2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2247
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 10, 2023 10:13 pm

Επίσης να σας.πω ότι έχω στο πρόχειρο έτοιμο Κ-18 φουλ Σατανά ποστ για Ναν

Κανονίστε να μου το χαλάσετε

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 10, 2023 10:47 pm

ο παο αν παρει μιχαλιουκ και του βγουν και οι παικτες του γιουροκαπ (γιατι σλουκας βιλντοζα χουαντσο λεσορ κτλ δεν γινεται να μην βγουν) και δεσουν μπορουν να μπουν φ4 και να μαστε και οι 2 εκει ..Ακομα και με μειονεκτημα εδρας μπορουν να περασουν. Δεν βλεπω και πολλες ομαδες να χουν καλυτερο ροστερ.. η μονακο αν φυγει ο τζειμς δεν ειναι κατι τρομερο,η αρμανι με γκαρντ τον πανγκο μονο καλα κρασια,η εφες εχεις 3 τοπ κλας παικτες αλλα δεν τρομαζει.. μακαμπι μπαρτσα φενερ εχουν τιμια ροστερακια και εμεις με την ρεαλ που θα μαστε τα φαβορι (αν ερθει ο τζειμς η ο ναν). Καλη φαση θα ειναι να πεσουμε στους 4..

Στα μεταξυ μας θα χουν μεγαλο θεμα με τον τζειμς..εδω δεν τον εκοβε ο γουοκαπ με τον παπ θα τον κοψει ο βιλντοζα η ο γκραντ?! Οπως και το μιλου φαλ δεν θα μπορουν να το αντιμετωπισουν.. επισης θεωρω οτι ο σλουκας θα τα βρει πολυ σκουρα απεναντι μας.. Ωστοσο αντε να ειναι 60-40 η φαση ειδικα αν εχουμε την εδρα, εχει κλεισει πολυ η ψαλιδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Πέμ Αύγ 10, 2023 10:51 pm

Τελευταίο και σκάω

Σας θέλω και τις 2 και ας είναι αμαρτωλό

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1297
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:01 pm

Έστω ότι χαλάει του Τζέιμς ή του Ναν. Ο Ολυμπιακός δε θα ξαναμπεί για Μιχάλιουκ;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:05 pm

berry έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 10:51 pm
Τελευταίο και σκάω

Σας θέλω και τις 2 και ας είναι αμαρτωλό

Μην σκας.

Κατά τα άλλα πολλές ομάδες μπορεί να παίξουν μπασκεταρα φέτος. Πέραν των 2 ισπανικών και της Μονακό. Σίγουρα έχουμε υποτιμήσει την Φενέρ που στην 2η χρονιά του κόουτς και φαντάζομαι με λιγότερους τραυματισμούς, ενδέχεται να παίξει φοβερό μπάσκετ. Το ίδιο και η Μακάμπι. Η Εφες εντάξει είναι σχεδόν καινούργια ομάδα, η Αρμάνι μπορεί να είναι 17η, μπορεί να πάρει και την κούπα (κάτσε να κλείσει και ροστερ), η Παρτιζαν με 2 καλές κινήσεις δεν βλέπω πως δεν θα είναι "Εκεί" και δεν μιλάω καν για ερυθρό που έχει πολύ καλό ροστερ.

Ούτε αποκλείω να παίξει αρκετά καλύτερο μπάσκετ από πέρυσι η Ζαλγκιρις (σχεδόν ίδια έμεινε), τέλος πάντων ομάδες που θα παίξουν εξαιρετικό μπάσκετ αποκλείεται να μην έχει το μενού.

