5 λεπτά είναι ανούσιο. Ο φίλαθλος από την άλλη μέσα μου που αγαπάει τέρμα το άθλημα χαίρεται διότι φέτος θα δούμε ματσάρες στα εγχώρια. Θεωρώ επίσης αδιανόητο και απαράδεκτο αυτοί οι 3 άνθρωποι να μην μπορούν όχι να φιλιώσουν (προφανώς και τους χωρίζουν πολλά), αλλά να συμπορευτούν έστω και να απογειώσουν την λίγκα. Κατ'επεκταση και τις Εθνικές ομάδες.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647

Πέμ Αύγ 10, 2023 9:54 pm

JohnnyPao έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας)
1. Walkup, Goss
2. James(?), Canaan
4. Piters, Sikma
5. Fall, Milutinov

11. Larentzakis
12. Lountzis
13. Papas
14. Tanoulis

Παναθηναϊκός (Αταμαν)
1. Sloukas, Grant
2. Vildoza, Guy
3. Papapetrou, Svi(?)
4. Juancho, Mitoglou
5. Lesort, Blacheroeski

11. Matzoukas
12. Moraitis
13. K.adetokunbo
14. Kalaitzakis

''Δε συγκρίνονται τα δύο ρόστερ'', σοβαρά; Μια χαρά συγκρίνονται, το ρόστερ μας με αυτό το Λαυρίου π.χ. δε συγκρίνεται. Δεν καταλαβαίνω αυτή την τάση που έχουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί να υποτιμούμε το ρόστερ μας.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Αύγ 10, 2023 9:59 pm

Χατζηδάκη για 3ο 5αρι θα θέλαμε ;

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
JohnnyPao

champion

Πέμ Αύγ 10, 2023 10:02 pm

papp7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 9:59 pm
Χατζηδάκη για 3ο 5αρι θα θέλαμε ;
Μια χρονιά πάει να φτιαξει η ΑΕΚ ωραία ομάδα, μην τους την χαλάσετε. Πάντως ναι, εννοείται θα σας έκανε.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Αύγ 10, 2023 10:05 pm

Συμφωνώ με τον Τζόνι! Αν πάρουμε Μάικ Τζέιμς θα έχουμε πλεονέκτημα στα μεταξύ μας! Μιλάμε για παίχτη που γράφει τρελά pir! Έχει τα πάντα στο ρεπερτόριο του επιθετικά! Εκτός βέβαια αν βγει και ο Μιχάλιουκ υπερπαίχτης!

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2266
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Αύγ 10, 2023 10:08 pm

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης

Έχουμε 2 πολύ καλές ομάδες.Δατσιτ

Η πορεία στην Ευρώπη θα δείξει ποια είναι καλύτερη

Για Ελλάδα δεν μπαίνω καν σε διάθεση να κάνω προβλέψεις γιατί μιλάμε για πολλούς ασταθμητους τριτοκοσμικους παράγοντες, διαιτησίες, κάφρους κλπ ομορφιές

Η καλύτερη ομάδα δεν θα είναι αυτή που θα πάρει πρωτάθλημα, αλλά αυτή που θα πάει καλύτερα Ευρώπη, και φέτος στα χαρτιά ο ΠΑΟ είναι πολύ πιο ανεβασμένος και θα έχει πολύ ενδιαφέρον η όλη κατάσταση .

Υ.Γ κατινιά μεγάλη ,πάρτε Σβι να πάρουμε Τζέιμς και να τους κάνουμε ανταλλαγή να είναι και οι πράσινοι χαρούμενοι (είμαι στο δεύτερο Μανιφέστο δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει προειδοποιώ)

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”