Εμείς ειλικρινά δεν ξέρω ποιον θα ήθελα πια να διαλέξουμε αν μπορούσαμε. Προτιμώ Ναν γιατί είναι κάτι άλλο... Από την άλλη τον Τζέιμς γιατί αν έχει σκυλιάσει τόσο πολύ να πάρει την κούπα που έρχεται μέχρι και σε εμάς, λογικά θα πετάει φωτιές και ξέρει που έρχεται δεν είναι χαζός, παρορμητικός είναι.
Ξέρει και την λίγκα απ έξω.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:10 pm

Η ψαλιδα Ολυμπιακου Παο αυτη τη στιγμη και ας υπολογισουμε απο μια σπουδαια μεταγραφη στο 1-2 για ολυμπιακο και Παναθηναικο στο 2-3 ειναι τεραστια. Δηλαδη πιστευω αληθεια οτι στο 1ο παιχνιδι ποθ ειναι πρωτη αγωνιστικη ο ολυμπιακος θα κερδισει παρα πολυ ευκολα. Και δεν το λεω για να υποτιμησω το ροστερ του Παο. Απλα ο ενας εχει 8-9 παικτες στη δωδεκαδα που ξερουν ο ενας τον αλλο και βρισκονται με κλειστα ματια και 2 πρωην παικτες της ομαδας που ξερουν τα κατατόπια και ας μην εχουν παιξει για τον κοουτς Β. Ο παο θα εχει 12 καινουργους παικτες που θα κανουν μαζι πρόπονηση δυο εβδομαδες ολες και ολες. Επισης εχει πολλα στοιχηματα και δεν εννοω τους παικτες του eurocup μονο αλλα και τους παικτες που ηρθαν ως μεγαλα ονοματα. Ο χουαντσο δεν εχει παιξει σε επιπεδο ευρωλιγκας ενω στο ΝΒΑ ειχε ρολο κομπαρσου. Στην εθνικη βγαζει ματια αλλα αληθεια εμενα δεν μου λεει κατι αυτο και το λεω ειλικρινα καθως οπως ξανα ειπα ο πονιτκα οδηγησε περσι την μπασκετομανα πολωνια στους τεσσερις με 20αρες. Θεωρω οτι ειναι παικταρας και θα βγει αλλα θα του παρει χρονο. Για τον Λεσορ ξερετε την γνωμη μου απο περυσι. Τον θεωρω απατη καθως εχει καταφερει να παιξει τοσα χρονια μπασκετ μονο με τον Ζοτς ενω εχει τα προσοντα. Ισως και να κανω λαθος και απλα ο ζοτς να τον απογειωσε και πλεον να εξελιχθει σε νεο Ντανστον τι να πω. Ακομη και ο βιλντοζα ο παικταρας δεν εχει καμια τρομερη καριερα και δεν εχει ηγηθει ποτε σε σοβαρη ομαδα. Ο σλουκας που θα ηθελα να εμενε στην ομαδα μου και τον θεωρω τοπ επιπεδου παικτη και οπως εχω πει και παλαιοτερα στο ιδιο επιπεδο( οχι ιδια αξια) με σπανουλη, διαμαντιδη ειναι 34 θα πρεπει να δικαιολογησω ολον αυτον τον ντορο που εχει γινει στην Ευρωπη με την υπογραφη του στον Παο και το πανακριβο συμβολαιο του. Και οχι δεν εχω βγαλει σκαρτες ολες τις μεταγραφες του Παο. Απλα παραθετω ολες αυτες τις λεπτομέρειες για ναβθιξω οτι ειναι διαφορετικο ενα ροστερ στα χαρτια και διαφορετικο στο γηπεδο και το εχουμε δει παμπολες φορες με καλυτερο παραδειγμα τις τουρκικές ομαδες της περασμενης δεκαετιας και την αρμανι μιλανο. Τον ολυμπιακο ομως τον εχουμε δει ως ενα 70% πως ειναι σαν ομαδα και ως χημεια.
Ελπιζω να μην προκαλεσω αντιπαραθεσεις, γραφω πολυ καλοπροαιρετα και οπως ειπα και παλιοτερα θελω και τις δυο ομαδες δυνατες για να απολαμβανω ματσαρες αλλα στο τελος να νικαει η ομαδα μου( αλλα οχι παντα γιατι και αυτο ειναι βαρετο)

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

kite26 έγραψε:
Έστω ότι χαλάει του Τζέιμς ή του Ναν. Ο Ολυμπιακός δε θα ξαναμπεί για Μιχάλιουκ;
ψιλο απιθανο..εμεις ψαχνουμε 2-1 και ο μιχαλιουκ ειναι 3ρι κατα βαση και πεφτει πανω στον παπ..ενω δεν εχει ουτε iso τοσο ουτε τρελο χειρισμο ουτε ειναι τοσο βαρβατος σκορερ σαν αυτους που ψαχνουμε.. Αν βαλεις και οτι ο δπγ θα δωσει περισσοτερα... που καλα θα κανει γιατι στον παο κουμπωνει ιδανικα.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:13 pm

Christofis έγραψε:
Η ψαλιδα Ολυμπιακου Παο αυτη τη στιγμη και ας υπολογισουμε απο μια σπουδαια μεταγραφη στο 1-2 για ολυμπιακο και Παναθηναικο στο 2-3 ειναι τεραστια. Δηλαδη πιστευω αληθεια οτι στο 1ο παιχνιδι ποθ ειναι πρωτη αγωνιστικη ο ολυμπιακος θα κερδισει παρα πολυ ευκολα. Και δεν το λεω για να υποτιμησω το ροστερ του Παο. Απλα ο ενας εχει 8-9 παικτες στη δωδεκαδα που ξερουν ο ενας τον αλλο και βρισκονται με κλειστα ματια και 2 πρωην παικτες της ομαδας που ξερουν τα κατατόπια και ας μην εχουν παιξει για τον κοουτς Β. Ο παο θα εχει 12 καινουργους παικτες που θα κανουν μαζι πρόπονηση δυο εβδομαδες ολες και ολες. Επισης εχει πολλα στοιχηματα και δεν εννοω τους παικτες του eurocup μονο αλλα και τους παικτες που ηρθαν ως μεγαλα ονοματα. Ο χουαντσο δεν εχει παιξει σε επιπεδο ευρωλιγκας ενω στο ΝΒΑ ειχε ρολο κομπαρσου. Στην εθνικη βγαζει ματια αλλα αληθεια εμενα δεν μου λεει κατι αυτο και το λεω ειλικρινα καθως οπως ξανα ειπα ο πονιτκα οδηγησε περσι την μπασκετομανα πολωνια στους τεσσερις με 20αρες. Θεωρω οτι ειναι παικταρας και θα βγει αλλα θα του παρει χρονο. Για τον Λεσορ ξερετε την γνωμη μου απο περυσι. Τον θεωρω απατη καθως εχει καταφερει να παιξει τοσα χρονια μπασκετ μονο με τον Ζοτς ενω εχει τα προσοντα. Ισως και να κανω λαθος και απλα ο ζοτς να τον απογειωσε και πλεον να εξελιχθει σε νεο Ντανστον τι να πω. Ακομη και ο βιλντοζα ο παικταρας δεν εχει καμια τρομερη καριερα και δεν εχει ηγηθει ποτε σε σοβαρη ομαδα. Ο σλουκας που θα ηθελα να εμενε στην ομαδα μου και τον θεωρω τοπ επιπεδου παικτη και οπως εχω πει και παλαιοτερα στο ιδιο επιπεδο( οχι ιδια αξια) με σπανουλη, διαμαντιδη ειναι 34 θα πρεπει να δικαιολογησω ολον αυτον τον ντορο που εχει γινει στην Ευρωπη με την υπογραφη του στον Παο και το πανακριβο συμβολαιο του. Και οχι δεν εχω βγαλει σκαρτες ολες τις μεταγραφες του Παο. Απλα παραθετω ολες αυτες τις λεπτομέρειες για ναβθιξω οτι ειναι διαφορετικο ενα ροστερ στα χαρτια και διαφορετικο στο γηπεδο και το εχουμε δει παμπολες φορες με καλυτερο παραδειγμα τις τουρκικές ομαδες της περασμενης δεκαετιας και την αρμανι μιλανο. Τον ολυμπιακο ομως τον εχουμε δει ως ενα 70% πως ειναι σαν ομαδα και ως χημεια.
Ελπιζω να μην προκαλεσω αντιπαραθεσεις, γραφω πολυ καλοπροαιρετα και οπως ειπα και παλιοτερα θελω και τις δυο ομαδες δυνατες για να απολαμβανω ματσαρες αλλα στο τελος να νικαει η ομαδα μου( αλλα οχι παντα γιατι και αυτο ειναι βαρετο)
Ποιον παίχτη να πάρουμε πες, άσε τον ΠΑΟ και την ψαλίδα!

Ναν ή Τζέιμς; ή κάτι άλλο;

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3540
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:20 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 9:31 pm
Πόσο δύσκολο ήταν ο ρογκαβοπουλος να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό (αφήνω απ έξω εμάς γιατί ειμασταν τσίρκο τα τελευταία χρόνια) και να δουλέψει με τον Μπαρτζώκα; Ειδικά στον οσφπ που υπήρχε κενό στο 3.
Απαντώ εδώ καλύτερα.

Δεν έκλεισε το παράθυρο του Ρογκα. Μπορεί ψηθεί Ισπανία και να γυρίσει Ελλάδα έτοιμος για να πρωταγωνιστήσει σε Ολυμπιακό, αν τον θέλει ο Κοουτς Β. Το έκανε ο Πρίντεζης ή ο Βεζενκοφ.

Αν τον ήθελες τον έπαιρνες βέβαια να τα λέμε όλα. Σε κακή ομάδα της Τουρκίας έπαιζε. Στην Μπασκόνια όμως είναι low risk high value γιατί δεν πιέζεται η ομάδα να κατακτήσει κάποιο τίτλο ενώ στον Ολυμπιακό η αύξηση της πίεσης για τίτλους κρίνουν τον ίδιο ως μεταγραφή με βαθμό άκρως σημαντικο λόγω ελληνικού διαβατηρίου του.
Το προβληματικό πέρασμα από ΑΕΚ και Προμηθέα πάντως αφαίρεσε και αυτό πιθανότητες να βρίσκεται σε σημαντικό rotation ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ .

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:28 pm

berry έγραψε:

Κι ένα από μένα, αντί- από- δαύτε....

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

για τον ρογκα εχουν πει οτι δεν ειναι καλος χαρακτηρας γιαυτο δεν τον ειχε κοιταξει ο ολυμπιακος..Εντωμεταξυ το παιδι θελει να παιζει και καλα κανει..σε μας θα ταν πισω απο παπ μακισικ και θα χε και τον λαρυ..προφανως πολυ καλυτερη ευκαιρια η μπασκονια.. Αν βγαλει ματια θα αναγκαστουν να τον χρυσοπληρωσουν οι αιωνιοι..τι εκανε 2ετες η 3ετες? παντως ειναι ταλαντουχος αλλα οχι ακομα για 2ρος σε ομαδα φ4.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:39 pm

basket72 (meros 2) έγραψε:
berry έγραψε:

Μπερυ αυτος πιανεται για μπομπα;

Welcome back :)

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:41 pm

berry έγραψε:

Που είσαι εσύ ρε μουρη ; Ποιος δαίμονας σε κάλεσε; Άσε ξέρω

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:49 pm

kite26 έγραψε:
no my friend, we dont do plistiriasmos(auctions).

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:52 pm

berry έγραψε:

εχουμε μεγαλη επιστροφη εδω η με γελουν τα ματια μου?!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”